2022 NİSAN AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu yeni ay toplum önü duruş, statünüz ve dış imaj alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda yeni ve taze başlangıçlara hazır olun. Aynı zamanda sağlık alanında koruma enerjisi de mevcut olacaktır.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile içsel olarak ve bilinçaltınızda daha naif ve evrensel sevgi enerjileri hakim olacaktır. Hem kendinize hem çevrenize hem de kolektif anlamda daha hassas ve duyarlı hissedeceğiniz, maneviyatınızın kuvvetleneceği sürece geçiyorsunuz.

11 Nisan sonrası zihinsel olarak maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınız ile meşgul olacağınız süreci göstermektedir.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu ile sezgilerinizi, hislerinizi ve de rüyalarınızı arttırabilirken, Adalet, sadakat ve hoşgörü duygularınızda içsel anlamda artış hissedebilirsiniz.

16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi Dolunayı ise karşıt evinizde gerçekleşecektir. Benden bize gitme yolunda bu Dolunay evlilik,ortaklık veya var olan  ilişkinizde pozitif ve olumlu tamamlanmalara sizleri götürebilir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi kariyer alanınızda gerçekleşecektir. Bu tarihler arası bu alanda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcundaki Güneş Tutulması ise maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınızda gerçekleşecektir.

Mayıs ayına ise zihinsel faaliyetiniz, iletişiminiz artarak başlıyor olacaksınız. Daha çok kardeşler, yakın arabalar, eğitimler, araba yolu yolculuklar gündeminizde olabilir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir.İçsel ve ruhsal anlamda güçlü, enerjik, hareketli ve girişimci hissedebileceğiniz gibi abartı tutumlara da dikkat ederek ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Bu Yeni Ay’da yeni fikirler ile doğabilirsiniz Sevgili Boğa’lar.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile yardımlaşma ve sosyal konularda daha duyarlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda dost ve arkadaş çevreniz ile daha çok vakit geçirmek ve onlarla ilgilenmek isteyeceğiniz süreci göstermektedir.

11 Nisan – 2 Mayıs arası zihinsel anlamda dış imaj ve toplum önü duruşunuzda daha konuşkan, iletişimde aktif ve zihinsel anlamda yoğun sürece geçiyorsunuz.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu sosyal hayatınız, arkadaşlıklar ve dostluklar aynı zamanda yardımlaşma alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda adalet, hoşgörü, bağlılık ve sadakat duygularınız artabilir.

16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi Dolunayı ise gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlarda pozitif ve olumlu gelişmeler, tamamlanmalar size getirecektir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi yurtdışı konular, kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim alanınızda gerçekleşecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulması ise dış imaj, toplum önü duruş alanınıza etki edecektir.

Mayıs ayına ise daha çok maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınız ile meşgul bir şekilde olacaksınız.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burcu; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay sosyalleşme, arkadaşlarınız, kariyer bağlantılarınız ve sosyal yardım konuları alanınızda gerçekleşecek. Bu alanlarda yeni, güçlü ve enerjik başlangıçlara hazır olun.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte kariyer alanınız ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Çalışma isteğiniz de bu süreçte artabilir.

11 Nisan sonrası  Mayıs başına kadar olan süreçte zihinsel olarak daha içinize dönük, konfor arayışınızın yükseldiği süreci göstermektedir.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu kariyer alanınızda gerçekleşecektir. Bu alanda adalet, hoşgörü, bağlılık ve sadakat duygularınız artabilir. İşinize derin bir sarılmanız var bu ay.

16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi Dolunayı ise şans, yatırım, yaratıcılık, çocuklar ve ilişki alanınızda gerçekleşecek olup bu alanlarda pozitif ve olumlu gelişmeler, tamamlanmalar size getirecektir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, sağlık alanınızda gerçekleşeceğinden bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir. Sonucu sizin lehinize olacak bazı gizli konularda bilgiler elde edebilirsiniz.

Mayıs ayına ise zaten iletişim yönünüz aktifken dış imaj ve toplum önü duruşunuzda daha da konuşkan, daha aktif ve zihinsel anlamda yoğun olduğunuz süreç ile başlıyor olacaksınız.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay direk olarak kariyer alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanda cesur, öncü, aktif ve yeni enerjilere hazır olun !

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte yurtdışı konular, kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz göstermektedir. Manevi konulara yöneliminiz, içsel anlamda naif ve duyarlı enerjilere açıklığınız bu süreçte çokça artabilir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreç zihinsel olarak sosyalleşme, arkadaşlarınız, dostlarınız, sosyal yardım gibi konular ile zihninizin meşgul olacağını göstermektedir.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu yine yurtdışı konular,kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim alanınızda gerçekleşerek bu alanlarda adalet, hoşgörü, bağlılık ve sadakat duygularınızı arttırabilir.Aynı zamanda bu alanlardan gelebilecek büyük şansı da göstermektedir Sevgili Yengeç’ler.

16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi Dolunayı ise ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleşecek olup bu alanda pozitif ve olumlu gelişmeler, tamamlanmalar size getirecektir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ise sosyalleşme, arkadaşlık, yardımlaşma ve kariyerinizden getirdiğiniz kişiler alanınıza etki edecektir.

Mayıs ayına ise daha çok zihinsel anlamda düşünceli başlıyor olacaksınız. Zihninizi çok yormamaya gayret edin. Arada bir meditasyon gibi şifa kanallarını kullanmaya bu süreçte başlayabilirsiniz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay, yurtdışı konular,kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda size yeni, öncü ve girişimci enerjilere hazır olun.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar ve sağlık konuları ile şifa enerjisi ile birlikte daha çok ilgileneceğiniz süreci göstermektedir. Aynı zamanda; manevi konulara yöneliminiz, içsel anlamda naif ve duyarlı enerjilere açıklığınız bu süreçte çokça artabilir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreç zihinsel olarak kariyer konularınız ile ilgileneceğiniz ve meşgul olacağınızı göstermektedir.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, sağlık konuları ile alakalı adalet, hoşgörü, şans, bağlılık ve sadakat duygularınızın artacağını göstermektedir.

16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi Dolunayı ise kısa araba yolu yolculuklar, eğitimler alanınızda kişiler ile güzel kontak, iletişim ve tamamlanma enerjisi göstermektedir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ise direk kariyer alanınıza etki edecektir.

Mayıs ayına ise daha çok zihinsel anlamda sosyalleşme, arkadaşlarınız, dostlarınız, kariyerinizden kişiler ile iletişim ve yardım konuları ile başlıyor olacaksınız.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay, eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar, sağlık alanınızda güçlenme ve iyileşme getirecektir.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte evlilik, ortaklık ve ilişki alanınız ile daha çok ilgili olacağınız süreci göstermektedir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreçte , yurtdışı konular, kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim alanları ile meşgul olabilirsiniz.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda adalet, hoşgörü, şans, bağlılık ve sadakat duygularınızın artacağını göstermektedir.

16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi Dolunayı ise maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızdan birlikteliklerde tamamlanmalar meydana getirebilir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi şans, yatırım, yaratıcılık, çocuklar ve ilişki alanınıza etki edecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması , yurtdışı konular,kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim alanlarınızda gerçekleşecektir.

Mayıs ayına ise daha çok kariyer konularınız ile meşgul olarak başlayacaksınız.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay karşıt eviniz Koç burcunda öncü, cesur ve girişimci enerjiler ile gerçekleşecektir. Yeni bir ilişki ya da ortaklık için hazır olabilirsiniz.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınız ile ilgili olacağınız evrensel şifa enerjilerinin de sizi koruyacağı süreci göstermektedir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreçte , dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar ve sağlık konuları ile meşgul olabilirsiniz.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda şifa ve şans enerjileri ile birlikte maneviyat, hoşgörü, adalet ve içsel olarak bağlılık ve sadakat duygularınızı arttıracaktır.

16 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ise; dış imaj ve toplum önü duruşu alanınızda yenilenme, yeni bir birliktelik ile tamamlanma göstermektedir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi ev, yaşam ve aile alanınıza etki edecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar , sağlık alanınızda gerçekleşecektir.

Mayıs ayına ise zihinsel olarak yurtdışı konular,kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim konuları ile meşgul olacağınız süreci göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanında öncü, yüksek ve cesur enerjiler ile geliyor.Hazır olun.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte şans, yatırım, ilişki alanınız ile daha çok bağ kuracağınız ve ilgili olacağınız süreci göstermektedir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreçte evlilik, ortaklık ve ilişki alanınız ile daha çok meşgul olabilirsiniz.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu şans, yatırım, yaratıcılık, ilişki ve çocuklar alanınıza şifa ve şans enerjileri ile birlikte gelirken maneviyat, hoşgörü, adalet ve içsel olarak bağlılık ve sadakat duygularınızı da arttıracaktır.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise biz duygusunu derinden hissettirecek ve tamamlanma getirecektir. Kendinizle de daha bütün ve güzel enerjilerde olacağınızı göstermektedir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi eğitimler, zihinsel alanınız, araba yolu yolculuklar, yakın akraba ve kardeşler alanınızda gerçekleşecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir. Köklerinizi keşfetme yolunda ilerliyorsunuz.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda gerçekleşecektir.

Mayıs ayına ise dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, sağlık konuları ile zihniniz meşgul olarak başlayabileceğiniz süreci göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay şans, yatırım, yaratıcılık, çocuklar ve ilişki alanınızda gerçekleşecektir. Ve bu alanlarda yüksek, öncü, cesur, dinamik enerjiler ile gelmektedir. Hazır olun.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte ev, yaşam ve aile alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz süreci göstermektedir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreçte gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınız ile zihinsel olarak daha meşgul olabilirsiniz.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu ev, yaşam ve aile alanınıza şifa ve şans enerjisi ile birlikte gelirken maneviyat, hoşgörü, adalet ve içsel olarak bağlılık ve sadakat duygularınızı da arttıracaktır.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise sosyalleşme, arkadaşlarınız, dostlarınız ve sosyal yardım konularında tamamlayıcı pozitif enerjiler getirmeye hazırlanıyor.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir.

Mayıs ayına ise evlilik, ortaklık ve ilişki konuları ile zihninizin meşgul olarak başlayabileceğiniz süreci göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay ev, yaşam ve aile alanınızda gerçekleşerek bu alanlarda öncü, cesur, yüksek enerjiler getirecektir.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte daha çok eğitimler, kısa araba yolu seyahatler, yakın akraba ve kardeşler alanınız ile ilgili olacağınız süreci göstermektedir. Aynı zamanda bu alanda ve kişilere karşı duyarlı, naif ve manevi duygularınız yükselebilir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreçte zihinsel olarak şans, yatırım, ilişki ve çocuklar ile ilgili konularda meşgul olacağınızı göstermektedir.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu eğitimler, kısa araba yolu seyahatler, yakın akraba ve kardeşler alanınıza etki ederek bu alanlarda şans ve şifa enerjisi ile birlikte gelirken maneviyat, hoşgörü, adalet ve içsel olarak bağlılık ve sadakat duygularınızı da arttıracaktır.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise kariyer alanınıza etki edecek olup güzel ve olumlu enerjiler, ve bu alandan birliktelikler hayatınıza taşıyabilir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi dış imaj ve toplum önü duruş alanınızda gerçekleşecektir. Bu tarihler arası bu alanlarda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz fırsatı getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması şans, yatırım, ilişki ve yaratıcılık alanınıza etki edecektir.

Mayıs ayına ise gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık konuları ile zihninizin meşgul olabileceğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; ; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay zihinsel anlamda cesur ve yenilikçi enerjiler verirken eğitimler, araba yolu seyahatler, yakın akraba ve kardeşler alanlarında cesur, öncü, yeni ve yüksek enerjilerde getirmeye hazırlanıyor.

5 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile Mayıs başına kadar olan süreçte maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz aynı zamanda içsel anlamda naif, ve kendinize karşı duyarlı, evrensel sevgiyi derin hissedeceğiniz süreci göstermektedir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreçte zihinsel olarak ev, yaşam ve aile konuları ile zihninizin meşgul olacağını göstermektedir.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza şans ve şifa enerjileri getirirken içsel olarak maneviyat, hoşgörü, adalet ve içsel olarak bağlılık ve sadakat duygularınızı da arttıracaktır.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay yurtdışı konular,kişiler ve yollar, yüksek eğitim, maneviyat, inanç, psikoloji, astroloji, hukuk, basın, medya, iletişim alanlarından birliktelikler, olumlu gelişmeler ile tamamlanma enerjisi getirecektir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi ile içsel ve zihinsel anlamda yeniden değerlendirme, düşünme, temizlik ve analiz için fırsat getirecektir. Bilinçaltını alanınız için dingin ve rahatlama sürecinde olacaktır.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ev, yaşam ve aile alanınıza etki edecektir.

Mayıs ayına ise zihinsel anlamda şans, yatırım, ilişki konuları ile meşgul olarak başlayabileceğiniz süreci göstermektedir. 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Nisan ayına 1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu Yeni Ay maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşecek olup cesur, öncü ve yeni enerjilere ile geliyor olacak.

5 Nisan Venüs’ün burcunuza geçmesi; Mayıs başına kadar olan süreçte dış imaj ve toplum önü duruşunuz ile daha çok ilgili olacağınız süreci göstermektedir.

11 Nisan – Mayıs başına kadar olan süreçte zihinsel olarak daha stabil enerjide, eğitimler, araba yolu seyahatler, yakın akraba ve kardeşler ile ilgili konularda meşgul olacağınızı göstermektedir.

12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter ve Neptün kavuşumu dış imaj ve toplum önü duruşunuz alanında şifa ve şans enerjileri getirirken içsel olarak maneviyat, hoşgörü, adalet ve içsel olarak bağlılık ve sadakat duygularınızı da arttıracaktır.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay eşiniz ile ilişkiniz, eşten veya dışarıdan gelen maddi kaynaklarınız ve sağlığınız alanında pozitif ve olumlu enerjiler getirecektir.

29 Nisan – 9 Ekim 2022 arası Plüto’nun retro hareketi sosyalleşme, kariyer alanınızdan kişiler, sosyal yardım konuları ve arkadaşlıklarınız alanında gerçekleşecektir. Bu alanlarda temizlik, yeniden değerlendirme, düşünme ve analiz için fırsat getirecektir.

30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması eğitimler, araba yolu seyahatler, yakın akraba ve kardeşler alanınıza etki edecektir.

Mayıs ayına ise zihinsel anlamda ev, yaşam alanınız veya aile konuları ile meşgul olarak başlayabilirsiniz.

 

ASTRO-SHERA

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ