TEMMUZ 2021 BURÇ YORUMLARI

 




Koç Burcu:  Sevgili Koç burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay ev, aile ve yaşam  konularında yeni başlangıçlara ışık tutarak bu alanınızı harekete geçirecektir.11 Temmuz Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi ile ev, yaşam ve aile konularını korumacı enerji ile daha çok düşünür hale gelebilirsiniz. Geçmişe özlem bu süreçte aile ve yaşam alanlarında yoğunlaşabilir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcundaki Retro hareketi bilinçaltınızı etkileyecektir. Bu süreçte şifa çalışmaları, geçmiş konular ile ilgili bilinçaltını arındırma gibi çalışmalar  alabilirsiniz.

15 Temmuz Şiron’un burcunuzdaki Retro hareketi ise dış imaj ve benlik alanınınızı etkileyecektir. Kendinizi bu süreçte daha çok sevmeli ve değer vermelisiniz.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesi ise; ilişkiler ve ortaklık alanınıza kılavuzluk ve destek verecektir.

21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna ilerlemesi; sağlık ve gündelik yaşam alanınızı korumaya alacaktır. Ayrıca Venüs Başak sürecinde ilahi bağınız kuvvetlenebilir. Bu süreçte evcil hayvan almayı düşünebilirsiniz.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ise varsa çocuklarınız, flört, eğlence ve yatırım alanınıza gücünü ve ışığını verecektir.

23 Temmuz Kova Dolunay’ı sosyal çevreniz, arkadaşlık, bağlı bulunduğunuz sosyal yardım kurum veya dernekler, hayalleriniz ve umutlarınız alanında gerçekleşecektir.Dostluk ve arkadaşlık kavramlarınızı yeniden tanımlayacağınız bir dönem olacaktır. Aynı zamanda kendinizi keyiflendirecek ve neşelendirecek organizasyonlara da katılabilirsiniz.

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç’ten Aslan burcuna hareket etmesiyle ise çocuklarınız, yatırım alanınız ve ilişkiniz ile daha meşgul hale gelebilirsiniz. Bu süreçte dedikodu dan kesinlikle kaçınınız. Hem Aslan hem 5.evinizde gerçekleşeceğinden nu konularda dikkatli olmalısınız. Hiç bir spekülasyona sizden çıkan özellikle meyil vermeyin.

28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi ise sosyal alanınız ve çevrenizi süzgeçten geçirerek az ve öz dostum olsun dercesine yaşamınıza uygulayacağınızı ve bu anlamda büyük bir şifalanma elde edeceğinizi göstermektedir.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna hareketi ile bu süreçte gündelik hayatınızda sağlık konuları ve işiniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Genel anlamda gündelik hayatınızda eleştirel olabilirsiniz bu süreçte. Diz, eklem ve bağ problemleri, bakteriler ile kaynaklı konulara ve evcil hayvanlara dikkat etmenizde fayda var Sevgili Koç’lar. Tabii burada bireysel haritalarınızdaki gezegen konumları da önemlidir. Bu süreçte iş anlamında da kendinizi zorlamamalı, enerjiyi dengelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesi ile; yakın akrabalar ve yakın çevre, eğitim, kısa veya araba yolculuklar alanınıza etki ederek bu alanlardan besleneceğinizi göstermektedir.

 

Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay yakın çevre ve akrabalarınız, kısa veya araba yolculukları, eğitimler alanında Yeni başlangıçlara ışık tutacaktır.11 Temmuz Merkür’ün de Yengeç burcuna hareketi ise kısa seyahatler, eğitim ve yakın çevreniz ile daha çok meşgul olacağınızı, geçmiş arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile seyahatleri gündeminize taşıyabilir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro hareketi ise sosyal çevreniz,varsa bağlı bulunduğunuz vakıf ve dernekler, kariyer alanınıza etki ederek bu alanlarda rölantiye geçip kendinize yoğunlaşabilirsiniz.

15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda geri (retro) harekete geçmesi ve bu süreçte bitmesi gereken konuların üzerine düşmemeniz gerektiğini göstermektedir.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna ilerlemesi ise; gündelik yaşam, ast-üst ilişkiler, sağlık alanınızdaq destek ve kılavuzluğunu verecektir.

21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna geçmesi; yatırım alanınız, varsa çocuklarınız ve eğlence alanınız ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna geçmesi; ev, yaşam ve aile alanınıza etki ederek bu alanda aydınlanma ve gücünü verecektir.

23 Temmuz Kova Dolunay’ı kariyer alanınızda gerçekleşerek bu alanda kendinizi özgürleştirme, işi bırakma gibi kararlar alabilirsiniz. Kariyerinizde statünüzde meydana gelecek bir güçlü dönüşüm yaşayabilirsiniz. İşinizden memnun değilseniz iş değişikliğine gidebilirsiniz.

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç burcundan Aslan burcuna geçmesi ise; daha çok ev, yaşam ve aile konuları ile bu süreçte meşgul olacağınızı göstermektedir.

 28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi ise kariyer alanıza etki ederek bu alanda yenilikçi şifalar size getirebilir.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna geçmesi; yatırım alanınızı, varsa çocuklarınız ve eğlence alanınız ile meşgul olacağınız sürece gireceğinizi göstermektedir.Çocuklarınıza karşı fazla eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz bu süreçte.Aynı zamanda yaratıcılığınız da bu dönem artacaktır.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna hareketi maaşlı çalışma alanınız, para konuları ile ilgili ruhsal yönden beslenmek isteyeceğinizi ve kendinizi bu alanda besleyeceğinizi göstermektedir.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay maaşlı çalışma ve para alanınızda gerçekleşerek bu alanda yenilikler ve korumacı enerji getirecektir. 11 Temmuz Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesi ise; yine para ve maaşlı çalışma alanınız ile zihninizin meşgul olacağını göstermektedir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro hareketi; kariyer alanınıza etki ederek bu alanda kılavuzluğuna ihtiyaç duyabilirsiniz. 15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda retro(geri)  hareketi ise sahne önünden kaçmamanız gerektiğini ve maddesel anlamda hayatınızı dönüştürmeniz gerektiğini göstermektedir.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesi; varsa çocuklarınız, eğlence ve yatırım alanınıza destek verecektir.

21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ise; ev, aile ve yaşam konuları ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.22 Temmuz Güneş’in Aslan’a hareketi; araba yolculukları, eğitimler ve yakın çevre-akrabalar alanında aydınlanma ve gücünü verecektir.

23 Temmuz Kova Dolunayı; hukuk konuları, uluslararası yolculuklar, yabancılar ile ilişkiler alanında özgürleşme ve tamamlanma sağlayacaktır. Ani seyahatler gündeminizde olacaktır. Almış olduğunuz bir eğitim varsa bunu sonuçlandırabilirsiniz. Aktif olacağınız bir dolunay olacaktır. Süregelen bir davanız varsa bunlardan sonuç alabilirsiniz.

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç’ten Aslan burcuna hareketi; araba yolu yolculuklar, akraba, kardeşler ve yakın çevre aynı zamanda eğitim konuları ile zihinsel olarak daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir.

28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi ise hukuk, uluslararası konular, seyahat ve yabancı uyruklu kişiler ile ilgili konularda şifalanma enerjisi verecektir.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna geçmesi;ev aile ve yaşam konuları ile ilgili mücadelenizi göstermektedir. Anne baba ile ilgili sağlık konuları ile de ilgilenebilirsiniz.Aile konularında fazla eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz Sevgili İkizler

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna hareketi ile dış imajınıza odaklanacağınız, kendinizi daha çok severek ve değer vererek kendinizi besleyeceğinizi göstermektedir.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay dış imaj, kendi benliğiniz  alanında gerçekleşerek fiziksel ve dış  imaj anlamında size yenilikler getirecektir. Aynı zamanda bu süreçte kendinize olan sevginizi kat ve kat artabilir.11 Temmuz Merkür’ün burcunuza hareketi ise yine dış imaj ve benlik alanı ile zihninizin meşgul olacağını göstermektedir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro hareketi hukuk konuları, uluslararası yolculuklar ve inanç alanında kendi içinize çekileceğinizi dönemi göstermektedir.15 Temmuz Şiron’un da  Koç burcunda Retro hareketi kariyer alanınızda gerçekleşecek. Hayatınızı farklı yerlere kanalize ederken bu süreçte kim ne demiş ne dememiş konuları ile ilgilenmeyiniz Sevgili Yengeçler!

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesi ise ev, yaşam ve aile konularında destek enerjisini verecektir.21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna hareketi ise araba yolu seyahatler, eğitimler ve yakın çevre-kardeşler-akrabalar ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna geçmesi; maaşlı çalışma ve para alanınızı aydınlatarak bu alanda gücünü ve ışığını verecektir.

23 Temmuz Kova Dolunay’ında maddi kayıplar olabilir. Ani bir harcama olabilir. Ödememiş olduğunuz bir vergi karşınıza çıkabilir. Bu süreçte borç vermekten kaçınınız. Ameliyat gibi konular gündeme gelebilir.

27 Temmuz Merkür’ün burcunuzdan Aslan burcuna geçmesiyle; zihniniz daha çok para konuları ve maaşlı çalışma alanınız ile meşgul olacaktır.

28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi metafizik ve şifa konularına ilginizin artacağı süreci göstermektedir.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna geçmesi araba yolu seyahatler, kardeş ve yakın çevre, eğitim alanınıza etki edecektir. Özellikle yakın çevrenize karşı söz ve ifadelerinizde bu süreçte sert ve eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesi ise bilinçaltı çalışmalar, doğuştan yeteneklerinizle ilgili çalışmalar ile ruhsal yönden kendinizi besleyeceğinizi göstermektedir.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay bilinçaltınızı yenileyerek zihinsel anlamda yeniliklere açık ve huzurlu enerji verecektir.11 Temmuz Merkür’ün de Yengeç’e geçmesi daha sevgidolu, koruma güdüsü ile zihninizin çalışacağını göstermektedir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro hareketi ile maddi konularda daha sezgilerinizle hareket edeceğinizi göstermekte.

Şiron’un da 15 Temmuz’da Koç burcunda geri(retro) hareketi ise her şeyin uzak geldiğini hissedebileceğiniz süreci göstermektedir. O sebepte özellikle Astroloji, din, inanç, simya gibi felsefeleri kendinize yakın etmelisiniz bu süreçte Sevgili Aslanlar!

19 Temmuz’da Vesta’nın Terazi’ye geçmesi ise araba yolu seyahatler, eğitim ve yakın akraba, kardeşler alanınıza kılavuzluk ve destek verecektir.

21 Temmuz Venüs’ün Başak geçmesiyle maaşlı çalışma ve para alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi ve bağ kuracağınızı göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in burcunuza geçmesiyle Sevgili Aslanlar; dış imajınız ve benlik alanınızı aydınlatarak ışığını ve korumasını üzerinize yansıtacaktır.

23 Temmuz Kova Dolunayı ise ilişki, evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşecek.Bu alanlarda tamamlanma veya sonlanma kararı alabilirsiniz.

27 Temmuz Merkür’ün de burcunuza geçmesiyle dış imajınız ve kendi benliğiniz ile zihinsel olarak meşgul olacağınızı göstermektedir.

28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi ise başkalarının gözünden kendinize bakmanıza neden olacaktır.Bu süreçte adil ve erdemli insanlar sizi çekebilir.Başkaları için karar vermenin ve değerlendirme yapmanın tatsız olduğuna varabilirsiniz.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna hareketi ise maaşlı çalışma ve para alanınıza etki ederek finans konularında muhasebeci mantığı ile detaycı ve analizci ilerleyeceğinizi göstermektedir.

31 Temmuz’da Ceres’in İkizler burcuna hareketi sosyal çevreniz, araba yolu seyahatler, eğitimler, vakıf, dernekler ve arkadaşlarınız alanlarından besleneceğinizi göstermektedir.

 

Başak Burcu: Sevgili Başak burçları 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay sosyalleşme, çevre, sosyal faaliyetler vakıf dernekler konularında yenilikler ve güzellikler getirecektir.11 Temmuz Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesi bu alanlar ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro(geri) hareketi ilişkiler ve ortaklık alanınızda daha içe dönük ilerleyeceğinizi göstermektedir.

15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda harekete başlaması ise spiritüel bilginin içine girmenizi öneriyor. Krizlerden güçlenmeye ve bencilleşmemeye dikkat etmelisiniz.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesi ise maaşlı çalışma ve para alanınıza ilişkileriniz vasıtası ile kılavuzluk ve destek verecektir.

21 Temmuz Venüs’ün burcuna geçmesi kendinizle, dış imajınız ile daha çok bağ kuracağınızı ve ilgileneceğinizi göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan geçişi ise bilinçaltı alanınızı güçlendirerek ışığını bu alana verecektir.

23 Temmuz Kova Dolunayı ise gündelik yaşam, ast-üst ilişkiler ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Rutin günlük işlerinizde değişimler olabilir. Kullandığınız eşyalarda bozulmalar olabilir. Çalıştığınız ortamdan ani olarak ayrılmak isteyebilirsiniz.

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç’ten Aslan burcuna geçmesi ise; zihinsel olarak bilinçaltı konularınız ile daha meşgul olacağınızı göstermektedir.

28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi ile gündelik hayatınızdaki problemleri çözebilmek adına kişileştirerek harcamamalısınız. Başkalarından beklentiniz daha etik olabilir. Ancak özellikle ast-üst ilişkilerinizde inandığınız konuda ısrarla diretmemeye, pireyi deve yapmadan ilerlemeniz daha olumlu olabilir.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna hareketi ise dış imaj ve benlik alanınıza etki edecektir. Aşırı titizlik ve eleştirel yaklaşımdan bu süreçte kaçınınız.

31 Temmuz Ceres’in İkizler’e geçmesiyle kariyer alanınızdan ruhsal olarak beslenme ihtiyacınızın olacağını ve bu alanda iletişiminizi arttırarak beslenme alanınızı göstermektedir.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay kariyer alanınıza etki ederek güzel enerjiler ve yenilikler getirecektir.11 Temmuz’da Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesiyle zihninizin kariyer ve çalışma alanınız ile meşgul olacağını göstermektedir.

14 Temmuz Pallas Balık burcunda retro(geri) hareketi gündelik yaşam dinamiklerinizde daha içinize kapanacağınız ve döneceğiniz süreci göstermektedir.

15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda Retro(geri) harekete başlaması evlilik,ilişki ve ortaklıklarınızda biz duygusu ile ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

19 Temmuz Vesta’nın sizin burcunuza geçmesi dış imaj ve benlik alanında destek ve kılavuzluk enerjisini sizlere verecektir.

21 Temmuz Venüs Başak burcuna geçmesi ise bilinçaltı konuları, öz benliğiniz konuları ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna geçmesi sosyal çevrenizi aydınlatarak gücünü ve bolluk enerjisini verecektir.Sosyalleşme alanınızda gözler sizin üzerinizde, çokca da eğlence verecektir Sevgili Teraziler!

23 Temmuz’da Kova Dolunayında ise aşk ve flört konuları gündeme gelebilir. Bazılarınız bir ilişkiyi bitirebilir. Bazılarınız var olan ilişkiyi ciddi boyuta dönüştürebilir. Çocuklarınız varsa bunların eğitimi ve hayatı ile ilgili konular da gelişmeler gündeme gelebilir. 

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç’ten Aslan burcuna geçmesi ise sosyal çevreniz, kariyer, kendi sahnenizi yansıtma alanları ile meşgul olacağınızı ve olumlu enerjiyi göstermektedir.

28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi varsa çocuklarınızdan çok şeyler beklemenize sebep olabilir. Yaratıcılık alanında ise geleneksel toplu sınırlamaları üzerinde özgürce düşünmek olumlu anlamda iyileşme sağlayacaktır.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna hareketi bilinçaltı alanınıza etki edecektir.Bu süreçte içsel olarak evhamdan, endişe ve  korkuya kendinizi itmeyiniz ve ne kendinizi ne de başkalarını eleştirel tutumlarda bulunmamaya gayret ediniz Sevgili Terazi’ler. Kontrol edemeyeceğiniz gizli işlere girmemeniz faydanıza olacaktır!

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesi ise maneviyet, astroloji, inanç, din, psikoloji, okült bilimler, hukuk, yurtdışı konularında kendinizi ruhsal yönden besleyeceğinizi göstermektedir.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep Burçları 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay maneviyat, inanç, astroloji, okült bilimler,hukuk, yurtdışı konular ve ilişkiler alanlarında yenilik ve güzel enerjiler getirecektir.11 Temmuz Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi ile zihninizin bu alanlar ile meşgul olacağı süreci göstermektedir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro(geri) hareketi yaratıcılık, varsa çocuklarınız, eğlence ve yatırım alanınızda daha rölantide daha çok çabalayarak  ilerleyeceğinizi göstermektedir.

15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda Retro harekete başlaması ise; 6.evinize etki edeceğinden bu süreçte evcil hayvan almayınız.Pinpirikli ve evhamlı ruh halinden uzaklaşmak olumlu etki edecektir.Herhangi bir sağlık konusunda huzursuz hiseediyorsanız tedavi ettirmelisiniz.Ya da hasta değilseniz psikolojik bir durum olduğunu kabul etmelisiniz.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesi ise bilinçaltınıza kılavuzluk, destek ve biz bilinci yaratımı enerjisini verecektir.

21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ise daha çok sosyal alan, sosyal çevreniz, vakıf dernekler ve kariyeriniz ile meşgul olacağınızı göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna geçmesi kariyer alanınızı aydınlatarak yüksek enerjisini ve ışığını yansıtarak sizi sahneye taşıyabilir.

23 Temmuz Kova Dolunayı ise  ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecektir. Aile içi konular gündeminizde olacaktır. Evinizde bir tadilat yaptırıyorsanız artık bu tadilat sonuçlanacaktır. Ya da bir ev alacaksanız bunu sonuçlandırabilirsiniz. Taşınma konusu da gündeme gelebilir. 

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç burcundan Aslan burcuna geçmesi ise kariyeriniz ve iş hayatınızla zihninizin meşgul olacağını göstermektedir.

28 Temmuz’da Jüpiter’in Retro hareketine Balık’tan Kova burcuna geçerek devam etmesi özellikle ailenizden takdir görme isteğinizi yoğunlaştırabilir. Bu alanlarda zihinsel özgürlük ihtiyacınızdan çok daha içinize dönebilirsiniz Sevgili Akrepler!

29 Temmuz Mars Başak burcuna geçmesi ise sosyal çevreniz ve sosyalleşme alanınızda detaycı, analizci ve titiz ilerlemek isteyeceksiniz.Bu süreçte sosyal çevre temizliğine degirişebilirsiniz. Aynı zamanda  Mars’ın konumu teknolojik konularda da yeni araştırmalar ve keşiflere sizleri yönlendirebilir.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesi ise; metafizik, spiritüel konular ve para kanalları alanınızdan ruhsal yönde beslenme sağlayacağınızı göstermektedir.

Yay Burcu: Sevgili Yay burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay para kaynaklarınız ve eşten gelen kazanımlar, spiritüel konular, karma alanınıza yenilik ve koruyucu kazanımlar getirecektir.Merkür’ünde 11 Temmuz’da Yengeç burcuna geçmesi ile zihinsel anlamda bu konular ile meşgul olacağınızı göstermekte.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro(geri) hareketi ev, yaşam ve aile konuları ile ilgileneceğinizi bu anlamda ruhsal çabanızı göstermektedir.15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda Retro konuma ilerlemesi varsa çocuklarınız, eğlence hayatınız ve yatırım ve spekülasyon alanınızda gerçekleşecektir.Çocuğu olanlar bu süreçte tolere etmeli Sevgili Yay’lar!Şanslı olduğunuza inancınız tam olsun.Aynı zamanda bu süreçte dedikoduya da kapalı olmanızda fayda var.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçişi sosyalleşme alanınızı renklendirecektir.

21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna hareketi ise kariyer ve işiniz ile daha yoğunlaşacağınız süreci göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle; yüksek eğitim,akademi, okült bilimler, astroloji, inanç ve manevi, uluslararası alanlarda güç sizde!

23 Temmuz Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise yakın çevre akrabalar, araba yolu seyahatler ve eğitim alanlarında kendinizi özgürleştirme ihtiyacı ile kararlar aldırabilir.

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç’ten Aslan burcuna geçmesi;zihinsel olarak yüksek eğitim, akademi, okült bilimler ve maneviyat alanlarında meşgul olacağınızı göstermektedir.

28 Temmuz Jüpiter’in Kova burcunda Retro hareketi; eğitim,araba yolu seyahatler ve yakın çevre akrabalar alanınızı etkileyecek. Bu süreçte başkalarını yargılayan tutumlar geliştirmemeye dikkat etmelisiniz.Bilgeliğinizden sebep herkes sizin algınıza çıkamayabilir. Bu süreçte daha basit cümleler ile öğütler ve ifadelerde bulunmanız size fayda sağlayacaktır Sevgili Yay’lar.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna geçmesi ise kariyer alanınızda zirveye ulaşmak adına daha araştırmacı, detaycı stil ile ilerlemenizi ve bu anlamda mücadele tarzınızı göstermektedir.İş alanınızdaki kişilere bu süreçte fazla eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesi ile ruhsal yönden evlilik, ilişki veya ortaklık alanından besleneceğinizi göstermektedir.

Oğlak burcu: Sevgili Oğlak burçları; 9 Temmuz Yengeç burcundaki Yeni Ay evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza güzel ve yeni enerjilerini sunacaktır.Merkür’ün de 11 Temmuz da Yengeç burcuna geçmesi zihinsel anlamda bu alan ile meşgul olacaksınız.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda Retro hareketi eğitim, araba yolu seyahatlar ve yakın çevre akraba konusunda sizi geri çekebilir.15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda Retro(geri) hareketi ise ev yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecek. Ait olma duygunuz depreşebilir bu süreçte.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesi ise; kariyer alanınızı renklendirecek ve desteğini bu alanınıza yansıtacaktır.

21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna geçmesi maneviyat, okült bilimler, astroloji, psikoloji gibi, mahkemeler, yüksek eğitim ve uluslararası konular ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna hareketi ise para, eşten gelen kazanımlar, karma alanınız ve spiritüel konularda güç ve ışığını verecektir.

23 Temmuz Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; maaşlı çalışma alanınız ve bu bağlamda gelen maddi olanaklardan sizi özgürleştirebilir ve kalıcı kararlar aldırabilir.

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç’ten Aslan burcuna geçmesi ise para, eşten gelen kazanımlar ve metafizik konular ile daha çok ilgilenceğinizi göstermektedir.

28 Temmuz Jüpiter’in Kova burcunda Retro(geri) hareketi ise maaşlı çalışma alanınız ile ilgili ruhsal ve manevi yönden istediğiniz desteği veremeyebilir.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna geçmesi; maneviyat, inanç, yüksek mahkemeler, yüksek eğitim, okült bilimler, uluslararası her türlü konuda detaycı ve araştırmacı mücadele tarzınızı göstermektedir.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesi ise gündelik hayat dinamikleriniz, sağlık ve ast-üst ilişkiler alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda daha çok vakit ve iletişim sağlayarak kendinizi ruhsal yönden besleyeceğinizi göstermektedir.

Kova Burcu: Sevgili Kova burçları; 9 Temmuz Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sağlık, ast-üst ilişkiler ve gündeli hayat dinamikleriniz konularında yeni ve olumlu enerjiler verecektir.11 Temmuz Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesi zihinsel olarak bu alanlar ile meşgul olacağınızı göstermektedir.

14 Temmuz Pallas’ın Balık burcunda retro(geri) hareketi maaşli çalışma alanınız ve buna bağlı maddi kazanımlar alanınızı etkileyeceğinden bu alanda destek ihtiyacınızı arttırabilir.

15 Temmuz Şiron Koç burcunda Retro (geri) hareketi ise yakın çevre akrabalar, kardeşler ve araba yolu seyahatler ile eğitim alanınızda gerçekleşecektir.Kaçmak yerine yüzleşmeyi deneyebilirsiniz Sevgili Kova’lar.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesi ise uluslararası konularda, kişilerden, mahkeme, yüksek eğitim, okült bilimler, psikoloji, astroloji, maneviyat, inanç konularında destek ve kılavuzluğunu verecektir.

21 Temmuz Venüs Başak burcuna geçmesi ile daha çok spiritüel konular,eşten veya aileden gelen kazanımlar ve para ile araştırmacı bağınızı ve ilginizi göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna hareketi evlilik, ilişkiler, ortaklık konularında gücünü desteğini ve ışığını yansıtacaktır.

23 Temmuz burcunuzda gerçekleşecek Dolunay dış imajınız, kendi benliğiniz konularında kararlar aldırabilir.

27 Temmuz Merkür’ünde Yengeç’ten Aslan burcuna geçmesi ise; zihinsel olarak ilişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınız ile meşgul olacağınız süreci göstermektedir.

28 Temmuz Jüpiter’in burcunuzda Retro(geri) harekete başlaması; dış imaj alanınıza etki ederek sizi fazla bağımsız yapabilir.Fazla idealist ve rekabetçi ruh verebilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.Ancak bu dönem var olanı koruyarak ve kendinize ritüel hazırlayarak ilerlemeniz daha faydalı ve huzurlu hissettirecektir.Aynı zamanda bu süreçte belirgin bir şekilde kilo verebilirsiniz.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna geçmesi dışarıdan gelen para kaynaklarınız, sigorta, prim gibi konularda titiz ve detaycı girişkenlik ile iletleyeceğinizi göstermekte ayrıca spiritüel konularda detaycı ve araştırmacı yaklaşabileceğiniz süreci de göstermektedir.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesi ise yaratıcılık, çocuklar, flört, yatırım ve spekülasyonlar alanınıza etki edeceğinden ruhsal anlamda kendinizi bu alanlarda besleyeceğinizi göstermektedir.Dedikodu/spekülasyonlar  ile kendinizi beslemekten uzak durunuz Sevgili Kova’lar.

 

Balık Burcu: Sevgili Balık burçları; 9 Temmuz Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay;  flört, yaratıcılık ve çocuklar ile spekülasyon ve yatırım alanınıza yenilikler ve sıcaklık getirecektir. 11 Temmuz Merkür’ünde Yengeç burcuna geçmesi ile zihninizin bu konular ile meşgul olacağını göstermektedir.

14 Temmuz Pallas’ın burcunuzda Retro(geri) harekete başlayacak. Dış imaj ve benlik alanınızda gerçekleşeceğinden kendinize daha çok yoğunlaşacağınızı ve ilgileneceğinizi göstermektedir. Bu süreçte bencilliğe de kaymamaya dikkat etmelisiniz Sevgili Balık’lar! Denge önemli.

15 Temmuz Şiron’un Koç burcunda retro(geri) hareketi ise maaşlı çalışma alanınız, özdeğer alanınızı etkileyeceğinden bu dünyaya geliş amacınızı bu süreçte sorgulamalısınız.

19 Temmuz Vesta’nın Terazi burcuna geçmesiyle dışarıdan gelen paralar, metafizik konular,çocuk sahibi olma gibi konular ile ilgilenebilir, bu anlamda evrensel destek enerjisini Vesta size sunmaktadır.

21 Temmuz Venüs’ün Başak burcuna geçişi ise;evliliğiniz, ilişkiniz veya ortaklık konuları ile daha çok bağ kuracağınızı ve ilgileneceğinizi göstermektedir.

22 Temmuz Güneş’in Aslan burcuna geçişi sağlık, gündelik yaşam dinamikleriniz ve ast-üst ilişkiler alanınıza gücünü ve ışığını verecektir.

23 Temmuz Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay; bilinçaltı alanınızı etkileyecektir. Bilinçaltı olarak tamamlanma, şifalanma ve bu anlamda yeni kararlar alabilirsiniz.,

27 Temmuz Merkür’ün Yengeç’ten Aslan burcuna geçmesiyle ise gündelik yaşam dinamiklerinize, sağlık ve ast-üst ilişkiler alanınız ile daha çok zihinsel anlamda meşgul olacağınızı göstermektedir.

28 Temmuz Jüpiter’in Kova burcunda retro(geri) hareketi bilinçaltı anlamında ruhsal yönden sizi aşağı çekebilir ancak bu alanda şifalanma ve çalışmalar alırsanız tamamen bilinçaltınız yenilenecektir. Kendinizi ruhsal yönden kucaklama, rahatlama ve ritüeller yapabilirsiniz bu süreçte.

29 Temmuz Mars’ın Başak burcuna geçmesi; evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda fazla detaycı, eleştirel ve titiz ilerleyeceğinizi göstermektedir.

31 Temmuz Ceres’in İkizler burcuna geçmesiyle; ev, aile yaşamınız ile daha çok birarada veya iletişimde olup ruhsal yönden kendinizi bu şekilde besleyeceğinizi göstermektedir.

ASTRO-SHERA

 

 

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ