SATÜRN KOVA BURCUNDA DÜZELİYOR !


 

Satürn düzeliyor ! 2021 Mayıs sonu önce Satürn peşinden Temmuz sonu Jüpiter’in önce Balık sonra Kova burcunda gerilemeleri toplumdaki kişisel rollerimize vurgu yaptı.  


Satürn Mayıs ayı sonlarından bugüne, geri gittiğinden beri yaşamımızın belirli bir alanını ayırıyor olabiliriz. Şimdi ise bu alanı yeniden inşa etme zamanı Sevgili dostlar. Retro dönemi kapatıyoruz artık. Önce Plüto şimdi Satürn, 18 Ekim’de ise sırada Jüpiter var. Neptün ve Uranüs ise şimdilik retroda kalacak gezegenler.

Satürn’ün düze dönmesi Mart 2023’e kadar geçtiğimiz 5 ayki Retro sürecinde neyi geride bıraktıysak sorumluluk ve disiplin duygumuz bireysel anlamda o alanda tekrar can bulacaktır. Dolayısı ile toplumsal rollerimize ve sorumluluklarımıza sıkı sıkı bağlanmamız ve bu alanlarda ilerlememiz gerekiyor. Satürn’ün geri dönmesi doğrudan bize daha büyük bir disiplin duygusu ve yeni konuları uygulama yeteneği getirecektir.

Satürn aynı zamanda karmayı da temsil ettiğinden 7 Mart 2023’e kadar karşılacağımız derslerle savaşmaktan kaçınmalıyız !

19 Ocak 2022’de Ay düğümleri resmî olarak Değişken nitelikteki İkizler-Yay’dan Sabit burçlar olan Boğa-Akrep aksına kayacak ve şimdiden enerjisini hissettiriyor. O sebepten çok çalışmamızı, enerjimizi pratik, faydalı ve anlamlı projelere harcamamızı, burada ve şimdide yaşamamızı istiyor ! Hayatınızdaki Mart 2023’e kadar olan bu dönem, sağlam bir temel oluşturma zamanıdır Sevgili dostlar ! Satürn’ün bu noktasında ılımlı olmanın ruhsal gelişimimiz ve fiziksel bedenimiz için gerekli olduğunu anlamalıyız. Çünkü global anlamda önümüzdeki bu dönem sert enerjiler de barındırıyor. Özgürlük duygusunun artışı, baskı, engeller-yasaklar, tahammülsüzlük, doğal afetler, ekonomik durumlar, yardıma ihtiyacı olan insanlara daha duyarlı ve yardımcı olma, teknolojik, bilimsel ve siyasi değişim ve gelişmeler genel kapsamlı konular olacaktır.

Satürn Kova'dayken onurlu ve iyi çalışır. Hayallerimize, hedeflerimize, umutlarımıza, katkılarımıza, sosyal yapılarımıza, sosyal yaşamlarımıza, dostluklarımıza ve toplum katılımına eleştirel bir gözle bakma zamanıdır.

Bireysel olarak yapılması gereken: Şu anda bulunduğunuz yer için başkalarını suçlamaktan kaçının - bunu yapmak yalnızca melankoli ve öfke duygularına yol açacaktır. Hayatımızdaki bu dönemin, geçici olmakla birlikte içsel gücümüzün yanı sıra kişisel sınırlarımızı da öğrenme zamanı olduğunu bilmeliyiz.

23 Ekim bu ay sonu Güneş’te tüm gücüyle hareket etmeye başlayacağından artık işe koyulma zamanı !

Karmik Satürn’ün Kovada düze dönmesi; yolumuza geri dönme, geçmişi teslim etme ve daha yüksek bir enerji ile hizalanma fırsatı verecektir. Hayatımızda bir dönüm noktasına ulaştık ve artık her şey daha iyiye doğru değişmeye başlayacaktır. Yepyeni bir gerçekliğe geçiş yapıyoruz ve ilerliyoruz Sevgili dostlar. Aynı zamanda; yaşadığımız tüm artan acılar sonunda dinecek ve sonuç olarak daha güçlü ve daha dolu sevmeye başlayabiliriz.

Bireysel haritalarınızda Kova hangi ev ve alanda ise işte orada düzeliyor.

ASTRO-SHERA


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ