NEPTÜN RETROSU PSİKOLOJİK ETKİLERİ (25 HAZİRAN -1 ARALIK 2021)

Neptün, hem maneviyatı hem de sanrıları güçlendiren değişken Su grubu Balık burcunda 1 Aralık 2021’e kadar geriye gidecek Sevgili dostlar.
İçsel düzeyde, çok fazla psikolojik ve ruhsal dönüşüm içermektedir. Maneviyat ve ruhanilik artacaktır. Aynı zamanda yaratıcılık ve hassasiyetin yükseleceği süreci de göstermektedir.

1- Bu süre zarfında yeni ruhsal boyutlar deneyimleyebilir ve gizli ruhsal armağanlarla temasa geçebiliriz.
Neptün geri harekette yılda yaklaşık 23 hafta geçirir. Bu zamandan birkaç ay önce ve sonra başlayan bir 'gölge dönemi' de vardır.
Neptün, dişil Yin enerjisiyle yakın ilişki içindedir. Geri hareket halindeyken, sanrılar ve illüzyonlar normalden daha sık ortaya çıkabilir. Mantıksal düşünme özellikle zor olabilir ve yargılama her zamanki gibi net bir şekilde görünmeyebilir.
Neptün, sadece bireylerle değil, aynı zamanda örneğin ülkeler gibi büyük insan topluluklarıyla da ilgilidir.


2-Fiziksel Gerçeklikte Temellendirin:
-Neptün gerilemesi, geçmiş yaşamlardan ve diğer evrensel boyutlardan sorunları da gündeme getirebilir. Başkalarından 'farklı' olduğunuzu her zaman biliyor olabilirsiniz ve bu süreç bunu kanıtlayabilir!Zihninizin başka boyutlara çok fazla gitmesine izin vermek yerine, bu fiziksel realitede topraklanarak pratik yaparak dengeli bir yaşam sürün.
-Alkol, uyuşturucu veya diğer bağımlılıklar gibi gerçeklerden kaçma taktiklerini kullanmak yerine günlük gerçeklikle güncel kalmaya çalışın.
-Oldukça 'sisli' hissettirebilir veya siz ve başkaları arasında çözülen bir sınır hissi yaşatabilir. Özellikle ilişkilerde nerede başlayıp nerede bittiğinizden emin olamayabilirsiniz. Kendi örgünüze bağlı kalın ve başkalarına da aynı fırsatı verin.
3- Manevi Yaralar Yüzeye Çıkabilir:
-Neptün Retrosu sırasında, anlaşılması ve iyileştirilmesi gereken geçmişten gelen ruhsal yaralarınız olabilir. Geçmiş durumlar veya geçmiş enkarnasyonlarla ilgili acı verici duygular şimdi zihninize geri gelebilir ve benlik saygınızı ve güveninizi etkileyebilir. Bir şekilde kurban gibi hissediyor olabilirsiniz, eğer öyleyse - şimdi onunla başa çıkma zamanı. Her şey yoluna girecek, gerekirse duygu akıtma ağlama gibi çalışmalar uygulayabilirsiniz.
-Duygularınızı bir günlüğe yazın ve geçmişi serbest bıraktığınız ve kendinizi ve sizi inciten diğerlerini bağışladığınız kişisel bir ritüel yapabilirsiniz.
-Enerjiniz ve motivasyonunuz eksik olabilir, kendiniz için üzülüyor olabilirsiniz ya da sadece 'bir çivi gibi düz' olabilirsiniz. Sağlığınıza ve genel sağlığınıza dikkat edin, özellikle virüslere dikkat edin. 

-Neptün Balık’ta gerileme( retro) yapacağı İçin sulardan gelebilecek viruslere karşı uyanık olmakta fayda var.Neptün, virüsler ve sağlık sorunları ile ilişkilidir.

-Bol bol uzun ılık banyolar yapın, masaj yapın ve sessiz tefekkür içinde zaman geçirin. Yapmaktan çok olmanın zamanıdır.

4- Maneviyatınızı Geliştirin
Aynı zamanda ruhsal kendini geliştirme için harika bir zaman. Bazı kendi kendine yardım kitaplarına, astrolojiye, yogaya göz atın veya astroloji öğrenin. 🪅Bu süre zarfında psişik yetenekleriniz, özellikle durugörü (net görüş), duruişiti (net işitme) ve duruduyu (net duygu) gibi "kabiliyetler" daha güçlü hale gelebilir. 🪅Sezgilerinize bu süreçte güvenin, özellikle şimdi net bir şekilde düşünmek zorsa.
-Tüm gezegensel gerilemeler bize hayatımızın farklı alanlarını gözden geçirme, yansıtma ve yeniden değerlendirme fırsatı verir. Bunu şimdi ruhsal olarak büyürken yapabilirsiniz!

5- Neptün Retrosundan En Çok Etkilenenler:
* Medyumlar, şifacılar ve kendi kendine yardım ve gelişimle ilgilenenler gibi manevi insanlar.
* Kimyasallarla çalışanlar.
* Sanatçılar ve müzisyenler.
* Su veya suda yaşayan hayvanlarla yoğun olarak ilgilenenler.
* Adalar veya balıkçı toplulukları gibi okyanusa güvenen topluluklar.

Farkındalıkla ve Şifa ile.

  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ