2022 HAZİRAN AYLIK BURÇ YORUMLARI

                                                                             


  

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; Haziran ayına özdeğer, maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınız ile zihinsel anlamda meşgul olarak başlıyorsunuz. Hem kişisel hem maddi değer duygunuz yükseliyor !

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi sosyalleşme, kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda Ekim sonuna kadar sabır duygusu ve dirayet içinde olunuz.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konular eğitim, yakın çevre ve aynı zamanda zihin alanınızda akıcı ve devam şeklinde ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay yurtdışı yolculuklar, ülkedışı kişiler, yüksek eğitim akademi, inanç, maneviyat, psikoloji ve basın, yayın, iletişim alanınıza eğlence ve tamamlanmalar getirecektir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi ev, yaşam ve aile alanınıza sıcak, koruyucu enerjisini vermeye hazırlanıyor. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise; bu alanlarda yenilikler belki yeni bir ev, ortam getirebilir.

22 Haziran sonrası ve Temmuz ; Venüs İkizler geçişi; araba yolu yolculuklar, yakın çevre, kardeş, akraba, eğitim alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; bilinçaltı alanınıza etki edeceğinden kanma ve kandırılmalara karşı Aralık sonuna kadar ki süreç dikkatli olunuz. Rüya kanallarınız epey açılacak Sevgili Koç’lar!

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Haziran ayına dış imaj, toplum önü duruşunuz ve kendi benliğiniz, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, kendi değeriniz ile zihinsel olarak meşgul başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi kariyer alanınıza etki edeceğinden bu alanda Ekim sonuna kadar sabır ve dirayet duygusunda olunuz.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konular ve maddi yatırım, özdeğer, maaşlı çalışma alanınızda daha akıcı enerjiler ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay dışarıdssn gelen veya eşten gelen maddi kaynaklar, para ve spiritüel konular alanında bazı tamamlanmalar getirebilir. Duygusal olarak değişkenlikten ziyade stabil ve temiz bilgi ile ilerlemeniz faydanıza olacaktır.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi ile zihinsel anlamda yakınçevre, kardeş, akraba ve eğitim alanınızda daha koruyucu ve sıcak enerjiler vermeye hazırlanıyor. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise; zihin alanınız, araba yolu yolculuklar, yakınçevre, kardeş, akraba ve eğitim alanınızda gerçekleşecektir.

 

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi;  maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınızla daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; sosyalleşme, kariyer alanınızda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek Aralık sonuna kadar ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burcu; Haziran ayına her alanda iletişim yoğunluğu ve sosyalleşme ile başlıyorsunuz. Mayıs 2.hafta ilgilendiğiniz konularla alakalı akıcı enerji getirecektir.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi yüksek eğitim, akademi, yurtdışı yolculuklar, yurtdışı kişiler, basın, yayın, iletişim ve inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji alanlarınıza etki edeceğinden bu alanlarda sabır ve dirayet duygusunda olunuz.

13 Haziran sonrası Merkür’ün burcunuza olan düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konular ve dış imaj, sağlık, kariyer, toplum önü duruş, kendinizi ortaya koyma şekliniz ile ilgili konularda akıcı enerjiler ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza eğlence tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınıza koruyucu enerjiler getirecektir. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise; maaşlı  çalışma, özdeğer ve maddi yatırım konularında yenilikler ve arsa, toprak gibi yeni alımlar getirebilir.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi;  dış imajınız ve kendinizle daha çok ilgileneceğiniz ve kendinizi daha çok seveceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; kariyer alanınızda gerçekleşecek ve bu alanda kanma, kandırılmalara dikkat ederek Aralık sonuna kadar ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Haziran ayına kariyer ve sosyalleşme alanınız ile zihinsel olarak meşgul olarak başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi dışarıdan veya eşten gelen para kaynakları, kişisel gelişim ve spiritüel konular alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda Ekim sonuna kadar sabır ve diyaret duygusunda olunuz.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, bilinçaltı alanınızda ve kendinizi ifadede akıcı enerjiler ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay; gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınız alanınızda gerçekleşeceğinden bu alanlarda tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş burcunuza hareket ederek sevgi ve koruyucu enerjisini tüm alanınıza yansıtacaktır. 28 Haziran burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay; epey yenilikler ile geliyor. Ev,arsa, toprak alımı yapabilrsiniz.

 22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi;  kendinizle daha çok bağ kuracağınızı, seyahatleri  ve her konuda dengeye daha çok önem vererek ilerlemek isteyeceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; yurtdışı yolculuklar, yurtdışından kişiler, yüksek eğitim, akademi, basın, yayın, iletişim ve maneviyat, inanç konularında kanma ve kandırılmalara Aralık sonuna kadar dikkat ederek  ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; Haziran ayına kariyer alanı konularınız ile zihinsel olarak meşgul başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda Ekim sonuna kadar sabır ve dirayet duygusunda olunuz.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, sosyalleşme ve kariyer alanınızda akıcı enerjiler ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay; gündelik, yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınıza hareket ve tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi bilinçaltı alanınızda daha anaç, sevgi dolu ve duygusal hissederek kendinize karşıda bu sevgiyi ve koruyuculuğu vereceğinizi göstermektedir. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise; bilinçaltı alanınızda gerçekleşeceğinden toprak ya da arsa alımı düşünebilir. Bu anlamda yenilikler size getirebilir.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi;  sosyalleşme alanınıza renk getirmeye hazırlanıyor.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; dışarıdan gelen para, eşinizden gelen maddi veya paylaşımlı kaynaklarınız, eşinizin ve kendi sağlığınız alanında Aralık sonuna kadar kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU : Sevgili Başak burçları; Haziran ayına yurtdışı yolculuklar, yurtdışı işler ve kişiler, yüksek eğitim, akademi, basın, yayın, iletişim ve inanç, maneviyat, psikoloji, astroloji konuları ile zihinsel meşgul olarak başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanı konularınızda Ekim sonuna kadar sabır ve dirayet duygusunda olunuz.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, kariyer alanınızda daha akıcı enerjiler ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay; ev,yaşam ve aile alanınızda yenilikler, değişiklikler ve yeni alımlar ile bazı tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi sosyalleşme alanınıza sıcak enerjilerini vermeye hazırlanıyor. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise; kariyer ve sosyalleşme alanınızda yeni kazanımlar getirebilir.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi; kariyer alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda Aralık sonuna kadar kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz gerektiğiniz göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: Sevgili Terazi burçları; Haziran ayına para konuları, eşten veya dışarıdan gelen maddi kaynaklar , eşinizin veya kendi sağlık alanınız ile ilgili konularda zihinsel olarak meşgul başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi yatırım, şans alanınıza etki edeceğinden Ekim sonuna kadar bu alanlarda risk almadan, sabır ve dirayet duygusunda ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, yurtdışı işler, yurtdışı yolculuklar ve kişiler, konular, yüksek akademi, yüksek eğitim, basın, yayın, iletişim ve inanç, maneviyat alanlarında akıcı enerjiler ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay; zihin alanınız, eğitim konuları, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, kardeş, akraba alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda eğlence ve tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi kariyer alanınızı koruma alanına alacaktır. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile de; toprak ve arsa alanlarından kazanımlar getirebilir.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi; yurtdışı yolculuklar, yurtdışı kişiler , yüksek eğitim, akademi, basın, yayın, iletişim ve astroloji, psikoloji, maneviyat, inanç alanları ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; Aralık sonuna kadar gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınızda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; Haziran ayına evlilik, ortaklık ve ilişki konularınız ile zihinsel olarak ve akıcı enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketi ev, yaşam veya aile alanınıza etki edeceğinden Ekim sonuna kadar bu alanlarda sabır ve dirayet duygusunda denge ile ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklar, sağlık konularınız, spiritüel alanlarda akıcı enerjiler ve temiz bilgi  ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gelecek Dolunay; maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi yurtdışı yolculuklar, yurtdışı konular, bu alanlarda kişiler, yüksek eğitim, akademi, basın, yayın, iletişim ve inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji alanlarında koruyucu enerjisini verecektir. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile de; yurtdışı seyahatler, yeni maddi ve manevi kazanımlar, sezgilerinizin daha da yükselmesi gibi yenilikler getirebilir.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi; dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınız, eşinizin sağlığı ve spiritüel konular ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; Aralık sonuna kadar şans, yatırım alanınızda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Haziran ayına gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınızla zihinsel olarak meşgul ve bu alanlarda akıcı enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketiyle zihinsel anlamda özgürleşme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Araba yolu seyahatler, yakın çevre, akraba, kardeş ve eğitimler alanınızda Ekim sonuna kadar sabır ve dirayet duygusunda ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda akıcı enerjiler ile devam edeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile dış imaj, toplum önü duruşunuz, mesleğiniz, kişisel benliğiniz ile alakalı konularda keyifli tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarınız, sağlığınız ve spiritüel konular ile ilgili koruyucu enerjiler sağlayacaktır. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile de; toprak, ev ve arsa gibi yeni maddi kazanımlar getirebilir.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi; evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızla daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; Aralık sonuna kadar ev, yaşam, toprak alım satım ile ilgili konularda kanma ve kandırılmalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda yaşam alanınızı herkese her enerjiye açmayın Sevgili Yay’lar !

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; Haziran ayına şans, yatırım alanınız ile zihinsel anlamda meşgul başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketiyle maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda Ekim sonuna kadar sabır ve dirayet duygusunda kalarak ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınızda akıcı enerjiler ile ilerlemeye devam ediyorsunuz.

14 Haziran Yay burcunda meydana gerçekleşecek Dolunay; bilinçaltı alanınıza etki edecektir. Seyahat, ufkunuzu açıcı bilgilerde derinleşmek eğlenceli ve keyifli olabilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi evlilik, ortaklık ve ilişki alanınıza sevgi ve koruyucu enerjisini vermeye hazırlanıyor. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile de; ev, yaşam, ortaklık alanınızda yenilikler yapabilir, ortaklı bir toprak, arsa alımına yönelebilirsiniz.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi; gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak olan geri hareketi; Aralık sonuna kadar yakın çevre, akraba, kardeş alanlarında kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; Haziran ayına ev, yaşam veya aile konuları ile meşgul ve akıcı enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketiyle dış görüntü, dış imaj ve toplum önü duruşunuzda kısıtlanmışlık duygusu ve kendinizi saklama isteği yaratabilir. Ekim sonuna kadar bu alanlarda sabır ve dirayet duygusu ile ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda, şans, yatırım ve ilişki alanınızda daha akıcı enerjiler ile ilerleyeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gerçekleşecek Dolunay; kariyer ve sosyalleşme alanınıza etki edeceğinden bu alanlarda eğlence ve bazı tamamlanmalar getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınıza koruyucu ve sevgi enerjilerini getirmeye hazırlanıyor. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile de; bu alanlarda yenilikler sağlayabilirsiniz.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi; şans, yatırım, flört alanınız ile daha çok ilgileneceğinizi, şanslı sürecinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak olan geri hareketi; Aralık sonuna kadar maaşlı çalışma, maddi yatırım ve özdeğer alanınızda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

 

BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Haziran ayına araba yolu seyahatler, eğitimler, yakın çevre akraba ve kardeş konularında zihinsel olarak meşgul ve yine bu alanlarda akıcı enerjiler ile başlıyorsunuz.

4 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda Ekim sonuna kadar başlayacak geri hareketiyle bilinçaltı alanınızda özgürleşme isteğiniz yoğunlaşabilir. Ekim sonuna kadar bu alanlarda sabır ve dirayet duygusu ile ilerlemeniz gerektiğini göstermektedir.

13 Haziran sonrası Merkür’ün İkizler burcuna tekrar düz hareketi ile Mayıs 2.hafta var olan konularda,ev, yaşam alanınız veya aile konularında akıcı enerjiler ile devam edeceğinizi göstermektedir.

14 Haziran Yay burcunda meydana gerçekleşecek Dolunay; kariyer alanınıza eğlenceli tamamlanmalar, seyahat planları getirebilir.

21 Haziran ve sonrası 1 ay Güneş’in Yengeç burcuna hareketi şans, yatırım, flört alanınıza kazanımlar getirmeye hazırlanıyor. 28 Haziran Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile de; bu alanlarda yenilikler sağlayabilirsiniz.

22 Haziran sonrası ve Temmuz Venüs İkizler geçişi; ev,yaşam veya aile alanınızla daha çok ilgileneceğinizi göstermektedir.

Haziran sonu; Neptün’ün ise Balık burcunda başlayacak olan Aralık 2022 sonuna kadar başlayacak geri hareketi; Aralık sonuna kadar her alanda kanma ve kandırılmalara dikkat ederek ilerlemeniz gerektiğiniz göstermektedir.

 

ASTRO-SHERA

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ