SUSAN MILLER SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 

Susan Miller, dünyaca ünlü Amerikalı astrologdur. En çok satan on bir kitabın yazarıdır.

2019'da hem  "Astrologyzone.com" web sitesinden hem de mobil uygulamasından 17 milyon okuyucusu olmuştur.  Miller evde eğitim gördü ve annesi ona astrolojiyi öğretti. New York Üniversitesi'nden işletme alanında yüksek lisans derecesi ile mezun oldu.   


Başlangıçta fotoğraf ajansı olarak çalışıyordu. 1990'larda Time Warner için yıldız falları yazmaya başladı. Manhattan’dan yaşayan Miller’ın Diana ve Chrissie isminde 2 kızı vardır. Astroloji kariyerinin öncesinde 16 yıl Amerika’nın en iyi 10 reklam fotoğrafçılarından biri olarak çalışmıştır. Susan Miller’ın abonelerinin önemli bir bölümü genç içermektedir. Özellikle Birleşik Krallık'ta Guardian'ın "[herhangi bir Y kuşağı için], falcılık kraliçesi, göksel her şeye olan saplantısını körüklemekten tek başına sorumludur. Mistik, kadim sözde astroloji bilimini dünya çapında bir fenomen haline getirdi ". Miller'ın bir ünlüyü takip etmesi genel popülaritesini daha da artırdı. Bunlar arasında Cameron Diaz , Justin Theroux , Pharrell Williams , Kirsten Dunst , Lindsay Lohan ve Alexa Chung yer alıyor . Moda endüstrisinde de ünlüdür ve ondan çeşitli kişiler çalışmalarını takdir etti. Miller, on dört yaşından beri sahip olduğu kronik hastalıklardan muzdarip olmuştur. Susan Miller anlatıyor: "14 yaşındayken felç geçirdim. Bir daha yürüyüp yürüyemeyeceğimi bile bilmiyordum. Ölümün kıyısında geziniyordum. 38 kez kan nakli yapıldı. Annem bir kez bile ağlamadı." Bana hep şöyle derdi: “Susan, hastaneden çıktığımız zaman dünyanın en güzel elbiselerini, ayakkabılarını alacağız sana... Ayrıca hayatında ilk kez seyahat edeceksin.” Seyahat benim için önemliydi. Çünkü ev ve hastane arasında yaşıyordum. Her zaman çok olumlu, pozitif bir tablo çizdi. Astroloji bana çok zor bir terapiye dayanma gücü verdi. Vücuduma elektrotlar bağlayıp, sinirlerimi yeniden canlandırdılar. İyileşmek için ne yapmam gerektiğini biliyordum. Bu mucizeden sonra astrolojiye daha da merak saldım. Ama iş olarak değil. Bundan para kazanabileceğim aklımın ucuna bile gelmezdi. Hatta etrafımdaki insanlar böyle bir ilgimin olduğunu dahi bilmezdi’. 

Susan Miller’ın Astrolojinin bilim olarak algılanmasında katkıları ve çalışmaları çok fazladır.

Susan Miller, natal haritası 10.ev Güneş Balık, Asc İkizler ve 5.ev Ay Başak bir gündüz haritasıdır.

                                                                       


1.ev İkizlerde ve Yengeç kesmiştir. Asc İkizler canlı renklerde çocuksu kıyafet imajını, kalçaya doğru kalınlaşan vücut tipini, enerjik ve güleç yapısını anlatırken şefkat enerjisi, sakinliği ve anaç yapısı ise yengeç kadını imajını yansıtmaktadır. 1.ev Uranüs’ün Asc kavuşumu yüksek zekayı, orijinalliği, kariyerinde parmakla gösterilecek özel kişiliği, bilişim ağlarını çok iyi kullanan bu anlamda zamana uyum sağlayan, MC Kova üçgeni imajının hedefe ve yaşam amacına olan uyumunu, 10.ev (Rx) Merkür balık karesi kariyerinin duygusal anlamda benliğine ve sağlığına olumsuz etkisini, kırılgan yapıyı anlatırken bilinçaltı çalışmalarında başarıyı, çok iyi terapist ve psikolojik özelliklerini, 5.ev Ay Başak karesi duygularını bastırmasını, devamlı sağlığını düşünür halde olmasını, ilaç korkusunu, kontrolcülüğü olumlu olarak çok iyi doktor olma potansiyelini ve analistik yapısını, 10.ev Güneş Balık karesi kariyeri kaynaklı sinirsel zayıflığı, nev-i şahsına münhasır yapıyı, otoriteye ve baba figürüne karşı tutumu, yakın akrabalarını kariyerinden uzak tutmasını, 7.ev Lilith oğlak karesi evlilikten yüksek beklentiyi, evlilik korkusunu, (kötü bir evliliğim olur da dış imajımı mahveder mi öyle olursa benim ne yaparım korkusunu haritanın geri kalan açıları incelenerek kökten getirdikleri sebep), 10. Delphi balık karesi ise kariyerinde fazla derinliği (seanslarında fayda yaratmak amacıyla çok derine inmesinin bilinçaltına kendine olumsuz etkisini), olumlu olarak iç görü yeteneğini anlatmaktadır.

1.ev İkizler 3 silahşörler(Rx) Phact, Capella ve Rigel’in 1.ev Uranüs İkizler kavuşumu yazarlık kabiliyetini, kariyeri kaynaklı ününü, yakın arkadaş çevresinin ününü ve bunların dış imajına yansımasını anlatmaktadır. 1.ev Aesculapia şifacılık yeteneğini anlatırken 5.ev Ay Başak karesi çocukluk yaşta büyük sağlık problemlerini göstermektedir.

2.ev Yengeç özünde anaç, sevgi dolu, annesine yüksek sevgisini ve saygısını aynı zamanda anaç, sakin yapısının kişilerin Susan Miller’ın bu tarafını sevmesini ve danışanları tarafından güven uyandırması sonucu kazancına olumlu yansımasını anlatmaktadır.

3. ev (Rx) Satürn Aslan yaralı bir kadını, yakın akrabalar tarafından dedikodulara maruz kalmasını, (Rx) Plüto Aslan ebeveyn çocuk ilişkisinde olumsuzlukları, özellikle babanın ve yakın akrabaların uzak düşmesini (Rx) ten sebep dönüştürücü gücün azlığını olumlu olarak çocuklarından aldığı enerji ile güçlü hissetmesini, kariyerinde öncü kişiliği anlatmaktadır. 3.ev Aslan’da (Rx)Satürn ve (Rx)Plüto kavuşumunun 9.ev Venüs Kova karşıtlığı maddi anlamda akrabaları tarafında kullanılmak istenmesini, para ve çıkar amaçları uğruna yakınları tarafından suistimal edilse de yine korup kollayan ve parasını dağıtan, el uzatan kişiliğini anlatmaktadır.

4.ev (Rx)Başak Zosma küçük yaşlardan başlayan ve hayatını etkileyecek olan sağlık sorunlarını, 6.ev (Rx) Şiron Akrep sağlık hayatının hem yaralarını saran hem de acı çektiği alan olduğunu, 4.ev(Rx) Zosma Başak sekstili sağlık anlamında kendini dönüştürme kabiliyetini, (bir hastalık yaşama kendini iyileştirme tekrar farklı bir hastalık ve bu şekilde devam eden kadersel döngüyü) anlatmaktadır.

5.ev Ay Başak hayvanlara olan düşkünlüğünü duygusal boşluğunu onlarla kapamasını, mücadeleyi, kontrolcülüğü, mantık gerekçeleri bulmaya çalışmasını, duygularını bastırmayı, sağlık freak yapıyı, ilaç korkusu ve natürel tedavi tercihini anlatırken çok iyi doktor ve analistik yapıyı göstermektedir. 5.ev Ay Başak’ın 10.ev (Rx) Balık karşıtlığı kariyerinin sağlığına özellikle vücut sıvıları ile ilgili hastalığına olumsuz yansımasını, 9.ev Venüs Kova üçgenimaddi yardımlarına devam ederse bireysel anlamda kendine alan açarsa, kendini yormadan özellikle bilişim ağları üzerinden çalışmalarına devam ederse sağlığına olumlu etkisini anlatmaktadır. 5.ev (Rx)Neptün Terazi yoğun güzellik takıntısını bu sebeple duyguyu kaçırmayı, bencil duyguları anlatırken 9.ev Venüs Kova ve 5.ev Ay Başak üçgeni kendine dönük yapısının hem sağlığına hem adalet duygusuna olumlu yansımasını, 1. ev Uranüs İkizler üçgen açısı ise dış imajı, çocukları ve adalet duygusunu dış imajı açısından çok iyi idare gücünü ve olumlu etkisini göstermektedir.  Arcturus 5.ev Terazide çocuklarının üne sahip kişilikler olabileceğini anlatmaktadır.

6.ev Jüpiter Akrep sağlık anlamında doğru doktor, doğru ameliyat, doğru tarih bakımından şansını, ameliyat masalarında koruyuculuğu, estetik ameliyatlara merakını ve korkusuzluğunu, gündelik hayatında duygulara takılıp yorulmasını, konforlu ölümü, yüksek korumayı anlatmaktadır. 6.ev Jüpiter akrep’in 9.ev Venüs Kova sekstil işinde teknolojiyi kullanırsa büyük kazancı, 5.ev Ay Başak sekstili sağlığına olumlu yansımasını, 6.ev Jüpiter Akrep, 5.ev Ay Başak ve 9.ev Venüs Kova üçgeni gündelik hayatında, çalışmalarında, konforuna önem verirse, işlerini uzaktan idare ederse bilişim ağlarını çalışmalarına ve araştırmalarına dahil ederse 9.ev Venüs Kova astroloji ile yüksek bağı ve bu alanda inovasyon yeteneğini anlattığından sebep  bunların hepsinin hem sağlığına hem kazancına çok olumlu yansımasını anlatmaktadır. 6.ev Jüpiter Akrep 11.ev (Rx)Scheat Balık sekstil açısı sağlık anlamında yaşadıklarının ve tedavilerinin sahne önüne olumlu yansımasını ( bak kadın yine kendini iyi etti, bunun da altından kalktı gibi algıyı),  3.ev(Rx) Satürn Aslan üçgeni aile ilişkilerine de olumlu yansımasını , 12.ev Apollo karşıtlığı bilinç altında yaşadığı tedaviler kaynaklı kendini göstermek istediği gibi gösteremediği duygusunu ve düşüncesini diğer bir deyişler yaşamı süresince zamanının çoğunu doktorlar ve tedaviler ile geçiren ve bu anlamda kendisinin en iyi olma  idealini gösteremediği duygusunu devamlı hissettiğini anlatmaktadır( Bu hastalıklar olmasa çok daha başka çok daha iyi verimli olurdum mesajı vermektedir). 6.ev Jüpiter Akrep, 11.ev (Rx)Scheat Balık ve 3.ev (Rx)Satürn Aslan üçgen açısıda sahne konumu (insanların algılayışı), akrabalar ve sağlık anlamında dengeyi göstermektedir.

7.ev Yay’daki Şans noktası ve Juno kavuşumu evliliğinde şanslı olsa da yalnız kalma duygu isteğini de anlatmaktadır.

10.ev Güneş Balık psikoanaliz ve derin görü yeteneğini ve bu alanda kariyerini anlatırken Ceres ile partil kavuşumu yaşamı süresince beslendiği alanında kariyeri olduğunu göstermektedir.

11.ev (Rx) Alpheratz koç bir o kadar büyük talih, geniş bir çevre, ün, onur ve tanınmışlık verirken 3.ev (Rx) Plüto Aslan üçgeni kökten getirdiklerine olumlu yansımasını ve korumasını, (Rx)Neptün Terazi karşıtlığı bencilliğini azaltmasına adalet duygusunu öne çıkarmasını sağlamaktadır. Vesta Koç’ta 11.evde ise işine olan aşırı düşkünlüğünü, işi ile anılmasını, özel hayatından çok kariyer ilintili amaçlara kendini adamasını anlatmaktadır.

12.ev Boğa’daki Apollo sabit yıldızı ideal insan olma yolunda kendini adayışını, bu yolda ilerlemesini ve bu şekilde hayata tutunmasını, bilinçaltının idealist algıda çalıştığını anlatmaktadır.

12.ev Aldeberan İkizler ile 6.ev Antares Yay sabit yıldızlarının karşıtlığı  idealist yapısı ile sağlık hayatı arasındaki karşıtlığı anlatmaktadır.

3.ev(Rx) Satürn Aslan ile 10.ev Mars Balık 150’lik açısı yakın çevresine karşı merhamet duygusunu korursa ve akrabaları ile dönüşümü çocukluktan getirdiklerinin bu şekilde kendi yaralarını da sarabileceğini bu dönüşümün kariyerine de olumlu yansımasını anlatmaktadır.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ