16 NİSAN 2022 TERAZİ DOLUNAYI

 

‘‘Yeni ufuklara yer açmak için bahar temizliği zamanı’’

Konu uzun Sevgili dostlar.

16 Nisan’da Güneş Koç burcunda ve Ay Terazi’de 26°karşıtlıkları ile Türkiye saati ile 09:44’te

Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Bu Dolunay’ın önemli noktası; Dolunay esnasında Plüto Oğlak’ta  Ay ve Güneş’ kare açıda olacak. Gitmesine ve bitmesine ihtiyacımız olanı/olanları temizleyecek. Özellikle kariyer, maddi kaynaklar ve özdeğer alanında toksik olan olumlu anlamda  bize hizmet etmeyen içsel ve dışsal durumları derinden analiz ile yok etmeye kurulu olacaktır. Ancak Plüto’nun bu temizlik süreci hayatınızda ilerisi ya da geleceğiniz için olumlu anlamda yer açabilmek ve aydınlanmanız için gerçekleşecek.

Bununla eşzamanlı olarak 26°derecedeki Ay Terazi’nin 23°KAD Boğa ile etkileşimi tereddüt ve korku duygusunu göstermektedir. Bu durum şu an kendinizi ilişkili hissettiğiniz her döngü için geçerli. Burada önemli olan neyi bıraktığınız ya da kurban etmeyi düşünüyorsanız o olgunun hayatınızda çok değerli konumda olması olabilir. Ancak spiritüel açıdan durum çok farklıda gelişebilir. Çünkü bu Dolunay’da Jüpiter ve Neptün’ün Balık konumu ile Ay Terazi etkileşimi çok önemli olacak. Bakış açımızı, hayatı farklı görme ve büyük resmi bize gösterecektir. Ve bu kombinasyonda terkettiğiniz, bıraktığınız her ne ise karşılığında büyük ödülleri getirecektir.

Dolunay Satürn yani zamanın da altını çiziyor Sevgili dostlar. Zamana kredi ve şans verin. Ve hedefiniz ne ise o alana kitlenin. Hedefiniz konusunda zamanında olmanız gereken yerde olmanız önemli olacaktır.

Sizi geri tutan şeyler neler? Alışkanlıklardan, duygu durumuna ve özdeğer alanına kadar. Plüto derin çalışır. Bu gerçekleştiğinde KAD Boğa’ya yani gitmeniz gereken alana yönelmiş olacaksınız.

Dolunay’dan 2 gün sonra 18 Nisan’da zihnimizin çalışma formunu ve iletişim şeklimizi yöneten Merkür ve Uranüs Boğa’da kavuşum yapacaklar. İdeallerinizi, düşüncelerinizi kişiler ile paylaşmak önemli olacaktır. Ve Uranüs’te değişimi anlattığı için ‘zihnini değiştir’ diyor. Şurada olmalıyım, oraya gitmeliyim, şunu yapmalıyım, onunla olmalıyım, buna sahip olmalıyım veya olmamalıyım gibi ihtiyacınız dışı konuları iyi dengelemelisiniz. Dengeleyemiyorsanız eleme yapmanız gereken bir Dolunay geliyor. Eğer isterseniz her türlü şekilde dengeye oturtabilirsiniz. Önemli olan ilk şey burada sizi olumsuza çeken ruh hallerini bırakmak olacaktır.

Bazı şeyler zaman alabilir, dünyadaki yaşama baktığınızda hiç bir şey. Zaman; bizler kişisel olarak ne anlam yüklersek ona bağlı değişiyor. Sizi amaçlarınızdan, hedefinizden alıkoyan hiçbir duruma, olguya, duygu durumuna bu Dolunay’da izin vermeyin. Önemli olan ömür boyu değer olan ve olacak olan !

Jüpiter ve Neptün’un konumu burada sizlere çok yardımcı olacak. İlham, yaratıcılık, spiritualizm, öngörü ve duygular alanında. Venüs ise Balık’ta yaşamın takdirini gösterecek.

Ancak kararlar 18-19 Nisan tarihinde yani Dolunay’dan 2 sonra belirleyici olacaktır. Bu tarih sizde önemli bir şey bekleyecek. Ruhunuzun rehberlik etmesine izin vermeniz bu süreçte çok önemli.

20 Nisan tarihindeki gökyüzü konumu sizi kararınız ile ilgili şüphe etmeye itebilir. Çünkü Ay Yay’da Jüpiter ve Neptüne’e kare yapacak. Ancak bunun geçici enerji olacağını biliniz. Ay’ın güçlü hareketleri ruhsal ve duygu durumumuzu etkiliyor biliyorsunuz. O sebepten bu enerjinin üstüne çıkmak, iyi ve olumlu yönde kullanmak önemli olacaktır.

25 Nisan civarı ise Ay Balık’a geçecek, Jüpiter ve Neptün ile kavuşum yapması ile tamamlanma hissederek kararınız konusunda emin ve güven hissedeceksiniz.

Son olarak Dolunay’da An’ın yükseleni Akrep’te Zuben Elschemali sabit yıldızı ve KAD kavuşumda olacak. Bu sabit yıldız kadersel etkili olup tutkuyu, en iyiyi, yükselmeyi ve başarı ile tamamlanmayı anlatmaktadır.

Terazi Dolunayı’nın hepinize en başta sağlıkla sonrası denge ile, hoşlukla, keyifle, aşkla ve güzellikle gelmesini dilerim.

Terazi Dolunay’ı Olumlaması:

‘‘Değişimi kollarımı açarak kucaklıyorum. Açık ve dürüst iletişim kuruyorum. Karar vermek için sezgilerime güvenirim. Ben yaratıcı bir varlığım. Dengeli bir şekilde evrenle bağlantılıyım. Yolumu hissetmeyi ve dikkatimi özfarkındalığa, sevgi, barış, uyum, şefkat, akış ve yaradılışa odaklamayı seçiyorum.’’

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ