EKİM 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

                                                                          

KOÇ BURCU:  Sevgili Koç burçları; 6 Ekim’de karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek olan Yeni Ay; evlilik, ortaklı ve ilişki alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda hedeflerinize ulaşmada denge ve düzen getirecektir. Dikkat etmeniz gereken aynı gün Ay ve Mars partil kavuşumda olacağından; iletişim dilinde bu alanlarda uzlaşmacı ilerlemek önemli.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü ile kariyer alanınıza güç getirecektir. Yaşça kendinizden büyük olanlardan bu süreçte destek alabilirsiniz.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; uluslararası yollar ve kişiler, hukuk, mahkemeler, yüksek eğitim ve okült bilimler gibi alanlar ile bu süreçte daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi ile kısa araba yolu yolculuklarda ve eğitimde kısıtlama, kardeş ve akrabalarınızdan ise istediğiniz desteği bu süreçte alamayabilirsiniz.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi sosyalleşme alanınızda özgürlüğünüzü kısıtlayabilir.

18 Ekim Jüpiter’in Kova burcunda düz seyri geçmesi ise sosyalleşme alanınızın genişleyeceğini ve şansı gösterirken az ama öz insanlar biriktirmeye gayret edin. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; evlilik ve ortaklık alanınıza samimi ve hoş enerjiler getirecektir.

20 Ekim burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay; dış imaj, toplum önü duruşunuz alanlarında öncü ve cesur kararlarda tamamlanma sağlayacaktır.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi eşten veya dışarıdan gelen para ve karma alanınıza güç verecektir. Spiritüel konular ile de bu süreçte ilgilenebilirsiniz. 30 Ekim Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak yaratma  gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir. Bu dönem cerrahi operasyon ve ameliyatlardan kaçınınız.

 

BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda hedeflerinize ulaşmada denge ve düzen getirecektir. Dikkat etmeniz gereken aynı gün Ay ve Mars partil kavuşumda olacağından; iletişim dilinde bu alanlarda ast-üst ilişkilerde uzlaşmacı ilerlemek önemli.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü ile uluslararası yollar ve kişiler, hukuk, mahkemeler, yüksek eğitim ve okült bilimler gibi alanlarda güç getirecektir. Bu alanlarda yaşça kendinizden büyük olanlardan bu süreçte destek alabilirsiniz.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; eşten veya dışarıdan gelen para ve karma alanınız, spiritüel konular ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi ile maaşlı çalışma ve maddi güvence alanınızda tehlike hissedebilir kendinizi bu alanda güvensiz hissedebilirsiniz.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi kariyer alanınızda kısıtlama enerjisi getirebilir.

18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle kendi kariyer alanınızda çevrenizin genişleme potansiyelini ve şansı göstermektedir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş, ast-üst ilişkilerinizde ve sağlık alanınıza  samimi ve hoş enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bilinçaltı alanınıza etki ederek iç dünyanızda cesur, girişimci, hırslı ve öncü enerjiler göstermektedir. Gizli düşmanlara bu süreçte dikkat etmelisiniz.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi evlilik, ortaklı ve ilişki alanınıza güç ve ışığını verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.


İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; varsa çocuklarınız, yaratıcılık eğlence, flört ve yatırım alanınıza denge ve düzen getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü eşten veya dışarıdan gelen kaynaklarda ve karma alanınıza güç verecektir. Aynı zamanda yaşça sizden büyük kişilerin ailedeki yaşlı kişilerin sağlık alanlarında zorlanmalar gelebilir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızla daha çok ilgili olacağınızı göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in burcunuzda Retro seyre geçmesi ile sağlık anlamında beslenmenize dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Vitaminlerinizi, minerallerinizi eksik etmeyiniz. Düzenli beslenmeye dikkat etmelisiniz. Sağlığınızı ve beslenmenizi ihmal etmeyin.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi hukuk, yüksek eğitim, uluslararası yolculuklar, okült bilimler alanlarında kısıtlama enerjisi getirebilir.

18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans ve çevre getirebilir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; varsa çocuklarınız, eğlence, flört ve yatırım alanınıza samimi ve hoş enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sosyal ilişkilerinizde canlılık, yüksek enerji, girişim verecektir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, ast-üst ilişkiler ve sağlık alanınıza gücünü ve ışığını verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle bu alanlarda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.


YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ev, yaşam alanınıza denge ve düzen getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza güç verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, ast-üst ilişkiler ve sağlık alanınızla daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi bilinçaltı alanınızı olumlu, pozitif beslemeniz gerektiğini göstermektedir.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi ile eşten ve dışarıdan gelen para kaynaklarında kısıtlama yaratabilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans, genişleme getirebilir. Spiritüel ve metafizik konularında kişiler ile tanışabilir ya da bu alanda kişiler ile irtibata geçebilirsiniz. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; ev, yaşam alanınıza samimi ve hoş enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay kariyer hayatınıza girişimci, cesur, hırslı ve yüksek enerji göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi varsa çocuklarınız, eğlence, yaratıcılık,flört ve yatırım alanınıza güç ve ışığını verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle bu alanlarda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; kısa araba yolu yolculuklar, eğitim ve yakın akraba ve kardeşleriniz alanınıza düzen ve denge getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler ve sağlık hayatınız alanlarında güç verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; varsa çocuklarınız, yaratıcılık eğlence, flört ve yatırım alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi sosyalleşme alanınızdan sizi alıkoyabilir.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi ile evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza kısıtlanma enerjisi verebilir.

18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; kısa araba yolu yolculuklar, eğitim ve yakın akraba ve kardeşleriniz alanınıza samimi ve hoş enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; hukuk, yüksek eğitim, uluslararası yolculuklar, okült bilimler alanlarında cesur, girişimci ve hırslı enerjiler göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi ev-yaşam alanınıza gücünü ve ışığını verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; maaşlı çalışma ve birikim alanınıza düzen ve denge getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü eğlence hayatınız, varsa çocuklarınız, yaratıcılık ve yatırım alanlarında güç verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; ev yaşam ve anne baba konuları ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi kariyer alanınızdan sizi alıkoyabilir yeterli ruhsal enerjiyi bu alandan alamayabilirsiniz.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi ile gündelik yaşam-dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler, iş ve sağlık alanınızda daha dikkatli, kendinizi yormadan ilerlemeniz gerektiğini göstererek bu alanlarda kısıtlanma enerjisi verebilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; maaşlı çalışma ve birikim alanınıza hoş enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; eşten veya dışarıdan gelen kaynaklarda, spiritüel alanınızda canlılık, kaynak artışı göstermektedir ve bu anlamda cesur, girişimci atılımlarda bulunabilirsiniz.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi; kardeşler yakın akrabalar, kısa yolculuk ve eğitimler alanınıza gücünü ve ışığını verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; dış imaj ve toplum önünü duruşunuz konularında yeni düzen ve denge enerjileri getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü ev-yaşam, aile, anne baba konuları ile ilgili güç enerjisini verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; kardeşler ve yakın akrabalar,eğitim ve araba yolu yolculuklar ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi hukuk, mahkemeler, uluslararası yolculuklar-kişiler, yüksek eğitim,okült bilimler alanında konularda ruhsal yönden istediğinizi alamayabilirsiniz.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi eğlence hayatınız, flört, yaratıcılık, varsa çocuklarınız ile ilgili konularda özgürlüğünüzü kısıtlayıcı enerjiler verebilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; dış imaj ve toplum önü duruş alanınıza hoş ve samimi enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; evlilik, ilişki veya ortaklık alanınızda cesur, girişimci ve maddi anlamda yüksek enerjiler göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi; maaşlı çalışma ve birikim alanınıza gücünü ve ışığını verecektir. Bu alanlarda maddi kaynak artışı yaratabilir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; bilinçaltı alanınıza denge ve yeni düzenlemeler getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü kardeş ve yakın akrabalar, eğitimler ve araba yolu seyahatler konularında gücünü verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; maaşlı çalışma ve birikim alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi eş veya dışarıdan gelen kaynaklar, spiritualizm gibi konularda ruhsal yönden sizi alıkoyabilir, bu alanlarda yeterli takviyeyi alamayabilirsiniz.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi ev-yaşam, aile, anne-baba konuları ile ilgili kısıtlanma enerjisi verebilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; bilinçaltı alanınıza hoş, samimi ve uyumlu duygular yaratacaktır.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler, iş ve sağlık alanınızda cesur, girişimci ve yüksek enerjiler göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in burcunuza geçmesi; dış imaj ve toplum önü duruşunuz konularında güç ve ışığını size verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

YAY BURCU:  Sevgili Yay burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; sosyalleşme alanınıza yeni düzenlemeler ve denge getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü maaşlı çalışma ve birikim alanınıza güç verecektir.

7 Ekim Venüs’ün burcunuza hareketi; kendi benliğiniz, dış imajınız ve toplum önü duruşunuz konuları ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir. Kendiniz ile daha çok ilgili olacaksınız Sevgili Yaylar

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızdan ruhsal yönden sizi alıkoyabilir.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi kardeş ve yakın akrabalar, eğitimler, araba yolu yolculuklar alanında kısıtlanma enerjisi verebilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; sosyalleşme alanınıza hoş ve samimi enerjileri geri getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; varsa çocuklarınız, yaratıcılık, flört ve yatırım alanlarınıza girişimci, cesur ve yüksek enerjiler göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi; bilinçaltı alanınıza bolluk, bereket anlamında gücünü ve ışığını verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; kariyer alanınıza yeni düzen ve denge getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü dış imaj, toplum önü duruşunuz konularında güç verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; bilinçaltı alanınız ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler, iş ve sağlık alanlarında ruhsal yönden sizi alıkoyabilir.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi maaşlı çalışma ve birikim alanınıza kısıtlanma enerjisi verebilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; kariyer alanınıza hoş, samimi ve uyumlu enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; ev-yaşam, anne-baba konularında cesur, girişimci ve yüksek enerjiler göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi; sosyalleşme alanınıza gücünü ve ışığını verecektir. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; hukuk, mahkemeler, yüksek eğitim, uluslararası yolculuklar-kişiler-işler alanında yeni düzenlemeler ve denge enerjisi getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü bilinaçtı alanınıza güç enerjisi verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; sosyalleşme alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi varsa çocuklarınız, yaratıcılık, flört ve yatırım alanında sizi ruhsal yönden alıkoyabilir.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi dış imaj, toplum önü duruş konularında kısıtlama enerjisi verebilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; uluslararası yollar, yolculuklar, hukuk, mahkemeler, yüksek eğitim, okült bilimler alanında hoş, samimi ve güzel enerjiler getirecektir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; kardeş ve yakın akrabalar, eğitim, araba yolu yolculuklar alanınızda cesur, girişimci ve yüksek enerjiler göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi; kariyer alanınıza gücünü ve ışığını yansıtacaktır. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; eşten veya dışarıdan gelen kaynaklar, spiritualizm alanlarında yeni düzenlemeler ve denge getirecektir.

Aynı gün 6 Ekim Plüto’nun Oğlak burcunda düz seyre dönüşü sosyalleşme alanınızda güç verecektir.

7 Ekim Venüs’ün Yay burcuna hareketi; kariyer alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

8 Ekim Ceres’in İkizlerde Retro seyre geçmesi ev-yaşam, anne – baba konuları ile alakalı ruhsal yönden sizi alıkoyabilir.

10 Ekim Satürn’ün Kova burcunda düz harekete geçmesi bilinaçltı alanınıza kısıtlanma enerjisi verebilir. 18 Ekim Jüpiter’inde Kova burcunda düz seyre geçmesiyle yine bu alanlarda şans enerjisi de getirecektir. Aynı gün Merkür’ün Terazi burcunda düz harekete başlaması; eşten veya dışarıdan gelen kaynaklar, spiritualizm alanında hoş uyumlu ve samimi enerjiler getirecektir..

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; maaşlı çalışma ve birikim alanınıza cesur, girişimci ve yüksek enerjiler göstermektedir.

23 Ekim Güneş’in Akrep burcuna geçmesi; uluslararası yolculuklar-işler, mahkemeler, hukuk, yüksek eğitim, okült bilimler gibi alanlarda gücünü ve ışığını yansıtacaktır. 30 Ekim Mars’ın da Akrep burcuna geçmesiyle yine bu alanlarda mücadele ve kaynak gücünüzün kuvvetli olacağını göstermektedir.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ