HAZİRAN 2021 BURÇ YORUMLARI


 

Koç Burçu: Sevgili Koç Burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile ay sonuna kadar ev, aile, yaşam alanlarınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulması; iletişim aletlerinize, özellikle arabanız varsa bakımını yaptırmanız ve araba kullanırken daha yavaş sakin olmanız konusunda uyarmaktadır. Güneş tutulmaları; Koç’ların çocuklarını daha çok etkiler. Bu sebepten; onları daha koruyarak hayatı daha kolaylaştırarak ve yavaştan ilerlemeniz bu süreci de beraberce kolay atlatmanızı sağlayacaktır. Ayrıca kardeşler, yakın akrabalar ile ilişkiniz ve kısa süreli eğitim konularında iyice araştırmadan emin olmadan başlangıç veya bitiş kararı vermeyin.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna geçmesi ile çocuklarınızla ilgili mücadeleci döneme girmektesiniz. Bu dönem aşırı sahiplenme ve şart koymadan çocuklarınız ile iletişim kurmalısınız.

20 Haziran Jüpiter’in Balık’ta Retro hareketi içsel anlamda bilinçaltınız ile ilgili sıkıntı ve huzursuzluk verebilir. Bu sürecin geçici olduğunu bilin. Kendinizi rahatlatabilecek şifa çalışmalarına vakit ayırabilirsiniz. 28 Temmuz sonrası sabrınızın karşılığını görecek ve tam anlamıyla rahatlayacaksınız. Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi; ev aile ve yaşam alanınıza aydınlık, şifa ve ilahi koruma getirecektir.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi ile; iletişim, karayolları ile seyahat, eğitim, çocuklar ve yakın akraba kardeşler ile alakalı konularda zihinsel olarak bilgi ve doğru iletişim akışını sağlayabileceksiniz.

24 Haziran Oğlak burcundaki Dolunay; kariyer alanınızda gerçekleşerek daha fazla sorumluluk getirebilir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi ise çocuklarınız ile daha çok ilgileneceğiniz, eğlence ve keyfinize de yer açacağınız süreci göstermektedir. Bu süreçte fazla harcama yapmamaya ve dedikodulara meyil vermemeye dahil olmamaya özen gösterin Sevgili Koç’lar!

 

Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi ile yakın akraba ve kardeşleriniz konusunda daha çok bağ kuracağınızı gösterirken kısa araba yolu seyahatler veya yürüyüşler ile keşfe çıkabilir, keyif yapabilirsiniz. Aynı zamanda telefon trafiği ve iletişiminizin de güçlü olacağını göstermektedir.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulmasında; maddi değişiklikler sizi zorlayabilir ve maddi yatırım alanınız ile ilgili ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.Planlarınız ve stratejileriniz gerçekçi bakış açısından uzak ve bu tutulma size olayların nedenlerini göstererek düzeltme imkanı verecektir.Spekülasyonlar için pek olumlu bir dönem değil, çocukları da etkileyen bir tutulma olmasından sebep daha yavaştan alarak ilerlemeniz kendi adınıza doğru olacaktır.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcundaki hareketi ile ev, yaşam ve aile konularınız ile ilgili huzursuzluk ve bu anlamda mücadele alanınızı göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter’in Balık burcunda Retro hareketi sosyallikten ve arkadaşlarınızdan sizleri bir süreliğine alıkoyabilir.Bu durumun geçici olduğunu düşünürseniz, 28 Temmuz ve sonrası zihinsel olarak daha olumlu ilerleyebilirsiniz.

Aynı gün 20 Haziran Güneş’in de Yengeç burcuna geçmesi ile kısa araba yolu ile yurtiçi seyahatlere vakit ayıracağınızı, yakın akraba ve kardeşleriniz ile ilgili, hassas ve korumacı olacağınızı gösterirken, bu alanlarda şifa ve aydınlanma getirecektir.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi; maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınız ile ilgili bilgi ve doğru iletişimi sağlayacağınız ve pratik olabileceğiniz dönemi işaret etmektedir.

24 Haziran Oğlak burcundaki Dolunay; ülke dışı yerlere seyahat, yüksek eğitim, okült bilimler, yabancı dil ve akademisyenlerle ilişkileriniz alanında gerçekleşerek bu alanlarda sorumluluklar getirebilir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi ise; ev, yaşam ve aile hayatınıza daha çok vakit ayıracağınızı ve bu alanda harcamalar yapabileceğinizi ve yine bu alanda dedikodulara spekülasyonlara dahil olmamaya dikkat ediniz.

 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi ile maddi yatırım  ve maaşlı çalışma alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi ve bu alanlarda parasal anlamda korumaya gideceğinizi de göstermektedir.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulması burcunuzda gerçekleşeceğinden sizi zorlayabilir.Güneş Tutulmasından 2-3 gün öncesi ve sonrası olmak üzere bugünlerde kendinize alan yaratın, kendinize vakit ayırıp iyi geçirmeye gayret edin.Güneş Tutulması, dış imaj ve kimlik alanınızda gerçekleşeceğinden bu süreci büyüme, olgunlaşma ve kendini geliştirme olarak algılarsanız sizin adınıza faydalı olacaktır.

11 Haziran’daki Mars’ın Aslan burcundaki hareketi, kısa seyahatler, yakın çevre, kardeşler ve akrabalar alanınıza etki ederek bu alanda yoğun mücadele gücünüzü, iletişim konularında sert ve kavgacı olabileceğinizi, yakın çevre ilişkilerinde agresyon olabileceğini ve ulaşımda, trafikte dikkat etmeniz gerektiğini göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter Balık’ta Retro hareketine başlayacak ve kariyer alanınıza etki edecektir. Biraz sabır gösterirseniz 28 Temmuz ve sonrası geri dönüşüm şifası sağlayacaktır.  Aynı gün 20 Haziran; Güneş’in Yengeç burcuna hareketi ise maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza ışık ve şifasını vererek koruma altına alacaktır.

22 Haziran Merkür burcunuzda düz seyre geçerek; dış imaj alanında doğru bilgi ve iletişim akışını sağlayacaktır.

24 Haziran Oğlak dolunayı ise; varsa eşinizden gelen maddi kaynaklar, dönüşüm ve değişim, para alanınızı etkileyerek bu alanlarda sorumluluklar ve girişim getirebilir. Bu süreçte baba, eş ve patron figürleri ile tartışmaya girmeyin. Maddi politikanızla ilgili kararlar alabilirsiniz.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi ise; yakın çevre ve kardeşleriniz ile daha çok bağ kuracağınızı, yine bu alanlarda ve seyahatlerde fazla harcamaya ve spekülasyonlara meyil vermeden ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; 2 Haziran Venüs’ün burcunuza geçmesiyle dış imajınız ve fiziksel görümünüz ile çok meşgul olacağınızı göstermektedir. Bu dönem aynı zamanda daha çok kendi içinize dönebilirsiniz.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulması ise;bilinçaltı ve maneviyat alanınızı etkileyecek. Artık eski yöntemler geçerli değil. Güneş Tutulmasına rağmen; önümüzdeki aylar sizler için mutluluk vadediyor.Çok değerli olduğunuzu unutmayın Sevgili Yengeçler. Hayata iyi bakmanın yeni yolu güzellikleri görmekten geçiyor. Olayları duygusal almak yerine daha gerçekçi bakış açısı ile ilerlemeye çalışınız.Aynı zamanda bilinçaltı şifa çalışmalarıda yine bu dönem alabilirsiniz.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcu hareketi ise maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda gerçekleşecek.Bu anlamda yüksek mücadelenizi göstermektedir. Agresif olmamaya dikkat etmenizde fayda var.Fazla harcama yapmamaya dikkat ediniz.

20 Haziran Jüpiter’in Balık’ta Retro hareketine; yüksek eğitim, yabancı ülkelere seyahat ve yabancı kültürden kişiler alanınıza etki edecektir. 28 Temmuz sonrasında bu alanlarda şifalanma ve iyileşme sağlayacaktır. Aynı gün 20 Haziran Güneş’in burcunuza geçmesi ise dış imaj ve toplum önü konular ile ilgili alanınıza ışık ve aydınlanma ve destek sağlayacaktır.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi ile zihinsel anlamda ve zihninizi kurcalayan konularda aydınlanmanızı ve rahatlamanızı sağlayacaktır.

24 Haziran Oğlak Dolunayı;ilişki alanınız ve ortaklık alanınıza ederek bu alanlarda sorumluluklarınızı arttırabilir, girişim enerjisi verebilir. Sözleşme ve kontratları da kapsamaktadır.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi ise maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza yansıyacaktır. Bu dönem çok harcama yapmamaya dikkat etmeli ve maaşlı çalışma alanınızdaki spekülasyonlara dahil olmamalı ve meyil vermemelisiniz.

 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi ile kendi başınıza kalmak isteyebilir, gizemli konuları öğrenme isteği hissedebilirsiniz.Özellikle yaşlılara ve diğer alanlarda ihtiyacı olanlara yardım etme isteğiniz yoğun olabilir. Ayrıca siz farkında olmasanızda dış imaj anlamında güzellik ve bu anlamda insanlardan iltifat alacağınız süreci de göstermektedir.

10 Haziran Halkalı Güneş Tutulması ise; Güneş sizin gezegeniniz olduğundan sizleri de güçlü etkileyecektir. Kişisel özgürlük alanınız ile ilgili süreçtesiniz.İhtiyacınız olan her şey sizde ve içinizde saklı Sevgili Aslanlar, bu gücü kullanın ve yapın!

11 Haziran Mars’ın burcunuza geçmesi ise yeni başlangıçlar ve girişimlerdeki mücadelenizi anlattığı gibi sağlığınıza özen göstermeniz ve sakarlıklara dikkat etmeniz gerektiğini de göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter’in Balık burcunda Retro hareketi ile; gizemli, dini, felsefik, metafizik gibi konulara ilginiz artabilir. Aynı zamanda eşten veya başkalarından gelen finansal paralar ve miras konuları değişim-dönüşüm ve karma alanında gerçekleşeceğinden; 28 Temmuz sonrası bu alanlarda geri dönüşüm şifasını alacağınızı bilmelisiniz. Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ise; bilinçaltı ve spiritüel konular aynı zamanda ruhsal olarak şifa ve enerji verecektir.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi;kariyer, sosyal çevreniz ve sosyalleşme konularında zihinsel olarak rahatlamanızı doğru bilgi akışını edinmenizi sağlayacaktır.

24 Haziran Oğlak Dolunayı; gündelik yaşam dinamikleri, ast-üst ilişkiler ve ailenizde yaşlı kişilerin sağlığı ile alakalı sorumluluklar getirebilir.

27 Haziran’da Venüs’ün sizin burcuna geçmesi ile; kendinizle iç bağınızın çok yüksek ve güçlü olacağını aynı zamanda fiziksel anlamda kendiniz ile ilgileneceğiniz ve kendinizi beğeneceğiniz güveniniz yüksek olacağı süreci göstermektedir.

 

Başak Burcu: Sevgili Başak burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi ile sosyal ve arkadaş çevreniz, kariyer ile alakalı kişilerle de daha çok bağ kuracağınızı ve bu alanda koruma duygusu ile hareket edeceğinizi göstermektedir.

10 Haziran Halkalı Güneş Tutulması ise; kariyer alanınıza etki edecektir.Programınızı hafifletmeniz ve kendinizi bu anlamda rahatlatmanız faydanıza olacaktır.Sağlığınızı önemsemeli ve daha hafif plan ve programlar ile bu süreçte yol almalısınız. Kariyer alanınızda değişimler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız sektörde çalkantılar oluşabilir, oyunun kuralları ve Benlik kavramınız bu süreçte değişebilir!

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna geçmesi; bilinçaltı alanınızı etkileyecektir.Pasif görünürken cesur davranışlar sergileyebilirsiniz. İçsel korkularınız tetiklenebilir ve huzursuz hissedebilirsiniz. Aynı zamanda gizli ilişkiler yaşama potansiyeli verirken gizli iş ve ilişkilerde zarar görme potansiyeli de verebilir. Kontrol edemeyeceğiniz konular ile uğraşmayınız.

20 Haziran Jüpiter’in Balık Burcunda Retro hareketi ise; ortaklaşa konular, fırsatlar ve evlilik ile ilgili konularda gecikmeler ve huzursuzluk yaratabilir. İlişkilerinizde iyimserliğinizi kaybetmesine izin vermeyin, 28 Temmuz sonrası her şey yoluna girecek şifası ile size geri dönecektir. Aynı gün 20 Haziran; Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi; sosyalleşme, arkadaşlar ve kariyer çevreniz alanında aydınlanma getirecektir.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesiyle; kariyer alanınızda doğru bilgiyi edineceğiniz süreci ve pratiklik getirecektir.

24 Haziran Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; eğlence hayatınız,varsa çocuklarınız aynı zamanda paranızı farklı yöntemler ile değerlendirme, yeni hobiler edinme alanında sorumluluklar getirecektir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi ile gizemli ve gizli ilişkilere, aşklara yönlenebilirsiniz.Dedikodu ve spekülasyonlara dahil olmayın.

 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi kariyer alanınızı koruma altına alacağınızı ve işleriniz ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulması; size nazik davranacak. O sebepten kendinizi rahat bırakmaktan ve yavaştan almaktan bir zarar gelmez bilesiniz. Her Güneş Tutulması arkadaşlıklarınızı test eden potansiyele sahiptir.Bazen konu ilişkilerinizden ziyade arkadaşlarınızın hayatındaki dramatik konularda olabilir.Sadece yanlarında olduğunuzu hissetmeleri yeterli olacaktır. Aynı zamanda yurtdışı uluslararası konular,işiniz ile ilgili yüksek mevkideki kişilerden de yardım alabilirsiniz.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna geçmesi; iş ve sosyal, arkadaş çevreniz ile alakalı mücadele edeceğiniz süreci göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter’in Balık burcunda Retro hareketi; gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler  ve sağlık anlamında bazı durumları büyütebilir. 28 Temmuz sonrası düzelme ve şifa enerjisi ile geri dönüşüm yapacaktır.

Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna hareketi;kariyer alanınıza etki ederek güç ve ışığını verecektir.Kariyer ve iş hayatınızı korumaya alacaktır.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesiyle; arkadaş çevreniz, yüksek mevkideki kişiler ile alakalı temiz, aydınlık ve doğru bilgiyi edineceğiniz, zihinsel olarak bu alanlarda rahatlık hissedeceğiniz ve pratik ilerleyeceğiniz sürece geçeceğinizi göstermektedir.

24 Haziran Oğlak Dolunayı ise; ev, yaşam ve aile konuları ile ilgili sorumluluklar getirebilir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi; sosyal ve iş çevrenizden kişilerin yardımını alacağınızı ve dayanışma gücünü kullanarak fayda sağlayacağınızı göstermektedir.Bu süreçte fazla harcama yapmamaya ve dedikodulara meyil ve dahil olmayınız.

 

Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi yüksek eğitim, felsefe, mahkemeler, sosyoloji, psikoloji, okült bilimler ve bu alanlardaki kişiler ile güçlü bağınızı ve içsel enerjinizi göstermektedir.

10 Haziran Halkalı Güneş Tutulması; her konuda mutlu olmanıza rağmen önümüzdeki 6 ay kariyeriniz, karma alanınız ve para konuları (eş veya başkalarından da gelebilecek) ile ilgili sorumluluklar ve değişimler getirebilir.Sevdiğiniz işi yapmalısınız Sevgili Akrep’ler! Hayatın tadını çıkarın.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna geçmesi; kariyer alanınız ile ilgili yoğun fişek gibi çalışacağınızı ve bu anlamda mücadele enerjinizin de yüksek olacağını göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter’in Balık burcunda Retro hareketi; varsa çocuklarınız ile ilgili konular, eğlence hayatınızı biraz geri çekebilir.28 Temmuz ve sonrası geri dönüşüm şifası ile sizleri rahatlatacaktır.

Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna hareketi; yüksek mevkiler, mahkemeler, yüksek eğitim, yurtdışı ilişkiler, okült bilimler, inanç  gibi alanlarda ışık, enerji ve gücünü verecektir.Hisleriniz bu dönem kuvvetlenecektir.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi; kariyer, para konuları, miras, karma alanınızı da ilgilendiren değişim-dönüşüm enerjisi, metafizik konular ile de alakalı zihinsel anlamda sizi rahatlatacak, doğru bilgiye ve pratikliğe ulaşmanızı sağlayacaktır.

24 Haziran Oğlak burcundaki Dolunay; kardeşler, yakın çevre ve kısa seyahatler aynı zamanda eğitim alanında sorumluluklar aldırabilir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketiyle; kariyer alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz aynı zamanda bu anlamda çevrenizden de dayanışma anlamında yardım alacağınız süreci göstermektedir.Dedikodulara meyil vermeyiniz bu süreçte.

 

Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi para kanallarınız, karma alanınız ve sağlık alanında koruma getirirken içsel ve kök bağlantınızın artacağı, metafizik konular ile ilgilenebileceğiniz dönemi göstermektedir.

10 Haziran Halkalı Güneş Tutulması; özellikle ilişkiniz, ortaklıklar, kontratlar ve anlaşmalar alanınızda gerçekleşerek şu an ki ilişkinizi teste tabi tutabilir. Temeli güçlü ise Güneş Tutulmasından bu alanda olumlu çıkacağınızı belirtebilirim. Aynı zamanda; çalıştığınız şirket veya sektörde değişimler olursa şaşırmayın.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna hareketi; yüksek eğitim, ünversiteler, mahkemeler, inanç,okült bilimler, yurtdışı ilişkiler-yolculuklar ve bu alanlarda mücadele alanınızı ve çalışma azminizi göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter’in Balık burcunda Retro hareketi; ev,yaşam ve aile konularını büyütebilir. 28 Temmuz sonrası ise bu alanlarda geri dönüşüm şifasını akıtacaktır.

Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi; eşten veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar, para kanalları, karma ve sağlık alanınıza ışık tutarak güç verecektir.Koruma güdüsü ile ilerlemenizi sağlayacaktır.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesiyle; ilişkinizdeki anlaşmazlıklarda doğru bilgi ile ilermenizi sağlayacak ve zihinsel anlamda rahatlayacağınızı göstermektedir.

24 Haziran Oğlak burcundaki Dolunay;  maaşlı çalışma alanınız ve maddi yatırım alanınızda sorumluluklar getirebilir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi ise; yüksek eğitim, mahkemeler, yurtdışı ilişkiler ve yolculuklar, felselefeler, okült bilimler ve inanç alanınıza geçerek bu alanlar ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.Bu alanlarda spekülasyon ve dedikodulara dahil olmayın.

 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi ilişkiler alanınız, kontrat ve sözleşmeler, ortaklıklar alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi ve bu alanlarda daha korumacı enerji ile hareket edeceğinizi göstermektedir.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulması; gündelik yaşam ve ast-üst ilişkiler ve sağlık alanınıza etki edeceğinden iş hayatınız ile ilgili güçlü değişim enerjisi taşımaktadır. İş yerinizde dramalar yaşanabilir. Ayrıca bu dönem yurt dışı seyahatlerden kaçınmalısınız.İş yeriniz dışında; kardeşlerinizin ve komşularınız ile ilgili olumsuz dramatik durumlar ile de ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.Özellikle çocuklarınızın sıkıntıları ile ilgili konularda onlara karşı sabırlı olunuz.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna hareketi; hem eşinizin hem kendi sağlığınıza özellikle kalp bölgesine dikkat etmenizi, kendinizi zorlamamanız konusunda uyarırken eşten veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar, eşinizin ve sizin bu anlamda mücadelenizi göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter Balık burcunda Retro hareketi;kardeşler, kısa seyahatler ve eğitim alanınıza etki ederek 28 Temmuz sonrası geri dönüşüm şifasını verecektir.

Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi ise;ilişkiniz,evliliğiniz ve ortaklık(sözleşme, kontrat ) alanlarında güç ve koruma güdüsü ile hareket edeceğinizi gösterirken bu alanları da korumaya alacaktır.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi; gündelik yaşam, ast-üst ilişkiler ile ilgili iletişimi normale döndürecek, doğru bilgi akışını sağlayabileceksiniz. Ve sizi bu anlamda zihinsel olarak rahatlatacaktır.

24 Haziran Oğlak Dolunayı dış imaj ve benlik anlamında gerçekleşerek kendiniz ile ilgili sorumluluklarınızı artırabilir.

27 Haziran Venüs Aslan geçişi; eş, eşten gelen maddi kaynaklar ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna hareketi gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler ve sağlık anlamında kendinize özen göstereceğiniz ve bu anlamda koruma altında olacağınız süreci göstermektedir.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulması; çocuklarınızın ve etrafınızdaki kişilerin hayatlarındaki değişime tanıklık edebilirsiniz.Yaratıcılığınız bu süreçte artabilir ve yeni yöntemler ile olaylara yaklaşabilirsiniz.Her Tutulma; ilişkilerde yüzeyde görünmeyeni gizli kalmış olanı ortaya çıkarır Sevgili Kova’lar.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna hareketi; sizleri özellikle ilişkinizde, ortaklık (sözleşme ve kontratlarda) daha tutkulu, sahiplenici yapabilir.

20 Haziran Jüpiter’in Balık burcunda Retro hareketi; maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınıza etki ederek 28 Temmuz sonrası geri dönüşüm şifasını da bu alanınıza verecektir.

Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi; ast-üst ilişkiler, gündelik yaşam dinamikleriniz ve sağlık alanında güç ve enerjisini vererek koruma duygusu ile bu alanlarda ilerlemenizi sağlayacaktır.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi ile;çocuklarınız ve etrafınızdaki kişiler ile ilgili konular, yaratıcılık alanınızda temiz bilgi ve doğru iletişim sağlayarak zihinsel olarak sizi rahatlatacaktır.

24 Haziran Oğlak Dolunayı; bilinçaltı ve ruhsal durum alanınıza etki edecek bu alanlarda gelişim anlamında çabalamanızı ve kendinize karşı sorumluluklarınızı göstermektedir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi; ilişki, evlilik ve ortaklık alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi (sözleşme,kontratlar) ve bu alanlarda sahiplenici tutum geliştireceğinizi göstermektedir.Aynı zamanda bu alanlarda spekülasyonlara dahil olmayın.

Balık Burcu:Sevgili Balık burçları; 2 Haziran Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi eğlence hayatınız, flörtleriniz, etrafınızdaki insanlar ve varsa çocuklarınız ile daha çok ilgileneceğinizi ve bu alanlarda koruma enerjisini göstermektedir.

10 Haziran’daki Halkalı Güneş Tutulması; sizleri güçlü etkileyecektir Sevgili Balık’lar. Diğer 2 gezegen Neptün ve Merkür’de gücünü yükselteceğinden, ev aile yaşamınızda ve diğer aile üyeleri ile dramalar yaşanması ihtimali yüksek. Bu durumlar ile fazla ilgilenmek yerine kendi evinizin tadilat ve işleri ile ilgili olmanız enerji, sağlık ve psikolojik anlamda sizi koruyacaktır.Dinlenin.

11 Haziran Mars’ın Aslan burcuna hareketi; gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler ve sağlık anlamında mücadele alanınızı ve aktifliğinizi göstermektedir.

20 Haziran Jüpiter’in Balık burcunda Retro hareketi; dış imaj, sağlığınız ve benlik duygunuz ile ilgili gerileme yaratabilir.28 Temmuz sonrası geri dönüşüm şifasını bu alanda size verecektir.

Aynı gün 20 Haziran Güneş’in Yengeç burcuna hareketi; flört alanınız, varsa çocuklarınız ve yaratıcılık, eğlence konularında bu alanlara güç, ışık ve enerjisini vererek korumaya alacaktır.

22 Haziran Merkür’ün düz seyre geçmesi ile;ev, aile ve yaşam konularında zihinsel anlamda rahat sürece geçmiş olacaksınız.

24 Haziran Oğlak burcundaki Dolunay;sosyal ve iş çevreniz , arkadaşlıklarınız alanında gerçekleşerek yeni sorumluluklar getirebilir.

27 Haziran Venüs’ün Aslan burcuna hareketi;  gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlığınız ve ast-üst ilişkiler alanınıza etki ederek bu alanlarda daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir. Para harcamalarınıza dikkat edin ve dedikodulara çok dahil olmayın.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ