2021 ARALIK BURÇ YORUMLARI


 Yükselen ve Ay Burcunuz ile birlikte okuyunuz.

 

KOÇ BURCU:  Sevgili Koç burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması yurtdışı işler, insanlar ve ülkeler, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim, okült bilimler, psikoloji, astroloji, maneviyat ve inanç alanınızda yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin kariyeriniz ve iş ile meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup yakın çevre, kısa yolculuklar, eğitim ve iletişim alanınızda etkili olacaktır. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda ve kişiler ile ilgili tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi kariyer alanınızdan sizi bir süre soğutabilir ya da uzaklaştırabilir, maddi anlamda gerileme hissedebilirsiniz. Aksine bu süreçte bu alanlar ile bağınıza yoğunlaşmalısınız. 21 Aralık en uzun gece Güneş’in Oğlak burcuna hareketi ile kariyer alanınızda canlanma ve hareket tekrar etkin olmaya başlayacaktır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise maaşlı çalışma, öz değer ve sosyalleşme alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter, 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek bilinçaltı alanınıza etki edecek. Bilinçaltı kanallarınızda açılma, genişleme, sezgilerde artış olabilir. Aynı zamanda bu süreçte mümkün olduğunca bilinçaltınızı olumsuz duygulardan uzak tutmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelmeniz bilinçaltı alanınıza ve sağlığınıza olumlu etki edecektir.

 

BOĞA BURCU:  Sevgili Boğa burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar alanınızda yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin maddi konular ve eşinizden veya dışarıdan gelen para kaynakları ile ciddi anlamda meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup maaşlı çalışma ve öz değer alanınızda etkili olacaktır. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi yurtdışı işler, insanlar ve ülkeler, yüksek eğitim, basın yayın iletişim, maneviyat ve inanç, okült bilimler, psikoloji, astroloji gibi alanlarından sizi bir süre soğutabilir ya da uzaklaştırabilir, maddi anlamda gerileme hissedebilirsiniz. Aksine bü süreçte bu alanlar ile bağınıza yoğunlaşmalısınız. 21 Aralık en uzun gece Güneş’in Oğlak burcuna hareketi ile bu alanlarda canlanma ve hareket tekrar etkin olmaya başlayacaktır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise kariyer alanınız, dış imaj ve toplum alanınızda gerçekleşecek olup bu alan ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter, 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek sosyalleşme ve arkadaş çevreniz, sosyal kurumlar ve kariyer çevreniz alanınıza etki edecektir. Bu alanlardan şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçisi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

 

İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması evlilik, iş, ilişki ve ortaklık yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin evlilik, ortaklık ve ilişki alanınız ile meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık sizin burcunuzda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup dış imaj ve toplumsal alanınıza etki edecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; dışarıdan ve eşten gelen para konularında maddi gerileme hissedebilirsiniz. Aksine bu süreçte bu alanlar ile bağınıza yoğunlaşmalısınız. 21 Aralık en uzun gece Güneş’in Oğlak burcuna hareketi ile bu alanlarda canlanma ve hareket tekrar etkin olmaya başlayacaktır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; yurtdışı yollar, kişiler, bu alandan işler, yüksek eğitim, basın yayın iletişim, maneviyat, inanç, okült bilimler, psikoloji, astroloji gibi ve bilinçaltı alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter, 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek kariyer alanınıza etki edecektir. . Bu alanlardan şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

 

YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ; gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler ve sağlık alanınızda yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş, ast-üst ilişkiler ile meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup bilinçaltı alanınızda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaratabilir.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda mümkün olduğunca burcunuzun özelliği olan sevgi, şefkat duyguları ile ilerlemeniz olumsuz duygu ve düşüncelerden uzak kalmanız, ortaklık konularında maddi durumlar ile ilgilenmeniz olumlu etki edecektir. Bu süreçte aksine bu alanlardan soğumak yerine ile bağınıza daha çok yoğunlaşmalısınız. 21 Aralık en uzun gece Güneş’in Oğlak burcuna hareketi ile bu alanlarda canlanma ve hareket tekrar etkin olmaya başlayacaktır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; eşten veya dışarıdan gelen para kaynakları ve sosyalleşme alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek yurtdışı yollar, kişiler, bu alandan işler, yüksek eğitim, basın yayın iletişim, maneviyat, inanç, okült bilimler, psikoloji, astroloji alanınıza etki edecektir. Bu alanlardan şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

 

ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması şans, yatırım, çocuklar ve eğlence alanınızda yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin evlilik, ilişki ve ortaklık alanınız ile meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup sosyalleşme ve arkadaş çevreniz aynı zamanda kariyer alanınızdan getirdiğiniz çevre alanında gerçekleşecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ast-üst ilişkiler, sağlık alanınıza etki edecektir. Bu süreçte bu alanlarda kendinizi fazla zorlamadan ve yormadan bağ kurarak ilerlemelisiniz. 21 Aralık en uzun gece Güneş’in Oğlak burcuna hareketi ile bu alanlarda canlanma ve hareket tekrar etkin olmaya başlayacaktır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınız ile kariyer alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlar ile ilgili konularda temkinli ve sakin ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek eşten veya dışarıdan gelen para kaynakları alanınıza etki edecektir. Bu alanlardan şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

 

BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ev, yaşam ve aile alanınızda yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin varsa yatırım, şans oyunları, varsa çocuklarınız, yaratıcılık, eğlence ve flört alanınız ile meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup kariyer alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; yatırım, şans oyunları, varsa çocuklarınız, yaratıcılık, eğlence ve flört alanınız özellikle ilişkilerinizde daha sempatik, sevgi dolu ve şefkatli ilerlemeniz konusunda uyarırken bu süreçte şans oyunlarından kaçınınız !

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; gündelik yaşam dinamikleriniz, ast üst ilişkiler, sağlık ve yurtdışı konular, yüksek eğitim, basın yayın iletişim alanınızda olup bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza etki edecektir. Bu alanlardan şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

 

TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması iletişim, eğitim, kısa yolculuklar, kardeş ve yakın akrabalar alanınızda yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin ev, yaşam ve aile konuları ile meşgul olacağınızı göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup yurtdışı yollar, kişiler, bu alandan işler, yüksek eğitim, basın yayın iletişim, maneviyat, inanç, okült bilimler, psikoloji, astroloji alanınıza etki edecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; ev, yaşam ve aile hayatınız daha sevgi dolu, optimist, sıcak ve şefkatli ilerlemeniz ve özellikle emlak, yatırım alım satım işleri için Ocak sonunu beklemeniz konusunda uyarmaktadır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar ile yatırım, borsa, şans oyunları, eğlence , yaratıcılık ve  flört alanınız ile ilgili alanlarda gerçekleşecek olup bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlığınız, ast-üst ilişkiler ve iş hayatınız alanlarına etki edecektir. Bu alanlardan şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçisi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

 

AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması maaşlı çalışma ve maddi birikim alanınızda gerçekleşecek olup yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin eğitim, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, iletişim, kardeşler, akrabalar ile meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; araba yolu yolculuklar, yakın çevre, iletişim, kardeşler, akrabalar alanınıza daha sıcak, sevgi dolu ve şefkatli ilerlemeniz konusunda uyarırken Retro süreçte, Ocak 2022 sonuna kadar araba alımı veya satımı yapmayınız.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; ev, yaşam, aile alanınız ile evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçerek şans, yatırım, eğlence, yaratıcılık ve flört alanınıza etki edecektir. Bu alanlara şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; 4 Aralık burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması sağlık, dış imaj ve toplum önü duruş alanınızda gerçekleşecek olup yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan uzak kalmanız lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin maaşlı çalışma ve öz değer alanınız ile meşgul olacağını göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; maaşlı çalışma alanınızda maddi anlamda gerileme yaratabilir. Bu alanda retro süreçte Ocak 2022 sonuna kadar disiplini ve çalışmayı abartmadan kendinize alan tanıyarak ve kendinizi yormadan ilerlemeniz sağlıklı olacaktır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık, ast-üst ilişkiler, iş hayatınız  ile eğitimler, iletişim, araba yolu seyahatler, yakın çevre ve akrabalar alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta sizin gezegeniniz olan Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçişi ev, yaşam ve aile alanınıza etki edecektir. Bu alanlara şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması bilinçaltı alanınız ve düşünceleriniz alanında gerçekleşerek sağlık, iş ve gündelik yaşam dinamikleriniz, ast-üst ilişkiler alanınıza etki ederek yeni ve olumlu enerjiler ile başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan ve empoze enerjisinden uzak kalarak ilerlemeniz lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün burcunuza hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince zihninizin daha çok kendinizle, toplumsal duruşunuz, dış ve fiziksel imaj konuları ile meşgul olacağını daha müzakereci bir stile bürünebileceğinizi göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, ast-üst ilişkiler ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün burcunuzdaki Retro hareketi; dış imaj, toplum önü duruş alanınıza etki edecektir. Özellikle dış imaj, estetik konularını 30 Ocak 2022 sonrasına bırakınız bu süreçte. Ocak 2022 sonuna kadar kendi içinize kapanmamaya, benden bize gitme alanında daha şefkatli ve yumuşak enerjide kalmaya dikkat ederek ilerleyiniz.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; maaşlı çalışma alanınız ile yatırım, şans, eğlence, varsa çocuklarınız ve flört alanınıza etki edecektir. Şans oyunlarında risk almayınız. Bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçişi yakın akrabalar, kardeşleriniz ile ilişkiniz, araba yolu yolculuklar, eğitim ve iletişim alanınıza etki edecektir. Bu alanlara şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.


KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması sosyalleşme, arkadaş çevreniz, yardım dernekler alanınızda gerçekleşerek  yeni ve olumlu enerjiler ile bu alanlarda başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan ve empoze enerjisinden uzak kalarak ilerlemeniz lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince bilinçaltınız daha çok iş konuları meşgul olabilir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup şans, yatırım, eğlence, ilişki varsa çocuklarınız ile ilgili alanlarda gerçekleşecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün burcunuzdaki Retro hareketi; bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Bu alanda retro süreçte Ocak 2022 sonuna kadar kendinize olan sevginin dozunu arttırın Sevgili Kova’lar ! Kendinize karşı sert olmaktan uzak durun. İlişkilerinizde resmiyeti abartmayın ve iş konularını çok düşünerek kendinizi sıkmayın. En başta kendinize karşı daha yumuşak enerjide kalarak ilerleyiniz.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; dış ve fiziksel imajınız, toplum önü duruşunuz ile ev, yaşam, aile alanınıza etki edecektir. Bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçişi maaşlı çalışma alanınıza etki edecektir. Bu alanınıza şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

 

BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; 4 Aralık Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması kariyer alanınıza etki edecek olup yeni ve olumlu enerjiler ile bu alanlarda başlangıçları göstermektedir. 13 Aralık Mars Yay geçişi ile bu alanlarda mücadele gücünüz artarken yine bu alanlardan kişiler ile tartışmalardan ve empoze enerjisinden uzak kalarak ilerlemeniz lehinize olumlu sonuçlanacaktır.

Aynı gün 13 Aralık Merkür’ün Oğlak burcuna hareketi ile zihinsel olarak Aralık ayı süresince sosyalleşme alanınızda kariyerinizden getirdiğiniz kişiler, danışanlar ve sosyal çevreniz, sosyal dernekler alanları ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir.

18 Aralık İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay; kolay bir dolunay olup ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanda ikilemde kaldığınız konularda tamamlanma yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Venüs’ün Oğlak burcunda Retro hareketi; sosyalleşme alanınızda kariyerinizden getirdiğiniz kişiler, danışanlar ve sosyal çevreniz, sosyal dernekler alanınıza etki edecektir. Bu alanda retro süreçte Ocak 2022 sonuna kadar disiplini ve çalışmayı abartmadan kendinize alan tanıyarak ve kendinizi yormadan ilerlemeniz sağlıklı olacaktır.

24 Aralık’taki Satürn Uranüs Karesi ise; bilinçaltı alanınız ile yakın çevre akrabalar, kardeşler, eğitim, araba yolu yolculuklar alanınıza etki edecektir. Bu alanlar ile ilgili konularda temkinli, sakin ve sabırlı ilerlemeniz gelecek için faydanıza olacaktır.

28 Aralık’ta Jüpiter; 10 Mayıs 2022’ye kadar Balık burcuna geçişi dış ve fiziksel imaj, toplum önü duruş alanınıza etki edecektir. Bu alanınıza şans, şifa enerjisi getirecektir. Aynı zamanda Jüpiter genişleme gezegeni de olduğundan bu alanlar ile ilgili tamamlanmalar da getirebilir. Bu süreçte; ideal kilonuzda kalmak adına hareket etmeye, yürüyüşlere vakit ayırınız. 10 Mayıs 2022’ye kadar bu alanda olumsuz duygulardan uzak durmanız onun yerine sezgilerinize ve iç sesinize yönelerek karar almanız ile bu geçişi hayatınıza çok olumlu yansıtmış olacaksınız.

ASTRO-SHERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ