14 Ocak - 4 Şubat 2022 Merkür Retrosu


Aynalama ve Yansıtma, Yarım kalan işleri tamamlama, zihni dinlendirme sürecine giriyoruz.



2022 yılı içerisinde Ocak ayı ile başlayacak olan çoğu hava grubuna ait 4 tane nurtopu gibi Merkür Retromuz olacak. Ve önemli olan şu ki; bu her bir Merkür Retrosu 2 burca bölünecek.

Öncelikle belirtmek isterim ki; Merkür retroya başlamadan önce almış olduğunuz kararları Retro süreçte uygulamaya alabilirsiniz. Ancak Retro süreçte yeni fikirlere ve girişimlere ait başlangıçlarda bulunmayın.

14 Ocak- 4 Şubat arası Merkür Retro’da olucak.

14- 27 Ocak arası Kova’da, geri kalan Retro sürecini ise 4 Şubat’a kadar olan Oğlak burcunda geçirecek. Ve tekrar Kova burcuna geçecek. Bu demek oluyor ki teknoloji alanında ve sosyal alanda her türlü yaşanabilecek aksaklıklar iş alanında sözleşmeleri, imzaları, iş anlaşmalarını öteleyebilir sarkıtabilir. Genel konsepti bu olacak.

Oğlak karmayı da anlattığı için 24 Ocak sonrası eski ortaklıklar, geçmiş işler ya da geçmiş iş yaptığınız kişiler, geçmiş ilişkiler de yoklayabilir. Haritalarınızın Kova ve Oğlak alanlarına bakın. O alanlardan konuları daha çok ilgilendirecektir.

Ve Venüs’ün Oğlak’taki Retrosu da halen devam ettiği için daha farkındalıklı ve sakin ilerlemek önemli olacaktır. Çünkü Oğlak gerilemeleri karma ile ilgilidir. Çözülmemiş bir konu varsa geçmişe ait çözünüz.

Çözdüyseniz bu Merkür retrosu iş, sözleşmeler, teknoloji alanında yavaşlık ve ağırdan almanın
ötesine geçemeyecektir. Merkür’ün Kova’da gerilediği (14-27 Ocak) zaman diliminde de özellikle zihin kazalarına ve sakarlıklara karşı fiziksel her türlü eylemlerinizde sakin ve yavaş hareket ediniz.

Aynı zamanda Merkür’ün Oğlak’ta Retro’ya devam edeceği 27 Ocak- 4 Şubat arası ise yaşlıların sağlığına daha çok dikkat etmek gerekebilir.

Yaklaşan Merkür Retrosu ilk etabı Kova'da olacak.

Kesinlikle olumlu olacak ve hayatınıza iyi bir değişiklik getirecek ama aynı zamanda size kimin gerçekten sizin tarafınızda olduğunu ve kimin sahte olduğunu da gösterecek.

Türkiye’nin haritasında ise Merkür’ün Kova ve Oğlak burçlarında Retro hareketi; 7. Ve 8. Evlerine etki edecektir. Dışişleri, dost ya da düşman ülkeler , siyasi ya da ticari olsun diğer ülkeler ile olan ilişkiler, evlilik / boşanmalar, sağlık ve yabancı ülkelerle finansal ilişkiler alanı.

Merkür retrolarının en önemli sebebi ; zihnimizi ve bedenimizi dinlendirmemiz gerektiğini gösteren bir süreçtir. Biraz zihnini sakinleştir, dinlen ve ağırdan al mesajı taşır.

Dolayısı ile bu Retro tarihlerde her türlü konuda zorlamamak, akışta kalmak ve yoğun iş yükü almamak yapılması gerekendir.

Sağlıkla ve de ışıkla kalın.

 

ASTRO-SHERA

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ