ANTONIO BANDERAS SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 

10 Ağustos 1960 günü dünyaya gelen Banderas'ın çocukluğu, faşist Franco'nun baskıcı rejiminin en yoğun hissedildiği yıllara rastladı. Oldukça cana yakın bir çocuk olan Antonio, gelecekte büyük bir insan olmanın hayallerini kurdu. İlk zamanlar iyi bir futbolcu olmayı planlayan Banderas, ciddi bir sakatlık geçirmesi üzerine bu sevdasından erken yaşta vazgeçmek zorunda kaldı. Oyunculuğa olan yatkınlığını, Milos Forman'ın beğeni toplayan filmi "Hair" (1979) ile keşfeden oyuncu, ailesinin bütün itirazlarına rağmen daha 10 yaşındayken sahneye çıkmaya başladı. Arkadaşlarıyla birlikte kurduğu tiyatro topluluğuyla birlikte İspanya’yı dolaşarak sokak gösterileri yaptı. 1981 yılında Madrid'e geçtikten kısa bir süre sonra kendini ispatlama fırsatı yakalayan oyuncu, İspanya Ulusal Tiyatrosu'na girmeye hak kazandı.Tiyatro yıllarında ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almadovar ile tanışan oyuncu, bu yetenekli ve hırçın yönetmenle birlikte sinemaya adım attı. Almadovar'ın zekasına ve sinemaya bakışına hayran kalan oyuncu, İspanya'da yeni bir film endüstrisi kurmaya çalışan yönetmene yardımcı olmaya karar verdi. 1982 yılında yönetmenin "Labyrinth of Passion" adlı seks komedisinde rol alan Banderas, "Women on the Verge of a Nervous Breakdown" ve "Law of Desire" gibi filmlerde Almadovar ile çalışma fırsatı buldu. 1983 yılında film endüstrisine ilk adımını atan Banderas, 1990 yılında Almadovar'ın "Tie Me Up! Tie Me Down!" adlı filminde bir porno yıldızını kaçıran ve kendisine âşık olana kadar onu yatakta bağlı tutan karizmatik bir akıl hastasını canlandırdı. Bu filmin ardından rotasını Hollywood'a çeviren oyuncu, Arne Glimcher'in Pulitzer ödüllü bir romandan uyarladığı "The Mambo Kings" adlı filmde rol aldı. Henüz çok genç ve tecrübesiz olan Banderas, bu filmde oynayabilmek için Berlitz Okulu'nda eğitim alarak İngilizcesini düzeltti.
1993 yılında başrollerinde Tom Hanks ve Denzel Washington'ın yer aldığı "Philedelphia" adlı filmde AIDS'e yakalanan sevgilisine moral vermeye çalışan bir eşcinseli canlandırarak biseksüel kimliğine de vurgu yaptı. Daha önce Almadovar'ın "Law of Desire" gibi filmlerinde eşcinsel karakterleri canlandıran Banderas, Jonathan Demme'nin bu filminde hiç zorlanmadı. Karmaşık karakterleri oynamaktan büyük zevk alan oyuncu, sırasıyla Jeremy Irons, Meryl Streep ve Glenn Close gibi oyuncuların yer aldığı "The House of the Spirits" (1993), Neil Jordan'ın "Interview With the Vampire", Salma Hayek'li "Desperado" (1995) adlı filmlerle üne kavuştu. Sylvester Stallone ile birlikte oynadığı "Assasins"(1995) adlı filmde acımasız profesyonel bir katili canlandıran oyuncu, oynadığı her rolü başarıyla ekrana yansıttı.
Kariyerindeki tek müzikal film olan "Evita"da Madonna ile birlikte oynayan oyuncu, 1998 yılında Catherine Zeta-Jones ile birlikte "The Mask of Zorro" adlı ticari filmde oynadı. 1999 yılında, Michael Crichton'ın X. yüzyılda insan yiyen canavarları konu alan "Eaters of the Dead" adlı romanından uyarlanan "The 13th Warrior" adlı filmde başrol oynadı. Yakışıklı oyuncu Banderas çocuk filmi olan ve ilk filmi 2001 de çekilen Spy Kids serisinde rol aldı ardından birçok filmde rol aldı ama çocukları unutmadı ve Shrek animasyon filminde Çizmeli Kedi rolünü seslendirdi ve büyük beğeni topladı bir kez daha. Banderas'ın rol aldığı ve yayımlanan en son film ise Annemin Sevgilisi oldu ve bu filmde gizli bir ajan rolünü üstlendi.Pedro Almodovar'ın yeni filmleri La Piel que Habito'nun (İçinde Yaşadığım Deri) ve Dolor y Gloria(Acı ve Zafer) filmlerini tamamlamıştır.

Antonio Banderas; Güneş 6.ev Aslan, ASC Balık ve Ay 1.ev Koç bir gece haritasıdır.

                                                                     


 
 
1.ev Balık ve Koç paylaşmaktadır. ASC Balık; orta ve minyon yapısını, koyu renk gözlerini, büyük ayak yapısını, oval yüz hatlarını, zarif ruhu sağlık olarak kilo ve ödem yapmaya müsait yapısını gösterirken (Rx) 12.ev Şiron Balık psikolojik yetersizlik duygusunu göstermektedir.Aynı zamanda ASC ve Fomalhaut sabit yıldızının kavuşumu kalbinin temiz, saf ve iyi niyetini belirgin bir şekilde göstermektedir.
1.ev Ay Koç;çocuk ruhunu, ilk olma, önde olma arzusunu, Alpheratz Koç ile kavuşumu iş alanında sonsuz başarısını, onur, ün ve talihini anlatırken 1.ev konumu ömrü boyunca dikkat çekeceğini anlatmaktadır.Aynı zamanda yaşama duygusal açıdan baktığını, duygularının çok önem taşıdığını ve duygularına göre hareket ettiğini de göstermektedir.1.ev Scheat Balık ile Ay Koç kavuşuma yakın konumu duygusallığın getirebileceği zararı bedensel olarak ödem gibi vücut sularına da dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir.1.ev Ay Koç’un 3.ev Mars İkizler ve 5.ev 0°Merkür Aslan üçgeni; sahne hayatında bitmez tükenmez enerjisini, yetenek ve kabiliyetini aynı zamanda yüksek yaratıcılığını anlatmaktadır. 3.ev Mars İkizler’in; 29°Alcyone kavuşumu biseksüel kimliğini, eşcinsel rolleri oynamaya yatkınlığını  ve aynı zamanda Ay üçgeni feminen,dişi ve enerjisinin yüksek olduğunu yüksek libidoyu da göstermektedir.1.ev Ay Koç’un; partil kavuşumdaki 10.ev (Rx) Satürn ve (Rx) Pallas Athena karesi duygusallık kaynaklı arkadaşlıklarında ve çevresi ile ilişkilerinde (iş hayatını kapsayan) hayatına zararını ve bu anlamda karma yaratma potansiyelini de göstermektedir.
2.ev Koç ve Boğa kesmektedir.Mirach Koç’ta Anaretik 29° evliliklerinin para kazandığı sahne ve oyunculuk alanından ve bu alanda maddi anlamda kendine yeten, mesleğinde öncü kişiler ile birliktelik potansiyelini gösterirken evlendiği kişiler ile maddi ve iş anlamında daha da yüceldiğini göstermektedir. (1995 yılında "Two Much" adlı filmde birlikte rol aldığı Melanie Griffith'e âşık olan oyuncu, sekiz yıllık eşi Ana Leza'dan boşandı ve bir yıl sonra Griffith ile evlendi.)
3.ev 5° Mars İkizler’in 6.ev 5° Plüto Başak partil karesi;zihinsel anlamda gününü dilediği gibi yaşadığını, sağlık anlamında akciğerlerine dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir.(Antonio Banderas geçtiğimiz sene 2020 Ekim ayında COVID atlatmıştır) Aynı zamanda dolaşımını bozan sigara ve dumandan uzak kalması gerektiğini de haritası önemle göstermektedir.3.ev Mars İkizler’den sebep ilkokul eğitiminin önemli olduğunu da,özel ilgilenilmesi gereken bir çocuk olduğunu da söyleyebilirim. Yüksek zeka, hızlı ve yüksek çalışan bir zihin yapısını da  açıklamaktadır.
4.ev İkizler ve Yengeç paylaşmaktadır. 4.ev İkizler Capella,Phact ve Rigel kavuşumu aile kökeni ile iyi anlaştığını, ailesinin entellektüel yapısını ve kendi ülkesine vatanına bağlı vatansever bir aile olduklarını göstermektedir.
5.ev Yengeç ve Aslan kesmektedir. 5.ev Yengeç’te Şans noktası ve Sirius kavuşumu yaratıcılık ve sahne alanında başarısını duyguyu aktarmadaki gücünü gösterirken 5.ev Merkür 0° Aslan ve 8.ev Neptün Akrep karesi çocuklarına yoğun ilgisini aynı zamanda her türlü maddi imkanı sağlayan baba imajını ancak çocuklarından istediği ilgiyi alamadığını göstermektedir.
6.ev Aslan ve Başak kesmektedir.Aynı zamanda yoğun stelyumu ağırlamaktadır.6.ev Güneş ve Uranüs Aslan kavuşumu devrimci zihniyetini, uç kimlikler ile sahneye çıkıyor olmasını gösterirken gündelik yaşamında göze çarpan, ilgi çekici, parlayan ve yaratıcı kimliğini de göstermektedir.Uranüs’ün Güneş’e göre konumu para mevhumu,kavramı olmadığını da anlatmaktadır.Sağlık anlamında beklenmedik yüksek kalp potansiyelini de açıklamaktadır. Plüto ise 6.ev Başak’ta 5° ile yer almaktadır.(Ünlü aktör Antonio Banderas 29.01.2016 yılında egzersiz yaparken kalp krizi geçirdi. 56 yaşındaki İspanyol oyuncu Antonio Banderas'ın İngiltere’nin Surrey bölgesindeki evinde egzersiz yaptığı esnada aniden göğsünde ağrı hissederek fenalaştığı ve ambulansla Sussex Hastanesi’ne götürüldüğü bildirildi.) 2016’nın aynı gün transitleri ile ünlü aktörün haritasını açtığımda ise 6.ev Plüto Başak’ın 1.ev transit Mars Balık 5° tam karşıtlığını yaşamış.Natal haritasında ise 6.ev Aslan’daki Uranüs ve Güneş’i sert açı almıyor.Ancak transit etkilere dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle Plüto’sunun Başak’ta bulunması sağlık anlamında kendine dikkat ettiğini gösterirken natal haritasındaki 3.ev Mars İkizler karesi kendini çok zorladığını sigarayı bırakması gerektiğini özellikle üst solunum ve iletişim uzuvları açısından önemli olduğunu göstermektedir.Kendini ve vücudunu sağlık anlamında devamlı analiz etmesi önemli, Mars karesi bunu engellemeye çalışıyor.
6.ev Venüs Başak yüksek içsel inancını gösterirken 3.ev Mars İkizler karesi inanç konularında çocukluk döneminden gelen siyasi konular sebebi ile içsel kavgasını da göstermektedir.6.ev Venüs ve Plüto Başak kavuşumu ilişkilerinde hem aşk hem paranın gücünü hissettiğini, kendinden yaşça büyük kişilerden hoşlandığın göstermektedir.(Rx)Zosma’nın Başak’ta DSC kavuşumu ise duygusallıktan ziyade ilişkilerinde sağlığını önemseyerek ilerlemesinin çok önemli olduğunu, 6.ev Plüto Başak’ın 7.ev DSC kavuşumu iş hayatından getirdiği ilişki potansiyellerini anlatmaktadır.
7.ev Başak ve Terazi paylaşmaktadır. Kuzey Ay Düğümü 7.ev Başak’ta ilişki ve evliliklerinde sağlığına, beslenme düzenine, düzenli evliliğe dikkat ederek seçim yapması gerektiğini gösterirken evlilik ve ilişkilerinde duygusallıktan ziyade mantıklı ve analitik ilerlemesi gerektiğini anlatmaktadır.7.ev KAD ve Vertex kavuşumu evliliklerinin kadersel etkisini vurgulamaktadır.Aynı zamanda 1.den fazla evliliğini ve 7.ev Terazi ise eş adaylarının elegant, zarif , güzelliğine ve bakımına düşkün kişiler olabileceğini göstermektedir.
8.ev Terazi ve Akrep kesmektedir.8.ev Terazi sanata tutkusunu,8.ev Neptün Akrep sanat hayatından gelen parayı, para anlamında kandırılma potansiyelini, yüksek sezgi gücünü, haberci rüyalar gördüğünü anlatmaktadır.8.ev Neptün Akrep’in 5.ev °Merkür Aslan karesi duygusal ve tutkulu yapısından sebep maddi anlamda özellikle çocukları tarafından kandırılmaya açıklığını gösterirken 6.ev Plüto ve Venüs Başak sextile açısı bu anlamda detaylara dikkat ettiğini ve analitik ilerlediğini göstererek koruma enerjisi de taşımaktadır.
9.ev Yay ve Akrep paylaşmaktadır. Okült konulara, psikolojik ve spiritüel alanlara merakını gösterirken 9.ev Yay modern felsefeleri sevmediğini eski inançlara yüksek bağlılığı göstermektedir. Juno 9.ev Yay ise eşlerinin farklı milletten olacağını ve olduğunu anlatırken(Antonio Banderas ilk eşi dışında diğer 2 eşi de Amerika vatandaşıdır).9.ev Juno Yay ve Antares kavuşumu kendi vatanından kişiler ile evlilik ve ilişkilerinin kendisi için daha sağlıklı olacağını göstermektedir.Aynı zamanda Juno Yay yalnızlık duygusunu,kalabalıklar içinde kendini yalnız hissettiğini de anlatmaktadır.
10.ev Yay ve Oğlak kesmektedir. Kariyer hayatının senaryolar, ideolojik fikirler ile ilgili konular üzerine kurulu olduğunu gösterirken Oğlak kariyerinde çok çalışkan yapısını anlatmaktadır.10.ev (Rx) Jüpiter Yay kariyerinde felsefeler, reformlar ile çok fazla içiçe yapısını, kaleminin kuvvetli oluşunu anlatırken 6.ev Uranüs 120’liği devrimci, orjinal,herkes gibi olmayan, yukarı ile bağlantı gücünün kuvvetini, sosyoloji, astroloji,psikoloji gibi alanlarda düşünce yeteneğini, Güneş 120’liği ise bu düşüncelerini yaşamında insanlara aktaramda hedef oalrak çok güzel gerçekleştireceği bilgisini taşımaktadır ki gerçekleştirmiştir.Aynı zamanda Jüpiter Güneş üçgeni(120’liği) kalp genişleme potansiyelini de gösterirken fiziksel anlamda tembelliğe yatkınlığı da anlatmaktadır.
10.evdeki (Rx) Vesta Oğlak odak noktasının kariyeri olduğunu ancak retro sebepten ve 7.ev karesi ilişkilerinden sebep kariyerini ihmal etme potansiyelini göstermektedir.
11.ev (Rx) Satürn Oğlak daha çok hem kariyer hem özel ilişkilerinin hayatına karmik etkisini ve sınavını, (Rx) Pallas Athena partil kavuşumu çevre arkadaşlık ve kariyer ilişkilerinde stratejik ilerlemesi gerektiğini, 1.ev Ay Koç karesi duygusal anlamda dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir.11.ev (Rx)Satürn Oğlak ve 6.ev DSC ve (Rx)Zosma ile kavuşumdaki Plüto Başak karesi iş yaptığı sanatçılar, yönetmenler ile özel ilişkilerini göstermektedir. 12.ev (Rx) Ceres Kova eski uluslarası sahne sanatlarından beslendiğini gösterirken
12.ev(Rx)Şiron 0° Balık görüntüsündeki donuklu, kurban olma psikolojisini, ölüm ve suçlanma korkusunu  korkusunu gösterirken başkalarına yardım ederek bu korkusu ile başa çıktığını da göstermektedir. Aynı zamanda merhamet duygusu yüksek kişiliğini de anlatmaktadır.
Antonio Banderas’ın haritasında ilk 1. ve karşıt 7.evin kaspları çok geniş olması hayatında en çok zamanını alan kendi benliği,toplumsal duruş ve evlilikleri olduğunu göstermektedir. Aynı zamanda 6. Ve 12.evlerinde geniş kasptta; iş hayatının da hayatında 1.ve 7.evler kadar çok alan kapladığını göstermektedir. Bu 4 evin geniş kaspta yer alması 3.,4.,5. ve 9.,10.,11. evlerini sıkıştırmış ve bu alanlarda hareket kabiliyetini de kadersel anlamda kısıtlamıştır.
3.ev İkizler burcundaki Aldeberan sabit yıldızı yakın çevresine ve akrabalarına güzel söz,doğruluk ve bütünlüğünü gösterirken 9.ev Yay burcundaki Antares din, felsefeler ve inanç konularına karşı dikbaşlı, sert ve bu alanlarda tartışmacı üslûbunu göstermektedir.
Önümüzdeki 1 sene; Antonio Banderas Solar Return(Solar Döngü) haritası ise Güneş Aslan, Ay Başak ve ASC Yay gece haritasıdır.  1.ev Juno Yay ev kendini görüntü itibari ile saklama isteğini göstermektedir.Güneş ve Uranüs karesi hormonlar ve kalp kaynaklı sağlık potansiyelini gösterirken Güneş’in 3.ev Satürn ile karşıtlığı sağlığını yakın çevresinden saklayıp kendi imkanları ile eski bir yöntemle geleneksel bir yöntemle çözmeye meyilli olduğunu göstermektedir.9.ev Partil kavuşumdaki Merkür ve Mars’ın Jüpiter karşıtlığı doğru doktor,tedavi ve ameliyatlar ile karşılaşmama potansiyelini tedavilerinde seçici olması gerektiğini Ay Başak,Uranüs Boğa ve (Rx)Plüto Oğlak’ın birbirleri ile yapmış olduğu açı kalıbı ise birden karşısına çıkabilen yeni bir tekniğe kendini güvenip teslim edebilse hayatında hem işi hem sağlığını olumlu anlamda dönüştürebileceğini göstermektedir.7.ev KAD İkizler ile Juno Yay partil karşıtlığı kendinden genç ilişkilere gitme potansiyelini göstermektedir. Antonio Banderas’ın yakın çevre ve iş konularının gündeme geleceğini ancak sağlığına çok dikkat etmesi gerektiğini öngörmektedir.
ASTRO-SHERA



 

 

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ