MAYIS 2021 BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu: Sevgili Koç Burçları; 3 Mayıs Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi yakın akraba, kardeşler, iletişim ve eğitim alanınıza merak duygusu ile hareket getirecektir. Bu alanlarda ay sonu Merkür’ün retro hareketi ile dedikoduya açıklık olabilir. Olaylara dahil olmamak lehinize sonuçlanacaktır.

12 Nisan-22 Ağustos arası Juno Yay retrosu yurtdışı ilişkiler ve yolculuklar, akademik üst düzey kişiler ile ilişki alanınızı etkileyecektir.

8 Mayıs Ceres Boğa geçişi maddi birikimleriniz ve maddiyat ile daha çok ilgileneceğinizi gösterirken, aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi özellikle yakın akraba, kardeşler ve eğitim ile ilgili konularda tembellik verebilir aynı zamanda yakın ilişki ve eğitim alanınızda konuşarak uzlaşmaya varmanızın faydanıza olacağını göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; maddi yatırım alanınız ile stabil kararlar alacağınızı göstermektedir.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle bilinçaltı konuları ve bu alanlarda şifalanma sağlayacaksınız.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi; yakın ilişkileriniz, eğitim ve kardeşler alanına aydınlanma getirecek ve bu alanda hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; arkadaşlar ve sosyalleşme alanında ciddi temizliğe gideceğinizi ve retro sürecinde karma alanınızı göstermektedir.

26 Mayıs Dolunayı ve Yay burcundaki Ay tutulması ise yüksek eğitim,yurtdışı ve yabancılar ile ilişkiler alanınıza etki edecektir.

29 Mayıs-24 Haziran İkizler burcunda Merkür Retrosu ile yakın ilişkilerinizde dedikodu ve yanlış anlamalara dikkat ediniz.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa Burçları; 3 Mayıs Merkür’ün İkizler burcu geçişi  maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınız ile ilgili zihninizde merak duygusu ile tetiklenerek düşünceler ve hareketlenmeler yaratacaktır.

12 Nisan-22 Ağustos arası Juno Yay retrosu; eş ve maddi konular ile ilgili ilişki alanınızı etkileyecektir.

8 Mayıs Ceres Boğa geçişi; dış imaj ve fiziksel anlamda kendinize derin bir bağ ile bağlanabilirsiniz. Bireyselliğiniz ve toplum önü, maddi duruşunuz sizin için önemli hale geleceğini anlatırken aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi maddi birikim alanınız ve para konuları ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.

11 Mayıs burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay; dış imaj, toplum önü duruş alanında stabil ve kalıcı kararlar alacağınızı göstermektedir.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi arkadaşlık ve sosyalleşme alanınızı şifalandıracaktır.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi; para ve maaşlı çalışma alanınıza hareketlilik ve aydınlanma getirecek ve bu alanda hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; kariyer alanınızı etkileyecek ve bu alandaki kişiler ile ilgili temiz bilgiye ulaşma çabanızı ve retro sürecinde karma alanınızı göstermektedir..

26 Mayıs Dolunay ve Yay burcundaki Ay Tutulması; evli iseniz eşiniz, eşinizin getirileri ve ilişki alanınızı etkileyecektir.

29 Mayıs-24 Haziran İkizler burcunda Merkür Retrosu; maaşlı çalışma hayatı, para ve yatırım alanlarındaki ilişkilerinizde yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz gerektiğini göstermektedir.

 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler burçları; 3 Mayıs’ta Merkür’ün kendi evine burcunuza geçmesi; dış imaj ve toplum önü duruşunuz ve buna bağlı eğitim ile ilgili konulara merak ve zihinsel anlamda hareketlenme getirecektir.

12 Nisan- 22 Ağustos arası Juno Yay retrosu; evlilik alanınız, varsa ortaklarınız ile ilişkiler, sözleşmeler, kontratlar üzerine etki edecek ve bu alanda ilişkilerinizi etkileyecektir.

8 Mayıs Ceres Boğa geçişi; bilinçaltınızda kendinizi güvende hissetmek, içinize dönmek isteyeceğinizi aynı zamanda  merhamet duygunuzun artacağı, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışarak maddi manevi kendinizi besleyeceğiniz alanı gösterirken aynı gün Venüs’ün burcunuza geçmesiyle dış imajınız ve toplum önü konular ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; bilinçaltınızda başkalarına yardımcı olma ve güvende hissetme ile ilgili stabil kararlar aldıracaktır.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi kariyer alanınızı şifalandıracaktır.

20 Mayıs Güneş’in burcunuza geçmesi; dış imajınız ve toplum önü duruşunuzu aydınlatacak ve bu alanlarda kılavuzluk ve hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında destek sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; yurtdışı yolculuklar, yüksek eğitim konularında ve ilişkilerde temiz bilgiye ulaşma çabanızı aynı zamanda retro sürecinde karma alanınızı da göstermektedir.

26 Mayıs’ta Dolunay ve Yay burcundaki Ay Tutulması ise; evlilik hayatınız, sözleşmeler, kontratlar alanınızda gerçekleşecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün burcunuzdaki Retro hareketi;dış imaj ve ve toplum önü duruşunuzda dedikodulara ve iletişiminize dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır.

 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; 3 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi bilinçaltınızda merak duygusu, hareketlenme, kısa yolculuklar ,eğitim konularını ve kardeşleriniz ile iletişime geçme isteğinizi gündeme getirecektir.

12 Nisan-22 Ağustos Juno Yay Retrosu; gündelik ve iş hayatınızdaki ilişkiler alanınızı etkileyecektir.

8 Mayıs Ceres Boğa geçişi; sosyalleşme ve arkadaşlarını ile birarada olmayı isteyeceğiniz ve bu şekilde kendinizi besleyeceğinizi gösterirken aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi bilinçaltınız ile bağ gücünüzü harekete geçirecektir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; sosyalleşme ve arkadaşlar alanında yeni stabil kararlar aldıracaktır.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi; yurtdışı yolculuklar, üst düzey ve yabancı kişiler ile ilişki alanınızı şifalandıracaktır.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza hareketlilik ve aydınlanma sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; varsa eşiniz ile ilgili yatırım ve para konularınızı, sağlık, değişim dönüşüm ve retro sürecinde karma evinizi etkileyecektir.

26 Mayıs Dolunay ve Yay burcundaki Ay Tutulması ise; gündelik hayat ilişkiler, çalışma hayatınız ve sağlık alanında gerçekleşecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi; bilinçaltınızda düşündüğünüz konularda yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır. Peşin hüküm vermeyiniz.

 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; 3 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi arkadaş ilişkileriniz ve sosyalleşme, dernekler ve vakıflar alanında merak duygunuzu ve zihninizi harekete geçirecektir.

12 Nisan-22 Ağustos Juno Yay Retrosu; flört alanınız, varsa çocuklarınız ile ilgili konular, yaratıcılık alanınız ve spekülasyonlar alanınınızda gerçekleşecektir.

8 Mayıs Ceres Boğa geçişi; kariyer alanınız ile ilgilenerek kendinizi besleyeceğinizi gösterirken aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçişi sosyalleşme ve arkadaş ilişkileriniz ile ilgili bağ kurma gücünüzün yükseleceğinizi göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; kariyer alanınız ile ilgili stabil kararlar aldıracaktır.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi; eşiniz, eşinizden gelen maddi kaynaklar, para kanallarınız, sağlık, ruhsal aydınlanma ve spiritüel konular ile ilgili şifa sağlayacak aynı zamanda karma evinizi de temizleyecektir.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi; arkadaşlarınız ve sosyalleşme alanınıza aydınlanma ve kılavuzluk getirecek bu alanda hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; evliyseniz evlilik hayatınız, varsa ortaklar ile ilişkiler, sözleşme ve kontratlar alanında temiz bilgiye ulaşma çabanızı göstermektedir.

26 Mayıs Dolunay ve Yay burcundaki Ay Tutulması; flört alanınız, varsa çocuklarınız ve yaratıcılık, spekülasyonlar ve yatırım alanınızda gerçekleşecektir.

29 Mayıs -24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi; sosyalleşme ve arkadaş ilişkileri konularında yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı uyarmaktadır.

 

Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; 3 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçmesi kariyer alanınızdaki ilişki, eğitim konuları ile ilgili merak duygusu ve bu anlamda zihinsel hareketlenme yaratacaktır.

12 Nisan-22 Ağustos arası Juno Yay Retrosu; aile hayatınızı, anne-baba ile ilişki alanınızı etkileyecektir.

8 Mayıs Ceres’in Boğa burcuna geçişi yurtdışı yolculuklar, yabancı kişiler ve üst düzey konumdaki kişiler ile iletişimle kendinizi besleyeceğinizi gösterirken aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi kariyer hayatınız ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay ise yurtdışı yolculuklar ve ilişkiler alanı ile ilgili stabil kararlar aldıracaktır.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi evlilik ve ortaklık alanınız ve buna bağlı sözleşme, kontratlar alanında şifalanma sağlayacaktır.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi kariyer alanınızda aydınlanma, kılavuzluk ve hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında destek sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; gündelik hayat, sağlık ve ast-üst ilişkiler alanınızı etkileyecek, retro sürecinde karmanızı da göstermektedir.

26 Mayıs Dolunay ve Yay burcundaki Ay Tutulması ise; aile içi ve anne-baba ile ilişkiler alanınızda gerçekleşecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi; kariyer alanınızdaki ilişkilerde dedikodu ve yanlış anlama-anlaşılmalara dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır.

 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; 3 Mayıs Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle uluslararası yolculuklar, yurtdışı ile bağlantı ve üst düzey kişiler alanında merak ve zihinsel hareketlenme getirecektir.

12 Nisan-22 Ağustos Juno Yay Retrosu; yakın akraba, kardeşler ve eğitim alanında ilişkilerinize mercek tutuyor.

8 Mayıs Ceres’in Boğa burcunda geçmesi eşiniz ile ilgili maddi konulara yardımcı olacağınızı para kanallarınız ile meşgul olacağınızı aynı zamanda ruhsal konulara merakınızı ve bu şekilde kendinizi ruhsal anlamda besleyeceğinizi gösterirken Venüs’ünde aynı gün İkizler burcuna geçmesi yurtdışı konular, yüksek eğitim ile ilgili konularla da ilgileneceğinizi göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay ise; eşiniz ve eşinizin maddi kaynakları ve spiritüel konular ile ilgili stabil kararlar aldıracaktır.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi gündelik yaşamınıza, sağlık alanınıza ve ast-üst ilişki dinamiklerinize şifalanma getirecektir.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi yurtdışı konular, ilişkiler ve yüksek eğitim alanındaki ilişkilerinizde aydınlanma ve bu anlamda hedeflerinizi gerçekleştirme imkanı sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; flört alanınız, varsa çocuklarınız ile ilgili konular, yaratıcılık, yatırım ve spekülasyonlar alanınıza etki edecek ve aynı zamanda retro sürecinde karma alanınızı göstermektedir.

26 Mayıs Dolunayı ve Yay burcundaki Ay Tutulması; yakın akraba , kardeşler, kısa yolculuklar ve eğitim alanınızda gerçekleşecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi ise; yurtdışı yolculuklar, üst düzey kişiler ve yabancı uyruklu kişiler ile ilgili iletişiminize ve yanlış anlama-anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır.

 

Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; 3 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle varsa eşinizden gelen maddi kaynaklar ve spiritüel konular ile ilgili merak duygunuz ve zihniniz hareketlenecek ve harekete geçmek isteyecektir.

12 Nisan-22 Ağustos Juno’nun Yay burcunda geri hareketi; maddi birikimleriniz ve maaşlı çalışma alanınızdaki (kendi işiniz değilse) kişilerle ilişkilerinize mercek tutuyor.

8 Mayıs Ceres’in Boğa burcuna geçmesi evlilik ve ortaklık alanınızdan ruhsal anlamda besleneceğinizi gösterirken Venüs’ün de aynı gün İkizler burcuna geçmesiyle evliyseniz eşinizden gelen para kanalları ve spiritüel konular ile ilgileneceğinizi de göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; evlilik ve ortaklık konuları ile ilgili stabil kararlar aldırabilir.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi flört alanınız, yatırımlar varsa çocuklarınız ile ilgili konular ve yaratıcılık alanınıza şifalanma getirecektir.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ise spiritüel, ruhsal konular ve varsa eşiniz maddi kaynakları alanında aydınlanma, kılavuzluk ve hedeflerinizi gerçekleştirmede pratiklik ve imkan sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; eviniz ile ilgili yaşam alanınız, aile konuları, anne-baba ile ilişkiler alanınızda gerçekleşecek, retro sürecinde bu anlamda karma alanınızı da göstermektedir.

26 Mayıs Dolunayı ve Yay burcundaki Ay Tutulması; maaşlı çalışma ve para alanınız üzerinde gerçekleşecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi ruhsal, spiritüel konular ve varsa eşinizin para kanalları ile ilgili iletişiminize, yanlış anlama-anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır.

 

Yay Burcu:  Sevgili Yay burçları; 3 Mayıs Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle evlilik ve ortaklık alanınız hareketlenecektir.

12 Nisan-22 Ağustos Juno’nun burcunuzdaki Retro hareketi toplum önü duruşunuz ve bu anlamda ilişki alanınızı mercek altına alacaktır. Kendinizi bu süreçte izole etmek daha kendine dönük geçirmek isteyebilirsiniz.

8 Mayıs Ceres’in Boğa burcuna geçmesiyle gündelik yaşam ve sağlık alanınız, ast-üst ilişkiler konusunda stabil kalarak kendinizi bu alanlarda besleyeceğinizi anlatırken Venüs’ün de aynı gün İkizler burcuna geçmesiyle evlilik ve ortaklık alanınız ile daha çok içiçe olacağınızı göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; gündelik yaşam, sağlık alanınız ve iş hayatınız ile ilgili yeni stabil kararlar aldırabilir.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi aile hayatınız, anne-baba ile ilişki alanınızı şifalandıracaktır.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle; varsa evlilik hayatınız ve ortaklık alanınıza aydınlanma ve kılavuzluk getirerek daha pratik olarak hedeflerinizi gerçekleştirme imkanı sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; yakın çevre akraba , kardeşle ve eğitim alanınızda gerçekleşecek ve bu anlamda bu süreçte karma alanınızı da göstermektedir.

26 Mayıs Dolunay ve burcunuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması; toplum önü duruşunuz ve kendi benliğiniz, dış imaj alanınıza etki edecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi ise; evlilik ve ortaklık alanınızda iletişiminize ve yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz yönünde uyarmaktadır.

 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; 3 Mayıs Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle  gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanız ve ast-üst ilişkileriniz hareketlenecektir.

12 Nisan-22 Ağustos Juno’nun Yay burcundaki Retro hareketi; bilinçaltınızı etkileyebilir ve kendinizi özgür hissetmeyebilir, değişken duygularda olabilirsiniz.

8 Mayıs Ceres’in Boğa burcuna geçmesi flört niteliğinde ilişkiniz, yaratıcılığınız varsa çocuklarınız ve spekülasyon alanınızdan ruhsal olarak besleneceğinizi gösterirken aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle gündelik yaşam, sağlık alanınız ve ast-üst ilişkiler ile daha çok ilgili olacağınızı göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; flört niteliğinde ilişkiniz, çocuklarınız ile ilgili stabil yeni karalar aldırabilir.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesiyle yakın akraba, kardeşler ve eğitim alanınız şifalanacaktır.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi; sağlık alanınız, gündelik yaşam dinamikleriniz ve iş hayatınıza aydınlanma, kılavuzluk ve pratiklik getirecektir.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; para ve maaşli çalışma alanınız (kendin işiniz değilse) üzerinde gerçekleşecektir ve bu süreçte karma alanınızı göstermektedir.

26 Mayıs Dolunay’ı ve Yay burcundaki Ay Tutulması ise; bilinçaltı alanınızı etkileyecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi ; gündelik yaşamınızda ve ast-üst ilişkilerinizde iletişiminize dikkat etmeniz ve yanlış anlama-anlaşılmalara dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır.

 

Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; 3 Mayıs Merkür’ün İkziler burcuna geçmesiyle; flört alanınız, varsa çocuklarınız ve yaratıcılık alanınız hareketlenecektir.Bu alanlarda merak duygusu ile zihniniz hareket edebilir.

12 Nisan-22 Ağustos arası Juno’nun Yay burcundaki Retro hareketi; arkadaş ilişkileriniz, vakıf-dernek ve cemiyetler alanında ilişkileriniz ve kendi sahnenizi yansıtmakla ilgili konulara ve bu anlamda da ilişkilerinizi mercek altına alıyor.

8 Mayıs Ceres’in Boğa burcuna geçmesi ile ailenizle daha çok vakit geçirerek ruhsal yönde besleneceğinizi gösterirken aynı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle flört konuları, yaratıcılık alanınız ve varsa çocuklarınız ile iletişimde olmak ve onlarla ilgileneceğinizi göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; ev yaşam alanınız ve aile hayatınız ile ilgili stabil kararlar aldırabilir.

13 Mayıs Jüpiter’in Balık burcuna geçmesi; para ve maaşlı çalışma alanınıza şifa getirecektir.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesi; flört ve yaratıcılık alanınıza varsa çocuklarınız ile ilgili konularda ve yatırımlarınızda aydınlanma, kılavuzluk ve bu anlamda hedeflerinizi gerçekleştirmede pratiklik verecektir.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcunda Retro hareketi; dış imaj, toplum önü duruşunuz alanında gerçekleşecek ve bu süreçte karma alanınızı göstermektedir.

26 Mayıs Dolunay’ı ve Yay burcundaki Ay Tutulması; arkadaşlarınız ile ilişkileriniz, vakıf-dernek faaliyetleriniz alanında gerçekleşecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retro hareketi; flört ve yaratıcılık, çocuklarınız ile iletişiminize, yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır.

 

Balık Burcu: Sevgili Balık Burçları; 3 Mayıs Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle ev yaşam alanınız, aile içi ilişkileriniz hareketlenecektir.

12 Nisan-22 Ağustos arası Juno’nun Yay burcundaki retro hareketi; kariyer alanınızdaki ilişkilerinizi mercek altına alıyor.

8 Mayıs Ceres’in Boğa burcuna geçmesiyle; yakın akraba kardeşleriniz ile vakit geçirmek isteyebilir ayrıca eğitimler alarak kendinizi bu anlamda ruhsal olarak besleyeceğinizi gösterirken anı gün Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle ev yaşam alanınız ve aile konuları ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

11 Mayıs Boğa burcundaki Yeni Ay; yakın çevre akraba, kardeşler ve eğitim konuları ile ilgili stabil kararlar aldırabilir.

13 Mayıs Jüpiter burcuna geçmesi; toplum önü duruşunuz ve dış imajınız alanına şifalanma getirecektir.

20 Mayıs Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle; ev yaşam alanınız ve aile içi ilişkilerinize aydınlanma, kılavuzluk getirerek pratik olarak bu alanlarda hedeflerinizi gerçekleştirmenize imkan sağlayacaktır.

23 Mayıs-11 Ekim 2021 arası Satürn’ün Kova burcundaki Retro hareketi; bilinçaltı alanınızı etkilemekte ve bu anlamda karma alanınızı da göstermektedir. Bilinçaltınız ile ilgili şifa çalışmaları alabilirsiniz.

26 Mayıs Dolunay’ı ve Yay burcundaki Ay Tutulması; kariyer alanınızda gerçekleşecektir.

29 Mayıs-24 Haziran Merkür’ün İkizler burcundaki Retrosu; aile içi ilişkileriniz, ev yaşam konuları ile ilgili iletişiminize, yanlış anlama-anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz konusunda uyarmaktadır.

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ