SABİT YILDIZLAR İLE ALOIS IRLMAIER NATAL HARİTA

 


8 Haziran 1894 yılında Almanya’nın yukarı Bavyera bölgesinde Siegsdorf’ta doğan Alois Irlmaier çubuk ile maden arayıcısı olarak çalışıyordu. Gelecekten haber veren kahin Alois Irlmaier'in 2.Dünya Savaşı boyunca bombalanacak bölgeleri ve kayıp kişileri bulma konusunda isabetli kehanetleri vardı. Bu sıra dışı yeteneği ile ün kazanan Alois Irlmaier çeşitli suçların soruşturulmasına yardım etti. Alois Irlmaier çeşitli nedenlerle birkaç düşman edindi ve şarlatan-büyücü olarak suçlanmaya başladı. Bu suçlamalarla mahkemeye verilen Irlmaier davada büyücü ve sahtekar olmadığını ispatladı. Çiftçinin oğlu Irlmaier, Birinci Dünya Savaşı sırasında 1914'ten 1916'ya kadar bir askerdi. 1920'de Maria Schießlinger ile evlendi ve ondan biri evlatlık olan dört çocuk büyüttü. Düğün yılında babasının çiftliğini devraldı. 1928'de bağımsız bir kuyu üreticisi olarak çalışmaya başladı. 
Bu yıl ilk “vizyoner vizyonlarını” da yaşadı. Yerin altına indikçe görüleri,vizyonları artmaya başlamıştır. 

1939'dan itibaren vizyoner yeteneklerini duyan ve tavsiye ve bilgi isteyen insanlardan artan ziyaretler aldı. Birçok kişi hafta sonları tavsiye istediği ve mülkünde sıraya girdiği için, orada vizyon becerilerini kullanması için küçük bir kulübe inşa etti. Bu hizmet; ücretsiz ve gönüllüydü.

1947'de, o sırada 15 kez sabıka kaydı olan Irlmaier - yedi kez dolandırıcılıktan ve sekiz kez mali zorluklardan - bir papaz tarafından dolandırıcılık ve hokkabazlık nedeniyle Laufen'deki bölge mahkemesine bildirildi ; Bavyera Polisi Ceza Kanununa göre, bu 1957 yılına kadar cezai bir suçtu. Duruşma sırasında iki tanık, Irlmaier'in en başından beri çelişen kehanetlerine inanmadıklarını ifade etti. Diğer beş tanık, Irlmaier'in yorumunun doğru olduğunu ifade etti. Dolandırıcılık suçu bu nedenle reddedildi.  Mahkemede hakimin karısının o gün ne giydiğini  ve ne yaptığını söyledi. Karısını hiç görmemesine rağmen tamamen doğru bilgiler vermesi nedeniyle hakim ikna oldu ve Irlmaier, serbest bırakıldı. Tüm kehanetleri doğru çıkan Alois Irlmaier 3.Dünya Savaşının Orta Doğu’da başlayacağını söylüyordu: "3. Dünya Savaşı kesinlikle gelecek ama yılını öngöremiyorum. Milyonlarca insan tarafından da gözlemlenecek, gökyüzündeki işaretler öncesinde olacak. Savaş, hasat zamanından hemen önce, yağmurlu bir gecede başlayacak."

Kendi ölümünü tahmin eden Irlmaier’ın son sözleri şöyle oldu: 'Gördüğüm şeyleri yaşamak zorunda kalmayacağım için, gidebileceğime (öleceğime) seviniyorum.'

Alois Irlmaier Temmuz 1959'da karaciğer kanserinden hayatını kaybetti.

Alois Irlmaier ; 11.ev Güneş İkizler, Asc Aslan ve 1.ev Ay Aslan bir gündüz haritasıdır.

                                                                      


1.ev Aslan’da Delphi ve Asc kavuşumu kuvvetli ve küçük yaşlarda başlayan ve dış imajına yansıyan içgörü yeteneğini, 1.ev Ay Aslan lüks ve salon adamı imajını göstermektedir. Irlmaier’in çoğu resminde şapkalı, montlu görselleri vardır. Ancak buradaki resminde yer alan elinde purosu, fraklı kıyafeti ile  1.ev Ay Aslan gerçek imajını yansıtmaktadır. 1.ev Ay Aslan’ın 4.ev Akrepteki (Rx) Uranüs karesi doğuştan medyum kimliğini, psişik enerjisini dış imajına yansıtmaktaki sıkıntısını, 4.ev Terazideki (Rx) Satürn sekstili aile köklerinden gelen kısıtlamalar ve zorlukları, baba ile psikolojik olarak kopukluğu, daha çok anne ile yakın ilişkisini ve medyumik özelliklerinden çok işadamı kimliğini dış imajına yansıtmasının aile bütünü açısından daha çok kabul göreceğini anlatmaktadır. 1.ev Ay Aslan’ın 11.ev Jüpiter İkizler sekstili sahne önünde insanların duygularına da hitap edebilen çok iyi bir konuşmacıyı, geniş entellektüel ağını, kendini ifade ve pazarlamada yeteneğini, insanların kendisinden ağzının içine düşercesine bilgi alma merakı ve isteğini; 11.ev İkizler Güneş sekstili sahne önündeki kendine güvenli, elit ve üst tabaka görünümü;  11.ev İkizler Neptün sekstili idealist yapısını, zihin ve kalp bağlantı dengesini ve spiritüel yaratılışını anlatmaktadır.

2.ev Başak’taki (Rx) Zosma kötücül bir hastalığı, 11.ev Başak’taki kavuşumda olan Plüton, Neptün, Jüpiter karesi sahne önü kaynaklı kötü enerjileri ve bunun da sağlığını etkilemesini anlatmaktadır. Pallas’ın 2.ev Başakta Regulus kavuşumu ise içgörülerinin doğruluğunu ve bu alanda kadersel başarısını, 10.ev Venüs Boğa üçgeni kariyerine, kazancına ve konforuna olumlu yansımasını, konfora düşkünlüğü anlatırken 10.ev Venüs Boğa’nın 4.ev (Rx) Uranüs Akrep karşıtlığı kazancını ailesi ile paylaşmadığını, üretkenliğini köklerine yansıtamadığını anlatmaktadır.

3.ev Başaktaki Şiron kardeşler, akrabalar ve yakın çevreden kaynaklı yalnız hissettiğini, 11.ev İkizlerde kavuşumdaki Jüpiteri,Plüton ve Neptün  karesi sahne önü duruşuna ve görülerine engellerini, olumlu olarak 10.ev Venüs Boğa sekstili kariyer konforuna olumlu yansımasını, 4.ev (Rx) Uranüs Akrep sekstili orjinalliğini ve psişik gücünün aileden kuvvetini, 3.ev Başaktaki Vesta kavuşumu aşırı konfor düşkünlüğünü , 3.ev Başaktaki Ceres kavuşumu kardeşlerine düşkünlüğünü ve  beslendiği alanın kardeşler ve yakın akrabalar olduğunu da anlatmaktadır. Ancak bunu alamamaktadır.  3.ev terazideki anaretik Gaia ise konfor için içgörü kullanımı ve içsel anlamda kendisi ile bu anlamda pazarlığı aynı zamanda içgörülerinin ailesinden aldığını anlatmaktadır.

4.ev Terazideki (Rx) Satürn küçük yaşlarda özellikle baba ile olumsuz fikir birliğini ve babadan alınamayan onayı (Rx) Arcturus Terazi kavuşumu bu sebeple kötü ünü anlatmaktadır. 4.ev Terazideki (Rx) Satürn’ün 11.ev İkizlerdeki Jüpiter üçgeni kökten getirdikleri olumsuzlukları sahne önünde ifade yeteneğini ve kendini çok iyi pazarlamasını, 11.ev İkizler Plüto üçgeni sahne önünde bilgi hırsızlığını, sansasyonel ve biraz üç kağıtçı tüccar zihniyetini, kariyerde büyük başarıyı, karizmayı, 11.ev İkizler Neptün üçgeni genç yaşta arzu ettiği hayale ulaşmasını ve genç yaşta spiritüel yeteneklerinin artmasını anlatmaktadır.4.ev Akrepteki (Rx) Uranüs psişik ve medyumik özelliklerinin köklerden getirdikleri sebep ruh ve zihin yapısına olumsuz etkisini ancak haritasındaki olumlu açıları sebebi ile bu özelliğini sahne önünde tam tersine ve çok olumlu kullandığını, 4.ev (Rx) Juno akrep kavuşumu ilişkilerinde derinlik, tutku, paylaşım ve güvene önem verirken 4.evden sebep anne babayı özellikle anneyi kıskanmasını, ilişkilerinde takıntı, sahiplenme ve kıskanç yapıyı anlatmaktadır.

5.ev Yay; cömert, risk almayı seven maceraperesti gezginci yapısını, eğlenceye ve özgürlüğüne düşkünlüğü çocuklara olan sevgisini,geç evlenme isteğini, yaşamı felsefi açıdan ele almayı anlatırken Vertex 5.ev Yay’da  Irlmaier’in eşinden evlatlık bir çocuğunu da anlatmaktadır. 5.ev yayda (Rx) Panacea ise  çocuklarının tecrübelerinden faydalanamadığını daha izole yaşadıklarını anlatmaktadır.

6.ev Oğlaktaki lilith genel anlamda sağlıksız hayatı anlatırken gündelik yaşam dinamiklerinde disiplinsizliği, aşırı kontrolcülüğü, ast-üst ilişkilerinde emir almayı sevmediğini, ihmal duygusu aynı zamanda gösterişe merakını, 4.ev (Rx) Terazi Satürn karesi özellikle baba ile çalışmada emir alma sıkıntısını  anlatmaktadır.

7.ev Kovadaki Psyche alan yaratıcı evliliğini ve eşi ile zihinsel anlamda uyumlu ve problemleri masaya yaratan konuşarak iletişim ve anlaşma sağlanan evliliğini göstermektedir. 8.ev Balık ilişkilerinde ve çalışmalarında derinliği sevdiğini, alttakini sorgulayan zihniyeti, 9.ev Mars Balık okült felsefeler, astroloji, sosyolojide derinliği, seyahatsever, macereperest yapıyı; 11.ev İkizler Güneş karesi baba çatışmasının sahneye yansımasını sağlık anlamında kalp ve vücut sıvılarının etkilediği organı ve sağlık potansiyelini, 11.ev İkizler Plüto karesi ciğerler ile alakalı ölümcül hastalığını ve bunu sahne önü herkesle paylaşmasını anlatırken sahne önü karizmayı, sahnede gizli ve bilinmeyeni duyurmayı, 11.ev İkizler Jüpiter karesi fazla cesareti, bilgi anlamında fazla abartmaya müsaitliği anlatmaktadır. 9.ev Balıktaki Aesculapia şifacı kişiliğini, 9.ev Mars Balık kavuşumu bu alanda yüksek hırsını anlatmaktadır. Scheat yıldızının 9.ev Balıkta fazla derinliği sebep akıl rahatsızlığına yatkınlığını, sinirli yapıyı ve nörolojik ölüm başlangıcını anlatmaktadır.

11.ev İkizlerde; 3 silahşörler Phact, Capella ve Rigel’in kavuşumu insanlara bildiklerini anlatmadaki becerisini, yazarlık yeteneğini, çokça çevreyi ve ününü anlatmaktadır.

12.ev Merkür Yengeç anne gibi bir eş, anneye düşkünlüğünü, bilinçaltında sessiz ve sakin yapısını, yüksek duygusal zekayı ve güvenceyi anlatırken  4.ev (Rx) Uranüs Akrep üçgeni anneden gelen psişik yeteneği, 10.ev Venüs Boğa sekstili annesi için kazancı (kazandığını annesi paylaşmayı o da paylaşırsa),  annesi gibi bağ kurmayı anlatmaktadır.

Irlmaier’in haritasında; 5.ev Yaydaki ve 11.ev İkizler Aldeberan ve Antares karşıtlığı  çocuklarına karşı itibarlı ve onurlu olmak ile sahne önü duruşu ve başarısı karşıtlık taşımaktadır.

9.ev Mars Balık’ın 4.ev (Rx) Satürn Terazi ve 1.ev Ay Aslan 150’lik açısı ; eğer ki babasına karşı daha alttan alan sakin ve olumlu iletişim yolunu bulabilseydi, içsel anlamda sahip olduğu şifayı babasına aktarabilseydi; yine içsel anlamda dış imajına yansıtmak istediği gösterişli, kendine güvenli ve sahnelerde olan bir hayatı yine yaratabilirdi ve karısını da kaybetmeyebilirdi.

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ