MAYIS 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU : Sevgili Koç burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in bilinçaltı ve benlik alanınıza yansıtacağı şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar dış imajınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Venüs’ün güzel enerjisi sizinle.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi zihinsel açıdan dalgınlık yapabilir. Kardeş ve yakın akrabalar ile bu dönem fazla polemiğe girmeyin ve dedikodulardan kaçının. Bununla birlikte araba araba yolu seyahatlerde dikkatli olun. Retro 3.evinizde gerçekleşeceği için zihinsel olarak bu süreci sakin geçirmeye özen gösterin.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa’da Retro hareketine devam edecek. Bu sefer maaşlı çalışma, yatırım ve özdeğer alanınıza etki edecek. Mümkün olduğu kadar bu alanlarda riske girmeyin. Özdeğer konusunda ise; yavaş, sakin iletişim kurarak ve stabil ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Acele ve hızlı kararlar almayın bu süreçte.

11 Mayıs’ta ise Jüpiter burcunuza geçmeye hazırlanıyor Sevgili Koç’lar. Özellik Temmuz sonuna kadar Bolluk, bereket ve şifasını akıtırken kilo alımına çok dikkat edin.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar ve alanınızda gerçekkeşecektir. Bu dönem ameliyatlardan kaçınınız.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçerek araba yolu seyahatler, eğitimler için çok uygun konumda olacak. Ayrıca; zihin alanınız ve bununla birlikte kardeş ve yakın akrabalarınız ile ilgili konularda olumlu aktif iletişimle aydınlık, keyifli, neşeli ve güzel enerjilerini vermeye hazırlanıyor.

25 Mayıs’ta ise Mars sizin burcunuza geçerek mücadele gücünüzü ve yaşam enerjinizi arttıracaktır.

29 Mayıs Venüs Boğa geçişi ile ise; maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınıza bolluk, bereket ve şifa enerjisi ile Haziran ayına giriyorsunuz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in sosyalleşme ve kariyer alanınıza yansıtacağı şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar zihinsel olarak para konuları ile meşgul olabilir bu anlmda kazanımlarda elde edebilirsiniz.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza etki edecektir. Bu alanlarda yavaşlık ve işlerin ağırdan olmasına etki edebilir. Bu süreçte; özellikle iletişiminize, kendinizi ifadeye dikkat edin. Para konuları ile ilgili negatif kodlamalardan ve konuşmalardan uzak kalın. Konfor alanınıza odaklanın. İyi planlama yapın. İş alanında dedikodulardan kaçının.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür sizin burcunuzda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçte ise; özellikle iş ve maddi konularda kendinizi ispatlama yönünde ve sakin ilerleyerek hareket etmelisiniz. Yine bu süreçte de kendi kendinize negatif kodlamalardan lütfen uzak ve dengede kalın Sevgili Boğa’lar! Güzel düşünün ve hareket halinde olun. Hareket berekettir.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Kazanma ve yükselme hırsınızın yoğun olacağı bir dönemi gösteriyor.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ilişki, evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşecektir.

 

21 Mayıs sonrası ise Güneş İkizler burcuna geçerek maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınıza neşe, eğlence ve farklı düşünsel sistemler getirerek ışığını yansıtacaktır.

25 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçiyor. Jüpiter ve Mars’ı bilinçaltı alanınızda misafir edeceksiniz uzunca bir süre.Bir taraftan enerji, yükselme ve şifa verirken diğer taraftan bu hırsı ve enerjiyi dikkatli kullanmalı ve kendi zararınıza olaylardan uzak kalmaya dikkat etmelisiniz Sevgili Boğa’lar. Asıl dikkat edilmesi gereken kendinizi manipüle ve sabote edip tabiri caizse gaza gelmeyin ve agresif enerjiden uzak kalın.

29 Mayıs sonrası Venüs’ün yüceldiği burcunuza geçmesiyle çok rahatlayacaksınız. Hem dış imaj bakımından güzelliğini ve şifasını verecek hem de maddi anlamda sizi destekleyerek Haziran ayına giriş yapacaksınız.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in kariyer alanınıza yansıtacağı şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar sosyalleşme ya da kariyer alanınızdan kişiler ile ilişki durumları olabilir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün burcunuzda yapacağı Retro hareketi ile dalgınlık, sakarlık ve zihin kazalarına karşı temkinli olunuz. Mümkünse kendinizi ilgilendirmeyen konulara ve kulislere bu süreçte girmeyin ve dedikodu ortamlarından uzak kalın. Bu süreçte; sizlere en iyi gelecek olan zihinsel arınma ve şifa kanallarını kullanmak olacaktır Sevgili İkizler. Zihninizi yormayın ve dinlendirin.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Ve bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Rüya kanallarınız açılabilir. Geçmiş konuların zihninizi gereksiz yere meşgul etmesine izin vermeyin. Bu süreçtede  An’da kalarak dinamik, stabil, sakin ve akışta ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile ise hem sosyalleşme hem kariyer alanınız canlanacaktır. Aynı zamanda sosyal çevrenizden kazanımlar ve şifa enerjileri sağlayabilirsiniz. 25 Mayıs’ta Mars’ta Koç burcuna geçiyor. Sosyalleşme ve kariyer alanınıza çok aktif ve yüksek enerji verecektir.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; gündelik yaşam dinamikleriniz,iş hayatınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir.

21 Mayıs sonrası ise Güneş sizde Sevgili İkizler ! Burcunuza geçerek ışığını, şifasını verecektir.

Jüpiter ile aynı eve misafir olacaklar.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve bilinçaltı alanınıza sevgi, şifa enerjisini ile Haziran ayına giriş yapıyorsunuz.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in yurtdışı konular, kişiler ve yolculuklar, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, psikoloji, astroloji alanlarında şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar kariyer alanınıza yüksek enerji, şifa ve bereket getirirken bu alandan kişiler ile ilişki potansiyelini de göstermektedir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Bu süreçte An’da kalmaya çalışın. Geçmiş anılar zihninizi meşgul edebilir. Anıları hatırlamak güzel ancak geçmiş kişiler ile ilgili düşüncelere odaklanmayın. Geçmişe yol verin Sevgili Yengeç’ler ! Dalgınlık ve sakarlıklara karşıda dikkatli olun lütfen. Meditasyon, şifalanmak ve zihninizi dinlendirmek için harika bir dönem olarak kullanın.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; sosyalleşme ve kariyer alanınızda geçmiş kişiler ve arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile ise uzun bir dönem kariyer alanınızda bolluk bereket enerjileri sizinle olacaktır. 25 Mayıs’ta Mars’ta Koç burcuna geçiyor. Bu alanlarda yüksek enerji, motivasyon, hareket ve bereket sizinle.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; şans, yatırım,çocuklar ve flört alanınzıda gerçekleşecektir.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise bilinçaltı alanınıza neşeli, dinamik ve hareketli enerjisini verecektir.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve hem sosyalleşme, hem kariyer alanınızdan gelen kişiler ile daha çok ilgileneceğinizi ve bu alanlarda bereket enerjisi ile Haziran ayına giriş yapacağınızı gösteriyor.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in sağlık, dışarıdan veya eşten gelen para kaynakları alanınızda şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar yurtdışı konular, yolculuklar ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji konularında yüksek enerji, şifa ve bereket getirirken bu alandan kişiler ile ilişki potansiyelini de göstermektedir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi sosyalleşme alanınızdan sizi bir süreliğine alıkoyabilir.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; kariyer alanınıza etki edecektir. Sakin, stabil ve tembellikten uzak kalarak ilerlemeniz bu süreçte daha iyi gelecektir. Nisan ayında ilgilendiğiniz konular önünüze gelebilir.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile ise uzun bir dönem yurtdışı konular, yolculuklar ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji konularında bolluk bereket enerjileri sizinle olacaktır. 25 Mayıs’ta Mars’ta Koç burcuna geçiyor. Bu alanlarda yüksek enerji, motivasyon, hareket ve bereket sizinle.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; ev, yaşam veya aile alanınızda gerçekleşecektir.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise sosyalleşme ve kariyer alanınıza Mayıs sonu ve Haziran ayı için neşe, hareket, bolca iletişim getirerek ışığını yansıtacaktır.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve kariyer alanınızla daha çok ilgileneceğiniz, maddi fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar konularında yüksek enerji, şifa ve bereket getirirken bu alandan kişiler ile ilişki potansiyelini de göstermektedir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi kariyer alanınıza etki edecektir. İşleri fazla zorlamayın ve daha ağırdan alabilirsiniz bu süreçte.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; yurtdışı konular, yolculuklar ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji konularında işlemleri yavaşlatabilir. Hareket halinde ve sakin kalın.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile ise uzun bir dönem eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar konularında bolluk bereket enerjileri sizinle olacaktır. 25 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçiyor. Bu alanlarda yüksek enerji, motivasyon, hareket ve bereket sizinle.

 

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; eğitimler, araba yolu yolculuklar, kardeş ve yakın akrabalar ile zihin alanınızda gerçekleşecektir.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise kariyer alanınıza hareket, neşe ve yoğun iletişim ağı getirecektir.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve yurtdışı konular, yolculuklar ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji konuları ile daha çok ilgileneceğiniz, maddi fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınıza şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar evlilik, ortaklık konularında yüksek enerji, şifa ve bolluk, bereket getirirken yeni ani bir ilişki potansiyelini de göstermektedir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi yurtdışı konular, yolculuklar ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji konularında etki alacaksınız. Bu konular ile ilgili evrak, haber gibi durumlar bu süreçte gecikebilir. Sakin olun. Retro bitiminde normal akışında devam edecektir.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar ile ilgili konularda Nisan ayındaki durumları tekrar değerleme yaptırabilir. Hareket halinde olun ve sakin kalın.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile uzun bir dönem  evlilik ve ortaklık alanınızda bolluk, bereket, şans enerjileri sizinle olacaktır. 25 Mayıs’ta Mars’ta Koç burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık alanınızda mücadele, yüksek enerji, motivasyon, hareket ve bereket sizinle. Aşırı ve abartı davranışlara çok dikkat bu süreçte.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda gerçekleşecektir.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise yurtdışı konular, yolculuklar ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji konularında hareket,neşe getirecektir.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz, bereketli, fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in şans, yatırım, eğlence, çocuklar ve flört alanınızda şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda yüksek enerji, şifa ve bolluk, bereket getirirken bu alanlarda ani bir ilişki potansiyelini de göstermektedir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi eşinizin sağlığı, eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar alanınıza etki edecektir. Bu alanlar ile ilgili konularda sakin ve akışta ilerleyiniz.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; evlilik ve ortaklık alanınızda akışta ve sakin enerjide ilerleyiniz.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile uzun bir dönem  gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda şans enerjisi ve bereket getirecektir. 25 Mayıs sonrası ise Mars’ın da Koç burcuna geçmesi ile bu alanlarda mücadele, yüksek enerji, motivasyon, hareket ve bereket sizinle.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; dış imaj ve toplum önü duruş alanınızda gerçekleşecektir. Sağlığınıza bu dönem daha özen gösterin.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise eşinizin sağlığı, eş veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar konularında şifa, neşe ve hareket getirecektir.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve evlilik, ortaklık alanınız ile daha çok ilgileneceğiniz , bereketli, fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

 

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in ev, yaşam veya aile alanınıza şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar yüksek enerji, şifa ve bolluk, bereket getirirken bu alanlarda ani bir ilişki potansiyelini de göstermektedir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi evlilik,ortaklık alanınıza etki edecektir. İletişim kalitenize daha çok önem vermelisiniz bu süreçte. Stabil ve sakin ilerleyiniz.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda daha aktif, sağlığınıza daha özenli ve acele etmeden ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile şanslı döneme giriyorsunuz. Şans, yatırım,yaratıcılık ve ilişki alanlarınıza hareket ve bereket getirecektir. 25 Mayıs sonrası ise Mars’ın da Koç burcuna geçmesi ile bu alanlarda mücadele, yüksek enerji, motivasyon sizinle.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; bilinçaltı alanınızda gerçekleşecektir. Bu süreçte kendinizle barışık olun ve krizlerden uzak kalın.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise evlilik ve ortaklık alanınıza neşe, hareket ile ışığını yansıtacaktır.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve gündelik yaşam dinamikleriniz, , iş hayatınız ve sağlık alanınızla ile daha çok ilgileneceğiniz , bereketli, fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU:  Sevgili Oğlak burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in araba yolu yolculuklar, eğitimler, yakın akraba ve kardeşler konularında şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar ev, yaşam veya aile alanınıza etki ederek yüksek enerji, şifa ve bolluk, bereket getirecektir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık alanınızda gerçekleşecektir. Sağlık kontrollerinizi yaptırın. İş ve gündelik yaşam alanınızda bazı gecikmeler, iletişim sıkıntıları olursa geçici enerji olduğunu bilin. Akışta kalın.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; şans ve yatırım alanınızda ani riskler almayın.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile ev, yaşam ve aile alanınızda şanslı, bereketli ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir ev ya da taşınma durumları olabilir. 25 Mayıs sonrası ise Mars’ın da Koç burcuna geçmesi ile bu alanlarda mücadele, yüksek enerji, motivasyon sizinle.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; sosyalleşme ve kariyer hayatınızdan getirdiğiniz arkadaşlıklar alanınıza etki edecektir. Bu alanda bazı kişiler ile yollarınızı ayırabilirsiniz.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise gündelik yaşam dinamikleriniz, iş hayatınız ve sağlık konularında hayatınıza hareket, neşe ve ışığını getirecektir.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve şans, yatırım alanınıza daha çok ilgileneceğiniz , bereketli, fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar eğitimler, araba yolu yolculuklari yakın akraba ve kardeşler alanınıza etki ederek yüksek enerji, şifa ve bolluk, bereket getirecektir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi şans, yatırım ve ilişki konularında riskler almayın.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; ev, yaşam veya aile konularında stabil, tembellik etmeden ve sakin ilerleyiniz.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile eğitimler, araba yolu yolculuklari yakın akraba ve kardeşler alanınızda şanslı, bereketli ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Zihinsel anlamda da çok aktif olacağınız süreci göstermektedir. 25 Mayıs sonrası ise Mars’ın da Koç burcuna geçmesi ile bu alanlarda mücadele, yüksek enerji, motivasyon sizinle.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; kariyer alanınızda gerçekleşecektir.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise şans, yatırım ve ilişki konularında hareket, neşe ve eğlence getirecektir.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve yeni bir ev ya da yaşam alanı konuları ile keyifle ilgileneceğiniz bu anlamda bereketli ve fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Mayıs ayına Venüs ve Jüpiter’in her alanda hayatınıza şans, şifa, bereket, sevgi ve şans enerjileri ile başlıyorsunuz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile ise ay sonuna kadar özdeğerinize odaklı olacağınızı göstermektedir.

10 Mayıs - 24 Mayıs arası Merkür’ün İkizler burcunda yapacağı Retro hareketi ev, yaşam veya aile konularınızda gecikmelere veya yanlış anlamalara sebebiyet verebilir. Akışta ve denge ile ilerleyiniz. Geçici bir süredir.

24 Mayıs - 4 Haziran arası ise Merkür Boğa burcunda Retro hareketine devam edecek. Bu süreçtede; zihinsel olarak tembellik ve dalgınlıktan uzak kalmaya çalışın. Daha çok hareket edin.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi ile maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda şanslı, bereketli ve hareketli bir döneme giriyorsunuz.

25 Mayıs sonrası ise Mars’ın da Koç burcuna geçmesi ile bu alanlarda mücadele, yüksek enerji, motivasyon sizinle.

16 Mayıs Akrep burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması; yurtdışı konular, yolculuklar ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, inanç, maneviyat, astroloji,psikoloji alanınıza etki edecektir.

21 Mayıs sonrası Güneş İkizler geçisi ise ev, yaşam veya aile alanınıza neşe, hareket getirerek ışığını verecektir.

29 Mayıs sonrası Venüs yüceldiği  Boğa burcuna geçiyor ve eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın akraba ve kardeşler alanınızla ilgilenebileceğiniz bu anlamda bereketli ve fırsatlar yakalayacağınız Haziran ayına girişinizi gösteriyor.

ASTRO-SHERA

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ