Bu Yaz Nasıl İlerlemeli ve Ne Şekilde Yol Almalıyız?


Retro Üstüne Retro Sevgili dostlar
️Bu yaz nasıl ilerlemeli ve ne şekilde yol almalıyız? Tüm Retroları bir çatı altında toplayıp tarih bazında sizlerle paylaşmak istedim.

-Plüto Retrosu( geri hareketi) 27 Nisan'da başladı ve 7 Ekim’e kadar sürecek. Plüto yaratılış ve yıkım gezegeni olduğu için içinizde bir dönüşümü başlatabilir. Plüto aynı zamanda bir kontrol, manipülasyon ve saplantı gezegenidir. Bu süreçte; inatla geçmişe tutunmaya çalışmak yerine ilerlemek en doğru yol olacaktır. Plüto Retro olduğunda, ipleri eskisi gibi çekmek daha zor olabilir. Hayatınızdaki adaletsiz güç dinamiklerini ortaya çıkarabilir ve sizi kendinizi savunmaya teşvik edebilir. Eğer ki bir şey üzerinde çok fazla kontrol uyguluyorsanız, tutuşunuzu yani kontrol duygunuzu gevşetmek zorunda kalabilirsiniz. Bu gerileme 7 Ekim'e kadar sürecek ve günlük yaşamınızı daha az kritik hale getirecek ve uzun vadeli içsel büyümeniz üzerinde daha fazla etki yapacaktır. 7 Ekim’e kadar etkili olacak Plüto Retroda düşünme ve kendimizi analiz etmeye davet ediyor. İçsel gücünüz ile bağlantı kurma, özellikle hırs gibi en çok kişinin kendisine zarar veren duyguları bırakma, motivasyonunuzu, niyetlerinizi ve arzularınızı incelemeniz için bir davettir.
-Aynısı 23 Mayıs'ta başlamış olan ve 11 Ekim’e kadar Satürn’ün Kova burcunda geri hareketi( Retro) için de söylenebilir. Plüton gibi, Satürn de global ve kardinal gezegendir, yani geri dönüşü diğer gezegenler kadar belirgin olmayabilir. Ancak bu, hissetmeyeceğiniz anlamına gelmez. Bireyselden çok global toplumsal olaylar hakim olacaktır. Bir çok gizli bilgiler ortalığa dökülecektir. Çünkü Satürn Kova temiz bilgi demektir ve Satürn sıkı çalışma, bağlılık, disiplin ve gecikmiş hazların gezegenidir. Bu nedenle, Satürn geri gitmesi biraz eğlenceli olabilir, çünkü Satürn'ün daha disiplinli özelliklerinden bazılarına biraz ara vermenize izin verecektir. Sorumluluklarınızı azaltmanız ve bu anlamda kendinizi zorlamamanız gerekiyor. Satürn Retrosu , iş etiğinizi yansıtmak ve kararlarınızın ardındaki olgunluk seviyesini yeniden düşünmek için bir fırsattır. Satürn'ün gerilemesi 11 Ekim'e kadar sürdüğü için, bunu yapmak için bolca vaktiniz olacak.
Aynı zamanda Satürn kısıtlama/Kova özgürlük. Retro süreçte özgürlüğümüzü de bizlere geri vermiş olacak.
Bunun dışında Satürn’ün Retro süreçte diğer gezegenlerle açı yapacağı önemli tarihler ve yapılması gerekenler:
-️14 Haziran Satürn/Uranüs karesi egoya vurabilir, beklenmedik masraflar ve kargaşa yaratabilir. Bu süreçte risk almayınız. (Global-toplumsal etkilidir) Kontrol edilemez denklemdir.
-️30 Haziran: Mars/Satürn karşıtlığı yolunuza engeller çıkartabilir-Uranüs’ünde etkisi ile beklenmedik ani sorunlar yaratabilir. Bu süreçte sorumluluk almayınız.
-️6 Temmuz: Satürn/Venüs karşıtlığı ilişkilerde kontrolcü davranış sergilemenize sebep olabilir. Yönetici duygularınız yerine mantık yolunu tercih ediniz.
-️1 ve 2 Ağustos: Satürn/Aslan’daki Güneş
ve Merkür’e karşıt açı yapacak. Yalan söylemekten , hız yapmaktan ve kabataslak davranışlardan kaçının, yakalanma ihtimali yüksek.
-Mayıs ayının son bir sürprizi olarak Merkür gerilemesi ( Retrosu)
29 Mayıs-24 Haziran ayının başını kafa karıştırıcı ama büyüleyici enerjisiyle renklendirecek. Bu Merkür gerilemesi, Merkür'ün kendi ev burcu olan İkizler'de gerçekleşerek etkileri geleneksel olacaktır. Çok sayıda iletişim hatası ve dikkat dağıtıcı durum bekleyebilirsiniz, ancak aynı zamanda bazı güzel dahilerin ortaya çıkmasına da bu süreçte şahit olabiliriz.
"Merkür gerilemesi" en olmayacak zamanda olmayacak bir şey söylemek, dalgınlık, ifade edememe, empati kuramama hali verebilir. O sebepten konuşmadan önce 2 kere düşünmek, zihinsel olarak önce kendinizle konuşmak

️( Bu söylediğim doğru mu? İyi bir amaca mı hizmet ediyor? Arkasındaki niyet iyi midir? Gerekli mi? gibi ) ve her konuda iyice araştırarak ilerlemek gerekiyor. Merkür retrosu;
Üzerinde saatlerce çalıştığınız bir belgeyi yanlışlıkla kaydetmeyi unuttuğunuz zaman değil mi? Eski sevgililerin, arkadaşlıkların geçmiş Merkür'ün hayaletleri gibi görünmeye başlamaları değil mi? Açıkça söylemek gerekirse, evet.
Bu gibi durumlarda özellikle Retro dönemde bir eylem bir cevap ya da aksiyonda bulunmak zorunda hissetmeyin kendinizi Sevgili dostlar. Geçmişten gelen kişilere, anılara, tekrar edip duran olumsuz olaylar varsa odaklanmayın. Akışta kalmak böyle bir şey. Merkür magazin gezegeni. Sınav yapıyor. Bu dönem cevap verme ihtiyacından ziyade kendinizle konuşmak cevapların üzerinden geçmek için bir fırsat. Bu açıdan bakarsanız Merkür’ün geri gitmesi çokta önemli ve korkulacak bir şey değil astrolojide. Aksine Retro öncesinde üzerinde uzun süre düşünülmüş bir projenizi veya konuyu da rahatlıkla uygulamaya koyabilirsiniz. Sadece Retro içerisinde yeni başlangıçlar, sözleşmeler kontratlar, teknolojik satın alımlar, araba satın alımı özellikle yapmayınız. Onlar içinde Retro gölgesi bitimi 8 Temmuz’u bekleyebilirsiniz. Doğum haritalarında Merkür’ü Retro olanlar ise enerjiye zaten alışkın olduklarından daha farkındalıklı ilerleyeceklerdir.

Sevgiyle, ışıkla, farkındalıkla
şifa olması dileğiyle Sevgili dostlar

ASTRO-SHERA

Instagram: @astroshera1


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ