14 HAZİRAN 2022 YAY DOLUNAYI

 

14 Haziran Salı günü saat 14:52’de İkizler burcundaki Güneş ve Yay burcundaki Ay’ın 23°karşıtlığı ile Yay – İkizler hattı arasında Çilek Dolunay’ı olarak ta geçen Yay Dolunay’ını deneyimleyeceğiz. Yay; her zaman şans ve optimist enerji ile korunan Jüpiter’in evi olan Yüksek bilinç, İkizler ise mantık, zihin, iletişim ile  Merkür’ün evi olan Alt bilinci ifade ediyor Sevgili dostlar.

Güneş İkizler’de mantıkla düşünmeye, Ay ise Yay’da sezgilerimiz aracılığı ile daha geniş bir perspektiften bakmamızı sağlayacaktır. Satürn ise Kova’da bu dolunaya denge ve gerçekçi bakış açısı ile destek veriyor. Neptün ise bu Dolunay’a kare açıda mantık-duygular ya da gerçekler ve hayaller arasında, pratik olamama hali gerilim ya da dalgınlık hissettirebilir. İkizler ve Yay değişken burçlar olduklarından ötürü her türlü tutumun, iletişimin, duygular ve mantık alanında dengenin önemli olacağını anlatırken esnek olmamız gerektiğini de gösteren bir Dolunay. Daha derin, ufkun ötesinde bilgilere de ulaşma isteğimizi de anlatmaktadır. Yay; felsefeler, yabancı ülkeler, yolculuklar, yüksek eğitim, öğrenim, psikoloji, astroloji, hukuk, din, inanç, maneviyat, basın, yayın, iletişim, dış ticaret, mülteciler, turizm, hava yolu, uzak akrabalar ile iletişimi anlatırken İkizler mental alan, fikirler, düşünceler, haberleşme, bilgiyi elde etme, yakın çevre, kardeşler, ilişkiler, kısa yolculuklar alanlarını kapsamaktadır. 

Bu Dolunay 3 Silahşörlerden İkizler’deki Sabit Yıldızlar Capella ve Phact’a karşıtlık yapıyor. Çevrenizden yanlış ve kulaktan dolma bilgilerle hedeflerinizden sapmamaya dikkat edin. 

Güneş ise İkizler'de; Mintaka sabit yıldızı ile hizalanacak, Orion'un kuşağındaki bu yıldız zihninizi güçlendirecektir ve suya yakın yerlerde şarj olur. Daha etkinlik kazanır.

Ay ise Yay’da 22°Ras Alhague sabit yıldızı ile kavuşum yapacak. Gizli olaylar, durumlar, eczacılık alanı, ifşaatlar global olarak ortaya çıkabilir.

Bu Dolunay’da; İkizler ve Yay enerjisi arasında denge bulmak ve dengede kalmak önemli olacaktır.

Aynı zamanda; Mars ve Şiron ise Koç burcunda kavuşumda olarak ve Jüpiter’de yine Koç burcunda Yay Dolunay’ına üçgen yaparak bireysel anlamda her türlü kendimizi gerçekleştirme, dışarı koyma bakımından destekleyici cesaret, neşe ve her türlü yaraları saracak enerjiler verecektir.

Global olarak savaş enerjisini aktive edebilir.

Dolunay’lar tamamlanmayı ifade eder Sevgili dostlar ancak bu Dolunay değişken Yay - İkizler hattında ve An’ın yükseleni Terazi burcu olacağından eşitlik, adalet ve ilişkilerde dengeyi sağlamaya önem verilmesini  ifade ediyor. Bununla birlikte Satürn’ün desteği ile emek verdiğimiz, olgunlaşmasını beklediğimiz konularında sonuçlarını alabileceğimiz bir Dolunay.

Bu Dolunay kendimizi hem olasılıklara açmanın, hem de bir şeyleri beklemenin zamanı. Yolumuzu aydınlatacak ve daha yüksek bir gerçeği görmemizi sağlayacak. Bu Dolunay’da her aklınıza gelene inanmayın ve her şeyi çok ciddiye almayın. Eğlence ve keyif için zaman ayırın.

Bu Dolunay’da bol su içmeye özen gösterin.

Güzellikle ve sağlıkla gelsin.

 YAY DOLUNAY’I OLUMLAMASI :

‘’Öteye bakıyorum ve kendimi ufka açıyorum. En yüksek ideallerimle bağlantı kuruyorum ve bilinçli olarak kendi gerçeğimle tanışıyorum. Kendimi korkudan, acıdan ve şüpheden özgürleştiriyorum. Kendime güveniyorum. Yaşam enerjim yükseliyor. Şifalanıyorum. Özgün ve gerçeğim.’’

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ