PLÜTO OĞLAK'TA DÜZE DÖNÜYOR!

 

Plüto düze dönüyor ! Güçleniyoruz ! Geçtiğimiz 27 Nisan’dan bugüne daha çok bilinçaltımız ve içsel gücümüz ile iletişime geçtik. Neden, niye, sebep sonuçlar ile hep ilgilendik. Artık Plüto’nun eski retro titreşiminden uzaklaşarak yeni paradigmalara yol alıyoruz Sevgili dostlar.


Aynı zamanda diğer global gezegenlerde geri hareket halindeyken tam bir durgunluk havası yaşadık. İlerleme veya iyileştirme yapma ihtiyacımız bir miktar dirençle karşılaştı. Merkür’ün de şu an ki gerileme süreci karışıklığa ve rahatsızlıklara eklendi ancak bu Ekim ayında ilk olarak Plüto’nun düze dönmesi ile bu değişiyor ve hayatımızda çok ihtiyaç duyduğumuz ivmeyi geliştirebilir veya değiştirebiliriz.


Hem bugün 14:06’da gerçekleşecek Yeni Ay Terazi ve Mars’ın hem Uranüs hem de Venüs ile etkileşiminden sebep; bugün ve yarın ani karar ve risk almayın ! Özellikle ilişkiler alanında !
Plüto’nun düz seyrine geçmesi yaşama tutunma ve bağlanma gücümüzü de arttıracaktır aynı zamanda. Yaşam hedeflerimize ulaşma azmimizi, derin düşünmeyi, yüzeysellikten sıyrılmayı, odak noktamızı ve konsantrasyonumuzu, analiz yeteneğimizi kendi kişisel yolumuzda yükseltecektir.
Rüyalarımız ve hayallerimizle uyumlanıyoruz. Yeni bakış açısı benimseme, enerjimizde yükselme, kendimize reset atarak yeni başlangıçlara yol alabileceğiz.
Kariyer hedeflerimizde, hayatın özlemlerinde ve bireysel olarak başarıyı tanımlama şeklimizde yüksek dönüşümü anlatıyor. Bu süreçte bizlere büyümemiz için ekstra güç verecektir.
Kişiler arası iletişim ve ilişkiler ile yüzeysellikten uzak daha derin bağ kurabileceğimiz sürecin de aynı zamanda açılışını yapıyoruz. İdrakımız netleşiyor !

Plüto Oğlak’ta daha çok yaşlılarımızı etkileyecek global anlamda da vakalarda artış olabilir. Bununla birlikte Türkiye haritasında son derecelerinde Ay İkizler’e de karşıtlığı var. Kadınlar ile ilgili olaylar da yine gündem yapabilir maalesef. Doktor, hastane randevularınız varsa Ekim ortasından önce halletmeye çalışın. Sadece salgın değil farklı alanlarda da bu global geçiş ve gezegenlerin durumu birçok insanı belki sevdiklerimizi de etkiledi. O sebepten hepimiz için, kolektif için sağlık ve şifa talep edelim Şükür duygusunu hissedelim ve içimizde taşıyalım. Hepimiz özeliz ve hepimizin bir var oluş amacı var. Daha çok bu gibi konulara odaklanalım.


Şunu da bilelim ki; hayatımız süresince hem olumlu hem olumsuz dönüşüm yaşadığımız, bizleri büyüten her olaya ve buna yardımcı olan hayatımızdaki her figüre her zaman şükür duygusu ile bakmalıyız Sevgili dostlar. Çünkü evrensel sistemde ve bilinçteki farkındalık başka türlü sağlanamıyor.
Evrenin sonsuz şifası üstünüzde olsun.


ASTRO-SHERA


 

 

 

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ