18 MART ANARETİK BAŞAK DOLUNAYI

 


Anaretikler döneminden tekrar merhaba Sevgili dostlar ! 18 Mart Cuma günü saat 10:18'te Güneş ve Ay’ın tam 27 derece karşıtlığı ile Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Bu dolunayda gezegenlerin çoğu astroloji çarkının Oğlak – Kova  ve Balık aksında toplanmış durumda olacaklar. Her şeyin solar sisteme baskı yaptığını dolayısı ile gezegenimize olan baskı enerjisini de eş zamanlı göstermektedir. Ve aynı zamanda öngörülemez ve hissedemediğimiz enerjileri açığa çıkarma potansiyelini de anlatmaktadır.

Gezegenler Oğlak ve Balık toplaşmasına geçer geçmez bir çok olay ve hareketlenmeler hem bireysel hem global olarak bireysel haritalar dahil olmak üzere başladı.

Şu an 4 gezegen Mars, Venüs ve Satürn Kova burcunda diğer 4 gezegen Merkür, Jüpiter ve Neptün ise Balık’ta hizalı durumdalar. Yani toplamda 8 gezegen Kova ve Balık’ta yoğunlaşmış durumda Sevgili dostlar. Şiron ise Koç’ta. Uranüs Boğa’da ve Dolunay esnasında Ay Başak’ta olacak. Güneş ve Plüto arasında ise olumlu etkileşim bulunmakta.

Değişim, özgürlük, devrimsellik, orjinallik ve anilikler gezegenimiz Uranüs ise Boğa’da bu oyunun içinde olmak istiyor. Ancak Uranüs için bu çok kolay olmayacak. Çünkü değişim ve özgürlük anlamında çokça baskıyı gösteriyor. Eğer ki iyi şekilde yönetilmezse şu an Dünya’da var olan gerginliği tırmandırabilir ve arttırabilir.

Dolunay sonrası Ay önce Şiron ile karşıtlık sonra Uranüs ile bağlantı ve en son Kuzey Ay Düğümü ile karşıtlık yaparak Güney Ay Düğümüne de etki edecektir. 1 Nisan’a kadar da tüm Oğlak, Kova ve Balık enerjilerinin üzerinden geçecek.

Dolunay esnasında Ay Neptün ile karşıtlıkta olacak. Gerçekler ve hayal, inanmak istediğimize inanmak, kanma ve kandırılma dengesine dikkat etmek gerekiyor. Buradaki Neptün’ün bir diğer mesajı ise dünyadaki ve iç dünyandaki problemlere son verebilmek için spiritüel açılardan bakılması gerektiğini söylemektedir.

Din ve inanç konularından ziyade spiritüel bağın önemini, bireysel ve global olarakta bağ tarafımızı güçlendirmemiz gerektiğini anlatmaktadır. Değer ve koruma anlamında önemli olanlara yoğunlaşmak gerekiyor. Bununla birlikte; Neptün Jüpiter ile yanyana.12 Nisan’da kavuşum gerçekleştirecekler.Ve Merkür’de buna dahil olacak.

12 Nisan sonrası; İnsanlar ile pozitif ve hoş etkileşimi ve iletişimi anlatırken aynı zamanda inandığın ile gerçek olanı daha iyi anlamınızı sağlayacak. Bireysel haritalarınızın Balık alanında bunu görebilirsiniz. Aynı zamanda Kova’daki gezegenlerin olumlu etkileşimi de buna yardımcı olacaktır. Ve Vesta’nın da Kova’da olması denge, uyum ve iyileşme getirecektir.

Venüs ve Mars ise kavuşumda olacak.

Satürn ve Uranüs derecesel olarak uzaklaşsalarda; dünyanın karmik sürecini aynı zamanda bireysel olarakta bizlerin de karmik sürecini eşzamanlı gösteriyor Sevgili dostlar.

Uranüs’ün ruhunu anlamamız gerekiyor. Uranüs’ü anlamak içinde Satürn’ü dinlemek gerekiyor. Acele edersen tökezlersin. Orijinal, akışta, sabır, sebat, mantık ve denge enerjisinde sadelikten yana gerçek olursan kazanırsın diyor. Venüs, Mars, Satürn ve Uranüs. Bireysel olarak kısıtlamalar, zorluklar, engeller içinde olduğumuz karmik durumlar sonradan pişman olunabilecek yanlış tutumlara sebep olabilir. O sebepten Önümüzdeki 1 hafta duyguların ! kontrolü ve mantıklı tutum çok önemli olacaktır.

Başak Dolunay’ının etkisi 25 Mart’a kadar etki edecektir.

Sinirler, Sindirim sistemi, mide, bağırsaklar hassas olabilir. Bu süreçte ; hem zihinsel olarak dengeye, hem de beslenmenize özen gösteriniz. 

Huzurunuzun ve tezahürünüzün önüne hangi toksik alışkanlıklar, kalıplar veya düşünceler giriyor?

Enerjinizi zamandan yana akışkan, çalışkan ve dinamik kullanın.

Zamana şans verin ve sürece güvenin Sevgili dostlar. Şifa ile gelsin.

18 MART BAŞAK DOLUNAYI OLUMLAMASI:

‘Her şeyde gerçeği görüyorum. Dünyaya geliş ve yaradılış amacımda dünyaya olan faydamı ve dünyaya sunduğum bu ilacı kucaklıyorum. Eşsiz hediyelerime açığım. Sağlığımı ve iyiliğimi taahhüt ediyorum. Kendim ve başkaları hakkındaki tüm yargıları serbest bırakıyorum. Gökyüzü, kainat ve evren tarafından tamamen destekleniyorum.’

OLDU BİLE.

 

ASTRO - SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ