NEPTÜN RETROSU 28 HAZİRAN - 4 ARALIK 2022

 

Jenerasyon gezegenlerden Plüto ve Satürn’den sonra şimdi de Venüs’ün 40 kat oktavı Neptün 25° bulunduğu Balık burcunda 4 Aralık 2022 tarihine 22°’ye gelene kadar gerileyecek.

Neptün zaman algımızı kaybettiğimiz yerdir Sevgili dostlar. Baştan çıkarıcıdır. Hayaller, büyüler, nazar Neptün ile ilişkilidir. Ve Neptün dendiği zaman hayat gerçekliğinden uzaklaşmamak gerekir.

Geçen sene 2021 yaz aylarında başlayan bir Neptün Retrosu deneyimlemiştik. O sebepten şu an daha tecrübeliyiz.

12.evin sahibi Neptün kendi evinde Balık’ta iyi hissettiği yerde ancak gerçeklerden uzaklaştığı bir dönem. Bizi hayallerimizde daha fazla zaman geçirmeye zorlar. Aynı zamanda; dünyevi sanatın ve romantizm güzelliğidir.

Aralık 2022’ye olan Neptün Retrosu; hayatımıza mistik, akıcı, spiritüel bir hava, gizem ve naiflik verecektir. Ancak gerçeklerden uzaklaşıldığı için aldanma riski de vardır.

İçsel düzeyde  çok fazla psikolojik ve ruhsal dönüşüm içermektedir. Maneviyat ve ruhanilik artacaktır. Neptün; dişil Yin enerjisi ile yakından ilişki içerisindedir. Mantıksal düşünme özellikle zor olabilir.

Neptün sadece bireyler ile değil, aynı zamanda ülkeler gibi büyük insan toplulukları ile ilgilidir.

Neptün Retrosu süresince;

1-    Fiziksel gerçeklikte temellendirin. Geçmiş yaşam ve diğer evrensel boyutlardan sorunları gündeme getirebilir. Zihninizin başka boyutlara çok fazla izin vermek yerine, bu fiziksel realitede topraklanarak pratik yaparak dengede kalmaya çalışın. Alkol, ilaçlar ve bağımlılıklar bu süreçte artabilir. Oldukça sisli hissettirebilir. Özellikle ilişkilerde; akışta kalmak ve başkalarına da aynı fırsatı vermeniz daha iyi olabilir.

 

2-    Manevi yaralar yüzeye çıkabilir. Akrep-Boğa Ay düğümlerinin de etkisi ise; geçmişten gelen ruhsal ve manevi yaralarınız olabilir. Geçmiş durumlar veya geçmiş enkarnasyonlarla ilgili acı verici duygular zihninize geri gelebilir ve güveninizi etkileyebilir. Mümkün olduğunca kurban rolünden ve melankoliden uzak durmak, duygu akıtma ya da topraklanma çalışmaları bu süreçte enerji dengelemesi açısından çokça faydalı olacaktır.

     Neptün retrosundan özellikle sulardan gelebilecek virüslere karşı da uyanık olmakta fayda var. Vücudumuzdaki gazları da anlattığı için; ödem ve gaz bu süreçte normalden daha fazla olabilir.

Neptün’ün retro süresince masaj, ılık banyolar, sessizlik, tefekkür içinde zaman geçirmek bu retro süreçten fayda kazanmamızı sağlar. Aynı zamanda; maneviyatımızı geliştirmek ruhsal ve kişisel gelişim açısından da en verimli dönem. Durugörü, duruişiti, duruduyu gibi yetenekler bu süreçte görülebilir. Yoga, meditasyon, astroloji, psikoloji alanlarından faydalanmak içinde en uygun dönem.

Neptün retrosundan en çok etkilenebilecekler; medyumlar, şifacılar, kendi kendine yardım ve gelişimle ilgilenenler, kimyasal alanlarda çalışanlar, sanatçılar, müzisyenler, su ve suda yaşayan hayvanlar ile ilgilenenler, balıkçılar.

Bu süreçte ağır enerjiler hissettiğinizde; en basitinden evinizde tuz ya da adaçayı yakınız.

Aralık 2022’ye kadar sürecek olan; Neptün retrosunun farkındalıkla, gerçeklikle ve şifa ile gelmesini dilerim Sevgili dostlar.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ