30 NİSAN 2022 BOĞA BURCUNDA PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

                                                                               

30 Nisan Cumartesi Türkiye saati ile 23:29’da Güneş ve Ay’ın 9° Boğa burcunda kavuşumu ile bu senenin ilk Parçalı Güneş Tutulması gerçekleşecek Sevgili dostlar. Ayın gölge konisi ekseni'nin Dünya'nın merkezine en yakın geçtiği an olacaktır. Ve bu tutulma; sevginin, ilahi bağımızın, paranın gezegeni olan Venüs’ün evinde gerçekleşecek. 

Tutulma anında Venüs ve Jüpiter Anaretik 27°Balık’ta kavuşumda ve Neptün’de bu kavuşuma çok yakın konumda olacak. Bu tutulma enteresan bir konfigürasyon Sevgili dostlar. Çünkü Balık’taki Stelyum Güneş ve Ay ile çok hoş bir açı ve uyum içerisinde olacak. Yine enteresan olan bir diğer konum ise Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü’nün de tutulmaya olumlu anlamda eşlik edecek olması. Bu da Tutulma anında güzel bir çok şeyin olabileceğini gösteriyor. Mars ise 11°Balık’ta Jüpiter’e doğru olan hareketi; hayallerin ve hedeflerin kuvvetli bir şekilde gerçek eyleme yansıyabileceği göstermekte.

Uranüs; Tutulma anında değişimi ve fırsatı göstermektedir. Hayatınızı daha iyi anlamda geliştirmek için ihtiyacınız olan hangi değişimi istiyorsanız muhtemelen uygulamak ya da yapmak için bu Güneş Tutulması en iyi zamanlama olmuş olacaktır.

30 Nisan sabahı Ay Boğa’ya geçecek ve 2.5 gün kalacak. Bugünler önemli günler olabilir Sevgili dostlar. Çünkü hayatınızda değiştirmek ya da değişmek istediğiniz yüksek potansiyel başarıya ulaştıracaktır.

Boğa ve Balık burçları ise daha güçlü etki alabilirler bu Tutulmada. Ancak hepimiz etki alacağız. Çünkü hepimiz yani Dünya olarak bu sistemin merkezindeyiz. Ve Güneş Tutulmasında etki alan gezegenlerin hepsinden etki alacağız.

Haritalarınızın öncelikle Boğa ve Balık alanından bu etkiler daha çok gelecektir. Aynı zamanda Uranüs’te haritalarınızda hangi alanda ise etki alacaktır. Ve bu etkiler Jüpiter’inde başarı, gelişim, ilerici potansiyeli ile olumlu olacaktır. Jüpiter ve Venüs’ün 27°Anaretik konumundan sebepte kuvvetli etki verecektir.

Tutulmalar Yeni Ay’dır Sevgili dostlar. Ve bu Tutulma çoğumuzun hayatında yeni bir döngüyü başlatacak. Ay düğümleride sabit burçlardaki ve Kuzey Ay Düğümü yönünde geliştiğinden olumlu, temeli sağlam, güvenli ve kalıcı bir döngü başlangıcı olacaktır. Bu Tutulma’da kuvvetli etki alacak Venüs ve Jüpiter enerjisi ile; yeni bir ilişki, iş, maddi yatırım, özdeğer ve değer, para, kazançlar, yurtdışı veya denizaşırı işler, konular, taşınma, sağlık alanında Uranüs’ün de Şiron ile olumlu etkileşimi ile hem gelebilecek yüksek fırsatları hem de yaraları saran yüksek şifa enerjisini göstermektedir. O sebepten bu tutulmanın size rehberlik etmesine izin verin. Özellikle de aşk, yaratıcılık ve sanat alanlarında.

Kuzey Ay Düğümüde Boğa’da olduğundan hem olumlu anlamda karmik çağrıyı hem de gitmemiz gereken yolu göstermiş olacak.

Satürn’de Kova’da KAD ile çok olumlu etkileşimde yardım ve kolaylık sağlayacaktır. Hava ve toprak enerjisi KAD Boğa görünür ve dokunabilir somut olana yolumuzu çıkaracak. Tutulma anında; Su ve Toprak enerjisi ise sağlam temeli buna ekleyecek. Satürn Kova burcuna geçtiği Mart 2020’den bu yana gelen karmik çağrışımı anlatmaktadır. Kendinizi de aynı zamanda içsel olarak özgürleştireceğiniz süreci de anlatmaktadır. Satürn Mart 2023’e kadar Kova’da. Dünya’nın bir kısmı global olarak daha iyiye gelişmek ve dönüşmek adına bu sürece girdi. Ve bu Tutulma gelişimi olumlu anlamda destekliyor. Ancak Mart 2023’e kadar yani Satürn’ün Kova’dan çıkışına kadar yeni oluşumlarda özgürleşme ve meydana çıkma anlamında beklemek doğru olan olacaktır.

Burada önemli olan; Satürn karmik çağrışımı anlatıyor.Ve KAD-GAD karşıtlığı ise geçmiş yaşam ve geleceğe giden yoldaki misyonu bize anlatmaya çalışıyor.

Geçmiş yaşamımız bizi şu an sahip olduğumuz hayata hazırladı Sevgili dostlar. Ve sahip olduğumuz şu an ki hayat deneyimi ise bizi bir sonraki hayatımıza hazırlıyor. Bunu akılda tutumak çok önemli. Çünkü Karma’dan bahsediyorsak  geçmiş yaşamlarımızdan bu yaşamımıza getirdiklerimizi de konuşuyoruz demektir. Ve bu da bizi biz yapan ve sonunda olmamız ya da dönüşmemiz gereken hale getirecek olan oluyor. Ve şu an ki hayatımız da bizi bir sonrakine hazırlıyor. Farkındalık işte bu aşamada çok önemli !

Anlamamız gereken doğum haritalarımızda neyi bildiğimiz, ne aşamalardan geçtiğimiz, yetilerimiz, getirdiğimiz yetenekler gözüktüğü gibi bir sonraki hayatımızın olumlu versiyonu içinde gitmemiz ve ilerlememiz gereken yolu da gösteriyor.

Şu an içinde bulunduğumuz hayatta daha iyisi olma adına devamlı bir şeylere hazırlıklı olma halindeyiz. Bunu neden bir sonraki hayatımızın daha iyi versiyonu içinde yapmayalım?

Aynı zamanda; Mars Balık’ta bu Tutulmada mücadele gücünü sezgisel desteği ile ruh rehberliği verecektir. Ve içgörüsel çalışacaktır. Bazen kararlarınız konusunda çok fazla düşünmekte arzuyu ve isteği yok edebilir. Yapacaksanız yapın der gibi bir hali var bu Tutulmanın. O sebepten bazı şeyleri dengelemek adına doğru zamanda doğru kararları vermek önemli olabilir. Ruhunuzun rehberliğinden ayrılmayın, izin verin göstersin.

30 Nisan Güneş Tutulması; ülkemizden izlenmeyecektir. Büyük Okyanusun Güney doğusu, Antartik yarımada ve Güney Amerika kıtasının güneyinde gerçekleşecektir. Güneş Tutulmasını sosyal medya veya benzeri kanallardan kesinlikle izlemeyiniz.

Ruhunuzun ışığı yolunuzu aydınlatsın ve doğru yolu göstersin. Güzel başlangıçlat Şiron'un şifası ile gelsin. Sevgiyle kalın.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ