NEPTÜN DÜZE DÖNÜYOR !

                                                                         


Koç Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile bilinçaltı alanınıza rahatlama, netlik gelerek gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanında iyileşme ile beraber, kendi lehinize olumlu ve sağlam adımlar atarak her şeyin farkında olarak ilerlemeye başlıyorsunuz.

Boğa Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile sosyalleşme ve kariyer alanınız, ilişkiler ve yatırım konularında daha her şeyin farkında ve bu alanlarda sizin lehinize olan sağlıklı ve iyileşme sürecine giriyorsunuz.

İkizler Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile kariyer alanınız ve ev yaşam dinamikleriniz konularında iyileşme, düzelme sizden yana.

Yengeç Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile ihtiyacınız olan kapılar ve yollar açılıyor. Biraz cesur davranmanızI bekliyor.

Aslan Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile maddi kanallar, iş ve öz değer alanınızda farkındalıkla ilerleme ve iyileşme sürecine geçiyorsunuz.

Başak Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza netlik geliyor ve sis perdesi kalkıyor. Benden bize yolunda bir çok şeyin farkında olacağınız, kendi tarafınızdan da kaynaklanan sorunlar çözüme kavuşuyor.

Terazi Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınız alanında bir çok konu yüzeye çıkıyor ve bu alanlarda sis perdesi kalkıyor. Artık düşünmeyin, rahatlıyorsunuz.

Akrep Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile şans, yatırım, ilişki alanlarında ve bu alanlarda kişiler konusunda derin farkındalık ve sis perdesi kalkıyor. Huzurlu olacağınız keyifli sürece geçiyorsunuz.

Yay Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile ev yaşam, aile ve kariyer alanı konularında yaşam dinamikleriniz nihayet aydınlığa kavuşuyor. Sağlıklı ve düzenli sürece geçiyorsunuz.

Oğlak Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile zihinsel anlamda rahatlama, yakın çevre konularında aydınlanma ve farkındalıkla gelen iyileşme sağlayacağınız sürece geçiyorsunuz.

Kova Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile maaşlı çalışma alanınız ile ilgili sis perdesi kalkıyor. Her şey görünürde olacak. Dış kaynak yaratmada hızlanacağınız ve daha farkındalıklı ilerleyeceğiniz sürece geçiyorsunuz.

Balık Burcu

1 Aralık Neptün’ün Balık burcunda düze dönmesi ile iyileşiyorsunuz. Fiziksel, dış imaj konularında ve toplumsal duruşunuzda istediğiniz şekle bürünüyor ve bu olumlu gelişmeler ilişkilerinize olumlu yansıyacağı sürece geçiyorsunuz. Sağlık konularında daha farkındalıklı ilerliyorsunuz.

Sevgiler;

ASTRO-SHERA




 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ