2 MART 2022 BALIK YENİ AY'I

                                                                            

Güneş ve Ay’ın 2 Mart Çarşamba günü saat 20:35’te Balık burcunda kavuşumu ile Yeni bir Ay gerçekleşecek Sevgili dostlar.

Bu Yeni Ay Jüpiter ile 2 derece hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir. Özellikle de haritalarınızın Balık alanına 

Astroloji çarkının yani zodyağın son evi olan 12.evin sahibi Balık burcunda gerçekleşecek olan bu Yeni Ay eski döngünün bitişi ve yeni bir döngünün başlangıcını temsil ediyor.

Yeni Ay’da anın yükseleni Terazi. Dolayısı ile her alanda ilişkiler, diplomasi, dış politika , iç politika ön planda olacaktır.

KAD Boğa’da ise Venüs ve Mars üçgeni para, ilişkiler, aile, ev ve yaşam alanları ile ilgili konuları olumlu seviyeye taşıyacaktır.

Spiritüel, duygusal ve şefkat dolu bir Yeni Ay geliyor. Aynı zamanda şifa dolu ve ödüllü. Tamamen teslimiyette olun bu Yeni Ay’da. Yeni niyetler dileyin, isteyin, evrene salın. Maneviyatın çok güçlü olacağı bir Yeni Ay deneyimleyeceğiz.

Yeni Ay’da Merkür ve Satürn Kova’da partil kavuşumda, Plüto-Mars-Venüs ise 27 derece Oğlak’ta Anaretik kavuşumda olacaklar. Meali ise; hem mantıklı ve güçlü bir zihni hem de algı ve sezgi kanallarımızın de eşzamanlı açılacağını ve derin olacağını, depresif ve karamsarlıktan uzak özellikle 18 Mart Başak Dolunay'ına hazırlık olarakta bilinçaltı-ruhsal  alanınız ve bedensel sağlık alanınız arasındaki dengeye dikkat ederek her türlü hedef ve çalışmalarda ilerlemek gerektiğini göstermektedir. Pozitif düşünce gücüne önem veriniz bu süreçte.

Türkiye’nin haritasında ise Yeni Ay 9.evine etki edecek ve Türkiye’nin Retro konumdaki Natal Retro Uranüs’ü ve Tepe noktası (MC) ile kavuşum yapacaktır. Denizcilik, deniz trafiği, sözleşmeler, anlaşmalar, uçak endüstrisi ve genelde uzun mesafeli trafik, ister yolcu veya ticarete bağlı olsun uzun veya kısa mesafe uluslararası iletişim. Aynı zamanda Din,
kiliseler, vaizler. Yasa mahkemeleri. Üniversiteler, profesörler, felsefi ve bilimsel kurumlar ve yayınlar alanına etki edecektir.

Dilediğiniz her şeyi yaratabilseydiniz, parmaklarınızı şıklatsaydınız ve dünyanız sihirli bir şekilde değişseydi, bu yeni hayat nasıl olurdu? Bu muhteşem yeni ayın altında kendinize yeni bir hayat tezahür ettirmek için tohumları ekme fırsatınız var . Tek soru, şüphelerinizi ve korkularınızı evrene teslim edecek güvenecek kadar uzun süre askıya alabilir misiniz?

Gökyüzünün bunları sağlaması için iyi şeylere açık olmalısınız ve bu özellikle 7 ile 17 derecede Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak ve Balık burçlarında gezegenler ile doğanlar için geçerlidir. Bu yerleşime sahip olanlara bu yeni ay sevgi ve destek ışınları gönderecek. Bunu akılda tutarak, 2 Mart'a kadar olan günlerde ve sonrasında yolunuza çıkan her şeye açık ve anlayışlı olduğunuzdan emin olun.

Diğer burçlar ise korkmayın. İkizler, Yay ve Başak’lar bu Yeni Ay’da gergin enerjiler hissedebilirsiniz ancak bu Yeni Ay tüm burçları ve zodyağı aydınlatacak. Fırsatlara açık kalmalısınız, ancak içsel bilgeliğinize uyum sağlamak ve onun rehberliğini takip ettiğinizden emin olmak için yeterli zaman ayırdığınızdan emin olun. 

Yeni Ay’ın enerjisi 7 Mart’a kadar etkili olacaktır. Ve 7 Mart'a kadar kendi alanınızın dışına çok fazla hareket etmekten kaçınınız Sevgili dostlar.

Balık Yeni Ay’ında alkol ve ilaç kullanımına dikkat edin. Ve ödem yapıcı gıdalar tüketmeyin. Ve tuz kullanımınıza dikkat edin.

Balık Yeni Ay’ında en güzel ritüellerden biri müzik dinlemek , su ile her türlü rahatlatıcı arınma sağlayıcı uygulama, yeni niyetlerinizi yazmak  ve belirlemek.

Sağlıkla, aşkla, bereketle, bilgelikle ve şifa ile gelmesini dilerim.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ