KAMALA HARRİS BİYOGRAFİ, NATAL HARİTA VE TRANSİTLER

ABD nin 46.dönem başkanı Joe Biden oldu. Joe  Biden’ın seçilmesiyle ülkenin ilk kadın ve siyah başkan yardımcısı Kamala Harris oldu. Meme kanseri üzerine çalışan, diplomat kızı Hint asıllı bir bilim kadını annenin ve Stanford Üniversitesi’nde ekonomi profesörü olan Jamaika asıllı bir babanın iki kızından biri olan Harris, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Oakland kentinde dünyaya gelip burada büyüdü. Tarihsel olarak "siyah okulu" olarak anılan başkent Washington’daki Howard Üniversitesi’nde siyaset bilim ve ekonomi üzerine lisansını aldı. Ardından San Francisco yakınlarındaki Hastings College of Law’da hukuk derecesini tamamlar tamamlamaz eyalette suç oranlarının yüksek olduğu Alameda County’de savcı olarak göreve başladı. Harris, 2003 yılında San Francisco bölge savcısı oldu. Bu göreve gelen ilk siyah ve Asya kökenli kadın olma özelliğine sahip ve kariyerindeki bu başarılar Harris'in 2017’de ABD’nin ikinci siyah kadın senatörü ve ilk Hint asıllı senatör olmasının önünü açtı. 2010 yılında yine bir ilke imza atarak Kaliforniya eyaletinin ilk kadın başsavcısı oldu. ABD'deki sistemde bu makam adalet bakanlığı anlamına da geliyor. Bütçeden ve adaletten sorumlu komitelerde görev yaptı. Çekildikten üç ay sonra başkanlık için Biden’ı desteklediğini duyurdu.

Kamala Harris Güneş 5.ev 27° Anaretik Terazi, ASC İkizler ve 11.ev Ay Koç bir gece haritasıdır.



ASC İkizler de olup 1.evi Yengeç kesmektedir. Kısık ve gülünce çizgi formunu alan gözleri ikizler; sempatisini, dışarıya verdiği fiziksel anlamda anaç enerjisini yengeç anlatmaktadır. Sirius yıldızı 1.ev Yengeçte sahip olduğu karizmatik anaç yapının hayatındaki büyük şansını ve avantajını da göstermektedir. Aynı zamanda Sirius Yengeç te; Amerika benim anavatanım şeklinde milliyetçilik mesajını vermektedir.

 2.ev ise Yengeç ve Aslan kesmektedir. Procyon sabit yıldızının da 2.evde bulunması anaç ve lider özelliklerini kullanarak yükselme hırsını ve bu alanda koltuk merakını anlatmaktadır.

3.ev Mars Aslan durdurulamayan bir fişek gibi kendini ortaya koyma hırsını özellikle kardeş ve akrabalarına karşı aşırı sahiplenme ve mecburiyetleri, küçük yaşlarda baba ile trajedileri anlatmaktadır. Kamala Harris boşanmış bir ailenin kızı, kendisi ve kız kardeşi anne tarafından büyütülmüştür. Zosma yıldızının da Başakta 3.evde bulunması ve GAD ile kavuşumu ailesinden kaynaklı olumsuz, küçük düşürücü olaylara maruz kaldığını, Zosma’nın 4.ev Başaktaki Uranüs ve Plüton kavuşumu baba-anne çalışmasına rağmen yetersiz maddi kaynağı; köklerden getirdiği kötü olaylar ve yaşadıklarından sebep ileriki dönemlerde kendini kanıtlarcasına yükselme başarı isteğini ve kendi hayatına olan kontrol hırsını göstermektedir.  3.ev başakta Plüto, Uranüs ve Venüsün 2’şer derece orb ile kavuşumları eğitimli, araştırmacı, üretime meraklı ve şarman (ilgi odağı) aile yapısını da anlatmaktadır.

Güneş'in 5.ev Terazi Arcturus kavuşumu karizmasından gelen ünü , Terazideki Güneş'in 5.ev Merkür akrep ile kavuşumu karizma dışındaki kıvrak, pratik, pragmatik ve dedektif gibi çalışan zihin yapısını, bu sayede spekülasyon ve dedikoduları yönetme becerisini, sahne önünü ve Vertex Akrepte 5.evde Kader Noktasını ve geliştirmesi gereken alanı göstermektedir. 5.ev Güneş Terazi ve Merkür Akrep'in 11.ev Ay Koç ile karşıt açısı sahne önü duruş kaynaklı çocuk sahibi olamamayı anlatmaktadır. İlk olma, birinci olma isteği, hayatında ‘kendine öncelik’ hep ilk sırada olma isteği, sevilme isteği yoğundur. Daha çok 'almak' vardır. 11.ev Ay Koç kariyerinden 10.evden getirdiği kavgacı, tartışmacı, hiperaktif ve tuttuğunu koparan sahne duruşunu anlatmaktadır. 6.ev Neptün Akrep ise gündelik hayatında sezgilerini dinleyen, yoğun spiritüelliği, iç görülerini, aynı zamanda tembelliğe yatkınlığı, insanların açıklarını araştırmayı, Neptün Akrep’in Vertex kavuşumu ise kader noktasına etkisini göstermektedir.

6.ev yaydaki Juno ve Pallas kavuşumu kendi iş ve gündelik hayat ortamından evli ya da öncesinde evlenmiş erkek ile ilişki ve evliliği anlatıyor. Harris’in kocası boşanmış ve önceki evliliğinden 2 çocuğu bulunmaktadır. Şans noktası 7.ev Oğlak’taki da Lilith ile kavuşumda hem yaralarını saran hem de şansı evlilik evindedir. Vega sabit yıldızı ise 7.ev Oğlakta evliliğinin politikada şans ve yeteneğini göstermektedir. Aynı zamanda sembolik, anlaşmalı evliliği ve  evliliği şirket gibi görmeyi de göstermektedir.

9.ev Kova’daki (Rx)Satürn politika ve felsefeler alanında çalışıp çabalamayı MC kavuşumu bu alanda kendini ilerletmesi ve çok fazla çalışması gerektiğini anlatır. 3.ev Aslan’daki Mars karşıtlığı hem havayolu hem karayolu yorgunluk sebepli kaza potansiyelini anlatmaktadır.

10.ev Balık’taki Vesta ile 9.ev (Rx)Satürn kavuşumu kariyerindeki büyük mücadele sonucu başarısını, 10.ev Balıktaki (Rx) Fomalhaut, (Rx)Şiron ve (Rx) Scheat kariyerinden kaynaklı yanlış bilgi, yanlış seyahat sebepli kötü hayat sonunu göstermektedir. Aynı zamanda suikastı anlatır (22-23 Şubat 2023 Satürn Kova’da aynı dereceye geliyor; Ephemeris bilgilerine göre). 9.ev konuları (Rx)Satürn ve MC kavuşumu ile 10.eve taşınmıştır. Dünya üzerinde gündem yapacağını anlatmaktadır.

12.ev Boğadaki (Rx)Jüpiter tam bir hedonist yapıyı anlatmaktadır. Keyfine, zevkine düşkündür ve çevresi de ona uysun ister. 12.ev Boğadaki (Rx)Jüpiter   içindeki öfkenin dışarı yansımasıdır. 12.ev ikizlerdeki 3 silahşörler (Phact, Capella ve Rigel) çok meraklı bilinçaltı yapısını, güçlü arkadaşlıklarını anlatırken Hyades ile 4.ev Plüto karesi köklerden getirdiği şiddeti, Al hecka sabit yıldızının da 12.ev ikizler de bulunması onur, güç ve varlık için saldırgan ve hırslı yapıyı göstermektedir.

Kamala Harris’in haritasındaki büyük T-Kare açı en dikkat çekici nokta. Harris; 9.ev (Rx)Satürn, 12.ev Boğadaki (Rx) Jüpiter , 3.ev Mars Aslan ve 6.ev Neptün Akrep  arasındaki büyü t-kare yaşamı boyunca hiperaktif tarafı, küçük yaş travmaları, sezgileri ve hedonist yapısı arasında yaşayacağı mücadeleyi yaşadığı içsel zorlukları ve bilinçaltı sıkıntılarını anlatmaktadır. Çevre ilişkileri, sağlığı ve gündelik rutinlerden gelen bozulmalar aynı zamanda siyasetle gelen yorgunluklar, kendi düzeninin rahatlığının bozulmasını anlatır.

4.ev başaktaki Plüto ve Uranüs’ün 11.ev Ay Koç’a 144’lik açısı ile 5.ev Güneş Terazi ve Merkür Akrep'e olan 40’lık açı (novil açı) karmik etkili bir haritayı göstermektedir. Çocuksuzluğu seçmesi tamamen kendi aile köklerinden getirdikleri sebepten kaynaklıdır. Çocukluğumdaki acıları sahne önüne nasıl temiz yansıtırım duygusunu anlatmaktadır.

Haritasında; Yengeç ve Aslan’daki 1.2.3. evleri ile Kova ve Oğlak’taki 7.8. ve 9. evleri kıstırılmış olan Harris’in eğer ki 4.ev Uranüs aile kökleri konusunda çalışır ve affederse, 5.ev Güneş, çocuk sahibi olursa ve 11.ev Ay sahne duruşuna bunu yansıtırsa içsel olarak çok sağlıklı ve de mutlu hissedeceğini, 9.ev Kova’daki (Rx)Satürn’ede şifa sağlayıp doğru çalıştıracağını söyleyebiliriz.

Kamala Harris’in 8. ev Oğlak’ta, 9.ev Kova da yer almakta. Satürn transiti şu an 8.evinin sonlarına doğru ilerlemekte. Satürn Kova’ya geçtiğinde Harris’in haritasının 9.ev Satürn Kovayı muhtemel ülke dışı, uluslararası alanlarda ve uluslararası yolculuklarda epey zorlayacak gibi gözüküyor. Bu aynı zamanda kariyerini de olumsuz etkileyebilir. 9.ev Satürn transitini başarıyla yönetirse önümüzdeki senelerde Amerika başkanı dahi olabilir.

Haritası mücadele ve kariyer odaklı olan Harris’in 10.evdeki Balıktaki (Rx)Alpheratz ise aşırı özgürlük düşkünlüğünü, tanınmışlık ve geniş çevreyi anlatmaktadır. Aldeberan ve Antares yıldızlarının 12. ve 6. Evler aksında bulunması Antares’in Juno kavuşumu bilinçaltından getirdiklerinin evlilik ve gündelik hayatına olumsuz etkisinden bahsedebiliriz. Aynı zamanda feminist bir yapıya hakim olan haritası, kökten getirdiklerini kapatmak ve aşmak için kariyerinde ilerlemesini ve kariyer amaçlı sembolik evliliğini ve sebeplerini anlatmaktadır. 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ