ADELE SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

 



Adele Laurie Blue Adkins, 5 Mayıs 1988'de genç ve bekar bir annenin kızı olarak Tottenham Hotspur, Londra, İngiltere'de doğdu. İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve müzisyendir.

Küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye düşkündü ve insan sesleri saplantı derecesinde ilgisini çekiyordu. Adele, müziğe sevgi ve tutku ile bağlanması konusunda Spice Girls'ün büyük bir etkisinin olduğunu açıklamıştır ve "Beni, bugün olduğum şey yaptılar." der. Adele, ayrıca Spice Girls'ü genç bir kızken akşam partilerinde taklit etti. Şarkıcı Gabrielle gibi görünebilmek için annesi, pullarla bir göz maskesi yaptı ki Adele, bunun utandırıcı olduğunu dile getirdi.


On bir yaşındayken, mobilya üreticisi ve yetişkin öğrenme etkinlikleri organizatörü olan annesiyle birlikte West Norwood, Güney Londra'ya taşındı. West Norwood, Adele'in on altı yaşındayken yazdığı ve ilk kaydı olan "Hometown Glory"nin konusuydu. Güney Londra'ya taşındıktan sonra Aaliyah, Destiny's Child ve Mary J Blige gibi şarkıcılar ve R&B ile ilgilenmeye başladı.

Adele, Guinness Rekorlar Kitabı'na çok sayıda rekor ile giriş yaptı. İngiltere'de bir yıl içinde üç milyondan fazla kopya satan ilk sanatçıdır. İki albümü ve 21 adlı albümünden çıkan "Rolling in the Deep", "Someone Like You" ile "Set Fire To The Rain", adlarındaki ilk iki single ile Adele, 1964 yılındaki Beatles'ın elde ettiği başarıdan beri aynı anda İngiltere'deki hem "Resmî Single Listesi" hem "Resmî Albüm listesi"ndeki en iyi beş içinde iki hit çıkarma başarısı elde eden yaşayan tek sanatçı oldu.2014 yılında “Make You Feel My Love” parçası Spotify tarafından en mükemmel aşk şarkısı olarak açıklandı.2015 yılında, "Hello" Teklisini piyasaya sürdü. Bu şarkı Youtube'da 1 milyar'ın üzerinde izlenme rakamına ulaşan şarkılardan biri olmuştur.

 

Adele; Güneş 11.ev Boğa, ASC Yengeç ve Ay 6.ev Yay bir gündüz haritasıdır.

                                                                    


Adele haritası MC-IC ve ASC-DSC aksları 4°ile kavuşumda olup hayatını her alanda yaşamı süresince dengede götürmesi konusunda uyarmaktadır.

ASC Yengeç dış imaj ve toplumsal duruş bakımından anaç, sevgidolu, korumacı enerji verirken kiloya müsait yapısını da göstermektedir. ASC Yengeç ve 12.ev Şiron İkizler kavuşumu duygusal Yengeç özelliklerinden bilinçaltından geçmiş bağları kesemediğini ve bu anlamda hem acı çeken hem de yaralarını saran tarafı göstermektedir.12.ev Şiron ve Venüs İkizler partil kavuşumu ise ilişkilerinde verdiği sevgiyi alamadığını ve bırakamadığını, terketme sıkıntısını göstermektedir.12.ev 3 silahşörlerden (Rx) Phact ve Venüs kavuşumu bu anlamda bilinçaltında kendini aza indirgeyen enerjisini, Capella kavuşumu arkadaş çevresi bakımından çok sevilip sayıldığını ve güleryüzlü dostluklarını göstermektedir.

12.ev 0°Merkür İkizler; bilinç altında fazla düşünce ve meraklı yapısını anlatırken 6.ev 0°(Rx) Uranüs Oğlak 150’liği iş hayatında özel ve farklı tarzını, gelenekselciliği kıran yapısını, uluslararası iş kanallarına açıklığı gösterirken sağlık anlamında da ani durumlar ile karşılaşmamak adına hep dengede, kontrolde gitmesi gerektiğini göstermektedir. 12.ev Merkür İkizler ve 6.ev (Rx) Satürn Oğlak karşıtlığı bilinçaltında küçük yaşlarda babası ile yaşadığı iletişimsel sıkıntının ileride iş hayatına olumlu yansımasını, hayatı süresince ne gerekiyorsa onu yaparak enerjiyi doğru çalıştıracağını, erken baba kaybı potansiyelini anlatmaktadır. (Galli babası, Adele henüz iki yaşındayken evi terk etti. Bunun için onu hiçbir zaman affetmeyeceğini belirtir. Babası vefat etmiştir.)

1.ev Yengeç; Ay’ın evi olduğundan hayatındaki özellikle anne gibi kadın figürlerin enerji durumunda etkili olduğunu ve devamlı pozitif insanlar ile görüşmesi ve bir arada bulunması gerektiğini göstermektedir. Çevresindeki kadınların enerjisinde önemini gösteriyor. Aynı zamanda Dolunay ve Ay geçişlerinde de sağlığına dikkat etmeli ve kendi şahsı adına önemli kararlar almamalıdır.

2.ev Yengeç ve Aslan paylaşmaktadır. Çalışma alanında ve öz değer alanında başkaları ile ilişkilerinde korumacı, aşırı sahiplenici enerjisini gösterirken 2.ev Vesta Aslan kalbinin para kazanmak için tüttüğünü göstermektedir.

3.ev 29°Lilith Aslan edebi sanatlarda yeteneğini, yakın çevre ve akrabalarına karşı durumu idare etmek anlamında duygularını bastırdığını ve daha mantıklı hareket etme yoluna gittiğini, yakınları, akrabaları kardeşleri gibi birarada olmaktan keyif aldığını, sahnede ön planda olma isteğini, sahneye olan sevgisini, lüks ve uyum anlamında gücünü aynı zamanda özgürlüğe ihtiyaç duyduğunu anlatırken Başak enerjisine kaydığından analitik zekasının kuvvetini, paradoksları içinde yaşadığını, mükemmeliyetçi yapısını göstermektedir. 3.ev 29 °Hygeia ve Lilith Başak partil kavuşumu; sağlık anlamında ruh, zihin ve beden arasındaki dengesine dikkat etmesi gerektiğini, beslenme tarzına ise çok ama çok dikkat etmesi gerektiğini, aşırı mükemmeliyetçiliğin de sağlığına olumsuz yansıma riskini göstermektedir. Ancak Hygeia ve Lilith’in Regulus Aslan Kraliyet Yıldızı ile partil kavuşumu mükemmeliyetçi ve analitik kabiliyetinin kendisini sahneye taşıyacağını ve bu anlamda gücünü anlatmaktadır.

4.ev Zosma Başak; geçmişte kökte ailesi ile birlikte maddi sıkıntılarını, sevgiyi ailesinden yeterli seviyede alamadığını anlatırken şu anda kendi ev, yaşam alanında da beslenmesine, sağlığına ve hijyenine dikkat ederek ilerlemesinin kendisi için daha iyi olacağını göstermektedir.

5.ev Terazi ve Akrep paylaşmaktadır. Sahnedeki vitrinini, başarısını, birlikteliklerinde evlilik öncesi biz duygusunun ve tutkunun hakimiyetini, çocuklara olan düşkünlüğünü ve sevgisini, parasını daha çok gayrimenkule yatırdığını, para konullarında stratejik ilerlediğini göstermektedir. 5.ev Terazi’deki Arcturus ve Spica Sabit Yıldızları kavuşumu ise sahneden gelecek çokça ünü, sahneye çok yakıştığını tam bir sahne kadını olduğunu anlatmaktadır.

5.ev (Rx) Plüto Akrep ve Euterpe Akrep kavuşumu sesinin gücünü, yüksek oktavı, sahnedeki yüksek başarısını anlatırken ilişkilerinden gelebilecek kriz potansiyelini ve bunun sahne hayatına yansımasına dikkat ederek ilerlemesinin kendisi için daha iyi olacağını, 11.ev Güneş Boğa karşıtlığı gerek sahne konuları gerekse özel ilişkilerinde kendini sabote etmemesi gerektiğini, pes etmeyen yapısını, güçlü ve araştırmacı kişiliğini, yaşamında güçlü kişilerden güçlü destekler aldığını, gücü sevdiğini anlatırken güven problemini, kibiri, yüzleşmelerden kaçmaması gerektiğini ve beslenme şekline ve tarzına dikkat etmezse kan hastalıklarına yatkınlığını da göstermektedir.

5.ev Akrep’teki 19°Zuben Elschemali ve 19°Vertex partil kavuşumu; sahnedeki yüksek başarısının ve şarkıcı kimliğinin kader noktasına yansıması ile gelen ünü anlatmaktadır. (2006'da bir arkadaşının Adele'e ait bir demoyu Myspace'e göndermesinden sonra XL Recordings, şarkıcıya bir kayıt sözleşmesi teklif etti. Bir sonraki yıl, BRIT Ödülleri'nde "Eleştirmenlerin Seçimi" ve BBC'nin "2008'in Sesi" ödülünü kazandı. İlk albümü 19 ile Adele hem ticari başarı hem de eleştirmenlerin takdirini kazandı. Albüm, Birleşik Krallık'ta (BK) bir numaradan giriş yaptı ve dört defa platin kazandı.[3] ABD'deki kariyeri, izleyici rekoru kıran 2008'in sonlarındaki Saturday Night Live bölümü ile yükseldi. 2009 Grammy Ödülleri'nde En İyi Yeni Sanatçı ile En İyi Kadın Vokal Pop Performansı dallarında ödül kazandı.)

6.ev Yay geniş kaspta yer alıp, Akrep ve Boğa kesmektedir.6.ev Ay Yay; ailesindeki anneden gelen göçmenlik potansiyeli (2009 yılındaki röportajında "Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı...Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim" demiştir.) , gündelik yaşam dinamikleri ve iş hayatında kendini geliştirme isteğini, özlem duygusunu, özlemeyi sevdiğini, çokça şans enerjisine sahip olduğunu,sıkışınca yalan söyleyebileceğini, bilinçaltı ve psikoanaliz gibi konulara açıklığını, hak savunucu tarafını anlatırken (Rx) Uranüs Oğlak kavuşumu aile ve aile bireylerine karşı bağ geliştiremediğini, kendini hiç bir siyasi ya da gruba ait hissetmediğini, şovanist ruhunu, kendini izole etmeyi sevdiğini anlatmaktadır.

6.ev (Rx) Satürn ve (Rx) Uranüs Oğlak’taki kavuşumu gündelik yaşamında her türlü skandal, geçmişten konular olmak üzere çok iyi idare ettiğini de göstermektedir.

7.ev (Rx) Neptün Oğlak evlilik, ilişki ve ortaklıklarında her şeyin kontrolü altında olmasını istediğini, şans, ün, lüks, iyi yaşam şekli, güzel bir adam ile görüntü verme hepsi olsun benim olsun isteğini, evlilikte başarı hırsını ve beklentisini, duyguyu göstermede biraz sıkıntıyı, jenerasyon görevi gören evlilik potansiyelini ve evliliklerinde kandırılmaya yatkınlığını da anlatırken (Rx) Neptün Oğlak’ın 11.ev Güneş Boğa üçgeni eşlerinin iyi, maddi anlamda konforlu, sakin, stabil yapıda insanlardan olacağını 5.ev (Rx) Plüto Akrep sekstili evlilikteki yaşanabilecek krizlere karşı koruma enerjisi taşımaktadır.(Ünlü Şarkıcı adele 8 yıl birlikte olduğu Simon Simon Konecki’den 2019 yılında boşandı. Angelo isminde bir oğulları bulunmaktadır. Halen aynı sokakta, çocukları konusunda hassas ve dost ilişki içerisinde iletişimlerine devam etmektedirler. Boşanma sonrası oğullarını birlikte sevgi ile büyütme konusunda anlaşmışlardır.)

8.ev Oğlak ve Kova paylaşmaktadır. 8.ev Oğlak; para ve finans konularında çok temkinli hareket ettiğini, ailesinin geleceğini düşündüğünü, soğuk duruşunu, gerçekçi ve araştırmacı tarafını uzun yaşam potansiyelini, karmik bir haritaya sahip olduğunu ve olumsuz karma yaratmaya dikkat ederek ilerlemesi gerektiğini, 8.ev Kova aynı zamanda parayı gelecekçi vizyonda değerlendirme kapasitesini, bağımsızlığına önem verdiğini, maddi anlamda eşine bağlı olmak yerine kendi parasını kendi kazanma felsefesini, obsesyon, takıntı, sabırsızlık gibi duygu durumlarından uzak durmasının sağlığına olumlu etkisini göstermektedir.

9.ev Mars Kova kendi yaşam mücadelesi ile ve kendi imkanları ile işinde ilerlemesini, gerçekçi bakış açısını, buradaki şans noktası şansını, uluslararası alanda  felsefe inanç ve din konularında stratejik ilerlemesini ve fikir anlamında üretkenliğini, 11.ev Güneş Boğa karesi kendisi ile kavga halinde olduğunu, yurtdışı yolculuklara, anlık zihin ve sahne kazalarına dikkat etmesi gerektiğini, 5.ev (Rx) Plüto Akrep karesi ise sanatı ile global anlamda her kesime hitap etme gücünü anlatırken Mars Kova’nın Pallas Kova kavuşumu tüm bu alanlarda stratejik, vizyoner ve gelecekçi ilerlemesi gerektiğini de göstermektedir.

10.ev Balık; ruhsal anlamda şifacı tarafını anlatırken kariyerinin sanat olacağını, yardımsever yapısını, 10.ev Ceres Balık beslenme alanının sanat hayatı olduğunu göstermektedir.

11.ev Koç ve Boğa paylaşmaktadır. 11.ev Koç; sosyalleşme ve sosyal yardım kuruluşları gibi alanlarda cesur, öncü enerjisini gösterirken 11.ev Boğa bu anlamda kalıcı işler yapma yaşam amacını göstermektedir.

11.ev Boğa’daki Güneş ve Jüpiter kavuşumu; fazlası ile hedefçi, meraklı, neşeli ve optimist kişiliğini, genel anlamda özgürlük kavramının kendisi için önemli olduğunu, parayı biriktirme ve yatırıma dönüştürme kabiliyetini de göstermektedir.11.ev Juno Boğa; uzun süreli ve dengeli birliktelik anlamında kendi sosyal veya arkadaş çevresinden maddi konforunu sağlamış, kendini güvenceye almış, huzur ve sükunet anlayışında kişi ile  uyumlu olduğunu , Güneş kavuşumu ruh eşi yüksek potansiyelini, Jüpiter kavuşumu ise bu kişi olan evlilikten doğan veya doğacak çocuğunun özel bir çocuk olacağını, aynı zamanda gösterişli ve dramatik tipte eş adayı potansiyelini anlatmaktadır.

Adele; 6.ev Antares Yay gündelik hayatında dik başlı, inatçı ve sert mizacını gösterirken 12.ev Aldeberan İkizler bilinçaltında ve özünde güleryüzlü, doğruluk ve bütünlük içinde olan yapısını anlatmaktadır.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ