NİSAN 2021 BURÇ YORUMLARI

 


KOÇ BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Koç burçları; 3 Nisan’da Merkür sizin burcunuza geçerek zihinsel anlamda yoğun olacağınızı gösteriyor.12 Nisan’daki Yeni Ay ise burcunuzda gerçekleşerek dış imaj anlamında yenilikler getirecektir.14 Nisan’da Venüs’ün Boğa burcuna girmesiyle para eviniz hareketlenecek ve yeni yatırımlar ve 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in de Boğa burcuna geçmesiyle yatırım alanlarında sözleşme, kontrat , resmi işlemler anlamında kalıcı ve olumlu gelişmeler görülmektedir. 23 Nisan Mars Yengeç’e geçmesiyle ailenizle daha çok vakit geçirebilir, ev ve aile konularına odaklanacaksınız. 28 Nisan’daki Akrep Dolunayı ise maddi yatırım alanında tamamlanma sağlayacaktır.

BOĞA BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Boğa burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle daha çok bilinçaltınız ve içinize attıklarınız ruhunuzda gündem yapacağını belirtebilirim.
12 Nisan Koç burcundaki Yeni Ay; içinize attıklarınız konusunda yeni kararlar ve yeni düşüncelere sizi itecektir. 14 Nisan’da Venüs’ün burcunuza geçmesiyle bu sürede dış imaj anlamında kilo alımına dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda normalden daha az çalışıp daha çok keyif yapmak isterek ,hedonist tarafınızı gösterebilirsiniz.19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in burcunuza geçmesiyle; para konuları ile zihniniz epey meşgul olacak. Karar verirken daha temkinli ve risk almayarak ilerleme yolunu seçebilirsiniz.23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle; kardeşleriniz, eğitim ve kısa yolculuklar ile alakalı konular hayatınızda gündem yapabilir. 26 Nisan Akrep Dolunayı ise evlilik hayatınız ile ilgili değişim dönüşüm konularına mercek tutuyor ve bu anlamda kalıcı kararlar almaya sizi itecektir.

İKİZLER BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili İkizler burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna girmesi daha çok arkadaşlarınız ve çevre ilişkileri, kendi alanınızı yaratma ve hayalleriniz ile ilgili sizi meşgul edecek. 12 Nisan Koç burcundaki Yeni Ay bu alanlarda yenilenme ihtiyacınızı arttrırabilir ve sizi harekete geçirecek. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesiyle daha çok bilinçaltınızda maddi stabiliteyi korumak ve bu anlamda çözüm yolları arayışı ile ilgi konular sizi meşgul edecek. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa’ya geçmesiyle bilinçaltı alanınızda resetleme ve netlik kazandıracaktır.23 Nisan Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle daha çok maddi anlamda birikiminizi koruma yoluna gidebilirsiniz. 26 Nisan’daki Akrep Dolunay’ı ise sağlık alanınız, gündelik yaşamınız ve iş hayatınızdaki ast-üst ilişkileri ile alakalı değişim dönüşüm ve tamamlanma getirecektir. Sağlık kontrollerinizi bu dönem yaptıracaksınız.

YENGEÇ BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Yengeç burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna geçmesi kariyer alanında daha efektik, daha önde olma konularında sizleri zihinsel anlamda meşgul edecek.12 Nisan Koç burcundaki Yeni Ay kariyeriniz ile alakalı yeni kararlar aldıracaktır.14 Nisan’da Venüs’ün Boğa geçmesiyle daha çok arkadaşlar, vakıf-dernek çalışmaları, toplum önü konumuz ile ilgili gelişmelere açıklık var. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesi; arkadaş çevreniz, kendi sahne duruşunuz konusunda zihinsel anlamda ciddi ve kalıcı kararlar alacaksınız.23 Nisan’da Mars’ın burcunuza hareketi ile dış imaj, fiziksel görünümüz ile ilgili konularla daha çok meşgul olacaksınız. 26 Nisan’da Akrep Dolunay’ı ise yaratıcılık, flörtler, spekülasyon(dedikodular), çocuğunuz varsa çocuklar ile ilgili konularda değişim, dönüşüm ve tamamlanma getirecektir.

ASLAN BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Aslan burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç’a geçmesi uzun ve yurtdışı seyahatler, yüksek öğrenim alanları ve hukuk konularında zihninizi meşgul edecektir.12 Nisan Koç burcundaki Yeni Ay ile bu alanlarda yenilenmeler ve harekete başlayacaksınız.14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesi kariyer alanınızı etkilemekte ve kazancınızı yükseltebilir. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle kariyer anlamında maddi kazanımlarınızda kalıcılık vaad edecektir. 23 Nisan Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle; bilinçaltınızda çözülmeler ve rahatlama meydana gelecek. 26 Nisan Akrep Dolunayı ise aileniz ve ev ile ilgili konularda değişim, dönüşüm ve tamamlanma getirecektir.

BAŞAK BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Başak burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle eş, eşinizin finans durumu ve miras konuları zihninizi meşgul edecektir.12 Nisan’da Koç burcundaki Yeni Ay ile bu konularda yeni girişimlerde bulunacaksınız. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesi hukuki ve uzun yolculuklar aynı zamanda yüksek eğitim konularında sizi meşgul edecektir. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle hukuki ve yolculuklardan elde edilen gelir bakımından sizi aydınlatacaktır. 23 Nisan Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle; toplum önü duruşunuz, arkadaşlık ilişkileriniz ile ilgili konularla meşgul olacaksınız. 26 Nisan Akrep Dolunay’ı ise kardeşleriniz, kısa seyahatler ve eğitim konularında değişim, dönüşüm ve tamamlanma getirecektir.

TERAZİ BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Terazi burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna girmesiyle evlilik hayatınız ve ortaklıklar alanınız zihninizi meşgul edecektir.12 Nisan’da Koç burcundaki Yeni Ay ile bu alanlarda yeni kararlar alabilirsiniz.14 Nisan Venüs’ün Boğa’ya geçmesiyle eşiniz, eşinizin kazancı, miras ve para konularında size aydınlanma ve bolluk getirecektir.19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle maddi konularda kalıcılık ve bu anlamda güven duygunuzu geliştirecektir. 23 Nisan’da Mars’ın Yengeç Burcuna geçmesi; kariyer hayatınızı koruma altına alma anlamında mücadelenizi gösteriyor. 26 Nisan’daki Akrep Dolunay’ı ise maddi birikimleriniz ve para kanallarınıza değişim, dönüşüm ve kalıcılık getirecektir.

AKREP BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Akrep burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna girmesiyle sağlık konuları, gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızdaki ast-üst ilişkiler konusunda zihnen meşgul olabilirsiniz. 12 Nisan’da Koç burcundaki Yeni Ay bu alanlarda aydınlanma, temizlik ve yenilikler getirecektir. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesi evlilik hayatınıza ve ortaklık alanınıza kalıcılı anlamda güzellikler getiriyor.19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in de Boğa’ya geçmesiyle ilişkiler, evlilik, ortaklı konularda sözleşmeler ve aldığınız kararlarınız güven içerisinde gerçekleşecek ve sizi mutlu edecektir.23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle yüksek eğitim, okült bilimler ve uzak yolculuklar alanında kendinizi koruma içgüdüsüyle hareket edebilir ve bu yönde kararlar alabilirsiniz.Hukuki anlamda yaptığınız sözleşme ve taahhütler de sizleri korumaya alan nitelikte olacaktır. 26 Nisan Akrep Dolunay’ı ise dış imaj alanınızda, emeklerinizin karşılığı anlamında değişim, dönüşüm ve kalıcılık getirecektir.

YAY BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Yay burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna girmesiyle flört niteliğinde ilişkileriniz, yaratıcılık alanı ve varsa çocuklarınız ile ilgili konular zihninizi meşgul edebilir ve bu anlamda girişimci kararlar almaya sizi itebilir.12 Nisan’da Koç burcundaki Yeni Ay zihninizi meşgul eden bu konularda size yeni kararlar aldıracak. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesiyle gündelik yaşam ve iş alanınıza maddi anlamda güzel ve kalıcı enerjiler getirirken sağlık anlamında olumlu sonuçlar alacaksınız. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle sağlık ve iş alanızda korunduğunuzu hissedebilirsiniz. 23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle eşten gelen kazanımlarınızı, para kanallarınızı korumak için farklı yöntemler yoluna gidebilirsiniz.26 Nisan Akrep Dolunayı ise bilinçaltınızda değişim, dönüşüm ve resetleme vaat ediyor.

OĞLAK BURCU NİSAN 2021 YORUMU:Sevgili Oğlak burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna girmesi ile aile konuları, anne-baba ile ilgili konular zihninizi epey meşgul edecek ve bu yönde hareket etme isteğine gideceksiniz. 12 Nisan’da Koç burcundaki Yeni Ay; aileniz ile ilgili konulara ışık tutuyor ve sizi önderlik konumuna sokabilir.14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesiyle çocuklarınız ve çocuklarınız ile ilgili maddi konular aydınlanıyor, gün yüzüne çıkıyor. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle çocuklar,çocuklar ile ilgili maddi konularda artık kalıcı kararlar alarak güven yoluna gideceğinizi belirtebilirim.23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle evlilik ve ortaklık alanınıza daha çok vakit ayırıp korumaya alacaksınız. 26 Nisan Akrep Dolunay’ı ise kariyer alanınızda değişim, dönüşüm ve bu anlamda size kalıcı kararlar aldırabilir.

KOVA BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Kova burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle kardeşleriniz ve eğitim konularınız zihninizi meşgul edebilir ve bu alanda yaşanılacak durumlar sizde harekete geçme isteği yaratabilir.12 Nisan’da Koç burcundaki Yeni Ay; eğitim, kısa yolculuklar ve kardeşler alanında sizi teşvik edebilir.14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesiyle ailenizle daha çok vakit geçirebilir maddi konuları masaya yatırabilirsiniz.19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle ailenizle ilgili durumlar, maddi konular alanınıza ışık tutacak ve bu anlamda kalıcı kararlar alacaksınız. 23 Nisan’da Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle sağlık anlamında kontrollerinizi yaptırabilir, iş parametrelerinizi koruma yolunda ilerleyebilirsiniz.26 Nisan Akrep Dolunay’ı ise kariyer alanınızda değişim, dönüşüm ve bu anlamda kararlarınızda kalıcılık getirecektir.

BALIK BURCU NİSAN 2021 YORUMU: Sevgili Balık burçları; 3 Nisan’da Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle para konuları, maddi birikimleriniz ve bu anlamda düşünceler zihninizi meşgul edecektir. 12 Nisan’da Koç burcundaki Yeni Ay maddi kazanç ve birikimleriniz ile ilgili muhtemelen size yeni kararlar aldıracak. 14 Nisan’da Venüs’ün Boğa’ya geçmesiyle kardeşleriniz ile ilgili ve kısa yolculuklardan gelen maddi konularda çözülme ve iyileşme yaşayabilirsiniz. 19 Nisan’da Merkür ve Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle bu konularda anlaşma, stabilite sağlayacak ve maddi anlamda ayağınızı sağlam basacaksınız. 23 Nisan Mars’ın Yengeç burcuna geçmesiyle yatırımlarınızı, varsa flört niteliğinde ilişkinizi, spekülasyonları ve çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konuları koruma yoluna gidebilirsiniz. 26 Nisan Akrep Dolunay’ı uzak yolculuklar, yüksek eğitim ve hukuk alanında işleriniz ile alakalı değişim, dönüşüm ve stabilite getirecektir.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ