2022 OCAK AYLIK BURÇ YORUMLARI

 


KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay kariyer alanınızda yüksek şansı ve başarı gücünüzün artacağı güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin sosyalleşme, kariyer alanınızdan kişiler aynı zamanda yardım konuları ile meşgul olabilirsiniz.

14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, kariyer ve sosyal alanda işlerinizi 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay; ev yaşam ve aile alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi ve güven duygusu ile ev ve yaşam alanınızda tamamlanmalar göstermektedir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişim olabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi ile kariyer ve sosyal alanınızda özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile ile kariyer alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, yüksek eğitim, basın, medya, iletişim, hukuk ve okült bilimler, inanç, felsefe, psikoloji, astroloji gibi alanlarda yüksek şansı ve başarı gücünüzün artacağı güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin kariyer alanınız ile daha çok meşgul olabilirsiniz.

14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, kariyer alanında işlerinizi ve bekleyen sözleşmeleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay; kısa yolculuklar, araba alımı, eğitimler ve yakın çevre akrabalar alanında tamamlanmalar göstermektedir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından dış imaj, toplum önü duruş, iş pozisyonunuz alanında amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişim meydana gelebilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi ile kariyer alanınızda özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, yüksek eğitim, basın, medya, iletişim, hukuk ve okült bilimler, inanç, felsefe, psikoloji, astroloji alanınıza etki ederek bu alanlarda konular ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay dışarıdan gelen para kaynakları, eşten de olabilir ve sağlık alanınızda yüksek şansı ve başarı gücünüzün artacağı güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile; zihninizin yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, yüksek eğitim, basın, medya, iletişim, hukuk ve okült bilimler, inanç, felsefe, psikoloji, astroloji gibi alanlar ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız,  bekleyen işleriniz ve bekleyen sözleşmeleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay; maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki ederek tamamlanmalar da göstermektedir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından bilinçaltı alanınızda maddi konularda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaratabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi ile yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, yüksek eğitim, basın, medya, iletişim, hukuk ve okült bilimler, inanç, felsefe, psikoloji, astroloji gibi alanlarda özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile dışarıdan gelen maddi kaynaklar ile ilgileneceğiniz süreci göstermektedir.

 

YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edecek olup bu alanda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile; zihninizin dışarıdan veya eşten para kaynakları ile daha çok meşgul olacağınızı göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız,  bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay; dış imaj, toplum önü duruş, ilişki ve sağlık konularında konularında tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından sosyal çevre alanınızda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir. Gözlemci olarakta bu değişimlere tanık olabilirsiniz.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi ile eşten veya dışarıdan gelen maddi kaynaklarınızda gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile evlilik, ilişki ve ortaklık alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz süreci göstermektedir.

 

ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız ve iş alanınıza etki edecek olup bu alanda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin evlilik, ilişki ve ortaklık konuları ile meşgul olacağını göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından kariyer alanınızda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay şans, yatırım ve yaratıcılık alanınızda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınız ile meşgul olacağını göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki edecek olup bu alanlarda güvenlik duygusu ile tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından ile yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, yüksek eğitim, basın, medya, iletişim, hukuk ve okült bilimler, inanç, felsefe, psikoloji, astroloji gibi alanlarda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınıza özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile şans, yatırım ve yaratıcılık alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ev, yaşam ve aile alanınıza yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin şans oyunları, yatırım, yaratıcılık, eğlence ve ilişki konuları ile meşgul olacağını göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; kariyer alanınıza etki edecek olup bu alanda tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs’ün Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından dışarıdan veya eşten gelen para kaynaklarında amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi şans, yatırım, yaratıcılık, eğlence ve ilişki alanınıza özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile ev, yaşam ve aile alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, kardeş ve akrabalar alanınızda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin eviniz, yaşamınız ve aile konuları ile meşgul olacağınızı göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, yüksek eğitim, basın, medya, iletişim, hukuk ve okült bilimler, inanç, felsefe, psikoloji, astroloji alanlarında tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi evinize, yaşam ve aile alanınıza özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile Yeni Ay’da gündeminiz olan eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, kardeş ve akrabalar konuları ile daha çok ilgilenebilirsiniz.

 

YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınızda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, kardeş ve akrabalar konuları ile daha çok meşgul olacağını göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; dışarıdan veya eşten gelen para kaynakları alanında tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınızda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, kardeş ve akrabalar konuları alanınızda özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; 2 Ocak burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay dış imaj, toplum önü duruşunuz ve sağlık alanınıza etki edecek olup bu alanlarda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile zihninizin maaşlı çalışma, maddi birikim ve özdeğer alanınız ile meşgul olacağınızı göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından şans, yatırım, yaratıcılık, çocuk(hamilelik), eğlence ve ilişki alanınızda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi ile maaşlı çalışma, maddi birikim ve özdeğer alanınıza özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile dış imaj, toplum önü duruşunuz ve sağlık, evlilik, ortaklık ve iş alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay

bilinçaltı alanınız, gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız ve iş alanınızda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür’ün burcunuza geçişi ile zihninizin dış imaj, toplum önü duruşunuz, sağlığınız ve ilişki konuları ile meşgul olabilir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; dışarıdan veya eşte gelen para kaynaklarını ve sağlık alanınızda tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından ev, yaşam ve aile alanınızda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in burcunuza geçmesi ile dış imaj, toplum önü duruşunuz, sağlığınız ve ilişki konularında özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile bilinçaltı alanınız, gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız ve iş alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

 

BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; 2 Ocak Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sosyalleşme ve kariyer alanınızda yüksek şans ve güzel gelişmeler ile geliyor. Aynı zamanda bu süreçte dış imajınıza, giyim ve tarzınıza normalden daha çok özenebilirsiniz.

3 Ocak ve sonrası Merkür Kova geçişi ile bilinçaltı alanınızın özgürleşme isteği ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız ve iş alanınız ile daha çok meşgul olacağını göstermektedir. 14 Ocak -  4 Şubat arası Merkür Retro hareketi sebebi ile bu alanlarda kendinizi zihinsel ve bedensel anlamda fazla zorlamamanız, bekleyen işleriniz, haberler, sözleşmeleriniz ve işlemleriniz varsa 4 Şubat’a kadar rölantiye alarak ilermeniz daha doğru olacaktır. Sonrasında çözülmemiş konuların daha akıcı ilerleyeceğini biliniz.

18 Ocak Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; şans, yatırım, yaratıcılık, çocuk(hamilelik), ilişki alanınızda tamamlanmalar getirebilir. Geçen yıl üstesinden geldiklerinizi kutlamak için mükemmel bir zaman. Deneyimlerinizi işleyerek 2022'ye olumlu, sezgisel bir notla başlayın. Duygular sizi ele geçirirse şaşırmayın. Bunu yaparken rahatsanız, tüm duyguları hissedin .

Aynı günlerde 19 Ocak Uranüs Boğa burcunda düz harekete hazırlanacağından eğitimler, kısa araba yolu yolculuklar, yakın çevre kardeş ve akrabalar alanınıza etki edecek olup bu alanlarda amaca yönelik ani hareketlenmeler ve değişimler yaşanabilir.

20 Ocak ve sonraki 1 ay Güneş’in Kova burcuna geçmesi bilinçaltı alanınız, gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız ve iş alanınıza özgürleşme duygusu ile beraber vizyoner bakış açısı, ilerleme gücü ve enerjisini verecektir. Konuları daha mantıklı ve detaylı ele almaya başlayabilirsiniz.

29 Ocak – 7 Mart 2022 arası Venüs’ün düze dönmesi ve Mars’ın yüceldiği kendini en iyi ve en doğru ortaya koyduğu Oğlak geçişi ile sosyalleşme ve kariyer alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ