18 Ocak 2022 Anaretik Yengeç Dolunay’ı

 


Dönüşüm getiren, üzerimizdeki ağırlığın kalktığı ve duyguların tamamlandığı bir Dolunay Sevgili dostlar !

Son 1 senedir biriken duygular akıyor ve gidiyor. Yine temizlik zamanı. Ocak 2022’nin ilk Dolunay’ı hassas su burcu Yengeç’te canlandırıcı bir şekilde duygusal yoğunluk hissettirecektir. Şimdiden kendinizi hazırlayın ve Oğlak enerjisi ile beraber uzun süredir bastırılan duygularınıza izin verin aksınlar.

Duyguların boşalmasına Güneş ve Ay’ın Anaretik 27 derece konumu etki edebilir.

Bu Anaretik konumda duygular yerinde durmakta zorluk çeker. Ve Dolunay’ın akabinde sabah Ay’ın; zodyağın en tutkulu, coşkulu ve heyecanlı konumu Aslan burcuna ilerlemesi de bu Dolunay’a eşlik edecektir.

Bu da demek oluyor ki; rahatınızı ön planda tutun, kendinize iyi davranın ve özünüzü iyi dinleyin Sevgili dostlar.

Şu anda çok sayıda gezegen Oğlak (Güneş, Plüto, Venüs Retro) ve Kova (Satürn, Merkür Retro ) burçlarında kümelenmiş durumdalar. Baskı ve özgürlük arayışları / alanları. Yengeç Dolunay'ı bir nebze de olsa herkesin haritasının farklı alanlarında hissettiği bu baskı ve özgürlük arayışlarını hafifletecektir.

Dolunay Yengeç’te derin duygusal ifşaatlar ve kriz noktaları getirebilecek dönüştürücü gezegen Plüto’ya da karşıtlıkta olurken aynı gün Kader / Ay Düğümleri de 0 derecede sabit nitelikte Boğa-Akrep aksına resmî olarak geçecekler. Ve Dolunay; Ay/ Kader düğümleri ile de diğer yandan pozitif üçgen bağlantı gerçekleştirecek. O sebepten;

Aile içi konuları ve meseleleri bu Dolunay’da ele almayınız ! Zira Plüto karşıtlığı iyi gelmeyebilir.

Geçmişi bırakmak ve daha uyumlu bir geleceğin yolunu açmak ve şifalanmak için güçlü etkide bir Dolunay olacaktır.

Geçen sene yaşanmış olunan zorluklar varsa onları daha hissiyatlı ve duygusal şekilde kutlama, duyguyu akıtma, temizlenme olarak bu Dolunay’ı hissedin ve düşünün.

Sezgilerinizdeki artış yoğun ve güçlü etkide olabilir bu hafta.

Dolunay’da en çok etkiyi Öncü burçlar Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak alabilir.

Bireysel anlamda Yükseleni Yengeç olan veya haritalarında 1.evinde Ay bulunan haritalar bu Dolunay’da YENİ kararlar kesinlikle almayınız ! Zaten Merkür retrosu da aktif.

Dolunay 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece saat 2:49’da gerçekleşecektir.

Duygularınızı hissedin, endişeleri bırakın. ( Şu an hangi duygudayım ne hissediyorum ?) tanımlayın, kendinize izin verin ve iyileşin bu Dolunay’da.

Şifa getiren bir Dolunay deneyimleyeceğiz. En iyi ritüel ise ağlayarak serbest bırakmak olacaktır. Ağlamakta gülmek kadar normaldir Sevgili dostlar.

 Dolunay 5 gün etkilidir.

 20 Ocak’ta Güneş’in Kova’ya geçmesi ile artık üzerlerdeki baskı kalkacaktır. Şubat ayı ortası Merkür retro bitiminden sonra da artık daha gelecekçi ve vizyoner planlar ile ilerliyor olacağız.

Şimdiden şifa olması dileğiyle, sevgiyle.

 ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ