JUNO BALIK BURCUNDA

 

Juno neredeyse önümüzdeki 1 sene süresince Balık burcuna geçiyor Sevgili dostlar. Uzun süreli ve dengeli ilişki gezegenimiz Juno ne tür bir eş sizin için doğru, bir ilişkide hangi zorluklarla karşılaşabileceğinizi bulmanıza yardımcı çok önemli bir asteroid’tir. Çoğu kişi tatmin edici ilişkilere sahip olmak ister. Ve bir ilişki, aşk en saf haliyle sonsuz neşe ve mutluluk getirebilir. 

Juno burada size aradığınız cevapları verebilir. Romantik karşılaşmalarınıza ışık tutar ve ayrıca kişinin kendisine güçlü ve zayıf yönlerini de gösterir.

Juno Balık burcunda ise aşka ve ilişkiye derinsel ve algısal bir içgörü verebilir. Kelimeler veya sözlerden ziyade yüksek bağ gücü, empati ön plandadır. Natal haritalarınızdaki Juno esas olandır. Ancak; Juno bir burçtan geçtiğinde enerjisini alır.
Böylelikle; Juno Balık burcuna geçişiyle önümüzdeki 1 sene süresince başlayacak olan ilişkilerinde niteliğini göstermektedir.

Balık 12.evin sahibi, astroloji çarkının son burcudur ve tamamlanmayı anlatır. Sezgiyi temsil eder ve psişik deneyimlerden yararlanır. Fiziksel ve ruhsal olarak 2 ayrı dünyayı anlatır. Yaratıcı, empatik ve hassas özellikler taşır. Neptün tarafından yönetildiği içinde maneviyat, sihir ve duyu dışı gözlemlerle bağlantılıdır.

Manevi bakış açısı yoğundur. Bu sebepten ; Juno Balık seyrinde ilişkiler manevi bakış açısına sahip olacaktır. Ve İlişkilerde romantizm ve aşkı yeni bir seviyeye taşıyacaktır. İlişkilerdeki değerler önemli olacaktır.Eş’ler birbirini şımartmayı sever ve bu konumda alevi canlı tutmak için ellerinden geleni yaparlar. Aynı zamanda ilişki ve evliliklerinde kararlıdırlar.

Juno Balık’ta yeni başlayan ilişkilerde utangaçlık, çekingenlik verebilir ve spiritüel bağlantıya, rüya bağlantısına ihtiyaç olabilir. Ki zaten bu bağlantılar kendiliğinden vuku bulur. Bu nedenle biraz zorlayabilir. Juno Balık’ta bir anlamda ruh eşi potansiyelini anlatır.

İlişkide dengeyi eş’leri ile beraber sağlamak isterler ve sadıktırlar. Aynı zamanda yumuşak, sıcak, vicdanlı ve naziktirler. Bununla birlikte ; dürüstlük, düşünceli olmak ve ilişkide ciddiyette önemlidir.

Juno Balık’ta dikkat edilmesi gereken karamsarlık ve değişkenlikten uzak durmaktır.

Bununla birlikte; önümüzdeki 1 sene Juno Balık geçişinde; ilişkinizde ya da evliliğinizde sevdiğinizi ve değer verdiğinizi mutlaka hissettirin.

**Not: Rüyalarınıza bu süreçte ekstra dikkat edin. Yol gösterici olacaktır. Jupiter ve Neptün algıyı iyice açtı zaten. Spiritüel uyanıştayız.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ