KASIM 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

 


KOÇ BURCU:
Sevgili Koç burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay para alanınızı etkileyerek dışarıdan kazançlar konusunda olumlu gelişmeler göstermektedir. Aynı zamanda bu Yeni Ay derinde kalmış duygularınız ve durumlar konusunda derinlik ve tutku getirecektir.

5 Kasım Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilir ve buna kendiniz de şaşırabilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile kariyer alanınızla daha çok meşgul olacağınız süreci göstermektedir.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile bilinçaltı alanınızda maneviyata  yönelebileceğinizi ve psişik spiritüel kanallarınızda açılma olacağını göstermektedir.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri kariyer alanınız ile daha çok meşgul olacağınızı gösterirken bu alandan kişileri de özel hayatınıza getirme potansiyeli göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi uluslararası seyahatler ve yabancılar ile ilişkiler ve inanç konuları ile daha çok ilgileneceğinizi gösterirken yakın çevrenizden uzak kalmak, uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

19 Kasım Boğa burcundaki Parçalı Ay Tutulması maaşlı çalışma ve öz farkındalık alanınızda gerçekleşecektir. Bu süreçte özellikle mantıklı, iktisatlı ve paranızın hesabını yaparak ilerlemeniz faydalı olacaktır.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi ise uluslararası alanlar, yollar, inanç, maneviyat, hukuk ve yüksek eğitim gibi alanlarda bilgelik ve destek enerjisini verecektir.

 

BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay  evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlarda derinde kalmış duyguları yüzeye çıkarabilir, daha tutkulu hissedeceğinizi  ve aynı zamanda bu alanlardan maddi kazanımı da göstermektedir.

5 Kasım Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilir ve buna kendiniz de şaşırabilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile yüksek eğitim, hukuk, yurtdışı konular ve işler , okült bilimler alanı ile daha çok ilgileneceğinizi ve bu konularda daha çok çalışacağınızı göstermektedir. Aynı zamanda bu alanda geçmişten tanıdığınız kişiler karşınıza çıkabilir.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile sosyal yardımlara kendinizi verebilirsiniz.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri yüksek eğitim, hukuk, yurtdışı konular ve işler , okült bilimler ve kariyerinize daha çok kendinizi adayacağınızı gösterirken aynı zamanda bu alanda kişileri de özel hayatınıza getirebilir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi yurtdışı kaynaklı maddi kazanım isteğinizi gösterirken inanç, bilgi, yüksek eğitim, yabancılar ve yurtdışı, maneviyat , spiritualizm gibi konular ile ilgilenmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

19 Kasım burcunuzda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; dış imaj ve toplumsal duruş alanınızda gerçekleşecek olup önümüzdeki aylar için sizleri yeni başlangıçlara itebilir.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi ise yurtdışı kaynaklı kazanç, maneviyat ve inanç anlamında karma alanınıza bilgelik ve destek enerjisini verecektir.

 

İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay  iş hayatınız, gündelik yaşam dinamikleriniz ve sağlık alanınıza etki edecektir.İşiniz ile ilgili maddi kazanım potansiyelini gösterirken daha tutku ile bu alanda ve gündelik yaşam dinamiklerinizde detaylara önem vererek ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

5 Kasım Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilir ve buna kendiniz de şaşırabilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile dışarıdan gelen maddi konular ile uğraşacağınız ve ilgileneceğinizi gösterirken geçmişten kişiler karşınıza çıkabilir. Ne istediğinizi bilerek ve iyi çözerek ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile kariyer alanınıza kendinizi adayacağınızı ve  kariyer alanınızdan kişilere merhamet duygusu ile yardımcı olabileceğinizi de göstermektedir.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri geçmiş ilişki konularında kişileri hayatınıza getirebilir. Aynı zamanda eşe karşı baskı, derin ve tutkulu duygularda verebilir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi evlilik ve ortaklık alanınız odak noktanız olabilir.Kendinizi var olan ilişkinize adayabilir ya da vazgeçebilirsiniz. Çok iyi düşünerek ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Değişkenlik enerjisi bu alanlarda hissedebilirsiniz.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; bilinçaltı alanınızda gerçekleşecek olup mümkün olduğunca hava enerjisinden çıkıp doğada ve topraklanarak kendinize şifa verebileceğinizi göstermektedir. Duygusallıktan ziyade mantıklı ilerlemeniz gereken dönemdesiniz.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi ise evlilik ve ortaklık alanınıza bilgelik ve destek enerjisini verecektir.

 

YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay  yaratıcılık alanınıza, eğlence hayatınıza, varsa çocuklarınız ve yatırım alanlarında hayatınıza derinlik, tutku ve maddi kazanım göstermektedir.

5 Kasım Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilir ve buna kendiniz de şaşırabilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile evlilik ve ortaklık alanınız odak noktanız olabilir.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile inanç ve ideolojilere olan merakınız artabilir aynı zamanda size uluslararası başarılar getirebilir.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri evlilik ve ortaklık alanınızda uyumlu, hakkaniyetli ve daha idareci, disiplinli  ilerlemek isteyeceğinizi göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi iş,çalışma ve sağlık hayatınız odak noktanız olabilir. Bu süreçte; yaşam enerjinizi iş hayatınızdan alırken şifa ve spiritüel çalışmalarında bu süreçte fayda getireceğini hatırlatmak isterim.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; sosyalleşme alanınızda gerçekleşecek olup maddi konularda kimseyi suçlamamaya gayret edin.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi ise iş,çalışma, sağlık hayatınıza ve gündelik yaşam dinamiklerinize bilgelik ve destek enerjisini verecektir.

 

ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ev, yaşam, aile ve anne - baba konuları ile gündemler yaratabilir. Gayrimenkul ve yatırım alanında yeni getirileri de göstermektedir.

5 Kasım Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminizde olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilir ve buna kendiniz de şaşırabilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınıza kendinizi daha çok adayacağınızı göstermektedir.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile spiritüel konularda ve algılarınızda açıklık olabilir. İş ortaklığı, finansal alanlarda ve aynı zamanda psikolojik danışmanlık gibi çevrenize faydalı olabileceğiniz süreci göstermektedir.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık konuları ile ilgili disiplinli ilerleyeceğinizi gösterirken bu alanlardan gelen kişiler ile ilişki potansiyelini de göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile odak noktanız sahne, yaratıcılık, varsa çocuklarınız, yatırım  ve eğlence hayatınız olabilir.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; kariyer alanınızda gerçekleşecek olup bu alanda önümüzdeki 3-4 ay yeniye geçiş söz konusu olabilir.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi sahne, yaratıcılık, varsa çocuklarınız, yatırım  ve eğlence hayatınıza bilgelik ve destek enerjisini verecektir.

 

BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay  eğitim, iletişim, araba yolu yolculuklar ve yakın akraba kardeşler alanınıza etki edecek olup bu alanlarda maddi kazanımlar(yeni bir araba alımı gibi) , daha derin ve tutukulu yaklaşımlar getirebilir.

5 Kasım Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilir ve buna kendiniz de şaşırabilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi yaratıcılık, eğlence , varsa çocuklarınız, sahne ve yatırım alanınızı odak noktanız haline getirebilir.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile evlilik ve ortaklık alanınızdaki kişiler ile yardımsever ve uyumlu duygular içinde olacağınızı göstermektedir.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri yaratıcılık, eğlence , varsa çocuklarınız, sahne ve yatırım alanınızda disiplinli ilerleyeceğiniz süreci gösterirken bu alanlarda ilişki potansiyelini de göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile odak noktanız ev, yaşam ve aile alanınız olacaktır.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; yurtdışı kaynaklı işler ve yolculuklar, yüksek eğitim, inanç konularında materyalist bakış açısı ile ilerleyeceğinizi gösterirken yine bu alanlarda daha iktisatlı gitmeniz konusunda uyarmaktadır.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi ev yaşam ve aile alanınıza bilgelik ve destek enerjisini verecektir.

 

TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; ; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay  maaşlı çalışma alanınıdza maddi kazanımlar göstermektedir.

5 Kasım Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilir ve buna kendiniz de şaşırabilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile ev, yaşam ve aile alanınız odak noktanız haline gelebilir.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınızda daha yaratıcı faaliyetlere yönelebilir ve bu alanlarda kişilere yardımda bulunabilirsiniz.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri ev, yaşam ve aile hayatınızda daha bağlı, sorumluluk duygusu ile, idareci ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile odak noktanız eğitimler, araba yolu seyahatler, yakın çevre akrabalar ve kardeşleriniz olabilir.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; dışarıdan gelen maddi kazanımlar ile ilgili daha konformist, planlı ve iktisatlı gitmeniz gerektiğini göstermektedir.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi maaşlı çalışma para alanınızda bilgelik ile ilerleyeceğinizi gösterirken yine bu anlamda destek enerjisini vermektedir.

 

AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; 4 Kasım burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay  dış imaj ve toplumsal duruş alanınızda gerçekleşecek olup bu alanda yenilikler getirebilir.

5 Kasım Merkür’ün de burcunuza geçmesi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan konular konusunda sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile araba yolu yolculuklar, eğitimler, çokça iletişim ve yakın çevre kardeş akrabalar alanı odak noktanız olabilir. Bu alanlarda daha ciddi ve sorumlu ilerleyebilirsiniz.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile sahne, yaratıcılık,çocuklar ile ilgili konular ve yatırım alanlarında yardımsever, gönüllü işlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri araba yolu yolculuklar, eğitimler, bu alanlarda ciddi ve disiplinli ilişki potansiyeli, çokça iletişim ve yakın çevre kardeş akrabalar alanında disiplinli, sistemli ilerleyeceğiniz süreci de göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile odak noktanız maaşlı çalışma alanınız olabilir.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlarda daha iktisatlı, hesaplı, sakin, stabil  gitmeniz konusunda uyarmaktadır.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi maaşlı çalışma alanınızda duygusallıktan ziyade bilgelik ile ilerlemeniz gerektiğini bu anlamda destek enerjisini vermektedir.

 

YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Şifa çalışmaları, ruhsal bedensel arınma ve temizlenme sağlık anlamında iyi gelecektir. Biraz daha içe dönmelisiniz.

5 Kasım Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da kendinizle ve bilinçaltınız ile ilgili alanlarda  sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile odak noktanız maaşlı çalışma alanınız ve özfarkındalığınız olacaktır.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile ev, aile yaşam alanınız ile ilgili konularda yaratıcı işler ve fikirler içinde olabilirsiniz.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri maaşlı çalışma alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi yüksek adanışınızı ve bu alanda disiplin duygunuzun artacağını göstermektedir. Aynı zamanda bu alanda ilişki potansiyelini de göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın sizin burcunuza geçmesi ile odak noktanız kendiniz, dış imajınız ve toplumsal duruşunuz olacaktır. Kendi özünüzü ve varlığınızı bulmak konusunda bu süreçte kendinizi gelişime adayabilirsiniz.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınız alanında gerçekleşecektir. Tiroid, hormonel kontrollerinizi yaptırmanız faydalı olabilir. Bu süreçte mümkün olduğu kadar enerji bakımından stabil, sakin ve duygusallıktan uzak ilerleyin. Bilgeliğiniz ile bu dönemi sakin enerji ile atlatabilirsiniz.

21 Kasım Güneş Yay’a sizin burcunuza geçerek sağlık alanında şifasını, destek ve enerjisini vermeye hazırlanıyor. Bilgeliğinizin gücünü konuşturacaksınız Sevgili Yay’lar!

 

OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay sosyalleşme alanınız, hobiler ve kendi sahnenizi yaratma alanında gerçekleşerek bu alanlarda tutkuyla hareket etme isteği hissedebilirsiniz.

5 Kasım Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da kendiniz  bilinçaltınız alanlarında  sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile odak noktanız dış imajınız, toplumsal duruşunuz ve bu anlamda çalışma kabiliyetiniz olacaktır.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile eğitmen tarafınız ortaya çıkabilir ve bu anlamda yakın çevrenize yardımcı olabilirsiniz. Kısa araba yolu seyahatler sağlığınıza iyi gelecektir.

14 Kasım Juno’nun sizin burcunuza geçmesi evlilik veya var olan ilişkinizi ciddiye götürme anlamında karar alabilirsiniz. Sadakata ve disipline dayalı ilişki modeli görülmektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile spiritüel ve ruhsal konulara daha çok odaklanacağınızı ve kendi içinize yöneleceğiniz süreci göstermektedir.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; yaratıcılık, eğlence, varsa çocuklarınız ve yatırım alanınızda gerçekleşecektir. Bu süreçte maddi konularda çevreniz veya 3.kişiler ile alakalı kimseyi suçlama moduna girmeyin ayrıca kin duygusu gibi duygulardan uzak kalınız, en başta kendi en sağlığınız için iyi olmaz. Şans oyunlarından uzak durunuz. İktisatlı gitmeye özen gösteriniz.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi ile bilinçaltınızı bilgelikle yönetme ve çözüme ulaşma alanında destek ve enerjisini verecektir.

 

KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay kariyer alanınızda gerçekleşecek olup yeni maddi kazanımlar ve bu alanlarda tutku, derinlik ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

5 Kasım Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da kendiniz bilinçaltınız gibi alanlarda  sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Bu süreçte kendinizi daha çok severek ve etrafınıza karşı daha yumuşak ve ılımlı bağ kurmaya çalışarak ilerlemeniz faydalı olacaktır.

8 Kasım Pallas’ın Balık burcunda düz seyre geçmesi ile maddi anlamda kazanım getirirken özdeğer alanınıza da yoğunlaşmanız gerektiğini ve başkalarına yardım etme duygusu içerisinde olabilirsiniz.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri ile kendinize karşı sert olmaktan kaçınınız ! Kurban psikolojisinden ve kayıp korkusu gibi duygulardan uzak kalmaya çalışınız. Kendinizi sevin ve şefkat gösterin bu süreçte Sevgili Kova’lar !

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi ile kendinizi sosyalleşme alanınıza ve sosyal yardımlara adayabilirsiniz.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; ev,yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecektir. Yeni başlangıçlar için önümüzdeki 3-4 aylık süreç sizleri bekliyor.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi sosyalleşme alanınızda daha bilgelikle ilerleyeceğinizi ve çevre bakımından farklı ortam ve  değişken enerjiye de gireceğinizi göstermektedir.

 

BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; 4 Kasım Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay uluslararası yollar, yurtdışı ile ilgili konular, inanç, maneviyat, hukuk, yüksek eğitim, psikoloji, astroloji, okült bilimler,medya, iletişim, basın-yayın alanları ve bu alanlardaki  kişilerden yeni maddi kazanımlar gösterirken bu alanlarda tutku ve derinlik  ile ilerleyeceğinizi de göstermektedir.

5 Kasım Merkür’ün Akrep burcuna geçmesi ile Yeni Ay’da kendiniz bilinçaltınız alanlarında  sezgisel anlamda yoğun araştırma ve spiritüel farkındalığa erişebilirsiniz. Aynı gün 5 Kasım Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile sosyalleşme alanınızda daha ciddi ve mesafeli enerji hakim olabilir.

8 Kasım Pallas’ın Balık’ta sizin burcunuzda düz seyre geçmesi ile dış imaj ve toplum önü duruş alanınızda stratejik ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

14 Kasım Juno’nun Oğlak burcuna seyri bu süreçte sosyalleşme, kariyer alanınızdan veya kendi çevrenizden disiplin ve  sadakata dayalı ancak özgürlüğüne düşkün ilişki potansiyelini göstermektedir.

16 Kasım Vesta’nın Yay burcuna geçmesi kariyer alanınızı merkeze alabilirsiniz ve odak noktanız haline gelebilir.

19 Kasım Boğa burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Ay Tutulması; eğitimler, yakın çevre kardeşleriniz, iletişim ve araba yolu yolculuklar alanınıza etki edecektir. Yanılsamalardan ziyade daha materyalist ve duygusallıktan uzak ilerlemeniz kendiniz için ve sağlığınız için iyi olabilir. Ruh ve bedenen arınma , temizlik ve çalışma çok iyi gelecektir.

21 Kasım Güneş’in Yay burcuna hareketi kariyer alanınıza etki ederek bu alanda bilgelik ve  destek enerjisini göstermektedir.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ