MICHAEL JACKSON SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 




Michael Joseph Jackson (29 Ağustos 1958; Gary, Indiana doğumlu "Pop'un Kralı" olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazarı ve dansçıdır.

Jackson ailesinin dokuz çocuğunun yedincisi olarak dünyaya gelen Michael Jackson, babasının kurduğu Jackson 5 grubunda 1964 yılında henüz 6 yaşındayken müzik yaşamına atılmıştır. Daha sonra Off the Wall  (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991), History (1995) gibi milyonlarca satan solo albümlere imza atan Jackson, büyük bir şöhret kazanmış ve “Popun Kralı” (İngilizce: King of Pop) olarak anılmaya başlanmıştır. Albümleri tüm dünyada 140 milyon üzerinde satmıştır. Michael Jackson sadece stüdyo albümleri olarak 125 milyon albüm satışı ile stüdyo albümleri dünyada tüm zamanların en çok satmış müzisyenidir. Thriller albümü 55 milyon üzeri ile dünyada en çok satan 1. albümdür, ayrıca ABD'de en çok satan 1. albümdür. Dünyanın en çok satan albümleri listesinde beş albümü ile listeye en çok girmiş 1. kişidir ve Thriller ile 1 numaradadır. Tamamen kendine ait dans tarzı ile, dansa yeni bir soluk getirmiş, herkesi etkilemiş, dünyaca ünlü R&B müzisyenlerin danslarında Michael Jackson figürleri görmek klasik hale gelmiştir, R&B kliplerindeki birçok dans hareketinin orijini Michael Jackson'a aittir, dünyanın en iyi dansçılarından biri olarak gösterilir. Guinness Rekorlar Kitabı'na da girmiştir. Michael Jackson, özellikle ölümünden önceki son yıllarda bazı sağlık sorunları ve skandallarla gündeme gelmiştir.

Michael Jackson; Güneş 6.ev 6°Başak, ASC Balık ve Ay Balık bir gece haritasıdır.

                                                                           


ASC Balık; fazla utangaç ve çekingen,duyarlı, merhametli ve sanatsal deha potansiyelini göstermektedir.Ay Balık karmik bir haritayı gösterirken ASC kavuşumu melankoli ve bağımlı olma potansiyelini, psikosematik derinliğini, karmalardan geçen hayatını, hayatı süresince kurban olma ve olmamayı öğrenerek yaşadığını, aşırı yorgunluktan hastanelere düşme potansiyelini anlatırken senaryo kuvvetini de göstermektedir.Ruh yorgun olarak dünyaya gelmiştir.ASC ile kavuşumdaki Ay Balık’ın, 6.ev 6°Güneş Başak karşıtlığı; kariyerindeki disiplin ve çalışmanın ruhuna ve sağlığına olumlu yansımasını, kalitsini arttıran bir yaşam şekline gideceğini göstermektedir. Asıl önemli nokta kendisini provoke eden bu açının dans ederek ve yeteneği ile hayatına içsel anlamda olumlu yansıttığını göstermektedir. Aynı zamanda sabrını ve karşıdan kendini görme yeteneğini de anlatmaktadır.1.evi Koç kesmektedir.Çok fazla çocuksu ruhunu ve bunu dış imajına yansıttığını Lilith Koç’un konumu sebebinden doğabilecek kötücül enerjileri de göstermektedir.1.ev Alpheratz Koç; çocuklar ve çocuksu ruh ile ilgili öncülük enerjisini anlatırken Lilith ile yakın konumu; bu durumun aleyhine kullanılacağı kötü enerjileri de göstermektedir. (Michael Jackson ile ilgili çocuk tacizi konuları gündeme gelmiştir.Ancak haritası çok fazla çocuksu ruh taşımaktadır.ASC Balık’ta bunu desteklemektedir.Haritasında çocuk tacizi ile ilgili bir potansiyel yoktur ama abartı,yüksek çocuksu duygular mevcuttur.Bunun yanlış izlenimlere sebep olduğunu ve dışarıdan zarar görme potansiyeli olduğunu öngörebilirim)

2.ev Mirach Koç; para kazandığı alandan ve bu alanda öncü enerjiye sahip eş beklentisini ve potansiyelini aynı zamanda bu anlamda egosunu da göstermektedir.(Elvis Presley’nin kızı Lisa Marie Presley ile evliliği bu sebepten kaynaklanmaktadır)

2.ev Mars Boğa hareket ederek kazandığı parayı bu anlamda mücadeleci ruhunu, risk alan tarafını,paraya tapar olma potansiyelini anlatırken kendisi için diyet ve sporun çok önemli olduğunu göstermektedir.Dans ederek doğru kullanmıştır.Aynı zamanda tiroid ameliyatları ve boyun fıtığı ameliyatlarına dikkat etmesi gerektiğini de göstermektedir.2.ev Mars Boğa’nın Algol kavuşumu bunu ve sağlık anlamında yaşayacağı karmik sıkıntıyı anlatmaktadır.2.ev Mars Boğa’nın 6.ev Venüs Aslan karesi hem cinsleri ile çok iyi anlaşamadığını, sevgide rekabeti, yaratıcılıkta rekabeti, mücadele ile geçen ve hiç bir şekilde anlaşılmamış evlilik ve ilişkilerini, kıskanmayı,macerasever ruhunu ve etrafa yüksek titreşimler yayan enerjisini göstermektedir.2.ev Mars Boğa’nın 6.ev (Rx)Merkür Aslan karesi yaratıcılık ve dans anlamında yüksek enerjisini, eforu, alkışı çok sevmesini, sahneleri ve bu anlamda yoğun mücadele ve hırsını anlatmaktadır.Aynı zamanda Algol kavuşumu karmik hayat sonunu, boğulma, ölümcül potansiyeli sebebi anlatmaktadır.(Doktoru tarafında fazla miktarda kullanılan antidepresan ilaçların hormonları tavan yaparak kalbinin dayanamayışı ve boğularak öldüğünü göstermektedir.)

3.ev İkizler çocukluktan gelen eğitimini, çocuk ruhunu ve en yakın arkadaşı olarak çocukları gördüğünü anlatmaktadır.

4.ev İkizler ve Yengeç paylaşmaktadır. 3.silahşörlerden partil kavuşumdaki Phact, Capella ve Rigel’in IC ile kavuşumu aile köklerinden gelen özellikle iletişim uzuvları ile alakalı yeteneği, aile bireylerininde bu alanlarda yeteneğini ve eğitimi göstermektedir.4.ev Yengeç;annesi ile bağ kuvvetini, Vesta Yengeç’in Sirius Yengeç kavuşumu annesinin hayatındaki etkin rolünü, kılavuzluk, koruma ve yol gösterici olumlu enerjisini anlatmaktadır.

6.ev Aslan ve Başak kesmektedir. 6.ev Aslan çok yoğun bir stelyumu ağırlamaktadır.Gündelik yaşamında, iş hayatı ve iş hayatındaki ilişkilerinde, sağlık konularında Aslan enerjisini göstermektdir.Yoğun ve yüksek yaratıcılık, sahnelerden hiç inmeyen, daima alkışı,üzerindeki charming(şarman) ilgiyi ve hiç bir şey yapmasa da ilgi çeken yaratıcılığını ve sanatını göstermektedir. Sağlık anlamında yüksek kalp potansiyeli göstermektedir. (Üç çocuk babası olan Michael Jackson, 25 Haziran 2009 günü Los Angeles'taki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu koma hâlinde hastaneye kaldırılmış fakat kurtarılamamıştır. Ölüm nedeni kalp durması sanılsa da, Los Angeles Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı otopsi ile ölüm nedeninin uykusuzluk tedavisinde kullandığı çok güçlü anestezi ilacı propofol olduğu açıklanmıştır. Propofol ve sakinleştirici lorazepam ilaçlarının Jackson'ın ölümünün en önemli nedenleri olduğu kaydedilen açıklamada, Jackson'ın kanında midazolam, diazepamlidocaine ve ephedrine ilaçlarının da bulunduğu söylenmiştir. Olayın cinayet olmasından şüphenilmekle birlikte Jackson'ın şahsi doktoruna Şubat 2010'da "kazara ölüme sebebiyet verme" suçundan dava açılmıştır. Bu dava doktorun mahkeme kararıyla hapis cezasına çarptırılmasıyla sonuçlandı.)

6.ev Euterpe Aslan ve Uranüs Aslan 1° ile kavuşumu orjinalliğini,rakip aratmayan, dehasal üstün şarkıcılık ve sahnelerde devrim yaratan yeteneğini, Venüs Aslan ve Euterpe Aslan 3° kavuşumu sahne ile ilahi bağını, sahneye olan yüksek tutkuyu anlatırken tüö bu gezegenlerin 6.ev Başak’taki Şans noktası ve Plüto kavuşumu yüksek derecede teknik artistik kabiliyetini ve 6.ev stelyumu gündelik hayatının çoğunun sahnelerde ve sahnelerde çalışarak geçtiğini göstermektedir.Buradaki Regulus kavuşumu ise sahnelerde bir kralı göstermektedir.6.ev Güneş Başak çok çalışkanlığını, yine Başak’ta Juno partil kavuşumu işi ve kariyeri ile evli olduğunu, işinde son derece titiz,disiplinli ve analitik yapısını, DSC kavuşumu kariyerini ruh ikizi gibi gördüğünü aynı zamanda özel hayatında da hep ruh ikizini aradığını göstermektedir.

7.ev Başak ve Terazi paylaşmaktadır.7.ev Ceres Başak; ortaklık ve evlilikte ona yardım eden, hayatı kolaylaştıran, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak beslendiği alanı göstermektedir.Vertex Başak’ın buradaki konumu kader noktasını ve 1’den fazla eş potansiyelini anlatmaktadır.7.ev KAD Terazi ilişkilerinde ve evliliğinde Ben’de Biz’e gitmesi gerektiğini, çocuksu ruhtan uzak kalmasını gerektiğini gösterirken KAD’ın (Rx)Arcturus Terazi partil kavuşumu evliliklerinden gelebilecek kötü ünü de anlatmaktadır.

8.ev Jüpiter Terazi yüceldiği konumda ve karma evinde yer almaktadır.Evlenmeye ve evlilik konusuna meraklı olduğunu, evlenerek ve maddi ortaklıkla içsel anlamda büyüyeceğine inandığını,ruhuna fiziğine uygun bir eş arzusunu,yüksek adalet duygusunu, insan hakları, medeni haklar gibi konularda, medeniyet,para kazanma alanında yüksek adalet duygusunu ve birlik bilincini gösetrmektedir.8.ev Neptün Akrep eşleri tarafında maddi anlamda kandırılmaya açıklığını Jüpiter kavuşumu bu etkiyi genişlettiğini anlatmaktadır.8.ev Jüpiter Terazi’nin 6.ev (Rx)Merkür sekstili,Plüto Başak sekstili ve Şans noktası sekstili kariyeri,yaratıcı zekası ve çok iyi araştıran, detaycı kişiliği sayesinde kendisini korumuştur.Aynı zamanda 8.ev Neptün Akrep spiritüel anlamda yoğun ve açık enerjisini de göstermektedir.

9.ev Satürn Yay’ın MC(Tepe noktası) Yay ile partil kavuşumu tamamen yaşadığı dönemi global anlamda felsefi, sosyolojik ve değiştirdiğini, insanların kendilerini,dini ve felsefeleri sorguladığı bir dönemde 6.ev Uranüs Aslan üçgeni (120liği)ile orjinallik ve sanatta devrim yarattığını,6.ev Venüs Aslan aynı dönem yüceldiğini ve sahnelerdeki sanatı ile global anlamda insanların bağ kurmayı sağladığını 2.ev Lilith Koç üçgeni kariyerindeki üstün mücadele ve dönüşümün kendisi ile çıkan özellikle çocuklar ile ilgili sanatına ve kariyerinin önüne geçemediğini çok net göstermektedir.

10.ev Yay ve Oğlak kesmektedir.Yay; Uluslararası alanda kariyerini Oğlak ise kariyerinde çok çalışkan ruhunu göstermektedir.

12.ev (Rx) Şiron Kova; bilinçaltı bakımında kendini özgür hissetmediğini bunun hem yaralarını saran hem acı çeken tarafı olduğunu ancak 8.ev Jüpiter Terazi üçgeni bu anlamda genişleme verirken şifa enerjisini göstermektedir.

1.ev Ay Balık ile 6.ev Aslan’daki Venüs ve Pallas Athena 150’lik açısı duygusal durumunun sahne hayatı arasındaki gizli disipline ve motive eden yeteneği,3.ev Mars Boğa ve 9.ev Satürn Yay 150’liği ise yılmadan,uyumadan para kazanma enerjisini bu anlamda verilen gizli enerjiyi anlatmaktadır.

Michael Jackson; 3.ev Aldeberan İkizler kardeşlerine, yakın çevresine ve akrabalarına karşı güzel yüzlü, doğruluk bütünlük enerjisini gösterirken 9.ev Antares Yay din ve inanç konularında dik başlı kişiliğini göstermektedir.

ASTRO-SHERA

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ