2022 ŞUBAT AYLIK BURÇLAR

 

KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sosyalleşme, kariyer ve çevre alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi ile kariyeriniz ve sosyal konular ile ilgili bekleyen konularda ilerleme sağlayabilir ve zihinsel anlamda bu alanda yoğunlaşmaya başlayabilirsiniz. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da işlerinizi bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu kariyer konuları ile alakalı yüksek destek ve güç kazanacağınız verecektir.

16 Şubat sosyalleşme ve kariyer evinizde Venüs ve Mars kavuşumu ile iş alanınız ile ilgilenmekten daha çok keyif alarak mücadele ve iş bitirme gücünüz de artacaktır.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise şans, yatırım, çocuklar, eğlence ve flört alanınıza etki ederek bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Daha duygusal, duyarlı hissedebilirsiniz, rüyalarınızda ve sezgilerinizde artış meydana gelebilir. Kurban rolünden, melankoli ve kendinize acıma gibi duygulardan uzak durun bu süreçte. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı maaşlı çalışma, özdeğer ve maddi yatırım alanınıza da yine bu 1 aylık süreçte anlık destek ve şans enerjileri göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise maddi konularda ani kararlar risk oluşturabilir.

 

BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay kariyer alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi yüksek eğitim, yurtdışı yolculuklar, ve bu alanlardan kişiler, basın, yayın,medya, iletişim, inanç konularında ilerleme sağlayabilir ve zihinsel anlamda bu alanda yoğunlaşmaya başlayabilirsiniz. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da işlerinizi bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu kariyer konuları ile alakalı yüksek destek ve güç kazanacağınız verecektir.

16 Şubat kariyer evinizde Venüs ve Mars kavuşumu ile iş alanınız ile ilgilenmekten daha çok keyif alarak mücadele ve iş bitirme gücünüz de artacaktır.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay sosyalleşme alanınıza etki ederek arkadaş ve kariyer çevrenizden yardımlaşma gibi konular ön planda olabilir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı dış imaj ve toplumsal duruş alanınıza da yine bu 1 aylık süreçte anlık destek ve şans enerjileri göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise kariyer konuları ile ilgili ani kararlar risk oluşturabilir.

 

İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burçları; ; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay uluslararası konular, kişiler, yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, basın, yayın, iletişim, hukuk, yüksek eğitim, akademi, inanç, psikoloji, astroloji ve maneviyat alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, eşinizin sağlığı konularında olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da maddi konularla ilgili işlerinizi bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu uluslararası konular, kişiler, yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, basın, yayın, iletişim, hukuk, yüksek eğitim, akademi, inanç, psikoloji, astroloji ve maneviyat konularında yüksek destek ve güç kazanacağınız enerji verecektir.

16 Şubat dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar ve sağlık alanınızda Venüs ve Mars kavuşumu daha çok keyif alarak, mücadele ile ilerleyeceğinizi ve aynı zamanda romantizmi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise zihin, yakın akraba ve kardeşler, iletişim, kısa araba yolu yolculuklar, araba, eğitim alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay kariyer alanınıza etki edecektir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı kariyer konuları ile alakalı yine bu 1 aylık süreçte anlık destek ve şans enerjileri göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise uluslararası konular, kişiler, yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, basın, yayın, iletişim, hukuk, yüksek eğitim, akademi, inanç, psikoloji, astroloji ve maneviyat konuları ile ilgili ani kararlar risk oluşturabilir.

 

YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, eşinizin sağlığı alanınıza etki edecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi evlilik, ilişki ve ortaklık alanınız ile ilgili konularda olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi  veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu uluslararası konular, kişiler, yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, basın, yayın, iletişim, hukuk, yüksek eğitim, akademi, inanç, psikoloji, astroloji ve maneviyat ve sosyalleşme alanınıza yüksek destek ve güç kazanacağınız verecektir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki ederek bu alanda hem mücadele hem keyif hem romantizmi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise maaşlı çalışma, özdeğer ve maddi yatırım alanınızda gerçekleştirecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay uluslararası konular, kişiler, yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, basın, yayın, iletişim, hukuk, yüksek eğitim, akademi, inanç, psikoloji, astroloji ve maneviyat alanınıza etki ederek güzel gelişmeler göstermektedir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı bu alanlardaki özellikle kişiler ve konular ile alakalı yine bu 1 aylık süreçte anlık destek ve şans enerjileri göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise dışarıdan veya eşten gelen kaynaklar alanında ani girişim ve hareketlerden kaçınınız.

 

ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay evlilik, ilişki ve ortaklık alanınıza etki edecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınız ile ilgili konularda olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi  veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu evlilik, ortaklık ve alanınıza yüksek destek ve güç kazanacağınız verecektir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda daha çok kendinize ve bu alana ilgi göstereceğinizi daha iyiye gitme yolunda keyifli sürecinizi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ise; dış imaj, fiziksel görünümünüz, toplum önü duruşunuz ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynak, eşinizin sağlığı alanlarına etki edecektir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı bu alanlardaki özellikle kişiler ve konular ile alakalı yine bu 1 aylık süreçte anlık destek ve şans enerjileri göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise kariyer ve ilişki, ortaklık, evlilik alanınızda dengeye özen göstererek ani hareketler, sözler ve kararlardan kaçınınız.

 

BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınıza etki edecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi şans, yatırım, eğlence, flörtler, çocuk ve yaratıcılık alanınız ile ilgili konularda olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi  veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınıza yüksek destek ve güç kazanacağınız enerji verecektir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu şans, yatırım, eğlence, flörtler, çocuk ve yaratıcılık alanlarınıza ilgi göstereceğinizi daha iyiye gitme yolunda keyifli ve romantik sürecinizi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızı destekleyecektir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı ortaklık, ilişki, evlilik alanınız ile psikoloji, maneviyat, yüksek akademi, yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, hukuk konularında eş zamanlı olarak yine bu 1 aylık süreçte anlık destek ve şans enerjileri göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise iş hayatınız, gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız ve psikoloji, maneviyat, yüksek akademi, yurtdışı bağlantılar, yolculuklar, hukuk alanları ile ilgili ve bu alanları birbirine bağlayan konularda ani risklerden ve hareketlerden kaçınınız. Sağlık ve iş hayatınızı dengeli götürmeye gayret ediniz.

 

TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay şans, yatırım, eğlence, yaratıcılık, flört, varsa çocuklarınız ile ilgili alanlarınıza etki ederek güzel enerjiler göstermektedir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi ev, yaşam ve aile alanınız ile ilgili konularda olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu şans, yatırım, eğlence, yaratıcılık, flört, çocukları alanınıza yüksek destek ve güç kazanacağınız enerji verecektir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu; ev yaşam ve aile alanınız ile daha çok ilgileneceğiz, keyifli ve mücadeleci sürecinizi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise; sosyalleşme ve kariyer alanınıza etki ederek keyifli zamanlar göstermektedir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay ; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda olumlu gelişmeler ile tamamlanmalar göstermektedir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, eşinizin sağlığı ile gündelik, yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, kendi sağlığınız alanlarınızda eş zamanlı anlık destek ve şans enerjileri göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

 Ay sonu ise şans, yatırım ve para konuları ile ilgili ani risk ve hareketlerden kaçınınız.

 

AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ev, aile ve yaşam alanınıza etki edecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi zihin, kısa araba yolu yolculuklar, kardeş ve yakın akrabalar, eğitim alanlarınız ile ilgili konularda olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu ev, yaşam ve aile konuları ile alakalı yüksek destek ve güç kazanacağınız enerji verecektir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu; zihin, kısa araba yolu yolculuklar, kardeş ve yakın akrabalar, eğitim alanlarınızda keyifli ve mücadeleci ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise; kariyer alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay ; şans, yatırım, eğlence, flört, yaratıcılık ve çocuklar ile ilgili alanınıza olumlu etkiler verecektir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı; şans, yatırım ve ortaklık, evlilik, ilişki konularında anlık gelen şans ve şifa enerjisini göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise ev, yaşam, aile ve ortaklık, ilişki, evlilik konularınız ile ilgili dengede kalınız ve ani risklerden kaçınınız.

 

YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay zihin, eğitim, kısa araba yolu yolculuklar, kardeş ve yakın akrabalar alanınıza etki edecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınız ile ilgili konularda olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumuda zihin, eğitim, kısa araba yolu yolculuklar, kardeş ve yakın akrabalar konuları ile alakalı destek ve güç kazanacağınızı göstermektedir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu; maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda keyifli, ilgili ve mücadeleci sürecinizi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise; yüksek eğitim, yüksek akademi, uluslararası yolculuklar, bağlantılar, psikoloji, astroloji, maneviyat ve inanç alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay ; ev yaşam ve aile konularında pozitif enerjiler ve tamamlanmalar vermektedir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı; ev, yaşam, aile ile iş hayatınız, sağlık alanınız , gündelik yaşam dinamikleriniz alanlarına ani şans ve şifa enerjisi göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise; eğitim, zihinsel alanınız, yakın çevre akrabalar kardeşler , kısa araba yolu seyahatler ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız, iş hayatınız konularında ani risklerden kaçınız.

 

OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi; dış imaj, toplum önü duruşunuz konularında olumlu etkiler göstermektedir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu; maaşlı çalışma, maddi birikim ve özdeğer alanınızda destek ve güç kazanacağınızı göstermektedir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu; dış imajınız, fiziksel görünümünüz ve sağlık konularınız ile ilgileneceğiniz, keyifli ve sonuç odaklı enerjinizi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay ; zihin, eğitimler, yakın akraba kardeşler ve araba yolu yolculuklar alanlarında destek enerjisini verecektir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı; yine bu konular ile birlikte şans, yatırım, yaratıcılık, çocuklar alanlarında ani kazanımlar ve şifa enerjisi göstermektedir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise; maaşlı çalışma, maddi birikim ve yatırım alanlarınız ile ilgili ani risklerden kaçınınız.

 

KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; 1 Şubat’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay dış imaj, toplum önü duruşunuz alanınızda gerçekleşecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi; bilinçaltı alanınıza rahatlama ve organize olma adına olumlu enerjiler getirecektir. Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu; yine dış imaj, toplum önü duruşunuz alanında destek ve güç kazanacağınızı göstermektedir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu; bilinçaltı alanınızda yenilenme, şifa ve içsel anlamda güçlü hissedeceğiniz sürece girişinizi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise; evlilik, ilişki ve ortaklık alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay ; maaşlı çalışma, maddi birikim ve özdeğer alanınıza destek enerjiler verecektir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı; yine bu konular ile birlikte ev, yaşam ve aile alanınıza anlık şans ve şifa enerjisi getirecektir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise; dış imaj, toplum önü duruşunuz ve ev, yaşam, aile konuları ile alakalı ani risklerden kaçınınız, bu alanlarda dengede ilerleyiniz.

 

BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir.

Bu Yeni Ay’da ; kendini sevme, düşünme ve şifa anlamında kendinizi ödüllendirme, serbest bırakma günü için sırada! Dinlenmeniz, şarj olmanız ve rahatlamanız için size enerji verecek ve bu sene neyi tezahür ettirmek istediğinizi beyin fırtınası yapmaya ve görselleştirmeye teşvik edecek. Gerçekleşmesinin fazladan zaman alacağını bildiğiniz bazı hedefler üzerinde çalışmaya başlayın.

4 Şubat Merkür’ün düz seyre dönmesi; sosyalleşme ve kariyer alanınıza yarım kalan konular ile ilgili tamamlanma getirecektir. . Merkür retro gölge bitimi ise 24 Şubat’tır. Dilerseniz o sürece kadar da bu konular ile ilgili işlerinizi veya durumları bekletebilirsiniz.

Aynı zamanda; 4 Şubat sonrası Güneş Satürn kavuşumu; yine bilinçaltı alanınızda sizi zorlasa da güç kazanacağınız etkiyi göstermektedir.

16 Şubat Venüs ve Mars kavuşumu; sosyalleşme ve kariyer alanınızdan kişiler alanında şifa ve içsel anlamda güçlü hissedeceğiniz sürece girişinizi göstermektedir.

Aynı gün 16 Şubat Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanlarda arzularınızı yeniden ifade etmek ve belirlediğiniz hedeflere doğru ilerlemek için tamamlanma enerjisi getirebilir. Bu Dolunay’da övgü ve takdir beklentiniz artabilir. Eleştirilere ne kadar açık ilerlerseniz o kadar faydanıza olacaktır.

18 Şubat’ta Güneş’in Balık burcuna geçmesi ise önümüzdeki 1 ay ; dış imaj ve toplum önü duruş alanınızda güç kazanacağınız süreci göstermektedir. Aynı zamanda ; Jüpiter Uranüs 60’lığı; yine bu konular ile birlikte zihinsel durumunuz, eğitimler, araba yolu seyahatler, yakın çevre ve akrabalar alanınıza anlık şans ve şifa enerjisi getirecektir. İhtiyacı olanlara yardım ve sadaka verin. Daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Ay sonu ise; zihinsel anlamda fevri ani konuşmalardan ve sözlerden kaçınınız.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ