JAVIER BARDEM SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 


Dünyaca ünlü İspanyol aktör tam ismi Javier Angel Engines Bardem 1 Mart 1969 İspanya Las Palmas doğumludur. 2000 yılında Before Night Falls filmiyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiştir. 2000'de Before Night Falls, 2004'te İçimdeki Deniz filmleriyle En İyi Erkek Oyuncu - Drama dalında Altın Küre'ye aday gösterilen oyuncu, No Country for Old Men filmiyle hem En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını, hem de Altın Küre En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.


Javier Bardem 5.ev Güneş  balık, ASC Terazi, 10.ev Ay Aslan bir gece haritasıdır.

                                                                  


ASC-DC ve MC-IC 1° ile kavuşumda hayatında risk almadan sakinlik enerjisini koruması ve her alanda dengenin çok önemli olduğunu göstermektedir. Haritasındaki diğer ve en önemli nokta MC-IC ve ASC-DC mutual reception dediğimiz burçlar birbirlerini karşı evlerinde ağırlamaktadır. Bu haritalar mutlaka hayatlarının bir evresinde alt-üst enerjisini deneyimler ve sonrasında ona güç katar.

Sabit yıldızlar Spica ve Arcturus kavuşumu imaj, fiziksel görünümü ve karizma sonucu kazanılan başarı ve beğeniyi anlatmaktadır. 10.ev Ay Aslan ve  kraliyet yıldızı Regulusun’da kariyer evinde olması ise bu alanda karizma, şöhret ve ününü göstermektedir. 11. Evindeki Zosma Başak yıldızının 5.evdeki Güneş Balık karşıtlığı sahne hayatı konularında kendini ve işini feda ve ihmal ettiğini göstermektedir.

2.ev (Rx) Mars  Yay da kendini çok fazla ortaya koyma ve şov yapma, Retro’da olması cesaret kırılması defansif duruma geçme ve geriden takip etme aynı zamanda çok fazla onaylanma ihtiyacını anlatmaktadır. Aynı zamanda; 2.ev (Rx)Mars Yay’ın 5.ev Fomalhaut Balık sabit yıldızı ile karesi para kazalarını ve çocuklarına olan ilgisi sebebi ile film çekimlerini sahne sanatlarını daha azaltması da diyebilirim.

Ceresi 4.evde Oğlak’ta olan Javier Badem kendi ailesi ile de ilişkisinden olumlu anlamda beslenen ve besleyen ve destek alan aynı zamanda Merkür Kova’dan sebep büyüdüğü aile anlamında da daha kendilerine dönük olduğunu anlatırken vatanından uzakta ünlü olacağını anlatmaktadır. (Aynı zamanda annesi aktris, büyük anne ve büyük babası da yapımcı olan Javier Bardem oyunculuk kariyerine 6 yaşında başlamıştır.)

İspanyol aktörün görülmeyen ve bilmediklerimizi gösteren 12.ev’deki (Rx) Plüto Başak, (Rx) Uranüs Terazi, (Rx)Jüpiter Terazi kavuşumlarının 6.ev Balık’ta Retro da bulunan malefik etkisi benefikten fazla olan Scheat sabit yıldızı ile karşıtlığı  ünlü aktörü kazalara karşı önemli anlamda uyarmakta ve ani ölümü simgelemektedir. (Rx) Mars Yay ve 12.ev (Rx) Jüpiter Terazi sextile açısı burada Mars’ın koruma sağlayacağını ancak ölümden dönülebilecek bir kaza veya bir olay potansiyelini işaret etmektedir.

7.ev Venüs Koç ve 12.ev (Rx) Plüto Başak 150’lik açısı ise evlilik hayatında istikrarlı gider ve eşini dinlerse korunabileceği mesajını da vermektedir. Algorab sabit yıldızının da bu evde bulunması kötü hayat sonunu göstermektedir. Jupiter ile aynı evde bulunması ün, şöhret ama kötü bir bilinçaltını göstermektedir. Alnilam ve Elnath sabit yıldızlarının 9.ev İkizler’deki kavuşumu ve Lilith’in de burada olması kendi ülkesinin dışında yaşanabilecek olumsuz bir olayı ve bu konuda uyanık olması gerektiğini anlatmaktadır. 8.evde (Rx) Algol boyun sağlığı, tiroid ile ilgili ameliyat potansiyelini Vertex’inin de yine burada olması kaderini değiştirecek bir olaya işaret etmektedir.

Satürn Koç evlilik hayatında da mutlu olabilmek adına çocukluğundan beri çalışan çabalayan kıymet bilen kişiyi anlatır. İlişkilerinde kendilerini çok kısıtlı cümleler ile ifade ettiğini ve küçük yaşlarda kısıtlı olmak nedir bildiği için kendini ifade de fazla mütevazı olduğunu göstermektedir.

7.ev Boğa’daki Şans noktası’nın 5.ev Güneş Balık ile  sextile açısı evlilik hayatının sahneye olumlu yansımasını, (Rx) Hamal sabit yıldızı , 7.ev Satürn Koç ve Venüs Koç kavuşumu da dikkat etmezse evlilik hayatında kendi zararına olaylar yaratmaya meyilini de anlatmaktadır.

4. ve 10. Evler aksında Merkür Ay karşıt açısı aile hayatı ile kariyeri arasında içsel çatışmasını anlatırken (sahnede mi olmalıyım evimde mi olmalıyım sorgusunu), 10.ev Ay Aslan ile 7.ev  Satürn Koç üçgen açısı evlilik hayatında disiplinli, tutucu, şımarmayan ve elindeki şartlar ile ikame gücü olan kişiliğini göstermektedir. Şans noktasının 4.ev Merkür Kova ve 10.ev Ay Aslan karesi, evlilik ve kariyerini dengeli götürmesinin kendisi için iyi olacağını vurgulamaktadır. Bu tip haritalarda eve kapanmakta çok doğru değildir. Oğlak’taki Juno sadakatini ve sadık bir eşe sahip olduğunu anlatmaktadır. (Javier Bardem 2010 yılının Temmuzunda Penelope Cruz ile evlenmiş,  1 oğlu (2011) ve 1 kızı (2013) vardır.)

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ