1 NİSAN KOÇ YENİ AY'I

Koç Yeni Ay’ı 1 Nisan Cuma günü saat 09:25’te Güneş ve Ay’ın kavuşumu ile gerçekleşecektir. Tamamen Güveni, Yeni Başlangıçları kucaklamak ile ilgili bir Yeni Ay. Dinlenme, itibar ve romantizm ise bu Yeni Ay’ın konu başlıkları olacak.

Cesur Koç burcundaki bu Yeni Ay; Merkür ve Şiron ile de kavuşumda olacak. An’ın yükseleni ise İkizler'de Aldeberan Sabit Yıldızı ile kavuşumda ve Yeni Ay; yükselen ile kavuşumdaki Şans noktasına sekstil, Uranüs’e ise semisekstil yapıyor olacak. Neptün ise Balık’ta Uranüs’ün bulunduğu Boğa’daki Güney Ay Düğümü ile olumlu etkileşimde. Her anlamda mucizeleri barındıran, yaraları saran, yükselten ve şifalı bir Yeni Ay bizleri bekliyor. Aldeberan sabit yıldızı kavuşumu ise doğruluk, güleryüz ve bütünlüğü temsil ediyor. Ve artık gerisi bize kalıyor.

Öncü Koç burcunda gerçekleşecek olan bu Yeni Ay’dan herkes faydalanacak Sevgili dostlar. Ve bu cesur enerjinin getirdiği değişiklikler ve zorluklar  ile en uyumlu bir Yeni Ay olacak. Niyetlerinizi belirlemek, yeni başlangıçlar ve sahneye çıkmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz.

Venüs ve Satürn kavuşumunun üzerine gelen bir Yeni Ay olacağından bastırılmış duygulara ve hayal kırıklığı varsa harekete geçmeden önce bu süreçte dikkat etmekte fayda var. Merkür’de 11 Nisan’a kadar Koç’ta olacağı için iletişiminizde daha çok üslubunuza dikkat edin. Bunun yanında; haber beklediğiniz yerlerden hızlı yanıtlar gelecektir ve hızlı bir iletişim sürecini göstermektedir. 

Yeni Ay sonrası 2 - 3 Nisan'da Güneş ve Merkür kavuşum yapacaklar. Niyetlerinizin gerçekleşmesi, gökyüzü ile bağlantının ve frekansın açık ve Koç'taki kavuşum sebebi ile çok yüksek olacağı günler. Ağzınızdan çıkanlara ve düşündüklerinize dikkat edin. Konuştuklarınızın ve düşündüklerinizin gerçek eyleme yansıyabileceği tarihler. O sebepten olumlu düşünün.

Yeni Ay sonrası etkisi 3 Nisan’da başlayacak olan ve 5 Nisan’da Mars ve Satürn Kova burcunda  kavuşum gerçekleştirecekler. Ve bu kavuşum hem Kuzey hem de Güney Ay düğümleri ile kare bağlantıda olacak. Ve böylelikle Uranüs ile de bağlantıda olmuş olacak. Aralarındaki kare açı sebebi ile; finansal ve para konuları ve insanlar ile iletişim alanlarını kapsamaktadır. Sabırsızlık, anilikler, acele tutumlar, huzursuzluk duyguları ile diğer taraftan Mars’ın agresif, reaktif, içgüdüsel tutumlarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Her alanda ; sebebini dinlemeden ve durumu iyi analiz etmeden, düşünmeden harekete geçmek ve acele etmek yarardan ziyade zarar getirebilir. Yeni Ay sonrası; Ay Boğa’ya geçtiğinde 5 Nisan – 10 Nisan arası her alanda acele ve hızlı hareketler yerine sakin ilerlemek, seyahatlerde ve araba kullanırken dikkatli ve sakin olmak yerinde olacaktır.

Yeni Ay’da Güneş, Ay, Merkür ve Şiron ise Kova’daki Vesta ile olumlu etkileşimde huzur, uyum ve iletişimde akıcılık, diplomasi alanında açılım sağlayacaktır.

Özet olarak Sevgili dostlar; güzel bir Koç Yeni Ay’ı bizleri bekliyor.

Sağlıkla, huzurla ve denge ile hepinize güzel başlangıçlarla bir Yeni Ay dilerim.

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ