EYLÜL 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI


 

Koç Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatı alanınıza etki ederek bu alanda yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle; para, eşten veya dışarıdan gelen kaynaklar bakımından olumlu etkiler taşımaktadır. Bu süreçte spiritüel kanallarınızla daha çok bağ kurabilir, özellikle para konularında sezgilerinize göre yol alabilirsiniz.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza etki ederek bu alanda daha pasif ve duygularınızı bastırarak ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir. Duygularınızı paylaşarak ilerlemeniz gelecek için daha samimi olacaktır.

20 Eylül’de Vesta’nın Akrep burcuna geçmesi ile kendinizi daha çok hayatın sırlarını çözmeye adayabilir, para ve spiritüel konularda daha güçlü hissetmek adına derine inebilirsiniz.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir. 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından ruh hali değişkenliğine ve zihinsel dağınıklığa sebep olabilir. Balık Dolunay’ını sakin ve hayallerinize odaklanarak geçirmelisiniz.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza olumlu etki ederek uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi ile evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızı iletişim ile ilgili sınava tabi tutacaktır. Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

 

Boğa Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; varsa çocuklarınız, eğlence, yaratıcılık, flört ve para piyasaları alanınıza etki ederek bu alanda yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle; ilişki, ortaklık ve evlilik alanınız ile daha çok bağ kuracağınızı ve bu alanlarda tutku ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık, ast-üst ilişkiler ve iş hayatı alanınızda daha pasif ve duygularınızı bastırarak ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir. Duygularınızı paylaşarak ilerlemeniz gelecek için daha samimi olacaktır.

20 Eylül’de Vesta’nın Akrep burcuna geçmesi ile odak noktanız evlilik, ortaklık ve ilişki alanınız olacaktır.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesinde Dolunay sosyal çevre ve arkadaşlar alanınızda gerçekleşecektir. 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmelisiniz. Her zaman umut vardır Sevgili Boğa’lar.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler, sağlık ve iş hayatı alanınıza olumlu etki ederek uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi ile iş, gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler alanınızda iletişim ile ilgili sınava tabi tutacaktır. Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

İkizler Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; ev-yaşam, aile alanınıza etki ederek bu alanda yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle odak noktanız iş hayatınız, sağlık alanınız ve gündelik yaşam dinamikleriniz ile daha çok bağ kuracağınızı ve bu alanlarda tutku ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile varsa çocuklarınız, yaratıcılık, flört, para piyasaları ve spekülasyonlar alanınıza etki ederek bu alanlarda girişimci enerji verecektir. Bu süreçte bu alanlardaki kişiler ile ilişkilerinizde fazla rekabetçi enerjiye girmeden dengeli ve duygularınızı paylaşarak konuşarak ilerlemeniz faydalı olacaktır.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile odak noktanız iş hayatınız, sağlık alanınız ve gündelik yaşam dinamikleriniz olacaktır.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay kariyer alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmelisiniz.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; varsa çocuklarınız, eğlence, yaratıcılık, flört, para piyasaları ve spekülasyonlar alanınıza etki ederek bu alanlarda uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi çocuklarınız, eğlence, yaratıcılık, flört, para piyasaları ve spekülasyonlar alanınıza etki ederek iletişim ve ilişkiler ile ilgili sınava tabi tutacaktır. Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

Yengeç Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; yakın akraba, kardeşler, eğitim, araba ve kısa yolculuklar alanınızda yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle varsa çocuklarınız, yaratıcılık, eğlence, flört, para piyasaları alanlarınız ile daha çok bağ kuracağınızı ve bu alanlarda tutku ile hareket edeceğinizi göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ev-yaşam, aile alanınıza etki ederek bu alanlarda hareket getirirken bu alanlarda kişiler ile bu süreçte daha dengeli ilişkide olmanız gerektiğini göstermektedir.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile odak noktanız; varsa çocuklarınız, yaratıcılık, flört, para piyasaları alanlarınız olacaktır.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay uluslararası yolculuklar, yüksek eğitim, inanç, yurtdışı ilişkiler, okült bilimler, basın-medya iletişim alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmelisiniz.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; ev-yaşam, aile alanınıza etki ederek bu alanlarda uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi ev-yaşam, aile alanınıza etki ederek bu alanlarda iletişim ve ilişkiler ile ilgili sınava tabi tutacaktır. Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

 

Aslan Burcu:  6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; maaşlı çalışma ve maddi birikiminiz alanında yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle  ev-yaşam, aile alanınız ile bağ kuracağınızı ve bu alanlarda tutku ile hareket edeceğinizi göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi yakın akraba, kardeşler, eğitim, araba ve kısa yolculuklar alanınızda  etki edeceğinden bu alanlarda kişilere daha korumacı enerjide olacağınızı ve bu alanlardaki kişileri ile iletişiminizde içinize atmadan duygularınızı paylaşarak yol almanız gerektiğini göstermektedir.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile odak noktanız; ev-yaşam, aile alanınız olacaktır.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay; para, eşten veya dışarıdan gelen kaynaklar, sağlık ve spiritüel alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; yakın akraba, kardeşler, eğitim, araba ve kısa yolculuklar alanınıza etki ederek bu alanlarda uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi yakın akraba, kardeşler, eğitim, araba ve kısa yolculuklar alanınıza etki ederek bu alanlarda iletişim ve ilişkiler ile ilgili sınava tabi tutacaktır. Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.


Başak Burcu: 6 Eylül sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay; toplum önü duruşunuz ve dış imaj alanınıza etki edeceğinden bu alanlara yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle yakın akraba, kardeşler, eğitim, araba ve kısa yolculuklar alanınıza etki ederek bu alanlar ile daha çok bağ kuracağınızı ve tutku ile hareket edeceğinizi göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi maaşlı çalışma alanınız ve bu alandan gelen maddi birikiminiz ile alakalı kişi ve kişiler ile iletişiminizde daha açık ve dengeli ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile odak noktanız yakın akraba, kardeşler, eğitim, araba ve kısa yolculuklar olacaktır.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay; ilişki, evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; maaşlı çalışma alanınız ve maddi birikiminiz alanında uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi maaşlı çalışma alanınız ve maddi birikiminiz alanına etki ederek iş yerinizde kişiler ile iletişiminize son derece dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Retro; bu alanlarda iletişim ve ilişkiler ile ilgili sınava tabi tutacaktır. Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

 

Terazi Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile bilinçaltı alanınızda temizlik yapabilirsiniz. Şifa çalışmaları, zihinsel çalışmalar bu süreçte iyi gelecektir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle maddi çalışma alanınız ve bu alandan maddi birikiminiz ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın burcunuza geçmesi; dış imaj ve toplum önü duruş alanınızı etkileyecektir. Bu süreçte kendinizi sabırsız hissedebilir, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Duygularınızı bastırmadan medeni şekilde iletişim yoluna gitmeyi denemelisiniz.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile odak noktanız maddi çalışma ve para alanınız olacaktır.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay;iş hayatınız, ast-üst ilişkiler, gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili Scheat) sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle; toplum önü duruşunuz ve dış imaj alanınıza uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün burcunuzdaki Retro hareketi ilişki ve iletişim alanlarını sınava tabi tutacağından Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz. Aynı zamanda burcunuzda gerçekleşeceğinden zihinsel anlamda dalgınlıklara karşı farkındalıklı olmanızda fayda var.

 

Akrep Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile sosyal ve arkadaş çevreniz alanında yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün burcunuza geçmesiyle kendiniz ile daha çok bağ kuracağınızı göstermekte güzellik ve estetik ameliyatı konularında da destek vermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden zihinsel anlamda sakin ve dengeli gitmeli olumsuz duygu ve kişilerden uzak kalmalısınız.

20 Eylül Vesta’nın da burcunuza hareketi ile odak noktanız kendiniz, dış imajınız ve toplum önü duruşunuz olacaktır.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay; varsa çocuklarınız, yaratıcılık, eğlence, flört, para piyasaları alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; bilinçaltı alanınıza  uyum ve denge enerjisi vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden kendiniz ile barışık olmalı, dengeli ilerlemelisiniz.

 

 

 

Yay Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile kariyer alanınızda yeni düzene ve düzenlemelere gidebilirsiniz.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Bu süreçte daha çok kendiniz ile bağ kuracağınızı ve ilgileneceğinizi ve birçok alanda tutku ile ilerlemek isteyeceğinizi göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile umutlarınızın peşinden gideceğinizi, sosyal ve arkadaş çevrenizde girişken, idealist imajınızın büyüyeceğini göstermektedir. Sosyal çevre ilişkilerinizde bir sıkıntı çıkmasın duygusu ile duygularınızı bastırmak yerine açık ve dengeli ilerlemek daha iyi hissettirebilir.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile kendinizi işinize adayabilir, içinize dönmek izole olmak isteyebilirsiniz. Spiritüel konular ilginizi çekebilir ve bu konular ile derin bağlantıda olabilirsiniz.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay; ev-yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; sosyalleşme ve sosyal çevre alanınıza uyumlu, dengeli ve olumlu enerjisini vererek ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi; sosyal çevreniz, arkadaşlar alanınıza etki edecektir. Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

 

Oğlak Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile yüksek eğitim, uluslararası konular ve yolculuklar, inanç, basın-medya ve okült bilimler alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile sosyalleşme ve arkadaş çevreniz ile daha çok bağ kuracağınızı göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile kariyer alanınızda mücadele sürecinizi gösterirken bu alanda ilişkilerinizde duygularınızı bastırmak yerine açık olarak denge, nezaket ve uyuma önem vermeniz gerekmektedir.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile kariyer hayatınızdan arkadaşlıklar, sosyal çevreniz odak noktanız olabilir.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay; yakın akraba, kardeşler, eğitim, araba ve kısa yolculuklar alanınızda gerçekleşecektir. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; kariyer alanınıza etki ederek bu alanda ilişkilerinize olumlu ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi ise yine kariyer alanınıza etki ederek bu alanda ilişki ve iletişim alanınızda zarif, politik ve dengeli ilerlemeniz gerekmektedir.

 

 

Kova Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile para, eşten veya dışarıdan gelen kaynaklar ile ilgili yeni düzen ve düzenlemelere getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi kariyer alanınız ile daha çok bağ kuracağınızı bu alanda maddi anlamda kazanımlar elde edebileceğinizi göstermektedir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi izole olmak isteyebilir, yurtdışı yolculuklar ve konular, eğitim, okült bilimler, okuma konuları ilgilenebilir ve kendinizi bu alanlara adayabilirsiniz.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi ile kariyer alanınız odak noktanız haline gelebilir.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay; maaşlı çalışma ve maddi birikim alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda farklı yapılanmaya ve değişikliğe gidebilirsiniz. Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; yurtdışı yolculuklar ve konular, eğitim, okült bilimler, okuma ve bu alanda ilişkiler alanınıza olumlu ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi yine bu alanlarda ilişki ve iletişim alanlarını sınava tabi tutacağından Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

 

Balık Burcu: 6 Eylül Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile ilişki, evlilik ve ortaklık alanınıza yeni düzen ve düzenlemeler getirebilir.

10 Eylül Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi yurtdışı konular ve seyahatler, yüksek eğitim, okült felsefeler, astroloji, psikoloji, basın-medya gibi alanlardan maddi kazanım getirebilir.

14 Eylül Mars’ın Terazi burcuna geçmesi ile maddi konular ile ilgili cesur ve risk almadan ilerleyeceğinizi gösterirken bu alanda kişiler ile iletişiminizde açık ve dengeli ilerlemeniz daha olumlu olabilir.

20 Eylül Vesta’nın da Akrep burcuna hareketi yurtdışı konular ve seyahatler, yüksek eğitim, okült felsefeler, astroloji, psikoloji, basın-medya gibi alanlar odak noktanız olabilir.

Aynı gün 20 Eylül Balık burcunun 29 derecesindeki Dolunay; dış imaj ve toplum önü duruş alanınızda gerçekleşecektir. Tamamlanma ve Değişkenlik enerjisi taşıyan 20 Eylül Balık Dolunay’ı (malefik/olumsuz etkili) Scheat sabit yıldızı ile kavuşum yapacağından Balık Dolunay’ını sakin geçirmeli, hayallerinize odaklanmalısınız.

22 Eylül Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ise; para, eşten veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar, miras, sigorta gibi ve spiritualizm alanınıza olumlu enerjisi ve ışığını yansıtacaktır.

27 Eylül Merkür’ün Terazi burcunda Retro hareketi yine bu alanlarda ilişki ve iletişim alanlarını sınava tabi tutacağından Retro süresince; bu alanlarda iletişiminizde daha zarif, politik ve dengeli ilerlemelisiniz.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ