MICHAEL SCHUMACHER SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

                                                                             



Dünyaca ünlü Alman rallici ve Formula 1 in gelmiş geçmiş en başarılı pilotu Michael Schumacher 3 Ocak 1969 Almanya Hürth doğumludur.  Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu FIA'nın 2006 yılında düzenlediği ankette Formula 1 taraftarları tarafından, sezonun en popüler pilotu olarak seçilmiştir. 1999 İngiltere Grand Prix'inin ilk turunda Stowe virajında yaptığı kazada sağ bacağı kırılan ve o sezon 6 yarışı kaçıran Schumacher, 10 Eylül 2006 tarihinde Monza'da yapılan İtalya Grand Prix'nden sonra Formula 1 kariyerini bırakacağını açıklamış, kariyerinin 250. yarışı olan ve 22 Ekim 2006 tarihinde yapılan Brezilya Grand Prix'in ardından emekli olmuştur. 2013 yılında Fransız Alpleri'ndeki Meribel kayak merkezinde geçirdiği kayak kazası sonucu ağır yaralanarak komaya girmiştir. Kaza geçirdiği tarihten bu yana tedavisi devam etmekte olup temel fonksiyonlarında dahi zorlanma olduğu bildirilmektedir. Dünyanın en riskli sporlarından olan Formula 1 yetmezmiş gibi ekstrem sporlara da meraklı olan Schumacher, iyi bir kayakçı olmasına güvenip kayalık bölgeden inmeye çalışırken düşmüş ve kafasını taşlara vurarak ağır yaralanmıştı. Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher, 2013 yılında Alp Dağları'nda geçirdiği talihsiz kayak kazası sonrası 7 yıldır komada bulunuyor. Alman pilota geçen yıl kök hücre ameliyatı yapılmış ancak doktorlarından iç açıcı sözler gelmemişti. Doktor Phillipe Menasche, "Schumacher kök hücre tedavisine girdi. Ancak bu tedavinin en başından beri bir mucize gerçekleşmeyeceği belliydi" diyerek hayranları üzen bir açıklamada bulunmuştu.

Michael Schumacher; Güneş 9.ev Oğlak, ASC 29° Anaretik Boğa, İkizler etkisi  ve Ay Yengeç bir gündüz haritasıdır.

                                                                       


ASC-DC ve IC-MC arası 1 derece kavuşumdadır. Hayatını dengede götürüp risk almaması gerekmektedir. Denge çok önemlidir.

ASC 29°Boğa yüksek arzu ve sabrını, hep başarı için daha da ilerisi daha da yükseğine ulaşma arzusunu, idealist yapısını anlatırken ASC Boğa son derece İkizler enerjisi heyecan ve hareket etmek arzusunu aynı zamanda yüksek merakını göstermektedir.

ASC Boğa 29°; ALGOL Sabit yıldızı ile kavuşumu baş, boyun darbelerine açıklığı gösterirken bu gibi olayların dış imaj ve toplum önü duruşuna yansıyabileceğini, ALGOL’ün 6.ev DSC Neptün Akrep 1° karşıtlığı dalgınlık ve kazalara dikkat etmesi konusunda uyarmaktadır.

1.ev İkizler Capella ve Phact yoğun arkadaş çevresi ve arkadaşları tarafından çok sevildiğini, hayatında arkadaşlarına da ailesi kadar çok yer açtığını gösterirken 1.ev Lilith İkizler ise hayatında eylemlerini iyi seçmesi gerektiğini, çevresindeki kardeş veya eril figürlere dikkat etmesi gerektiğini de göstermektedir.

2.evi İkizler ve Yengeç paylaşmaktadır. Net bir şekilde yollardan, eğitimlerden ve topraktan kazandığı parayı göstermektedir.

3.ev Ay Yengeç kardeş ve yakın akrabalarına karşı aşırı korumacı ve sevgi dolunu ruhunu anlatmaktadır. Kardeşi Ralf Schumacher ile, Formula 1 tarihinde yarış kazanan ve 1.-2. podyum derecesini yakalayan ilk kardeşler olma özelliğini taşımaktadırlar. 

4.ev Aslan; anne babasının aileye hakim rolünü gösterirken sıcakkanlı, kendi ev-yaşam alanında da lüksü, zenginliği, çocuklarına güven duygusu aşıladığını, güven ve yüksek takdir beklentisini, yüksek cömertliğini, evinin içerisinde uyulması gereken belirli kuralları, güleryüzlü ve sempatik aile kökenini ve kendi aile hayatını, ailesi ile birlikte vakit geçirme isteğini göstermektedir.

5.ev Aslan ve Başak paylaşmaktadır. Çocuklarına ve eşine karşı yoğun sevgi duygusunu ve tutkusunu, yaratıcı ruhunu, elegant eğlence anlayışını gösterirken 5.ev Plüto Başak çocuklarına karşı aşırı kontrol duygusunu, objektif bakış açısından ziyade subjektif bilincini, kendi doğrularını kabul ettirme isteğini göstermektedir. Aynı zamanda derin ve zengin aşk hayatını, ilişki alanında mükemmeli arayan yapısını, çok fazla titiz ve detaycı kişiliğini de anlatmaktadır.

Sağlık evini temsil eden 6.evi yoğun stelyumu ağırlamaktadır. Aynı zamanda 6.evindeki Mars sağlık potansiyelini kas ve kan sistemine çok dikkat etmesi gerektiğini gösterirken 10.ev Anaretik Merkür Oğlak kare açısı kariyer evinde ve kazalara yüksek açıklığını anlatmaktadır. Uranüs ve Jupiter kavuşumunun 3.ev Ay ve 9.ev Güneş Oğlak karesi ile Ay ve Güneş’inin 11. Evde yer alan Satürn’e karesi ani ve anlık bir kazadan sebep büyük bir tekamül yaşayacağını göstermektedir. 3.,6.,9. Ve 12. Evlerinde SABİT KARE bulunmaktadır. Ay-Satürn karesi aynı zamanda çocukken annesi ile yaşadığı travmayı da anlatmaktadır. Algol yıldızının da 12.evde ve Retro da olması, kadersel yaşayacağı boyun ve boğaz darbesi ile ilgili sorunlara, Mars’ın konumu ve açıları yaşanabilecek muhtemel kaza konularında Schumacher’i uyarmaktadır. Haritası kazalara çok açık bir haritadır.  Diğer çok önemli nokta ise 1. Evindeki Elnath sabit yıldızı ve Lilith partil kavuşumunun Phact sabit yıldızı ile de kavuşumda olması,  tıp dünyasını yeni ve olumlu icatlara ve keşiflere yönlendirecek bedensel veya kadersel sakatlık ve hastalığı anlatmaktadır. Aynı zamanda 1. Evinde İkizler olması Koç un evi baş boyun şakak bölgesi ve akciğerleri temsil etmektedir. 12.evinde retroda yer alan Algol ile birlikte Hamal ve Menkar sabit yıldızlarınında 12.evde ve retroda bulunması ve Retrodaki Hamal ile Mars karşıtlığı kesin ve kesin hassas boyun sorunlarıyla alakalı ameliyat potansiyeli vermektedir. Betarcus sabit yıldızı da ikizlerde 28 derece retro Algol ile kavuşumu tam bir felaketi ve şiddeti anlatmaktadır. 6.ev Mars 2° ile Akrep’te çok yoğun tam Marsiyen bir enerji, hız ve adrenalini çok seviyor ünlü pilot. Karmik marsiyen olaylar yaşama olasılığı da yüksek aynı zamanda.

Schumacher’in sabit yıldızları da hepsi haritasında neredeyse retroda bulunuyor. Buna 11.evinde Scheat retro ile chiron kavuşumu yaşadığı felaket sonrası ölüme meydan okuması, ünlü rallicinin retrodaki Fomalhaut sabit yıldızı ile Venüs kavuşumu da eşi konusunda çok şanslı olduğunu annesinden yana şanssızlığını anlatmaktadır.

Haritaya daha da ayrıntılı baktığımızda Schumacher’in haritasında 1.2.3. evleri ve karşıtı 7.8.9. evleri aşırı kıstırılmış ve haritası 6. Ve 12.evine vurgu yapıyor. Hayatının çok büyük çoğunluğunu 6.ev (Sağlık evi) Ve 12.ev (Bilinçaltında) geçirme potansiyelini gösteriyor.

Akrep te olan Neptün ile  Şans noktasının kavuşumu para konusunda çok şanslı olduğunu Venüs kare açısı çevresine özellikle de kadın figürlere parayı çok dağıtmaması gerektiğini, çocuklarından çok eşini yüceltmesini, iç sesini dinlerse spiritüel olarak sezgilerine güvenebileceğini, Neptün Merkür sekstil açısı sezgilerine güvenirse kendini daha iyi yere taşıyacağını da anlatmaktadir. Ay Yengeçte 3.evinde kardeşlerine ve akrabalarına karşı şefkatlidir.  

7.ev Yay’da yer alan Juno ve Pallas Athena evliliğinin uzun süreceğini, 7.ev Antares’in karşıtında bulunan Aldeberan fiziksel yaşayacağı sıkıntının evliliğindeki problem olacağına işaret ediyor. Ünlü Alman Pilot Schumacher haritasını özetlersek haritasındaki sadece Güneş Mars karesi bile kazalara çokça açıklığı konusunda uyarıyor. Anaretik 28°Merkür Oğlak, Kova enerjisini almakta ev MC (Tepe noktası) ile partil kavuşumdadır. Aynı zamanda; 10.ev Merkür ve 6.ev Mars karesi ise umarsızca ve başkalarını düşünmeden kendi zararına yapılan davranışlar ve doğabilecek olumsuz sonuçlarını da göstermektedir.

Genel olarak değerlendirdiğimiz de ; Schumacher’in aile hayatında iyi bir eş ve çocuklarına  korumacı bir baba olduğunu, kare açıların haritasındaki hakimiyeti yaşadığı kazanın ve şu an ki durumunun sağlığı ile ilgili çok fazla insiyatif aldığını bu sebeple kadersel açılarının etkisini anlatmaktadır.

Schumacher’in kendi natal haritası ve bugün ki gökyüzü transitlerinin yansımasına geldiğimizde; Güneş Terazi’de sağlık evini aydınlatıyor. Aynı zamanda Merkür Retro’ya hazırlanırken kader noktası ile kavuşum yapmak üzere, Jüpiter ise Retro konumda 9.evinde (Rx) Satürn ile beraber. RETRO’ların olduğu geçtiğimiz 5 aylık süreçte basına yansımayan sağlığında olumlu ilerlemeler görüldüğünü göstermektedir.

2022 Mayıs Ayı’na kadar ise Schumacher’in sağlığı ile ilgili çok daha önemli ve kritik süreci göstermektedir.

ASTRO-SHERA

 

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ