AĞUSTOS 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI



         

Koç Burcu: Sevgili Koç burçları 8 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay eğlence, flört ve yatırım alanınız aynı zamanda çocuklarınız alanında gerçekleşecektir. Bu alanda keyifli harcamalar yapabilirsiniz. 11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık konularında detaycı ve analizci ilerleyeceğinizi, zihninizin bu konular ile meşgul olacağını yardımsever ruhu bu alanlara yansıtacağınızı göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ile evlilik, ortaklık ve özel ilişkilerinizde uyumlu ve biz bilinci ile hareket edeceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos’ta Uranüs’ün Boğa Retro harekete geçişi maaşlı çalışma alanınız ve maddi birikim alanınıza etki edecektir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos’taki Kova Dolunay’ı sosyalleşme, sosyal konular ve arkadaşlıklar  alanınıza etki edeceğinden bu alanlara tamamlanma kararları alabilirsiniz. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınızda 1 aylık süreçte daha analitik, gözlemci ve detaycı ilerleyeceğinizi göstermektedir.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna seyri ile özel hayatınızda ciddi kararlar alabilirsiniz. Evlilik, nişan gibi. Bu süreç ortaklık ve ilişkilerinizde daha politik olacağınızı göstermektedir.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa burçları 8 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ev, aile ve yaşam alanınıza etki ederek bu alanda keyifli ve cömert dönemi de göstermektedir.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi çocuklarınız, yatırım, eğlence ve flört alanınıza etki ederek bu alanda çok titiz, detaycı, yardımcı ve analitik ilerleyeceğinizi göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi gündelik yaşam dinamikleriniz, iş ve sağlık alanında olumlu ve pozitif ilerleme göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs burcunuzda Retro hareketine başlayarak dış imaj ve toplum önü duruşunuz ile alakalı ani beklenmedik durumlar yaratabilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı kariyer alanınızda gerçekleşerek bu alanda bir tamamlanma ve karar alacağınızı göstermektedir. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi yatırım, flört, eğlence ve çocuklarınız ile ilgili konularda detaycı, analitik ilerlemeniz konusunda ışığını ve gücünü yansıtacaktır.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna geçisi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık konularında daha politik ve uyumlu hareket edeceğinizi göstermektedir.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler burçları; 8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay kısa yolculuklar, eğitim ve kardeşler alanınıza etki ederek bu alanda keyifli, cömert enerjisini yansıtacaktır.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile ev, yaşam ve aile konularında daha analitik ve titiz, yardımcı ilerleyeceğinizi göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi varsa çocuklarınız, yatırım, eğlence ve flört alanınıza yansıyarak bu alanlarda daha pozitif ve uyumlu ruh halinde olacağınızı göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro hareketi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Dışsal ve global durumlar panik duygusu yaratabilir. Bu süreçte sakin kalmaya, kendinizi sevmeye özen gösteriniz Sevgili İkizler! Bilinçaltı rahatlama teknikleri uygulayabilirsiniz. Meditasyon gibi. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı hukuk, yüksek eğitim, yurtdışı konuları alanınızda gerçekleşerek bu alanlar ile ilgili tamamlanma getirebilir. Aynı gün Güneş’in Başak burcuna geçmesi ev, aile ve yaşam konularında analitik, titiz ve detaycı ilerlemeniz yönünde enerji ve ışığını verecektir.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ile yatırım alanınız, varsa çocuklarınız ve flört konularında politik ve uyumlu ilerleyeceğinizi göstermektedir.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları; 8 Ağustos Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay maaşlı çalışma ve para alanınıza güçlü, cömert ve olumlu desteği ile yenilikler getirebilir.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi kısa yolculuk, eğitim ve kardeşleriniz ile alakalı konularda daha titiz, analitik, yardımcı ve detaylı ilerleyeceğinizi göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi ev, yaşam ve aile konularında uyumlu ve bu alanlar ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro harekete geçmesi sosyalleşme ve çevre alanınıza etki edecektir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı miras, sağlık, eşten gelen kazançlar ve karma alanınızı etkileyeceğinden bu alanlarda tamamlanma getirecektir. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi ise kısa yolculuklar, eğitim ve kardeş, yakın akrabalarınız ile ilgili alanlara analitik, gözlemci, titiz ve yardımsever enerjisini ve ışığını yansıtacaktır.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna hareketi ev, yaşam ve aile konuları ile zihninizin meşgul olacağını bu alanlarda daha uyumlu ve politik ilerleyeceğinizi göstermektedir.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları; 8 Ağustos burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay dış imaj ve toplum önü duruş alanınıza etki ederek yenilik ve güzel enerjiler getirecektir. Kendinize çok cömert olacağınız bir Yeni Ay geliyor Sevgili Aslan’lar!

11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi maaşlı çalışma ve para alanınızda çok titiz, detaycı , analitik ve aynı zamanda yardımcı ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi kısa yolculuklar, kardeşler ve yakın akrabalar aynı zamanda eğitim alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro hareketi kariyer alanınıza etki ederek ani ve beklenmedik durumlar getirebilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı evlilik, ilişkiniz veya ortaklık konuları ile ilgili tamamlanmalar getirebilir. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi ise maaşlı çalışma alanınız ve para alanınızda analitik, detaycı ve gözlemci ilerlemeniz için ışığını ve enerjisini yansıtacaktır.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcun geçmesi ile Ağustos ayı sonu kısa yolculuklar, akraba kardeşler alanınız ve eğitim konuları ile zihninizin meşgul olacağını bu konularda daha uyumlu ve politik ilerlemek isteyeceğinizi göstermektedir.

Başak Burcu: Sevgili Başak burçları ;8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay bilinçaltı alanınıza etki ederek olumlu, cömert ve keyifli enerjisini verecektir.11 Ağustos Merkür’ün sizin burcunuza geçmesi ile dış imajınız ve toplum önü konular ile alakalı zihninizin meşgul olacağını göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi maaşlı çalışma alanınıza olumlu destek verecektir. Bu alan ile daha çok ilgileneceğinizi ve gerekli bakımı yapacağınızı öngörmekteyim.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro hareketi hukuk, yüksek eğitim ve yurtdışı, yabancılar ile ilgili alanınızda ani beklenmedik durumlar yaratabilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler ve sağlık konuları ile alakalı tamamlanma getirecektir. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in sizin burcunuza geçmesi dış imajınız ve toplum önü konularında ışığını ve enerjisini bu alanlara yansıtacaktır.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi maaşlı çalışma hayatınızda uyumlu ve politik ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları 8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay sosyalleşme, arkadaşlarınız, dernek-vakıflar gibi alanlarınıza da etki ederek bu alanlarda size çok keyifli, cömert ve güzel enerjiler getirecektir.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi bilinçaltı anlamında çok detaycı, analitik ve titiz olarak ilerleyeceğinizi göstermektedir. Aynı zamanda yardımsever bir ruha bürüneceğinizi de göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün sizin burcunuza geçmesi ile dış imajınız ve toplum önü duruşunuz konularda çok olumlu ve korumacı enerjiler vererek kendinizin de bu alanlar ile ilgileneceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro harekete geçmesi miras, eşten gelen kazanç, para, spiritüel konular ve karma alanınızda ani ve beklenmedik maddi durumlar yaratabilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı yatırım, varsa çocuklarınız, eğlence ve flört konularında tamamlanma enerjisi verecektir.Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna ilerlemesi ile bilinçaltı alanınıza analitik, gözlemci ve yardımcı ruhlu enerji ve ışığını bu süreçte yansıtacaktır.

30 Ağustos Merkür’ün sizin burcunuza hareketi ile dış imaj ve toplum önü duruşunuz alanınıza etki ederek bu alanlarda daha politik ve uyumlu bir tavır sergileyerek ilerleyeceğinizi göstermektedir.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları 8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay kariyer alanınıza etki ederek çok keyifli, cömert ve olumlu enerjilerini yansıtacaktır.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi ile sosyalleşme, arkadaşlar ve çevre konularında çok detaycı, seçerek ve analitik ilerleyeceğinizi göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edeceğinde ruhsal olarak uyumlu, mütevazı enerji verebilir. Aynı zamanda ruhsal aleminiz ve bilinçaltı konuları ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro hareketi evlilik, ilişkiniz ve ortaklık konularında ani ve beklenmedik durumlar yaratabilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar da açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamlanma enerjisi getirecektir. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi sosyal çevreniz ve yardım aktiviteleri gibi konularda detaycı ve gözlemci aynı zamanda yardımcı enerjisini ve ışığını bu alanlarınıza yansıtacaktır.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi bilinçaltınız ile barışık ruh hali ve uyumlu enerji verirken bu süreçte politik olacağınızı da göstermektedir.

 

Yay Burcu: Sevgili Yay burçları 8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay hukuk, yüksek eğitim, okült bilimler ve yurtdışı konular ile ilgili alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda keyifli, cömert ve güzel enerjilerini verecektir.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi ile zihinsel olarak kariyer hayatınızda analitik, gözlemci, detaycı ve yardımcı ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna hareketi sosyalleşme, arkadaş çevreniz, vakıf, dernekler gibi alanınıza etki ederek bu alanla ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs Boğa burcunda Retro hareketi gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı kısa yolculuklar, kardeşler ve yakın akrabalar , eğitim konuları ile ilgili tamamlanmalar getirebilir. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi kariyer alanınıza gözlemci, titiz, analitik ilerlemeniz konusunda ışığını ve enerjisini verecektir.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız konuları ile zihninizin bu süreçte meşgul olacağını ve bu alanlarda uyumlu, politik enerjide ilerleyeceğinizi göstermektedir.

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları 8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay para, sağlık, eşten gelen kazançlar alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda keyifli, cömert ve güzel enerjiler verecektir. 11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi hukuk, okült bilimler, yüksek eğitim ve yurtdışı yabancılar ile ilgili konular ile bu süreçte zihninizim meşgul olacağını göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna hareketi kariyer alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro Hareketi yatırım alanınız, eğlence, flört konuları, varsa çocuklarınız ile ilgili konular alanınıza etki edecektir. Maddi anlamda bu alanlarda ani beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı maaşlı çalışma alanınıza etki ederek bu alanda tamamlanma getirebilir. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi hukuk, yüksek eğitim, yurtdışı ile ilgili her konular, yabancılar ile ilişkiler, okült bilimler alanınıza etki ederek bu alanlarda gözlemci, titiz ve detaycı enerjisini ışığını size yansıtacaktır.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi zihninizin daha çok kariyeriniz ve kariyer konularınız ile meşgul olacağını göstermektedir.

Kova Burcu: Sevgili Kova burçları 8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay evlilik, ilişkiniz ve ortaklık konuları ile alanıza etki ederek bu alanlarda keyifli, güzel ve cömert enerjisini verecektir.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi karma alanınız, spiritüel konular, eşten gelen kazanç veya miras konuları ile ilgili çok detaycı, analitik ve mantıklı ilerleyeceğinizi göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna hareketi hukuk, yüksek eğitim, okült bilimler, yurtdışı ilişkileriniz alanına etki edeceğinden bu alanlar ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro hareketi ev, yaşam ve aile konuları ile ilgili ani beklenmedik maddesel durumlar yaratabilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay; dış imaj ve toplum önü duruş alanınıza etki ederek bu alanda tamamlanma getirebilir. Aynı gün Güneş’in Başak burcuna geçmesi ise karma alanınız, spiritüel konular, eşten gelen kazanç, miras gibi konularda daha detaycı, gözlemci, analitik ilerleyeceğinizi göstermektedir.

30 Ağustos Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile ay sonu zihninizin hukuk, okült bilimler, yurtdışı uluslararası konular, yüksek eğitim ile alakalı alanlar ile meşgul olacağını göstermektedir.

Balık Burcu: Sevgili Balık burçları 8 Ağustos Aslan burcundaki Yeni Ay gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve ast-üst ilişkilerinize etki ederek bu alanlarda keyif, cömert ve güzel enerjiler verecektir.11 Ağustos Merkür’ün Başak burcuna geçmesi evlilik, ilişki veya ortaklık alanlarınızda daha detaycı gözlemci ve yardımsever ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

16 Ağustos Venüs’ün Terazi burcuna hareketi karma alanınız, eşinizden gelen kazanç, spiritüel konular ve miras gibi dışarıdan gelen para konuları ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir.

19 Ağustos Uranüs’ün Boğa burcunda Retro harekete geçmesi kısa yolculuklar, kardeş ve yakın akrabalar ile eğitim alanında maddi anlamda ani beklenmedik durumlar yaratabilir. Aynı zamanda beklenmedik bir anda düşündüğünüz fakat uzun zamandır uygulamaya geçiremediğiniz konularda yeni kapılar açabilir.

22 Ağustos Kova Dolunay’ı ile bilinçaltı alanınıza resetleme, tamamlanma getirebilir. Meditasyon, zihinsel çalışmalardan bu dönem keyif alabilirsiniz. Aynı gün 22 Ağustos Güneş’in Başak burcuna geçmesi evlilik, ilişki veya ortaklık alanınızda gözlemci, detaycı ve yardımsever ilerlemeniz konusunda ışığını ve enerjisini yansıtacaktır.

30 Ağustos Ay sonu Merkür’ün Terazi burcuna hareketi ile eşiniz, eşinizden gelen kazanç, para ve spiritüel konular ile zihninizin daha çok meşgul olacağı süreci göstermektedir.

 

ASTRO-SHERA 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ