30 MAYIS 2022 İKİZLER YENİ AY''I

 

Güneş ve Ay’ın 9° kavuşumu ile 30 Mayıs Pazartesi 14:30’da İkizler burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Güzel haber geliyor. Bu Yeni Ay’da Güneş ve Ay, Aldeberan sabit yıldızı ile başbaşa ve partil kavuşumda Sevgili dostlar. Ve gökyüzünde onları etkileyen hiçbir gezegen olmayacak.

Biliyorsunuz Yeni Ay’lar yeni bir döngü başlatır. Ve bu Yeni Ay hayatlarınızda yeni bir şeyin başlamaya hazır olduğunu gösteriyor. Bu şu an ilgilendiğiniz bir şey de olabilir. İkizler; Tanrı’ların ve Gökyüzünün habercisi Merkür’ün evi. Dolayısı ile bu Yeni Ay ile her aqlanda iletişimin önemli ve önem kazanacağı süreci gösteriyor. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz durum ile ilgilide başarıyı gösteriyor. Ancak bu Yeni Ay’da neyi, nasıl, ne şekilde söylediğimiz, analiz ve düşünce yeteneğimiz varmak istediğiniz noktaya yani amacınıza ulaşmada özellikle fikirlerinizi paylaşırken önemli olacaktır. Aldeberan; etkili, güzel ve doğru söz, onur, bütünlük, cesaret ve hareket.

Yeni Ay gerçekleştikten 1 gün sonra ; 1 Haziran’da Ay ve Lilith kavuşum halinde olacaklar. Jüpiter ve Mars, Şiron ile dikkat edilmesi gereken bir etkileşim yapacak. Ancak burada Vesta ve Venüs yardım eli uzatacaktır. Duygularda ve tutumlarda olabildiğimiz kadar kontrollü olmalıyız. Gökyüzünde yoğun Marsiyen enerjiler olacağından ateşi körükleyebilir. Ve bazı şeyleri gerçekte düşündüğünüzden daha önemli hale getirebilir. Dünya da global olarak daha çok etkili olacaktır. Venüs ve Vesta’nın konumu ise uyumu koruyacaklarını gösteriyor. Her türlü iletişiminizde işleri daha eşit, diplomatik ve adil şekilde yürütme amacında olursanız etrafınızdaki kişileri de daha rahat anlayabilirsiniz.

Özellikle Yeni Ay sonrası günler; Sevgi duygusuna ve sevgiye yoğunlaşmak çok önemli olacaktır. Mars ve Jüpiter’in olumsuz hareketini en aza indirgeyecektir. Yeni Ay sonrası içsel olarak bulunmak istemediğiniz ortamlarda ise bulunmayın.

3 Haziran civarı ise; Ay ve Plüto karşıtlıkta olacak. Ancak Plüto; KAD, GAD ve Merkür ile çok olumlu etkileşimde olacak. İçinde bulunduğumuz dönüşüm ve yenilenme sürecinde dayanma, sürdürme yeteneğimiz burada da önemli olacaktır. Merkür’e teşekkür borçluyuz inanın. Derin olmak, konulara derinlemesine ve zekice inme şansı yaratacaktır. Özellikle öğrenciler ya da entellektüel arena da iş yapanlar için verimli ve değerlendirilmesi gereken konumda olacak. İnandığımız, düşündüğümüz, söylediğimiz her şey de derine inmek isteyeceğiz Sevgili dostlar. KAD, Merkür ile yanyana ve Plüto ile de uyum içinde olacak. Hedefimize varmak, gitmek istediğiniz yer yoğun ve derin önem taşıyacaktır. Bu da pozitif motivasyon sağlayacak.

 

5 Haziran gibi ise Ay Aslan’a geçecek. Satürn ve Vesta ile karşıtlık yapacak. Satürn ise; hem GAD hem KAD ile uyumsuz. Bu ne demek oluyor? Sınırlarımızı, limitlerimizi, engellerimizi, sorumluluklarımızı varsaymak zorundayız. Durumla başa çıkmak için; çaba göstermek zorundayız. Merkür’de işin içinde olacağından negatif hissetsek te akılcı olmak gerekecek. Hedeflerinize sıkı sıkı tutunup o yolda olumlu enerjide gitmek gerekiyor.

Bu süreçte kendimizden emin olmalı ve kendimizi sabote etmekten her alanda uzak durmalıyız.

6 Haziran’da ise Ay Aslan’dan çıkıp Başak burcuna geçerek bu seferde Vesta ile karşıtlıkta bulunacak. Ve Vesta’nın Balık’taki konumu öngöremediğimiz yerden durumlar getirebilir. İşte burada da uyumlu ve köklenerek kalmak önemli olacaktır.

8 Haziran’da ise Ay Başak ve Neptün karşıtlığı olacak. Ancak bu defa Neptün Merkür ve Plüto ile uyum içinde olacağından öngöremediğimiz ya da gizli durumlar ortadan kalkmış olacak.

Mart 2023’e kadar Satürn Kova’da Sevgili dostlar. Satürn Balık’a geçtiğinde Mart 2023’te; Uranüs ile uyumlu ilişki içinde olacaklar. Ve tamamlanmalar gelecek. Bu hemen şimdi değil tabi. Mart 2023 ve sonrası için geçerli. O sebepten; Mart 2023’e kadar özgürlük ve değişim konuları hakim. İç sesimiz bize liderlik yapacaktır. Neptün ve Merkür bu yolda zihnimiz ve sezgilerimizin dengeye getirerek yardımcı olacağını göstermektedir. Ne söyleyeceğimiz, ne cevap vereceğimiz ya da neye cevap vereceğimizi, neyi anlamamız gerektiği konusunda iç sesimiz bize liderlik yapacak. Merkür ve Plüto etkileşimi de somut bir enerji ortaya çıkaracaktır. Hem sezgilerimizi hem aklımızı kullanacağımız sürece geçiyoruz. Hepimizin içinde bu ilham ve spiritüel enerji var Sevgili dostlar. Ve somut sonuçlara ulaşacağız. Hayallerimizin Neptün’ü Merkür ve Plüto ile pozitif enerjisi ile gelişecektir.

9 Haziran ise Ay Terazi’de -Jüpiter ile karşıtlığa geçecek. Şiron ve Mars ise Koç’ta çok güçlü bir enerjide olacaklar. Hatalara meyil verebilecek bir enerji. Öfke kontrolü çok önemli olacak. Sessiz kalın bugünde. Gerekirse evde kalın, müzik dinleyin, kendinizi izole edin. Global olarak ses getiren durumlar yaşanabilir bugünde. Bireysel olarak gerginlikten uzak kalın.

12 Haziran ise Ay Akrep’e geçecek, tutkular ortaya çıkabilir. Ve bazı şeyleri doğru zamanda yapmak önemli olabilir. Uranüs, KAD, Merkür ve Venüs’e karşıtlık yapacak. Sabır, dayanıklılık, denge bu sene çok önemli Sevgili dostlar. İçsel olarak sıkıştığınızda ya da çaresiz hissederseniz kendinize bunu hep hatırlatın. Ve zamana kredi verin.

14 Haziran’da ise Yay Dolunayı bizi bekliyor olacak.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ