SCARLETT JOHANSSON SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ

                                                                                     



Scarlett Ingrid Johansson; 22 Kasım 1984  New York doğumlu, BAFTA ödülü sahibi Amerikalı oyuncu ve tiyatrocudur. Film kariyerine 1994 yılı yapımı North filmi ile başladı. Home Alone 3 , Little Girl, Manny & Lo , If Lucy Fell, Lucy gibi birçok filmde rol aldı. 1998 yılında Robert Redford ve Kristin Scott Thomas ile birlikte kamera karşısına geçtiği The Horse Whisperer filmi, ve 2001 yılı yapımı Ghost World filmi ile birlikte tanındı. 2003 yılında iki Altın Küre adaylığı kazandı. Ayrıca 2020 yılında, Marriage Story filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu Oscar adaylığı; Jojo Rabbit filmindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar adaylığı kazandı. Toplam 34 film oyunculuğu, albüm kariyeri ve tiyatro oyunculukları bulunmaktadır.

Babası, Karsten Johansson Danimarkalı bir mimar, kardeşi Vanessa Johansson da bir aktristir. Diğer erkek kardeşinin ismi Adrian'dır. Ve ondan üç dakika sonra doğan Hunter Johansson isminde bir ikiz kardeşi vardır.

Scarlett Johansson; Güneş 0° Yay, ASC Yay ve Ay Akrep bir gündüz haritasıdır.

                                                                        


ASC ile kavuşumdaki 0°’deki Güneş Yay; sarışın ve açık beyaz tenli fiziksel yapısını anlatmaktadır. Güneş 0°Yay’da olması ile hedeflerine yürümede çok kararlı, kuvvetli ve istekli olduğunu göstermektedir. Aynı zamanda Güneş’in konumu hedef alanının yüksek oyunculuk ve tiyatro eğitimi, akademisyenlik ve gelecek açısından öğretmenlik statüsünün de kuvvetli olduğunu, Güneş’in Akrep enerjisini de alması sebebi ile de hedeflerindeki azim, hırs ve tutkusunu da göstermektedir.

Scarlett Johansson haritasında 1., 12. Evlerinde Stelyum ağırlıyor. 1.ev Uranüs Yay; kökten çok farklı kültürlerden geldiğini, amaçtan ziyade ruhsal ve zihinsel olarak kendini çeken meslekler ile toplum önü duruşunu yaratmadaki kuvvetli, orjinal ve farklı yeteneğini ve başarısını gösterirken köklerden, atalarından gelen yeteneklerini de anlatmaktadır. Aynı zamanda oynadığı her filmdeki farklı tiplemelerini de göstermektedir.(Dedesi Ejner Johansson senaryo yazarı ve yönetmendi. Annesi Melanie Sloan ise Polonyalı Aşkenaz bir yapımcıdır. Kardeşi Vanessa Johansson da bir aktristir.)

1. ev Merkür Yay ise; tamamen uluslararası bir zihni, çokça entellektüel ve uluslararası kontak kurma enerjisini göstermektedir. 1.evindeki 0°Neptün Oğlak ise yine derece olarak kuvvetli çalışarak geçmiş ve gelecek jenerasyona köprü görevinde olduğunu, aile olma ve çocuk yapma isteğini, zengin ve başarı odaklı, kontrolcü yapısını, şans, ün, iyi görünüm, lüks bir yaşam şekli, güzel bir adamla görüntü verme isteğini göstermektedir. Tüm bu gezegenlerin dış imajı 1.evinde olması ile de hayat önceliklerini ve bu yaşına kadar ki hayatına baktığımda çoğunu sağladığını göstermektedir.

2.ev ise Oğlak’ta maddi yatırım, iş hayatında yüksek düzeyde çalışkanlığını, sorumluluk ve disiplin duygusunu göstermektedir. 2.ev Oğlak’taki ve Venüs ve Jüpiter Oğlak kavuşumu ise fazla çalışma sonucu çok yüksek kazancı ve bereketi gösterirken Jüpiter Oğlak bu dünyaya geliş amacında iyi karma yaratma çabasını, maddi güvenlik yaratma duygusunu, babası ile olumlu ve optimist iletişimini,Venüs Oğlak ise özdeğer anlamında sadık yapısını, işine ve paraya fazlaca düşkünlüğünü, işine aşık ve iş hayatında star olduğunu gösterirken hem kendine hem de etrafına sert olmaktan ziyade yumuşak olması gerektiğini, sevgiyi daha çok göstermesi gerektiğini anlatmaktadır.

Mücadele gücünü, yaşam enerjisini gösteren Mars ise Kova’da 2.evinde yine iş ve maddi yatırım ve özdeğer alanında; bol fikir üreten ve her türlü konuda vizyoner, açık fikirli bakış açısını ve yine her türlü fikrini objektif bir şekilde ifade etme yeteneğini, dinamizmini , hayat mücadelesini kendi imkanları ile kurduğunu, realist ve tezcanlı yapısını, duyguların ifade de zorlanabildiğini gösterirken 11.ev Plüto Kova karesi zihin, sahne kazalarına ve uçak yolculuklarına dikkat etmesi gerektiğini göstermektedir. Mars Kova'da aynı zamanda karşı cinste entellektüel, kültürlü, ve zihnine hitap eden kişilerden etkilendiğini de göstermektedir.

3.ev Kova ve Balık kesmektedir. Zihinsel anlamda hem mantıklı, realist ve vizyoner hem de spiritüel tarafının çok yoğun çalıştığını göstermektedir. Aynı zamanda yakın çevre, akrabalar ve kardeşler alanında hem özgür hem de özlemeyi seven, merhametli yaklaşımını da göstermektedir. 3.ev Pallas ise iletişimsel, düşünsel alanda stratejik zeka potansiyelini, Balık konumu ise yaratıcılığını, yukarıdaki konularda duygusallıktan ziyade daha stratejik dengeleri kurup ilerlediğini ve arkasından dönen gizli ve saklı planları sezgileri ile görebildiğini de göstermektedir.

4.ev ise Balık ve Koç kesmektedir. 4.ev Balık duygusal anne baba rollerini, geleneksel ve çevreye uyumlu aileyi aynı zamanda ev, yaşam alanı ve aile alanının negatif enerjiye açık olduğunu o sebepten evinin kapılarını herkese açmaması gerektiğini ve daha mahrem, özel tutması gerektiğini, 4.ev Koç ise sağlam, karizmatik ve duygusal olduğu kadar disiplinli, baskın ve otoriter aile figürlerini ve imajını da anlatmaktadır. 4.evinde Retro Alpheratz ise ev ve yaşam alanında kendi zararına tepkiler ve durumlar yaratmak yerine daha sakin ve ılımlı ilerlemesi gerektiğini göstermektedir.

5.ev Koç ve Boğa kesmektedir. Şans ve yatırım alanlarında şansını gösterirken kazandığını güvende tutabildiğini, aynı zamanda ilişkilerinde hem cesur olduğunu hem güven verdiğini,çocuklarına karşıda onlarla çocuk olup güven veren, iyi anne rolünü de göstermektedir.

6.ev Boğa ve İkizler kesmektedir. KAD Boğa ; yaşamı süresince gündelik yaşam dinamikleri, sağlık alanı ve iş hayatında risk almaması, krizlerden uzak durması ve kendi konfor alanını yaratması gerektiğini gösterirken sağlık anlamında tiroid, hormonlar ile ilgili potansiyeli göstermektedir. Ancak olumsuz gezegen etkileşimi olmadığı için sağlık kontrol ve rutinleri ile sağlıklı ilerleyebileceğini göstermektedir.

6.evin karşıt evi 12.ev ise Akrep Stelyumunu ağırlamakta ve KAD Euterpe Akrep karşıtlığı her türlü şüphe, hırs, kendisini olumsuza çekebilecek duygu durumlarından uzak durması gerektiğini,yüksek sezgilerini, Ay Akrep ise bilinçaltı alanında derinliği, şifacılığı ve bu derinlik onu aşağı çeken duygulara sebep veriyorsa güven veren alanlara yönlendirmesi gerektiğini ve olumsuz gezegen etkileşimi olmadığı için kök çakra enerjisinin yüksek çalıştığını göstermektedir. Aynı zamanda Şans noktasının 12.ev Akrep’te olması ise yüksek sezgileri ve içsesi tarafından korunduğunu göstermektedir.Güneş ve Ay’ın aynı evde olması ise karizmatik ve şarman fiziksel yapısını göstermektedir.12.ev Satürn Akrep gizli düşmanlara dikkat etmesi gerektiğini, sezgilerinin bu konuda yardımcı olabileceğini, Akrep’teki Satürn Ay kavuşumu duygularını bastırdığını ve kontrol ettiğini, Şans noktası da yine burada şansı olduğunu göstermektedir.

7.ev İkizler ve Yengeç kesmektedir.7.ev İkizler evlilik, ilişki ve ortaklıklarında arkadaşça, eğlenceli, konuşkan, yalnızlıktan hoşlanmayan, flört etmeyi seven yapısını gösterirken 1’den fazla evlilik potansiyelini , Şiron’un Retro konumu ise aldatma, aldatılma konularına açıklığı, biz olmayı öğrenmesi, kendini ispattan uzak kalması ve yaşamı süresince ayakları yere basan kendine ait bir ev, mülk ya da arsa edinmesi gerektiğini de göstermektedir.7.ev son sınırlardaki Yengeç ise evlilik, ortaklık alanında koruyup, kollayan enerjisini de anlatmaktadır. 7.ev 3 Silahşörler Phact, Capella ve Rigel ise; evlilik ve ortaklık alanında arkadaş gibi de olabildiği, ünlü ve edebi yetenekleri olan kişi ile birlikteliği göstermektedir. (Scarlett Johansson 3 eşide ünlü kişilerdir. 27 Eylül 2008 tarihinde "Two Guys and a Girl" dizisindeki Berg ve Blade III'de rol alan Ryan Reynolds ile Kanada'da aile arasında düzenlenen bir törenle evlendi. 2012 Kasım ayında Fransız gazeteci Romain Dauriac ile birlikteliği başladı. Eylül 2013 tarihinde çift nişanlandıklarını açıklamışlardır. 2014 yılında ilk çocuğuna hamile olan Johansson Fransa'da yaşamaya başladı. Çiftin Rose adını verdikleri kızları 2014 yılının Eylül ayında dünyaya gelmiştir. Aralık 2017'de Johansson; Colin Jost ile bir ilişkiye başlamıştır. Mayıs 2019'da Johansson ve Jost nişanlanmıştır. )

8.ev Yengeç ve Aslan kesmektedir. 8.ev Verteks anne olmasının kader noktası olduğunu, dışarıdan veya eşten gelen maddi kaynaklarını toprağa yatırması gerektiğini, eşlerine hem tutkulu hem korumacı yaklaşımını, karmanın evi olduğu için kıskançlık ve fazla gurur yapmasa daha iyi olacağını göstermektedir.

9.ev Aslan ve Başak kesmektedir. 9.ev Aslan içten samimi yapısını, felsefi bakış açılarını, yüksek öğrenimini başka ülke veya şehirlerde yapmak istediğini, arkadaşlarını organize etmeyi sevdiğini, ilişkilerinde kusursuzu arayışını, 9.ev Başak analitik, entellektüel, felsefi bakış açılarında eleştirel yapısını, temizlik, sağlığa önem verdiğini, huzuru ve insanlara yardım etmeyi sevdiğini göstermektedir.

10.ev Başak ve Terazi kesmektedir.10.ev Başak işinde çok çalışkan, kimi zaman sert, analitik ve eleştirel yapısını anlatırken 10.ev Terazi kariyerinde uyuma, biz duygusuna, ilişkilerine, inceliğe ve zerafete önem verdiğini ve öyle olduğunu göstermektedir. 10.ev Juno Terazi ise; uzun süreli ve dengeli ilişki alanında kariyer hayatından gelen biz bilincinde, disiplinli, çalışkan, entellektüel yapıda kişinin uygun olacağını göstermektedir.

11.ev Terazi ve Akrep kesmektedir. Sosyalleşme ve kariyer çevresi alanında hem biz duygusunu hem de her şeyin farkında olan bir kadını anlatmaktadır. 11.ev Plüto Akrep kariyerinde yüksek başarısını, dönüştürme gücünün yüksek olduğunu, 1.ev Neptün sekstili sosyal çevresinde karakterleri ve kişileri her daim gözlemlediğini ve bunu sahne alanına dönüştürme gücünü ve yansıttığını bu karakterleri psikolojik olarakta çok iyi analiz ettiğini göstermektedir.

Scarlett Johansson; 1.ev Antares Yay dış imaj, toplum önü duruşunda sert, inatçı, dik başlı, soğuk duruşunu gösterirken 7.ev Aldeberan İkizler ilişki ve evlilik alanında doğru söz, dürüstlük, bütünlük ve güleryüzlü yapısını anlatmaktadır.

ASTRO-SHERA

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MICHELE MORRONE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

MARILYN MONROE BİYOGRAFİ VE NATAL HARİTA

FRIDA KAHLO SABİT YILDIZLAR İLE NATAL HARİTA VE ASTROBİYOGRAFİ