JUDE LAW SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA, SOLAR DÖNGÜ VE PROGRESS ANALİZİ

 

Jude Law 29 Aralık 1972’de öğretmen bir anne ve babanın çocuğu olarak Lewisham/ Güney Londra’da dünyaya geldi. Tam adı David Jude Heyworth Law’dır Jude Law kariyerinin ilk büyük sahne rolünü Phillip Ridley’in The Fastest Cook in the Universe isimli oyunundaki rolü ile oldu. Londra’da birçok oyunda rol alan Law bir süre sonra Brodway’a geçiş yaptı. Brodway’da beyaz perdeye geçiş yapan aktörün rol aldığı ilk en önemli filmi Ethan Hawke ve Uma Thurman ile rol aldığı 1997 yapımı Gattaca filmidir. Bu filmde Joreme Eugene Morrow isimli karaktere hayat vermiş ve bu performansı ile ilk defa Akademi Ödülleri’nde aday olarak gösterilmiştir. 2000 yılında Matt Damon ve Gwyneth Paltrow ile birlikte The Talented Mr Ripley filminde rol aldı ve buradaki rolü ile de En İyi Yardımcı Oyuncu dalında aday gösterildi.

 Yakın zamanda bilinen en popüler işlerinden biri de The Young Pope isimli dizisidir. 2020 yılında da bu dizinin devamı olarak nitelendirilen The New Pope dizisi ile Law geri dönmüş ve büyük beğeni toplamıştır.

Frost'un iddialarına göre, Law'ın sebepsiz davranışları, kendisinin doğuştan gelen depresyonunu kötüleştirdi. Bir süre önce gittikleri London's Soho House adlı özel kulübün çocuklar için hazırladığı bir partide, küçük kızları Iris'in yerde bulduğu bir ecstacy hapını yutması üzerine onu acilen hastaneye kaldırmışlardı. Law ve Frost, iki yıl süren görüşmelerin ardından anlaşmaya vardı. Buna göre çiftin 4 milyon dolarlık evi Frost'a kaldı ve eşinden toplamda 2 milyon dolar aldı.

Jude Law ardından 2005'de Alfie filminin çekimleri sırasında yakınlaştığı Sienna Miller ile nişanlandı. Fakat Law'ın çocuklarının dadısıyla yaşadığı ilişkinin ortaya çıkmasının ardından ayrılan çift yeniden birleştiyse de bu kez de Sienna Miller'ın Daniel Craig'le gündeme gelmesiyle çift tamamen ayrıldı.

Jude Law; Güneş 1.ev Oğlak, ASC Yay ve Ay Terazi bir gece haritasıdır.

                                                                   


Jude Law natal haritası; ASC-DSC ve IC-MC aksları 1° ile kavuşumda yaşamı süresince hayatını dengede götürmesi ve risk almaması gerektiğini gösteren bir denklemdir.

ASC Yay; uzun boylu fiziksel yapısını, entellektüel ve inanç konularına olan merakını aynı zamanda bu konularda konuşmayı ve çalışmayı seven yapısını, sanata yatkınlığını anlatmaktadır. ASC Yay’ın Venüs Yay kavuşumu; dini konulara olan ilgisini ve yüksek tanrısal inancını aynı zamanda dış imaj olarak dışarı yansımasını anlatmaktadır. (Jude Law’ın The New Pope ve The Young Pope) dizilerinde Vatikan Papasını canlandırması aslında içindeki tanrı aşkının dış imajına yansımasıdır). Aynı zamanda anne tarafından felsefelere ve anne köklerine yakınlığını, birden fazla yabancı dili iyi konuşabilme yeteneğini ve romantik dillere daha çok ilgisini gösterirken, birden fazla evliliğini, (1997 yılında Sadie Frost ile hayatını birleştirdi. 2003 yılında yolları ayrılan çiftin bu evlilikten 2 kız 1 erkek çocuğu vardır. 2005 yılında Alfie filminin çekimlerinde birlikte rol alan Sienna Miller ile nişanlandı. Jude Law 2019 yılında Phillipa Coan ile hayatını birleştirdi.), değişken ruhsal enerjisini ve geç hastalanacağını anlatmaktadır. 1.ev Venüs Yay ile Kavuşumdaki Merkür Yay ise ilgisinin olduğu kadar din ve felsefelere sorgulayıcı bakış açısını, garantici ve disiplinli yapısını, entellektüel tarafının güçlü oluşunu göstermektedir. 1.ev Venüs Yay’ın 7.ev (Rx) Satürn İkizler karşıtlığı; yüksek eğitim sahibi olamayacağını, çocuk yaşta okul hayatının biteceğini, çalışma zorunluluğunu anlatırken ilişki ve ortaklıklarına yansıyan eğitim ile alakalı kendi içindeki mücadelesini ve sıkıntısını da anlatmaktadır. (Blackheath John Ball okuluna giden Law, ardından Dulwich Alleyn’s okulu ile eğitimine devam etti. 12 yaşına geldiğinde Uluslararası Gençlik ve MüZİK Sahnesi’ne (National Youth Music Theatre) girdi ve oyunculuk hayatına ilk adımını burada attı. Ancak 5 yılın ardından okulu bıraktı.) Aynı zamanda kendi büyüdüğü evden ve ülkeden uzaklaşamadığını, küçük aile yapısını, tek kardeşini ve  aldığı her bilgiyi geçmişteki bilgi ile mukayese eder halini, kendini eğitim alarak ortaya çıkartma çabasını anlatmaktadır.

1.ev Güneş Oğlak erken yaşta gelen baba imajını, 2.ev Jüpiter Oğlak kavuşumu baba imajının genişlemesini (5.çocuk sahibidir Jude Law) anlatırken maddi güvenlik yaratım amacını, iş hayatına garantör bakış açısını, kendi babası ile optimist ilişkisini ve kendi özüne dönük,iyimser, dünyaya olumlu karma yaratma gayesini de anlatmaktadır. KAD 2.ev Oğlak’taki Jüpiter ve Güneş kavuşumu da gitmesi gereken yönde evrensel enerjinin şifa ve desteğini de göstermektedir. 1.ev Güneş ile MC ile kavuşumdaki 9.ev Plüto Terazi karesi iş ve özel ilişkilerinde kriz potansiyelini, kendini provoke eden ve baskıya gelemeyen yapısını anlatırken 10.ev aksı ile kavuşumdan sebep; entelektüel bilgide ve kariyerinde derin araştırmacı ruhunu ve yaşamı boyunca güçlü kişilerden aldığı desteği de anlatmaktadır. (2005 yılındaki Oscar töreninde komedyen Chris Rock'ın şakalarının kurbanı olan Law'ı, 2004'de aday olduğunda oscar heykelciğini kaybettiği oyuncu dostu Sean Penn korudu ve "Law'ın son dönemdeki en iyi oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum" dedi. Penn o gece Law'ın yanında yeralan az sayıdaki dostlarından biriydi.) 2.ev Kova’daki Şans Noktası ise maddi ve özdeğer anlamında kendini özgürleştirmesini ve bu anlamda şansını göstermektedir.

3.ev Scheat Balık; yakın çevre akraba ve kardeşler alanından gelebilecek zarar veya kaybı göstermektedir.

4.ev Şiron Koç; yaşamı süresince duygularına göre hareket etmemesi, terketmeyi istedikleri yüzüne vurulursa dinlemesini ve anne babasının fikirlerine önem vermesi gerektiğini göstermektedir.

5.ev Boğa; ilişkilerinde eğlenmeyi, keyfi seven ve aynı zamanda çocukları ile eğlenceli zaman geçiren, çocuklarına karşı da  tam bir baba figürü kimliğini göstermektedir.

6.ev İkizler ve Oğlak kesmektedir. Gündelik yaşamında pratik ve disiplinli oluşunu, Vesta’nın buradaki konumu iş hayatı ve sağlığının odak noktası olduğunu ve yaşam enerjisini bu alandan aldığını göstermektedir.

7.ev (Rx) Satürn İkizler ilişkilerinden eğitim konusunun önemi ve DSC kavuşumu evlilik ve ortaklık bakımından kendine denk kişileri göstermektedir.

8.ev Yengeç ve Aslan kesmektedir.Sevdikleri konusunda korumacı ve çokça cömert yaklaşımı, sevdiklerini kıskanan yapısını, eşine karşı enerjik ve romantik kişiliğini gösterirken ani ölümü de anlatmaktadır.

9.ev Başak kendi ülkesinde mutlu olduğunu ve yaşama isteğini, Zosma’nın 12.ev Neptün ,7.ev (Rx) Satürn ve Uranüs karesi ilişkileri, kariyeri ve bilinçaltı ile ilgili ani kararlar almaması ve bu anlamda dikkat etmesi gerektiğini ve karma alanını gösterirken Polyhmnia kavuşumu ise oyunculukta aldığı ilham alanını ve üstün yeteneğini, 1.ev Güneş Oğlak kavuşumu ciddiyetle dış imajına yansıttığı oyunculuk kariyerini de anlatmaktadır.

10.ev Uranüs Terazi ve Arcturus kavuşumu kariyerindeki ünü daha çok dünyevi, parasal değerler üzerinden değil kendini geliştiren yenileyen ilişkileri ile kazandığını gösterirken Ay Terazi kavuşumu ilişkide ,evlilikte ve ortaklıkta karşı tarafa hak verip kendini unutmasını ve herkesin parmakla göstereceği kariyer hayatına sahip olma isteğini anlatmaktadır. Aynı zamanda dostlarından ziyade, eşlerinden zarar görme potansiyelini de göstermektedir.

11.ev Ceres Akrep;kuvvetli sezgilerini, arkadaş çevresi ve insanlara sorunlarına destek olarak daha çok sezgileri ile yardım ederek, çözülmez konuları çözerek, gözlem yaparak ruhsal anlamda kendini beslendiği alanı gösterirken ilişkilerinde kıskanç ve istikrar isteğini de anlatmaktadır.

12.ev Mars Akrep; bilinçaltında kuvvetli kriz çözme yeteneğini, kolay maddi kaynak yaratma yeteneğini, güçlü cinsel arzusunu aynı zamanda ameliyat masalarına dikkat etmesi gerektiğini anlatırken Juno Akrep kavuşumu gizli düşmanlıklara çok dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir. 12.ev Neptün Yay’ın ASC kavuşumu macerasever, felsefik, derin ve küstah olmayan karakter yapısını herkesi hayatına sokmayan aynı zamanda astroloji,okült bilimler alanına da olan yeteneğini, serbest çalışma hayatını, kariyer planını denizaşırı yollar ile yapması gerektiğini anlatırken 12.ev Lilith, Juno ve Mars kavuşumu kandırılmalara, düşmanlıklara ve kıskançlığa kendisinin de dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir.

Jude Law; 11. ve 12.ev, 5. Ve 6.evi ciddi şekilde sıkıştırılmış evleridir. Eğer ki; ilişkilerinde felsefik, entellektüel kişilerden seçimlerini yaparsa ve özdeğer tarafına yoğunlaşırsa gizli düşmanlıklar ve problemler gibi bu sıkıştırılmış evlerdeki olumsuz etkinin ortadan kalkacağını öngörebilirim.

7.ev Satürn İkizler’in 2.ev Kuzey Ay Düğümü 150’lik açısı; yüksek eğitimden geri kalmasının aslında hayatında şansı olduğunu ve özdeğer, maddi anlamda doğru çalıştırarak buradaki gizli yeteneğini göstermektedir.

Aynı zamanda ; Jude Law’ın Antares ve Aldeberan Sabit Yıldızları ASC ve DSC aksında konumlanmış olup ilişkileri ve gündelik yaşamında özde güzel söz söyleme yeteneği, doğruluk, bütünlüğünü gösterirken dışarıya olan imajında  daha sert, inatçı, dikbaşlı ve şüpheci olduğunu göstermektedir.

JUDE LAW; Solar döngü analizi önümüzdeki 1 senelik ÖNGÖRÜMÜ;

Güneş 2.ev Boğa; ASC Akrep ve Ay 12.ev Akrep gece-gündüz haritasıdır.

ASC 15° derece Akrep daha kişiliğinin yumuşadığını, derinleştiğini aynı zamanda sanatsal faaliyet ve mizacının artacağını ve fiziksel olarak olumlu anlamda kendini yenileneceğini daha güzelleşeceğini göstermektedir.

1.ev Mars Yay’ın 4.ev Neptün Balık karesi; anne-baba ve ev yaşamı alanında ani duygusal patlamalar yaşayabileceğini ve bunun dış imajına yansıyabileceğini anlatırken gaz kazaları, gazlardan zehirlenme ve patlamalara karşı dikkat etmesi gerektiğini ve su sporlar ile daha çok vakit geçirerek bu enerjiyi atabileceğini göstermektedir.1.ev Mars Yay’ın 3.ev Plüto Kova sekstili ise; özellikle yakın çevre ve akrabalarına karşı akrep enerjisini arttırmaktadır. Kan hastalıkları ve bağışıklığına dikkat etmesi gerektiğini gösterirken olumlu açı sebebi ile korunmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda fazla fantezik ve güç sahibi olmaya odaklanabilir.

2.ev Vesta Yay ve 2.ev Güneş Oğlak ise; çalışacağı bir seneyi ve bu na bağlı olarak para ve maddi alanda destek enerjisini göstermektedir. 2.ev Güneş Oğlak’ın, 12.ev Ay Akrep üçgeni çalışma hayatında spiritüel ve derin konulara yöneleceğini ve bunun ile birlikte bilinçaltının şifalanacağını, 6.ev(Rx) Uranüs Boğa üçgeni ise gündelik ve iş hayatında devamlı üreteceği 1 seneyi göstermektedir.

3.ev Merkür Oğlak’ın 12.ev Ay Akrep karesi; yakın çevre ve akrabalarına maddi anlamda olumsuz durumlarını ve bu alanda tartışmaya kavgaya açık olacağını gösterirken he bu kişiler ile ilgili hem de çalışma hayatından derin bilgilere ulaşacağını da göstermektedir. Aynı zamanda kısa yolculuklarda kazalara dikkat etmesi konusunda da uyarmaktadır. 3.ev (Rx) Venüs Kova’nın 12.ev Ay Akrep karesi ise; herkesi sarıp sarmalayan ve evrensel sevgi enerjisine sahip bir sene geçirirken aynı tutumu yakın çevresine(kardeş ve akrabalar) göstermeyeceğini aynı zamanda şeker, insülin, egzama ve kiloya dikkat etmesi gerektiğini de anlatmaktadır. Dışarıdan sempatik izlenim verirken zihin anlamında daha negatife yatkın olacağını aynı zamanda rastgele ilişki yaşama potansiyelini de göstermektedir. 3.ev Merkür Oğlak ve 4.ev Neptün Balık sekstili; zihinsel anlamda kendi ev yaşamı ve anne-baba ilişkisinin olumlu ve adil ilerleyeceğini anlatmaktadır.

3.ev Plüto Kova’nın 6.ev (Rx) Uranüs Boğa ve 12.ev Ay Akrep karesi; iş ve gündelik hayatı ile ilgili bir konunun ani bir şekilde insanlığı etkileyen gizli bilgilerin ifşa olması , derinde kalmış bir konun yüzeye çıkması olasılığını da göstermektedir.

4.ev Jüpiter Kova’nın 12.ev Ay Akrep üçgeni ise; sosyal çevresinin fazlasıyla genişleyeceğini, derinde kalmış bazı evrensel ve dinsel gizli bilgilerin ortaya çıkacağını(hem oynadığı dizi ve iş hayatı hem de ailesi ile ilgili), kilo alabileceğini, büyük eve taşınabileceğini, çocuk sahibi olabileceğini ve optimist yapısını göstermektedir.

Jude Law Progress Analizine geldiğimizde; özellikle 1.ev konularına; maddi güvenliğini sağlamak adına çalışma hayatına, dış imajına, evrensel sevgiye odaklanması gerektiğini gösterirken Merkür Balık yaratıcı tarafına ağırlık vermesi gerektiği bu sayede yüksek başarısını göstermektedir. Aynı zamanda Şiron’un konumu maddi ihtiyacı olan insanlara destek vermesi gerektiğini para benim param ne yaparsam yaparım mantığından vazgeçmesi gerektiğini de göstermektedir. 5.ev 3 silahşörler  Capella, Rigel ve Phact; sahne, sanat ve yaratıcılık anlamında yetenek, ün ve yazarlık gücünü kullanması gerektiğini aynı zamanda Ay Aslan ortaklık ve ilişkilerinde cömert kişiliğini önde tutması gerektiğini de göstermektedir. 11.ev Mars Oğlak yüceldiği konumda sosyal ortamda çalışkanlığını, kariyer planını çok iyi düşündüğünü ve risk alırken kendini tehlikeye atmadan karar vermesinin olumlu olacağını anlatmaktadır. Çok planlı,garantör, doğru kararlar ile ilerlemesi gerektiğini de göstermektedir. Aynı zamanda 8.ev (Rx) Plüto Terazi; özel hayatında krizlere dikkat etmesi gerektiğini, 8.ev (Rx) Uranüs Terazi özel hayatında ve ortaklıklarında parasal anlamda ani  durum ve krizlere de dikkat etmesi konusunda uyarmaktadır. 11.ev sıkıştırılmış ve hem Ceres hem Lilith kavuşumu; kariyerinde ruhsal anlamda beslendiğini ve çokça işine ağırlık vermesi gerektiğini gösterirken; evliliği ve dış imajı arasındaki dengeyi çok iyi koruması gerektiğini, evliliğinde daha düzenli ve sağlıklı ilerlerse kariyer hayatına da daha çok vakit harcayabileceğini göstermektedir. KAD Oğlak’ta bilinçaltını disipline etmesinin ve ciddi olmasının da  önemli olduğunu anlatmaktadır.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ