1 ŞUBAT 2022 KOVA YENİ AY’I

Yeni bir döngü başlıyor Sevgili dostlar! Geliyor gelmekte olan asıl şimdi başlıyor ! Kova Yeni Ay’ı 1 Şubat 2022 Türkiye saati ile 08:47 de Güneş ve Ay’ın 12° kavuşumu ile gerçekleşecektir.


Ay düğümleri değiştikten sonra ilk Yeni Ay sabit burç Kova’da ileri ki dönem köklü ve radikal değişiklikleri etkileyecek türden olacaktır.

Sosyalleşme, insanlar, insanlar ile ilişkiler, global anlamda ilişkiler, özgürlük temaları, haklar ve özellikle kadın hakları alanını etkileyecek olan ve aynı zamanda yeni başlangıçları gösteren önemli bir Yeni Ay.

Yeni Ay ile birlikte; Uzun süreli ve dengeli ilişki gezegeni Juno’da 2 Şubat itibari ile Kova’ya geçiyor ve 20 Nisan’a kadar Kova burcunda ilişkilerde özgürlük temasının artacağını gösterirken kendimizle olan ilişkimizi de anlattığından kendi içimizde de özgürlük duygusu, özgürlük arayışı, kendine alan yaratma, bağımsızlık, seyahat ve evrensellik arayışının artabileceğini de göstermektedir.

Yeni Ay; 13°deki Kova'daki Satürn ile kavuşum, 10° Boğa’daki Uranüs ile kare yapacak.

Anlamı; Yeni Ay’ın Satürn kavuşumu; bizim için ağır olan nedir?, Neye dayanmamız gerekiyor? ve aynı zamanda Neyi desteklememiz gerekiyor?, sürdürme ve devam etme içsel gayemizi ve amacımızı gösterirken bu amaçlarımıza ve yeni hedeflerimize ulaşma yolunda çaba sonucu elde edeceğimiz kazanımları, hedefleri, sağlık ve birçok alanda vizyoner, teknolojik gelişmeleri anlatıyor Sevgili dostlar.

Uranüs karesi ise; bu hedeflere ulaşmada ihtiyaçlarımıza yönelik; Hangi alışkanlıkları, günlük rutinler olsun, yeme - içme ya da içinde bulunulan durumlar, maddi konular ile ilgili neleri değiştirmemiz gerekiyor?, Yapmamız gerekenler nedir? onları gösterecek.

Uranüs değişim alanını, Satürn ise çabayı ve gerekeni gösterecek. 

Yeni Ay sırasında Uranüs’ün Venüs ile olumlu etkileşimi ise özellikle kadın hakları, dayanışma ve özgürlük konuları ile ilişkiler alanında sürprizleri göstermektedir. 

Türkiye’nin haritasında 7., 8., ve 11. Evlerine etki edecek. Ve 7.ev Oğlak’ta Vega Sabit Yıldızı da işin içinde olacak. Politik bir yıldız, Yeni bir lider potansiyeli, Venüs Oğlak konumundan sebep kadın olma potansiyeli ve özellikle 2023 - 2025 yıllarına yansıyacak giriş enerjisini göstermektedir.

Aynı zamanda ;

Değişim; gelecektir. Satürn ise geçmiştir Sevgili dostlar. Geleceğe gidebilmek için zihinlerin daha doğrusu bakış açılarımızın düşünce şekillerimizin değişmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyor.

Sormamız gereken soru şu: Daha rahat yaşamak yerine geçmişe ait sana hizmet etmeyen, seni sınırlayan fikirlere tutunmaya devam edecek misin? Uranüs burada bize göremediğimiz diğer yolu göstermeye geliyor.

Değişmeden gelişemeyiz. Ve defaten yazdığım gibi içinde bulunduğumuz Kova çağında değişime direnmek yerine adapte olabilmek, farklı perspektiflerden bakabilmek yeni döngümüze götüren yol olabilir. Burada sabır ve çaba anahtar kelimeler. Hepimizin içindeki uzun süredir bastırılan özgürlük ve dayanma duygusu ise bu Yeni Ay ile hem global hem bireysel her alanda atağa hazırlanıyor. 7 Şubat'a kadar bu içimizdeki kaosu kontrollü yönetebilmeli ve ani kararlardan kaçınmalıyız. 7 Şubat Sonrası ise enerjiler açılıyor.

Yeni Ay  enerjisinin İlk etabı 7 Şubat’ta Ay Boğa’ya geçtiğinde Ve 16 Şubat Aslan Dolunayı’na kadar; bireysel anlamda hepimizin haritasında farklı alanlarda Değişim için neye ihtiyacımız var’ı tam anlamıyla gösterecektir.

Yeni Ay esnasında; Lilith konumu ve Merkür’ün retro da olması geçici olarak karamsar ruh hali, olumludan ziyade olumsuzu düşünme etkisi yapabilir. Ancak; Ay Kova konumu duygularınızdan özgürleşme anlamında destek verecektir. İlerleyin ve değişimi kabul edin. Böylelikle sonunda iyi bir kazanım yakalamış olacaksınız.

Mars, Venüs, Merkür Oğlak’ta ve Uranüs Boğa’da hepsi toprak grubunda Uranüs’e destek veriyorlar. KAD Boğa’ya geçtiğinden global olarak köklü değişimleri gösteriyor. Ama önce zihinlerin değişimi olmalı !

Eklemler, ayak bileği, bacak ve kol bölgesi kaslar ve tiroid hormonları Yeni Ay’da hassas olabilir.

Konumunuz ne olursa olsun bu Kova burcundaki Yeni Ay; yeni bir yılın ilk ayını tamamlarken umutlu niyetler belirlemek ve en alışılmadık isteklerinizi kucaklamak için muhteşem bir fırsat.

Yeni Ay Olumlaması: ‘‘Beni arzularıma götüren yola açığım. En derin gerçeğimi ve amacımı onurlandırıyorum. Hayatımda gelişen başlangıçları kucaklıyorum. Kalbimin çağrısına uyuyorum. Hayatı özgürce, neşeyle ve keyif dolu yaşıyorum. Evren tarafından tamamen destekleniyorum.’’

Kova Yeni Ay'ı; Sağlıkla, şifa ile, güzellikle ve ihtiyacımız olan enerji ile gelsin.


ASTRO - SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ