2 OCAK 2022 OĞLAK YENİ AY'I

 


Kararlı, stratejik ve irade gücümüz yüksek öncü enerjiler ile bir Yeni Ay geliyor Sevgili dostlar. Yeni Ay ile birlikte Merkür Oğlak’tan Kova burcuna geçiyor. Her alanda yoğun komünikasyon, uluslararası iletişim ve ağlar, terminaller, insanları biraraya getiren görev ve faaliyetler, hayr işleri, vizyoner ve yenilikçi bakış açıları, kolektif umut duygusunun artışı konu başlıkları etkili olacaktır.

2 Ocak Pazar günü saat 21:33’te Güneş ve Ay’ın Oğlak burcunda 12 derecede kavuşumu ile 2022’nin ilk Yeni Ay’ı gerçekleşecek.

Bu Yeni Ay; 12 derece Nunki ile Partil kavuşum ve 14 derece Alya sabit yıldızı ile 2 derece ile kavuşum yapacak.

Nunki bir anda gelen şansı, Alya ise başarıyı, ulaşma azmini ve gücünü anlatmaktadır. Amaç araç ilişkisine ve hedefler üzerine odaklı şahane bir Yeni Ay geliyor.

Türkiye’nin haritasında ise anın haritasında yükselen Başak’ta 9.ev Uranüs Boğa’ya üçgen açı yapacak. Sağlık alanında ülke olarak yeni olumlu girişimler ve gelişmeleri destekliyor ki enerjisini Yeni Yıl’a girmeden hissettirdi. 13 Ocak’taki Dolunay ile de bu alanlarda tamamlanmalar meydana gelecektir.

Aynı zamanda Yeni Ay Türkiye’nin 5.evi Yatırım piyasaları, şans, sahne, sanatçılar, eğlence sektörü ile 11.evi hükümet , belediyeler, müttefik ülkeler alanında gerçekleşecektir.

Bu yeni ay sırasında ani bir ilham, yaratıcılık veya bir anda bir uyanış meydana gelirse şaşırmayın! Sonunda; işlerin beklenmedik bir şekilde biraraya geldiği farkındalık anına ve fırsatlara sahip olabilirsiniz. Bir çok olumsuz kalıpların yerini pozitiflik dolduracaktır.

Bu Yeni Ay ruhsal dünyanıza yeni bir sayfa açıyor Sevgili dostlar.
Jüpiter Balık geçişi ve üzerine gelen Oğlak Yeni Ay’ı ile rüyalarınızı not ediniz. Geçmiş yaşamlardan mesajlar taşımaktadır.

Tüm burçlar bu güzel yeni ay enerjisinden yararlanabilir. Özellikle; Sabit burçlar Boğa - Akrep ve Değişken burçlar Başak - Balık ve tabii ki Oğlak’lar için özel olacaktır.

2022'de hangi gruplar ve hangi insanlar zamanınızı almayı hak ediyor? Geride bırakılması gereken insanlar var mı? Arkadaşlık dinamikleri değişiyor ve 2022’de hayatınızda yalnızca en iyiler ayakta kalacak.

Bu Yeni Ay’da Aynaya bak , kendinle bağlantı kur ve daha iyiye doğru ilerlemeye hazır ol !

YENİ AY OLUMLAMASI:

‘Bu Yeni Ay’da Şans her AN benimle. Kendi değerimi kucaklıyor, yükseltiyor ve iç sesimi dinliyorum. Sonsuz olasılıklar, ödüller ve önüme gelen fırsatlara kendimi açıyorum. Her şeyin tam da olması gerektiği gibi ilerlediğine güvenim tam. Her şeyin en güzelini ve en iyisini hak ediyorum. İçsel gücümü koruyor ve kendime inanıyorum.’

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ