INGRID BERGMAN SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

Ingrid Bergman; 29 Ağustos 1915 yılında İsveç Stokholm şehrinde doğdu. İsveçli sinema ve tiyatro oyuncusudur.Sinema tarihinin en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Ingrid Bergman 1934'te sinemaya başladı, Intermezzo: A Love Story (1939) filmiyle ilgiyi çekti. Daha sonra ABD'ye giderek birçok filmde oynadı. Özellikle İngiliz yönetmen Hitchcock'un filmlerindeki rolleriyle unutulmaz oldu.

Gaslight / Işıklar Sönerken (1944) ile Oscar kazanan sanatçı, 1950 yılında İtalyan yönetmen Rosselini'nin çağrısıyla İtalya'ya giderek oraya yerleşti.

1956 yılında, Paris'te Çay ve Sempati oyunuyla tiyatroya döndü. Anastasia'daki (1956) rolüyle ikinci Oscar'ını kazandı. Sayısız film ve projede yer alan Ingrid Bergman üçüncü ve son Oscar'ını da Doğu Ekspresinde Cinayet (1974) filmindeki rolüyle kazanan Bergman, 1978 yılında ülkesi İsveç'e dönerek anılarını yayımladı. Yine 1978 yılında ünlü İsveçli yönetmen Ingmar Bergman ile uzun zamandır beklediği film yapma projesini gerçekleştirdi ve Güz Sonatı (1978) adlı filmde rol aldı.



                                                                         


 

Ingrid Bergman; Güneş 1.ev Başak, ASC Aslan ve Ay 9.ev Koç bir gece haritasıdır.

 

ASC Aslan sahne sanatlarına yüksek yeteneğini, coşkulu, gösterişli, sahip olduğu yüksek enerjiyi, yüksek cömertliğini aynı zamanda kendisininde lükse ve asalete düşkünlüğünü, tutkusunu, samimiyetini ve yüksek takdir beklentisini gösterirken son dekanda olması sebebi ile yüksek Marsiyen enerjisini, aktif ve çabuk oluşunui hareketli yapısını fiziksel olarak gür ve açık rengi saç rengini, renkli gözlerini anlatmaktadır. ASC Aslan 1°Euterpe Sabit Yıldızı kavuşumu sahne sanatlarına yüksek yeteneğini aynı zamanda ses tonunun güzel oluşunu şarkıcılık yeteneğini anlatırken 12.ev Vesta Aslan’ın 1°ASC Aslan kavuşumu kalbinin aslan ateşi ile yandığını, sahnelere olan aşkını göstermektedir.

1.ev Regulus Sabit Yıldızının 0°Venüs Başak kavuşumu ilk olarak yoğun sanat yeteneğini, erken evliliğini, baba şefkati ihtiyacını, sevgiyi hayatının merkezine koyduğunu, kendine yüksek hayranlığını, çocuklarına ve ailesine de ilgisini ve bu anlamda gözönünde olan hem iş hem aile hayatını anlatmaktadır.

1.ev Güneş ve Venüs Başak kavuşumunun 9.ev 25°Ay Koç üçgeni ve Mirach kavuşumu diplomatik yapısını anlatırken diplomatik apoletli ve yüksek eğitimli, işbirlikçi evliliklerini aynı zamanda MC konumu evliliklerinde eşlerinin kariyer amaçlı ilerlemesinde hayatındaki büyük önemini de anlatmaktadır. (Ingrid Bergman toplamda 3 evlilik yapmıştır. İlk eşi diş hekimi Peter Lindstörm,ikinci eşi senaryo yazarı ve yönetmen Roberto Rosselini ve son eşi Lars Schmidt film yapımcısı olup. İlk evliliğinden 1 kızı, 2 evliliğinde ikiz kızları ve 1 oğlu bulunmaktadır.)

2.ev Merkür Başak işinde ciddi anlamda çok çalışkan, detaylara önem veren titiz, hocalık anlamında da kabiliyete sahip yüksek zekayı göstermektedir. 2.ev Merkür Başak 8.ev Jüpiter Balık karşıtlığı sağlıksal ve duygusal anlamda sağlığını gözlemlemesi gerektiğini kendi hayatını düzenleyip planlarkan aynısını eşlerine de yaptığını Jüpiter’den sebep fazla plan ve fazla titizliğini bu anlamda genişleme potansiyeli olan kontrolcülüğünü de göstermektedir.

3.ev Juno Terazi yakın çevre akrabalar ile uyumlu dengeli ilişki tarzını gösterirken özel hayatında uzun süreli ve dengeli ilişki bakımından uyum, güven, tutku, paylaşım ve sahiplenmenin önem taşıdığını göstermektedir.

4.ev Akrep ve Yay paylaşmaktadır.Ev aile yaşam tarzında kuralcı anne baba rollerini, kendi aile hayatında aynı özelliklerini gösterirken kendi ev yaşamında da çokça değişken enerjiyi, sanata olan ilgiyi de anlatmaktadır. 4.ev Yay kendi anne babasının dışında kişiler tarafından yetiştirildiğini göstermektedir.(Annesi Frieda Henrietta bir Alman, babası Justus Samuel Bergman ise bir İsveçli idi. 2 yaşında iken annesi, 13 yalında iken babasını kaybetti. Teyzelerinin yanında yaşadı)

5.ev Yay ve Oğlak paylaşmaktadır.5.ev Yay çocuklarını tecrübelerinden faydalandırmasını, özel ilişkilerinde macera, seyahat arayışını, özel hayatındaki kişiler bakımından şanslı olduğunu gösterirken 5.ev Oğlak çocuklarına karşı geleneksel ve kuralcı yapısını, özel hayatında sabrın sonunda gelen şansı, ciddiyet ve ağırbaşlılığını, evliliklerinde geleneksel ilerleyişini ve duygularını dışarıya yansıtmadığını göstermektedir.5.ev Oğlak’taki şans noktası ise çok çocuğu ve bunun kader noktasına olumlu ve şanslı yansımasını da anlatmaktadır.

6.ev Kova ve Oğlak kesmektedir. Gelenekselci yapısını koruyarak gündelik yaşam dinamiklerinde ve iş hayatında evrensel özelliklerini ve evrensel düşünce yapısını, inanç konularında da aynı özelliğini anlatmaktadır. Aynı zamanda gündelik yaşamında özgürlüğünü eönem verdiğini, sosyal yardımlarını, kolektife hizmetide göstrmektedir. 6.ev (Rx) Uranüs Kova özgür sıradışı fikirlerini, geleceğe ve gelişmelere odaklı yapısını anlatırken 11.ev Satürn ve Mars Yengeç 150’liliği geçmiş anne karmasını ve annesiz büyüdüğünden sebep sosyal konularda daha bireysel, kolektife ve özellikle kadınlara yönelik sosyal yardım faaliyetlerini ve bu anlamda kendi hayatı ile kadınlara örnek olma yolunda ilerlemesi gerektiğini göstermektedir. KAD(Kuzey Ay Düğümü) ise Kova’da hayatı boyunca gitmesi gereken yönünde burası olduğunu anlatmaktadır. Bununla birlikte (Rx) Uranüs Kova ve 11.ev Mars Yengeç 150’liliği gögüs kanserine yatkınlığını ve dolaşım bozukluğunu da göstermektedir. (Ingrid Bergman 29 Ağustos 1982 tarihinde Londra, İngiltere’de 67 yaşında göğüs kanseri nedeni ile vefat etmiştir.)

7.ev Kova ve Balık paylaşmaktadır. Fomalhaut ise 7.ev Balık’ta evlilik ve ortaklıklarında iyi niyetini gösterirken evlililklerinde veya ortaklıklarında eşleri ile her zaman dost kalabilme kapasitesini, sevecen yapısını, 7.ev Balık değişkenliği anlatmaktadır.

8.ev Jüpiter Balık eşleri tarafından çok şanslı olduğunu gösterirken Scheat Kavuşumu kadersel anlamda birden fazla evliliğini ve bu anlamda karmasını ve tamamlanmayı 11.ev Plüto ve Mars Yengeç karesi eş kaynaklı ülke değişikliğini, yurtdışına gidip gelmelerini anlatmaktadır.  8.ev Şiron Balık; anne baba bağları ile sorgulamalarını bu anlamda acı çektiği noktayı gösterirken bu bağlarını sorgulamayı bırakması gerektiğini de göstermektedir. 8.ev (Rx) 29° Pallas Balık; evliliklerinde eşleri konusunda stratejik ilerleyemediğini de göstermektedir.

9.ev Alpheratz Koç medya alanında öncü yeteneğini ve bu anlamda gelende ün, onur ve talihini gösterirken 9.ev Ay Koç duygusal drama kabiliyetini, çocuk ruhunu, Ay ve Mirach kavuşumu çocuksu tarafının evliliklerindeki eşleri tarafından hoşlarına gittiğini ve beğenildiğini gösterirken 1.ev Venüs ve Güneş Başak üçgeni kariyer hayatında yüksek rol kabiliyetini ve disiplinini anlatmaktadır.

10.ev Boğa ve İkizler paylaşmaktadır. Kariyer hayatında kalıcı işler yaptığını, stabil ve sakinliğini anlatırken İkizler yüksek iletişim yeteneğini de göstermektedir.

11.ev girişinde 3 silahşörlerden Phact, Capella özellikle kariyer hayatından getirdiği çokça iyi arkadaş ve dostluklarını göstermektedir.

12.ev 1°Neptün Aslan bilinçaltında sahnelere olan sevgi ve tutkusunu 9.ev 25° Ay Koç karesi sahne hayatının eşlerine olan bağımlılığı azalttığını 8.ev Jüpiter Balık üçgeni ise bu sayede eşlerine karşı ve karma alanında yüksek adalet duygusunu, kabulde ve akışta ilerlemesini de göstermektedir.

Ingrid Bergman; 1.ve 7.evi sıkıştırılmış evlerdir. Ben ve Biz dengesi doğuştan kadersel olarak diğer alanlara geniş yer açarak kısıtlanmıştır. Ancak iş, çalışma hayatı ve sosyal konular ile bu alanları bir şekilde dengeleyebileceğini de haritası göstermektedir.

4.ev Antares Yay ev, yaşam ve aile hayatında sert, inatçı dikbaşlı yapısını gösterirken 10.ev Aldeberan İkizler kariyer hayatında güleryüzlü, doğruluk, bütünlük ve bu anlamda enerjisini göstermektedir.

ASTRO-SHERA

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ