16 MAYIS AKREP'TE AY TUTULMASI

16 Mayıs Pazartesi; Güneş Boğa ile Ay Akrep’in 27’ Aneretik karşıtlığı ile saat 07:15’te Akrep’te Ay Tutulması gerçekleşecek.

Bu Tutulma Sevgili dostlar; sabit burçlar Akrep ve Boğa’da yoğun etkide ve daha çok Global kalıcı nitelikte olacaktır.

Özellikle; 30 Nisan Yeni Ay/Güneş Tutulmasında başladığınız/başlattığınız her ne ise o konu ile ilgili istikrarınızı ve bazı tamamlanmaları. 8 Kasım 2022 Boğa’daki Ay Tutulmasına kadar da enerjisi devam edecektir.

Boğa; kişisel değerler, maddi yatırım, maaşlı çalışma, konfor alanımız, güvenlik, mal ve mülkleri yönetirken Akrep dışarıdan gelen maddi kaynaklar, paylaşımlı kaynaklar, sağlık ve değişim dönüşüm alanlarını göstermektedir.

Güneş ise Boğa’da 29 derecedeki Algol sabit yıldızı ile kavuşumda Ay Akrep karşıtlığı değişim ve dönüşüm için sabır ve kuvveti içimizde bulacağımızı da göstermektedir.

Tutulma 6. ve 12. evler aksında gerçekleşeceğinden iş, para, sağlık ve bu alanlarda ilişkilerde derinde ve altta yatan konuları gün yüzüne çıkartabilir. Gizli konular, gizli bilgiler, duyguların ve arzuların dile dökülmesi ortaya çıkabilir. Akrep’teki bu tutulma; Tatlılıkla yapılırsa doğru kullanım olur. Agresife kayarsanız o zaman yanlış işletirsiniz. Sağlık konularında ise sürpriz şifa haberleri ya da bireysel haritalarınızın gezegen konumlarına göre altta yatan daha detay bilgileri getirebilir.

Kolektif olarak; yerin altı, madenler, petrol krizleri, bazı bölgelerde ayaklanmalar, suikast ve cinsel yolla bulaşabilecek hastalıkları tetikleyebilir.

Bu tutulma duygusal taraftan;
“Sadakat”, “vefa”, “güven”, “dürüstlük”değerleri çerçevesinde gelişecek Sevgili dostlar. Bunu sakın sadece romantik ilişkiler olarak düşünmeyin.

Hangi ilişkiler sadakatine değer hangi ilişkiler seni yoldan çıkarabilir ?

Eğer ki her alanda sağlıksız bir ilişkiyi ya da alışkanlığı sonlandırmazsak tutulmalar bunu bizim yerimize muhakkak yapar.

Öyle bir tutulma ki 19 Kasım 2021 Boğa burcundaki parçalı ay tutulması ile başlayan, belki de bugüne kadar ses çıkarmadığınız, gördüğünüz ama önemsemediğiniz her alandan kişilerin ve durumların size olan sadakatini ve güvenini sorgulayabilirsiniz bu Ay tutulmasında. Altta yatan ama bir şekilde sindiremediklerinizin sebebi işte o kişi/kişiler/durum/durumları temizleyebilecek bir Tutulma. Ancak dengede kalmak, iç huzura odaklanmak, aşırı tepkilerden uzak kalmak ve duygularınız ile hizalı olmak önemli olacaktır. Bunları yazıyorum çünkü Akrep altta biriken duyguları dışarı vurmak ister. Sizlere tavsiyem; eğer olan olmuşsa psikolojinizi bozmadan artık bundan sonra nasıl ilerlemek gerekiyor onu gözlemleyerek ve düşünerek devam etmeniz.

Güven, sadakat ve dürüstlük gibi etik ve insani değerlerin hepimizin hayatında daha da önem kazanacağı bir anlamda olumlu açılımı da gösteriyor. Küçük veya basit şeyler ile mutlu olmak kolektif olarak öne çıkacak bu Tutulma ile Sevgili dostlar.

Artık insanoğlu olarak güven mekanizması ve bu kişisel gelişime olan merak , insanlığın çok şükür ki hiç değilse ayan, farkına varan bir kısmı artık temeli sağlam, doğal ve güvenli olana gidiyor.

İşte 16 Mayıs’taki Ay Tutulması bunu ayrıştıracak . Özellikle sabit burçlar Kova, Aslan, Akrep ve Boğa’da 23-27 derecede gezegenleri olanlar ilk etki alacaklar olacaktır.

Bunun yanında ;

-Gelişimin için hangi takıntıları ve kaygıları bırakman gerekiyor ?
-Korkuların nereden geliyor ?

Bu Tutulmayı şifa enerjisine çevirirsek bireysel anlamda çok faydasını görürüz .

Yeter ki farkındalıklı olalım.
Hazır Merkür’de Retro olacak o süreçte. İç huzurunuza, ritüellerinize, meditasyonlarınıza, masaj ve rahatlatıcı aktivitelerinize odaklanın. Krizlerden uzak kalın.

Bol bol dinleyin ve gözlemleyin. Anlamak için dinleyin. Akrep derin ve şifalı çalışır.

Boğa güvenilir bir Toprak burcudur. Akrep tutkulu ve sadık bir su burcudur. Akrep; parayı, yerin altını, dönüşümü, krizleri, cinsiyeti yönettiği için bu yıl ki tutulmalar bizden evrimleşmemizi bekliyor. Yani insani kâmil olma yolunda ilerle diyor.

Bu yeni bir insan olmaya çalışmanız anlamına gelmiyor. Sen her halinle mükemmelsin !Ancak bu tutulmalar bizleri hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya iteceği anlamına geliyor Sevgili dostlar. İlişkiler ve finansal konuları geliştirmek için bir fırsat getirecek.

2022; özel hayat ve iş hayatınızda büyük değişimler getirebilir. Endişelenmeyin. Topraklanmış Boğa; bu değişiklikleri sakince yönlendirmenize yardımcı olacak sağlam bir temel hazırlayacak.
Bu sene denge çok önemli ve dengeye yoğunlaşalım mümkün olduğunca.

Bu Ay tutulmasında drama kraliçesi ve drama kralı olmaktan uzak durun.
Tatlı dil, sabır, özgüven ve dengeye odaklanalım.

Dolunay zamanları 5 gün öncesi ve sonrası cerrahi operasyonlar için uygun değildir.

Tutulma Arabistan yarımadası, Afrika, Avrupa , Rusya’da tutulma devam ederken Ay batacak. Güney Amerika ve Kuzey Amerika’nın doğusunda tutulmanın tamamı izlenecek olup, Kuzey Amerika’nın batısı Büyük Okyanus Yeni Zelanda’da Ay tutulması etkili olacak.Tutulma ülkemizde de kısmi olarak etkili olacak .

Akrep burcundaki bu dolunay ve tutulma duygusal yoğunluk yaratabilir. Akrep’ler süper sezgisel insanlar duygularla dolup taşmış gibi hissedebilirsiniz. Duygularınızı yoga, yürüyüş veya dans gibi hareketlerle ve gözyaşı ile dışarı atın.

 Ay tutulmasını gerek sosyal medyadan gerek çıplak göz ile izlemeyiniz.

Sağlıkla, şifa ile ve bereketle gelsin.

16 Mayıs Akrep Dolunayı Olumlaması:

‘‘Tüm korkuları ve şüpheleri, sınırlayıcı inançları, güvensizlikleri, en iyi olma yolumdaki tüm engelleri ve artık en yüksek iyiliğime hizmet etmeyen her şeyi serbest bırakıyorum.’’

OLDU BİLE.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ