19 Ocak 2022 Uranüs Geri dönüşünü Sonlandırıyor.

 

19 Ağustos’tan beri Retro konumda olan Uranüs, Boğa'daki beş aylık geri dönüşünü Yengeç Dolunay'ı ile birlikte sonlandırıyor Sevgili dostlar. Bu doğrudan hareket bizi kolektif bir değişim ve beklenmedik değişimler dönemine itiyor ve bu sebepten ilerlerken ilk etapta açık fikirli ilerlememiz gerekiyor.

Uranüs Retrosu “Sürprizler, Dahîlikler, Özgürlük, Bağımsızlık, Ayrılıklar, Arızalar, Sarsıntılar ve Atılımlar”

Uranüs Boğa'dayken genel anlamda bu değişimin çoğu finans ve duygusal güvenlik konularına bağlı meydana gelebilir.

Uranüs ile başa çıkmak kolay değildir Sevgili dostlar. Bir anda fevri dönebiliyor, tahammülsüzlük yaşayıp ya da yaşatıp hiç bir şey olmamış gibi sakinleşebiliyor. Anilikler ve devrimselliği ile meşhur gezegenimiz.

Ancak şu kesin ki; Uranüs global ve insanlığı tümden etkileyebilen bir gezegen olduğundan geçmişten ders alıp, umut, mantık, farklı perspektif / bakış açılarından görerek ve algılayarak, kabule geçerek bu gezegenle beraber geleceğe ilerlemek mümkün. Ancak bu şekilde kolektif bilince de hizmet edebiliyoruz. Gelenekler de önemli Uranüs için. Ancak bağnazca fikirlere bağlanmayı kabul edemez. Ve bu enerjiye hizmet eden her şeyi de yıkmak için harekete geçer. Nitekim geçtiğimiz 2 sene süresince bunların bir kısmını bizlere hatta tüm dünyaya gösterdi.

Bireysel olarak ise; takıntıları ve oyunları hiç sevmez. Özel olarak yazmak istedim. Esnek olabilmek, farklı alanlara yoğunlaşmak, takıntıları bırakmak, akışa teslim olmak, zorlamamak gidilmesi gereken yol olabilir. Uranüs’ün düze döndüğü zaman Merkür’de retro da olacağından bunlar daha mühim olacaktır.

Ay Düğümleri’de Uranüs ile aynı zamanda Boğa - Akrep aksına geçeceği için etkili bir değişim olacaktır.

Türkiye’nin haritasında ise müttefik ülkeler, yatırım piyasaları, yabancı ülkeler ile finansal ilişkiler, hükümet , yüksek toplum, büyükelçiler, resmî sosyal kurumlar, bankalar, ticaret, ulusal servet, gelir - gider her türlü faaliyet, belediyeler, tiyatro, sahne, sanatçılar, geleneksel astrologlar, spor, spekülasyon , eğlence, gençler, doğum oranı ile ilgili konuları kapsamaktadır.

Bireysel haritalarınızda Uranüs’ün etkisi için Boğa burcunun bulunduğu alan/eve bakınız. 

Güzellikle gelsin
.

 ASTRO-SHERA




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ