29 HAZİRAN 2022 YENGEÇ YENİ AYI

 
 Yengeç Yeni Ayı; 29 Haziran Çarşamba sabah 05:53’te Güneş ve Ay’ın 7 derecede partil kavuşumu ile yükselen dekanında gerçekleşecek Sevgili dostlar. Koruma, yükseltme ve sevgi enerjisi yoğun bir Yeni Ay deneyimleyeceğiz. Taşınma, yer  değiştirme, seyahat, ev, aile , arsa alımı gibi konular gündeme gelebilir. Bu yeni ay içsel yaşamımız, köklerimiz, en yakın aile ilişkilerimiz ile ilgili netlik kazanma fırsatı sunacak.  Yeni Ay ile birlikte 2022 kozmik mutlulukla dolu ve bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmak için gereken tek şey kendinize inanmak Sevgili dostlar. İçgüdülerinize ve gökyüzüne güvenmeye çağırıyor. Bazı konular büyütülebilir çünkü Yengeç Ayı ile kendi kabuklarımıza ve bize tanıdık gelen konfor alanlarımıza geri çekilmeye çalışabiliriz. 
 
Ancak bu Yeni Ay’a öncü burç Koç’ta bulunan Jüpiter karesi ile büyük bir itme gücü geleceğinden kendimizi evde bulamayabiliriz. Bunu daha çok hayallerimizde ilerlemek için gökyüzü tarafından verilecek bir teşvik olarak düşünebilirsiniz. Cesur ve ruhunuzla uyumlu niyetlerinizi belirlemek için en uygun zaman. 
 
Bu Yeni Ay'ın anahtarı, konfor bölgesi ifadesini yeniden çerçevelemek. Kendinizi konfor alanınızın dışına itmekle ilgili değil ama kendinizi * içine * itmekle ilgili. Neden iyi olduğunu biliyorsun. Ne yapmaktan hoşlandığınızı ve nelerden hoşlanmadığınızı biliyorsunuz. 
 
Ayrıca; kişisel, romantik, profesyonel, finansal olarak adımlarınızı atmanın eşsiz hissini de biliyorsunuz ve bu Yeni Ay'ı, kendinizi rahat hissettiğiniz ve ait olduğunuz alanlarda bu iyi hissettiren duyguların büyümesine yardımcı olmak için daha fazla tohum ekmek için bu şekilde kullanabilirsiniz. Yürürken kabuğunu sırtında taşıyan bir yengeç gibi, kendinizi evinizde hissederseniz, ev hissi her zaman yanınızda olabilir.
 
Yeni Ay gerçekleşirken; Venüs ile olumlu etkileşimi yatırım, para ve ilişki konularında mantıklı, olumlu, iyi ve güzel hissedeceğiniz yeni kararlar aldırabilir. 
 
Aşırı duygusal, huysuz ve geçmişten gelen şeylere aşırı bağlı da hissedebiliriz. Yengeç burcunun baskıcı enerjisiyle geçmişe her zamankinden daha sıkı sarılmak zorunda kalabilirsiniz, ancak Ay bize yeni bakış açılarına izin verme zamanının geldiğini söylüyor.
Bu Yeni Ay; Yengeç-Oğlak aksında gerçekleşeceğinden şu dönem attığınız adımlar ve başlangıçlar, 13 Temmuz Oğlak Dolunayı ile tamamlanmalar getirebilir.
 
Öncü burçlardan Yengeç’teki Güneş&Ay’ın bu kavuşumunun bizleri yeni bir bölge haritası çizmeye ittiğini ve yeni bir bölgeye itildiğimizi unutmayın. Tüm bu kardinal tabanlı Yengeç ve Koç enerjisiyle, girişimci macera anlayışınızla konfor bölgenizin ihtiyaçlarını nasıl karşılayabileceğinizi uzlaştırmanız istenecek. 
 
Yengeç vatanı, vatanseverliği de anlatır Sevgili dostlar. Ülkemizin Türkiye’nin haritasında ise 1.evinde gerçekleşecek. Toprak bütünlüğü, halkın sağlığı alanlarında koruma ve şifa sağlayacaktır. 
Yeni Ay sonrası; 1- 2-3 ve 4 Temmuz günleri önemli Sevgili dostlar. Özellikle de 2 Temmuz. Neptün/Merkür karesi; Zihin ve illüzyonlar. Zihin karışıklığı, dalgınlık olabilir. Risk alınmaması gereken günler. Zihinsel şifa talep etme ve zihne yatırım yapma günüdür. Yanlış anlamalara zemin oluşturabilecek bir açı kalıbıdır. Olayları bu süreçte kişisel almayın.  

Öncü burçlar Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç burcunda gezegenleri olanlar hayatlarında biraz mücadele ile gelen yenilikler olabilir. Su grubu Akrep, Balık’ları ise daha destekleyebilir bu Yeni Ay.  Tüm burçlar için ; haritalarınızda Yengeç hangi alanda ise o alanda yeni başlangıçları da destekliyor. Yengeç yeni ayında; mide ve göğüsler hassas olabilir o sebepten sindirim sistemini yormadan beslenmeye özen gösterelim. 
 
Yengeç Yeni Ayı; bolluk bereketle, kutsanmışlıkla, yenilikle ve ilahi koruması ile gelsin.
 
Yengeç Yeni Ayı Olumlaması
‘‘Kendime ve başkalarına karşı şefkatliyim. Geçmişimi düşünüyorum ve bağışlamanın, affetmenin beni doldurmasına izin veriyorum. Acıyı bırakıyorum ve sevginin beni doldurmasına izin veriyorum. Gücümü geri alıyorum ve yeni bir başlangıcı kucaklıyorum. Bu Yeni Ay’da attığım tohumların, yeni başlangıçların ve niyetlerimin tamamlanarak gerçekleşmesine niyet ediyorum.’’  OLDU BİLE.
 ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ