2022 TEMMUZ AYLIK BURÇLAR

 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: Sevgili Koç burçları; Temmuz ayına Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınız ile ilgili konular daha çok odağınız, efor ve sabır göstereceğiniz alan olacaktır.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise ev, yaşam ve aile alanınız ile zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz.

19 Temmuz sonrası ise şans, yatırım, eğlence ve çocuklar alanınız ile ilgileneceğinizi göstermektedir.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise kariyer alanınızda tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile şans, yatırım, eğlence, ilişki ve çocuklar alanınıza keyif geliyor.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve maddi yatırım, maaşlı çalışma ve özdeğer alanınızda ilerlemek ve varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar şanslı enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: Sevgili Boğa burçları; Temmuz ayına Mars’ın burcunuza geçmesi ile daha çok dış, fiziksel imaj, toplumsal statü alanınız ile ilgili konular daha çok odağınız, sabır ve mücadele göstereceğiniz alan olacaktır.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre ve akraba konuları ile daha çok ilgilenebilirsiniz.

Etrafınıza karşı daha korumacı zihinsel enerjide olduğunuz süreci göstermektedir.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise yurtdışı yolculuklar, yurtdışından kişiler, yüksek akademi, basın, yayın, iletişim ve inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji gibi alanlarda çalışmalarınız sonucu tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile ev, yaşam veya aile alanınız ile keyifli geçireceğiniz süreci göstermektedir.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise sizin burcunuzda Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile partil kavuşum gerçekleştirecek ve dış imaj, toplum önü duruş, statü alanınızda ilerlemek ve varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar şanslı enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Sevgili İkizler burcu; Temmuz Ayına Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile bilinçaltı alanınızda daha sakin, sabırlı, korkulardan arınarak, stabil, dengeli gitmeniz gereken süreci göstermektedir. Kendinizle inatlaşmayın bu dönem Sevgili İkizler !

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınız ile daha çok ilgilenebilirsiniz.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise dışarıdan veya eşten gelen para kaynaklarınız alanında gerçekleşecektir. Bu dönem eklemlerinize ve iş alanında kendinizi çok yormamaya dikkat edin.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile zihinsel alanınızda daha çocuksu olabilir, eğitim, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, akraba ve kardeş konuları ile ilgilenebilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve hedeflerinize varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık şanslı durumlarla bilinçaltı alanınızda ihtiyacınız olan motivasyonu bekleyebilirsiniz.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Sevgili Yengeç burçları; Temmuz ayına Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile daha çok kariyer, sosyalleşme alanınızda mücadele ve sabır göstererek giriyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise zihinsel anlamda kendinizle, dış imajınız ile daha çok meşgul olabilirsiniz.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise evlilik, ortaklık alanınızda tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile maddi yatırım ve maaşlı çalışma alanınızda kendinizi gösterebileceğiniz ve kazanımlar getirebilecek ve özdeğer alanınızda yüksek güven duygusu ile ilerleyeceğiniz keyifli sürece geçiyorsunuz.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve sosyalleşme, kariyer alanınızda hedeflerinize varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar şanslı enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslan burçları; Temmuz ayına Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile kariyer alanınızda mücadele ve sabır göstererek giriyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise daha çok ailenizle keyifli zamanlar geçireceğinizi ve ilgileneceğinizi gösteriyor.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınız alanında tamamlanmalar getirebilir. Eklemlerinize dikkat edin bu süreçte.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evine sizin burcunuza geçmesi ile sahne sizin Sevgili Aslan’lar !

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve kariyer alanınızda hedeflerinize varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar şanslı enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Sevgili Başak burçları; Temmuz ayına Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile yüksek eğitim, yurtdışı işler, yurtdışı yolculuklar, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji gibi alanlarda göstereceğiniz mücadele ve sabır ile giriyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise sosyalleşme ve kariyer alanınız ile zihninizin meşgul olacağını göstermektedir.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay şans, yatırım alanınızda çalışmalarınız sonucu tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile ihtiyacınız olan güveni ve cesaret duygusunu getirmeye hazırlanıyor.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve yüksek eğitim, yurtdışı işler, yurtdışı yolculuklar, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji gibi alanlarda hedeflerinize, ilerlemek istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar şanslı enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN TERAZİ : Sevgili Terazi burçları; Temmuz ayına Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile dışarıdan veya eşten gelen para konuları, sağlık, spiritüel konular ile ilgilenerek ve bu alanlarda mücadele gücünüzle sabır göstererek başlıyorsunuz.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise zihniniz daha çok kariyer ve iş konuları ile meşgul olabilir.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ev, yaşam veya aile alanınıza etki ederek bazı tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile sosyalleşme ve kariyer alanınızda eğlence, keyif sizinle Sevgili Terazi’ler!

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve dışarıdan veya eşten gelen para konuları, sağlık konular ile ilgili alanlarda hedeflerinize varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar şanslı enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN AKREP BURCU: Sevgili Akrep burçları; Temmuz ayına Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile ortaklık ya da evlilik, ilişkiler alanınız ile ilgili konularda daha çok mücadele ve sabır göstererek başlıyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise yüksek eğitim, yurtdışı işler, yurtdışı yolculuklar, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji gibi alanlar ile meşgul olacağınızı göstermektedir.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay; zihinsel anlamda iş ve eğitim konuları ile ilgili tamamlanmalar, meşguliyetler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, akraba, kardeş alanınız ile ilgili konularda evraklar ile ilgili tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile kariyer alanınızda sahne sizin Sevgili Akrep’ler.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve evlilik, ortaklık, ilişki alanınızda olumlu gelişmeler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN YAY BURCU: Sevgili Yay burçları; Temmuz ayına gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınız alanında mücadele ve sabır enerjileri ile başlıyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise zihninizin dışarıdan veya eşten gelen para, maddi kaynaklar, sağlık ve spiritüel konular ile meşgul olacağını göstermekte.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise maaşlı çalışma, maddi yatırım alanınızda çok çalışmanıza bağlı tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile yüksek eğitim, yurtdışı işler, yurtdışı yolculuklar, basın, yayın, iletişim, inanç, maneviyat, astroloji, psikoloji gibi alanlarda keyifli, başarılı süreci gösteriyor.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınız alanında hedeflerinize varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar olumlu enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Sevgili Oğlak burçları; Temmuz ayına şans, yatırım alanınızda mücadele ve sabır enerjileri ile başlıyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise zihninizin evlilik, ortaklık ve ilişki alanınız ile meşgul olacağını göstermekte.

13 Temmuz burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ise iş, çalışma konuları ile ilgili tamamlanmalar getirebilir.
Eklemlerinizi çok yormayın.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile dışarıdan ve eşten gelen para kaynakları, sağlık alanınıza keyifli, güzel enerjiler getiriyor olacak.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ve şans, yatırım alanınızda hedeflerinize, ilerlemek istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar olumlu enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN KOVA BURCU: Sevgili Kova burçları; Temmuz ayına ev, yaşam veya aile alanı konularında mücadele ve sabır enerjileri ile başlıyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise zihninizin gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş alanınız ile meşgul olacağını göstermekte. Bu alanlarda daha korumacı enerji ile hareket etmek isteyebilirsiniz.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise işlerinizle ilgili bazı tamamlanmalar,  bazı konular ile alakalı da finaller getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile evlilik, ortaklık ve ilişki alanınızda aşk kapıyı çalabilir Sevgili Güneş ve Yükselen Kova’lar!

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek ev, yaşam veya aile alanınızda hedeflerinize varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar olumlu enerjiler getirebilir.
 

GÜNEŞ VE YÜKSELEN BALIK BURCU: Sevgili Balık burçları; Temmuz ayına eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda mücadele ve sabır enerjileri ile başlıyor olacaksınız.

5 Temmuz – 19 Temmuz arası ise zihninizin şans, yatırım konuları ile meşgul olacağını göstermekte.

13 Temmuz Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay kariyer ve sosyalleşme alanınızda iş konuları ile alakalı tamamlanmalar getirebilir.

22 Temmuz ve sonraki 1 ay Güneş’in kendi evi olan Aslan burcuna geçmesi ile gündelik yaşam dinamikleriniz, sağlık ve iş hayatınız alanına keyifli, şifalı, güzel ve bereketli enerjiler ile ışığını verecektir.

Ay sonuna doğru 31 Temmuz’da ise Kuzey Ay Düğümü, Uranüs ile Boğa burcunda partil kavuşum gerçekleştirecek eğitimler, araba yolu yolculuklar, yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda hedeflerinize varmak istediğiniz yönde destekleyici anlık durumlar olumlu enerjiler getirebilir.

ASTRO-SHERA


 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ