2022 MART AYLIK BURÇ YORUMLARI

                                                                           

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; Mart ayı ilk haftasına maddi yatırım, kariyer ve sosyalleşme alanınız ile ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir. 3.göz bölgenizde açılmalar meydana gelebilir: Yeni Ay rüyalarınıza ekstra dikkat edin Sevgili Koç’lar! Sezgileriniz bu dönem artacaktır.

Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  sosyalleşme ve sosyal faaliyetler, dostlarınız ile ilgileneceğiniz süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in burcunuza geçmesi ile ışığını ve korumasını üzerinize yansıtacaktır. Dış imajınız ve toplum önü duruşunuzda öncü enerjiler getirecektir. Kim tutar sizi Sevgili Koç’lar !

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Mart ayı ilk haftasına sosyalleşme, kariyerinizden getirdiğiniz arkadaşlarınız ve bunun dış imaj, toplumsal duruşunuz alanına olumlu yansıması ve olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; kariyer ve sosyalleşme alanınızda gerçekleşecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  sosyalleşme, sosyal faaliyetler alanınız ile ilgili olacağınız süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; kariyer alanınızda gerçekleşecek olup bu alanda tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Öncü, girişimci, cesur enerjiler vereceği gibi yüksek hırs, egodan uzak durmanız gerektiğini de göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burcu; Mart ayı ilk haftasına zihninizi meşgul eden kariyer alanınız, yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, hukuk, mahkeme, yüksek eğitim, basın-yayın-iletişim, okült bilimler, inanç, maneviyat konularını içeren olumlu gelişmeler ile başlıyor olacaksınız.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; kariyer alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, hukuk, mahkeme, yüksek eğitim, basın-yayın-iletişim, okült bilimler, inanç, maneviyat alanları ile daha çok ilgileneceğiniz süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; ev-yaşam ve aile alanınızda tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi sosyalleşme, sosyal faaliyetler, arkadaşlar ve kariyer alanınıza öncü, girişimci ve cesur enerjiler ile ışığını yansıtacaktır.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Mart ayı ilk haftasına ile  yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, hukuk, mahkeme, yüksek eğitim, basın-yayın-iletişim, okült bilimler, inanç, maneviyat, sosyalleşme, dışarıdan gelen maddi kaynaklar ve kariyer alanınız ile ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, hukuk, mahkeme, yüksek eğitim, basın-yayın-iletişim, okült bilimler, inanç, maneviyat alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  eşten veya dışarıdan gelen maddi konular ile ilgileneceğiniz süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; zihinsel anlamda kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve eğitimler alanında yoğun çalışma sonucu tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi kariyer alanınıza ışığını verecek olup bu alanda öncü, girişimci ve cesur enerjiler getirmeye hazırlanıyor.


GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; Mart Ayı ilk haftasına kariyer, dışarıdan veya eşye maddi kaynaklarınız, evlilik, ilişki ve ortaklık alanınız ile ilgili olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile evlilik, iş ve ortaklık alanınız ile daha ilgili olacağınız süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; maaşlı çalışma, maddi yatırım ve ortaklık alanınıza etki ederek bu alanda tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, hukuk, mahkeme, yüksek eğitim, basın-yayın-iletişim, okült bilimler, inanç, maneviyat alanınıza öncü, cesur ve girişimci enerjiler vermeye hazırlanıyor.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; Mart ayı ilk haftasına yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, hukuk, mahkeme, yüksek eğitim, basın-yayın-iletişim, okült bilimler, inanç, maneviyat ve evlilik, ortaklık, ilişki, gündelik dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınızda olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; evlilik, ortaklık, alanınızda gerçekleşecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınız ile daha ilgili olacağınız ve korumacı enerjiler ile ilerleyeceğiniz süreci göstermektedir.

18 Mart burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ise; dış imajınız toplumsal duruş alanınızda çok çalışma sonucu tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar alanınıza öncü, cesur, girişimci enerjiler verecektir. Aynı zamanda daha tutkulu olabilirsiniz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; Mart ayı ilk haftasına gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, sağlık alanınız, dışarıdan gelen maddi kaynaklar, şans, yatırım, çocuklar ve flört konuları ile ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  şans, yatırım, çocuklar ve ilişki konuları ile ilgili olacağınız süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık alanınız ve iş hayatınız ile ilgili konularda tamamlanma kararı alabilirsiniz.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza cesur, girişimci, öncü enerjiler ile ışığını yansıtacaktır.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; Mart ayı ilk haftasına şans, yatırım, çocuklar, evlilik, ortaklık, ilişki ve ev-yaşam, aile konularında olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; şans, yatırım ve flört alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  ev-yaşam alanınız ve aile konuları ile ilgileneceğiniz süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; sosyalleşme, sosyal faaliyetler, kariyeriniz ve kariyerinizden bağlantılar konularında tamamlanma enerjisi getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınıza ışığını vererek, öncü, yükseltici enerjiler verecektir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Mart ayı ilk haftasına ev-yaşam, aile, gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, sağlık konularınız ile alakalı olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; ev-yaşam ve aile alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  zihinsel anlamda daha huzurlu hissedeceğiniz, eğitimler ve yakın akraba kardeşler konuları ile daha ilgili olacağınız süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; kariyer alanınıza etki ederek bu alanda çok çalışma sonucu tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi şans, yatırım, çocuklar ve flört alanınıza ışığını yansıtacak olup bu alanda cesur, öncü, yüksek enerjiler verecektir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; Mart ayı ilk haftasına eğitimler, kardeşler ve yakın akrabalar, şans, yatırım, çocuklar, ilişki, maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanlarınız ile ilgili olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; zihinsel anlamda arınacağınız gösterirken yakın akraba, kardeşler, eğitimler, kısa yolculuklar alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay’da araba alabilirsiniz. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  maaşlı çalışma ve maddi birikim alanınıza güzel enerjileri gösterirken bu alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz süreci de göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; yurtdışı yolculuklar ve bağlantılar, hukuk, mahkeme, yüksek eğitim, basın-yayın-iletişim, okült bilimler, inanç, maneviyat alanınızda gerçekleşecektir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi ev-yaşam konuları ve aile alanınızda cesur, öncü ve girişimci enerji verecektir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; Mart ayı ilk haftasına maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınız, dış imajınız ve toplum önü duruşunuz konularında olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; haftasına maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki edecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile  dış imaj, toplum önü duruş alanınızda koruyucu enerjiler verecek olup bu alanda kendiniz ile daha çok ilgileneceğiniz, teknolojik anlamda yeni yöntemleri kullanacağınız süreci göstermektedir.

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; eşten veya dışarıdan gelecek maddi konular ile ilgili tamamlanma enerjisi getirebilir. Aynı zamanda daha tutkulu olabilirsiniz.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi zihinsel anlamda enerjik hissedeceğiniz, yakın akraba, kardeşler, eğitimler, kısa yolculuklar konularında öncü, girişimci ve cesur enerjiler verecektir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Mart ayı ilk haftasına zihinsel rahatlama, dış imaj, toplum önü duruşunuz, ve bilinçaltı alanınızda olumlu gelişmeler ile başlıyorsunuz.

2 Mart Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay; dış imaj, toplum önü duruşunuz alanınızda gerçekleşecektir. Bu Yeni Ay, Jüpiter ile hizalanmasıyla özellikle sıcak, cömert ve iyimser. Uranüs'e altmışlığı ise  ilerleyici, açık ve pozitif değişim getirecektir.

6 Mart ve sonrası Venüs’ün Kova burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Evrensellik ve huzur duygusunun benliğinizi saracağını göstermektedir Sevgili Balık’lar !

18 Mart Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda tamamlanmalar getirebilir.

20 Mart ve sonrası Güneş’in Koç burcuna geçmesi maaşlı çalışma ve maddi yatırım alanınıza etki ederek ışığını verecek olup bu alanda öncü, girişimci ve cesur enerjiler verecektir.

 

ASTRO-SHERA

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ