12 NİSAN - 26 NİSAN 2022 JÜPİTER / NEPTÜN KAVUŞUMU

 

Merhaba Sevgili dostlar;

Bu kavuşum 17 Mart 1856'dan bu yana ilk kez coşkulu dansları ile hem Jüpiter hem de Neptün'ün birlikte yönettiği burç olan Balık'ta (23°58'de) gerçekleşiyor!

Evet, bu çok büyük bir anlaşma. Kültürel manzarayı ve aynı zamanda içsel gücümüzü değiştirecek bir şey. Bu kozmik ikili, Balık’ın yönettiği bilinçaltımız üzerinde çalışmaya devam ederken kendimize koyduğumuz engellerden kurtulabiliriz.

Güle güle, sınırlayıcı inançlar, önyargılı kavramlar ve zayıflatıcı korkular.

Merhaba, genişleyen şefkat, neredeyse psişik empati ve berrak rüyalar!

Sanatta dönüşümsel gelişmeler, özellikle dans, müzik ve film dünyasında. 1856'daki son döngü, klasik müzikte Romantik dönemle örtüşüyordu. Blues müziğin çıkışı.

Caz Çağı ise 1919-20'de Jüpiter'in Neptün ile tutkulu Aslan burcunda buluştuğu zaman tüm gücüyle gelişti.

Jüpiter / Neptün kavuşumunda görünmez unsurların bizi harekete geçirme gücü vardır. Sanat, maneviyat ve gizli bilgilerin ortaya çıkması çok olasıdır.

Meditasyon pratiği, doktor onaylı arınma, hidroterapi tedavisi veya psikoterapiye başlamak, sağlık kontrolleri için daha iyi bir zaman olamaz.

Jüpiter ve Neptün Balık burcunda en son bir araya geldiklerinde, Spiritüalizm en yüksek ve şaşalı dönemini yaşıyordu.

12 Nisan 2022 Jüpiter-Neptün kavuşumu, ruhlarımızın yolculuğunu derinden düşünmemizi sağlayacak Sevgili dostlar !

Ama bazı büyük ikiliklere hazır olun. 12 Nisan'da bu paradoksal gücü hissedeceğiz. Hastaneler, kurumlar ve hapishaneler, hapishanedeki mahkumların hakları medyada daha fazla görünürlük kazanabilir. Zihinsel sağlık sorunları yaşayanlara yeni şifa yolları açılabilir.

Türkiye’nin haritasında ise Tepe noktasında Scheat ile kavuşum yapacaktır. Ve 4.evine karşıtlık yapacaktır. Sulardan gelebilecek mikrobik durumların potansiyelini, özellikle köylerde ve arsa alanlarında yaşayan ailelerin bu konuda daha dikkatli olması gerektiğini, su taşkınları, sel gibi durumları ve özellikle madenler, yeraltı ile ilgili durumlarında konuşabileceğini göstermektedir.

Diplomatik, sözleşmesel ve akademik alanlarda kandırılmaya açıklığı da göstermektedir. Dış ülkelerin ülkemiz madenlerine yoğun ilgisi, boğazlar, denizcilik alanlarında kandırılmadan ilerlenmesi gerektiğini de göstermektedir.

Ancak Venüs’de Balık’ta her ne olursa şifasını ve korumasını da elimden geldiğince vereceğim demektedir.

Bu dönem özellikle açık su ve sıvıları dışarıda tüketmeyiniz. Alkol ve uyuşturan her şeyden uzak durunuz.

Yaşamınız süresince bir kez deneyimleyeceğiniz Jüpiter ve Neptün kavuşumu, bizleri Balık'ın daha yüksek ve derin enerjisi ile iyileştirme ve geliştirme potansiyeline sahip.

Bir şeyden özgür olduğunuzu, Tanrısal Benliğinizle/ Yüksek Benliğinizle bütünleşmeyi, İlahi dişil enerji ile yükselen arketipleri, ruhun daralması ve kontratı, yeni bağışlama, affetme ve kabul seviyelerinin, frekanslarının geldiğini ve hayatınızın bazı alanları için tamamlanma duygusu hissedebilirsiniz.


Şifa olmasını dilerim.

 

Jüpiter Neptün Kavuşumu Olumlaması:

‘İlahi bağımı güçlendiriyor, bedenimdeki duygusal ve fiziksel acıyı temizliyor, spiritüel yeteneklerimi onurlandırıyor, ruhumun beni yönlendirmesine izin veriyor ve iyileşiyorum. Hak ettiğim ödülleri almaya hazırım. Kendim ve kolektif için evrensel birlik, bütünlük ve şifaya niyet ediyorum.’

OLDU BİLE.

Jüpiter/ Neptün Kavuşumunun Element niteliğinde Burçlara Etkisi :

Su Grubu :
Balık, Yengeç, Akrep


Jüpiter / Neptün kavuşumu sağlık, dış imaj bakımından yenilenme, şans, bolluk, bereket, maddi kazanımlar, ilişki, maneviyat ve inanç, yurtdışı konular ve okült bilimler, yüksek eğitim alanlarında şifa enerjisini ve ödüllerini verecektir.

Toprak Grubu :
Boğa, Oğlak, Başak

Jüpiter / Neptün kavuşumu kariyer ve sosyal ilişkileriniz, ev, yaşam, aile, evlilik, ortaklık ve ilişki alanlarınıza şifa enerjisini ve ödüllerini verecektir.

Ateş Grubu :
Koç, Aslan, Yay

Jüpiter / Neptün kavuşumu bilinçaltı ve içsel benliğiniz, sezgileriniz, maddi kaynaklarınız ( içeriden ve dışarıdan gelen), ev, yaşam, aile ve sağlık alanında şifa enerjisini ve ödüllerini verecektir.

Hava Grubu :
Terazi, Kova, İkizler

Jüpiter / Neptün kavuşumu gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız, maddi yatırım ve sağlık alanınıza şifa enerjisini ve ödüllerini verecektir.

 

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ