JÜPİTER KOÇ BURCUNA GEÇİYOR (11 MAYIS - 29 EKİM )

Genişleyen, şans, şifa , bolluk ve bereket gezegenimiz 5 aydır konumlandığı Balık burcundan Mars’ın evi olan Koç burcuna geçiyor Sevgili dostlar.


Jüpiter 11 Mayıs’tan Temmuz sonuna kadar Koç’taki düz seyrinde haritalarınızda bulunduğu alana göre hız, enerji, bolluk, bereket, zenginlik, kazançlar, şans ve şifa enerjileri getirecektir.

Özellikle; Ateş grubu öncelikli Koç’lar, Aslan ve Yay burçları ile Hava grubu Terazi, Kova ve İkizler bu geçişten faydalanacak .

Şu an Venüs Koç’ta, Mayıs sonu Mars’ın da bu ikiliye katılması ile hepinizin haritanızdaki Koç alanı yüksek derecede hızlanacak, mücadele gücü ve yaşam enerjisi artacak, bereket , şans ve şifa enerjileri de beraberinde gelecektir.

Balık’taki ilahi adalet enerjisi, Koç’ta bireysel enerjiye vurgu yapacaktır. Özellikle iş ve kariyer konularında, şifa bekleyen çocukların sağlığında iyileşmeler, ilerlemeler ve sürpriz kazanımlar, yeni iş teklifleri ve kazançlar getirecektir. Eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız tam zamanı. Jüpiter Koç bu cesareti verecektir.

Jüpiter Koç’ta hız, efektiflik ve girişkenlik artarken özellikle Mayıs sonu Mars’ın da Koç’a geçmesi ile egoya ve benmerkezci tarafa kaymamaya dikkat etmekte fayda var. Sabırsızlık, rekabet ve acele tutumlar kişinin kendisini yormaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Zaten çantası dolu ödüllerle geliyor Jüpiter Koç ve herkes haritası nispetinde bu ödüllere sahip olacak Sevgili dostlar. O sebepten rahat, akışta ve efektif kalınız.

Özellikle çocukların kendine güveni ve bilge bilmiş halleri artabilir :) Çocuğu olanlar buna hazır olsunlar. Bunun yanında yaşça büyük insanların da çocukça konuşmaları ya da çocuksu hareketlerine şahit olabilirsiniz.

Jüpiter Temmuz sonundan Kasım sonuna kadar ise Koç’ta retro( geri harekette) olacak. İşte bu süreç hem değişim hem iyileşme ve farkındalığın daha artacağı dönemimiz olacak kolektif olarak.

Bunun yanında hava sıcakları ve kuraklık artabilir. Bu durum mahsulleri ve stokları etkileyebilir. Yangınlar maalesef yüksek muhtemel olasılık olabilir.

Bireysel olarak Jüpiter Koç’ta özellikle Temmuz-Kasım sonuna kadar ki süreçte;

Tembelleşmemek, sağlığına özen göstermek, çalışmaya devam etmek, hayatını standardize etmek, iç huzura odaklanmak, alma-verme dengesine dikkat etmek, insanların huyuna suyuna gitmeye özen gösterelim.

Türkiye’nin ise 10.evine direk etki ederek bununla bağlantılı olarak 2.3.6. Ve 12.8.4 evlerine etki edecek. Açıklaması; bankalar, borsa , finans kuruluşları, para piyasaları ve ticaret, ulusal servet, gelir, araziler ve arsaların değerlenmesi ( gayrimenkulden çok arsalara rağbet etmek gerekiyor ), emlak, parlementonun hükümetin Muhalefet tarafı, hava koşulları, halkın sağlığı, sağlık Hizmetleri, büyükelçiler, hükümet , ünlü kişiler, yabancı ülkeler ile finansal ilişkiler Temmuz sonuna (28 Temmuz’a kadar) yükselme ve hızlanma sürecine geçecek. 
Aynı zamanda spor camiası, futbol ve genel anlamda sporun çokça konuşulacağı da döneme giriyoruz.

28 Temmuz - 29 Ekim arası Jüpiter Koç’ta bu alanlarda Geri harekete geçecek.  Ancak bilinmelidir ki; Jüpiter Retro (geri) harekette bile olsa şifasını akıtır, sadece yerli ve yönlü , farkındalıkla ilerlemeye önem vermek gerekiyor.

Kasım sonu Jüpiter kendini iyi hissettiği Balık burcuna tekrar giriş yapacak ve bu Retro süreçte kim ne yaptı, kendine ne kattı, kendine ve başkalarına nasıl davrandı buna göre ilahi adalet mekanizmasını tekrar başlatacaktır.

Şifa, bolluk, bereket ve şansla gelsin.
Sevgiler

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ